|
|
|
|
Bende sizin gibi araştırma içerisindeyim şuan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Salağın Tekinin Seni Vazgeçirmesine Asla İzin Verme..... Nokia N73- 6300 slide- 6300/ 6230i- Samsung s8300 Ultra Touch/Galaxy Wonder/s3 mini/LG LBELLO --Sony Xperia Z5 Apple ipad mini 3g Wifi+cellular/ iphone 6s iphone 8plus Huawei mate 20 lite. Xiaomi mi8 SE OnePlus 7Pro 8/256--- Chevrolet Aveo 1.4SX---- |
Herhangi bir karar vermis ve oneride bulunabilecek biri var mi? Tesekkurler... |
yatakta nasıl yatak yaylımı viscomu hibritmi şahsen ben viscoyu tercih ediyorum kilomdan dolayı evde istikbal var 15 yıllık yataş var 5 yıllık yeni evede yataş aldım ama aynı özellikte görünmesine rağmen aynı kalitede değil artık yataş ürünlerin içeriğini yazmıyor densite vs almamın sebebi işbirle arasında baya fiyat farkı olması 1500 tl kadar kardeşime ve yeğenime işbir aldım eğer fiyatı önemli değilse işbiri tavsiye ederim diğer markalardada zaten visco kalmadı sayılır |
|
|
kaliteli olsun diyince visco mu olmalı. öneriniz bu mu? |
Güzel ve rahat bir uyku için kaliteli yatak şart arkadaşlar. Mutlaka paraya kıymanız lazım 160x200 yatak tavsiyesi isteyenler için kesinlikle İstikbal'in en iyi yatağı olan Detox Prime yatağı öneriyorum. Bu bilgiyi de aşağıdaki siteden öğrendim. Sizlerin de istifade etmesini öneririm. En iyi 5 yatak markası ve tavsiyesi veriyor: https://www.dekordiyon.com/rahatligi-ispat-edilmis-5-yatak-tavsiyesi/ İstikbal'in en iyi yataklarını listeliyor: https://www.dekordiyon.com/istikbalin-en-iyi-yatagi-hangisi/ |
_____________________________ |
Mobilya firmalarının yatakları istenen rahatlığı pek sunmuyor hocam. 2 yıl kullanınca 3.yıl sağı solu dökülüyor maalesef. Verdiğiniz sitede yatsan ve yataş için birşey diyemem. Benim dikkatimi işbir yatağın olmaması çekti. 10 yıl garantili yatakları var. Çok araştırıp aldım. Visco konusunda baya iyi bence işbir. Daha sevkiyatını yaptırmadım ama akrabalarımızdan kullananlar çok memnunlar. Yataş kullanıyorum o da kaliteli. Mobilya üreticilerinin yatakları için aynı şeyi söyleyemem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Visco iyidir yada kalitelidir demek yanlış bence. Vücut yapınıza belki yaylı sistem daha uygun olabilir. Deneyerek almak en doğrusu aslında. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 15 Şubat 2021; 21:58:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yataş, yatsan ve işbir yatak bunların 3ü genelde iyi olur. İşbir yatak garanti konusunda ön planda. 10 yıl garanti veriyorlar. Visco da işbir iyi yaylıda yataş iyi bence. 3 firmanın yataklarını deneyip kendiniz tercihte bulunsanız daha iyi olır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASROCK AQUA Z690 - INTEL 13600K - XFX 6900XT ZERO - GSKILL TRIDENT Z 6400MHZ DDR5 - Xpg SX8100 512GB M2 SSD - LG 27GL650F/B 27" - LIAN LI DYNAMIC EVO FISHBOWL MODE - FPS HYDRO 1000W ATX3.0 PSU - RAZER BLACKWIDOW ELITE - GLORIOUS MODEL D WIRELESS WHITE - STEELSERIES QCK XXL - FULL EKWB TORQUE WATER COOLING
|
Merhabalar, yatak aldınız mı? Memnun musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkçe Dublaj Dizi izle, Dizi izle
https://www.uhddiziizle.net |
Çok Paranız varsa wellmatt :) Yataş Multi Tam Ortopedik DHT Yaylı Seri Yatak Yataş Joyful 300 DHT Yaylı Seri Yaylı Morpho Sleep Original Visco Yatak İstikbal Detox Prime Yatak Tavsiyesi Bellona Natural Linen Yatak Tavsiyesi Bambi Royal Craft Yatak Tavsiyesi Yatsan Sealy Ellington Yatak Tavsiyesi Minar Safir Full Ortopedik Pedli Yaylı Yatak Mobpazar Platin Ortopedik Yaylı Yatak Us. Sleepıng Ultra Ortopedik Super Bamboo Yaylı Yatak Tavsiyesi Kaynak : ![]() En Rahat 10 Yatak Tavsiyesi 2023 | EsasHome https://www.esashome.com/en-rahat-10-yatak-tavsiyesi< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seocuk -- 2 Kasım 2023; 23:21:51 > |