Şimdi Ara

Whey protein+aminoasit+kreatin bir arada kullanmı mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende whey protein var ve antremandan hemen sonra ve aynı gün gece yatmadan once kullaniyorum.

Ayni zamanda daha once spor yaparken hocam kreatin kullandirmisti. O da evde duruyor.

Aminoasit almayi da dusunuyorum.

Yanlissa yanlis deyin lutfen.Ben bu 3 besin takviyesini daha iyi bir sonuc icin bir arada kullanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz arastirma yaptim.Karacigerim ve bobreklerime zararliymis. Ayrica yeni baslayanlar kullanmasin, gerek yok vs denilmis.
    Ben 2 sene once 3 ay spor yapmistim.2. Ayinda kreatin ve protein tozu kullanmistim ve cok yarari olmustu.kreatin cok sus tuttugu icin iptal ettim onu.
    Sadece aminoasit ve protein tozu kullanicam.

• Protein tozu aminoasitlerden olusuyor zaten ayni seyi neden tekrar tekrar alip karacigerini perte cikarasin?protein tozu ve kreatin yeterlidir

• amino almakla pert falan olmaz bişey

alırsan yararına olur

ayrıca wheyi sadece ant sonrası iç.kahvlatın sağlam değilse sabah kalkar kalkmazda al ama yatarken alma
  • Ben spordan önce amino 8000, spordan sonra whey + kreatin + amino 8000 alıyorum. Bir çok arkadaşım da aynı şekilde alıyor. Amino 8000 leri kırarak toz haline getirebilirsiniz ama ben uğraşmıyorum.
  • Bu kadar supplement hiç bir şey yapmaz ancak şu an whey dahi kullanmamanı öneririrm. Tercihine göre 3-6 ay sonra whey e başla, ondan 3-6 ay sonra aminoasit, sonra da creatin olabilir.

Supplementleri yavaş yavaş arttırmak daha çok fayda sağlar ayrıca denildiği gibi yeni başlayan biri için bunlara hiç hiç gerek yok.
  • Antreman oncesi 3 amino tablet, sonrasinda whey alicam.Cunku yeterli beslenmedigini dusunuyorum kaslarimin.Kahvaltim saglam.
    Off gunlerde ne yapmaliyim?
    Kreatin kullanmayacagim,vucudumda su tutmasin bosuna karnım sismesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kreatin nasıl kullanılır ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aminoasit zaten karaciğer hastalarinin karaciğeri yorulmadan protein ihtiyacı karsilansin diye üretilmiş diye biliyorum. O açıdan bir korkun olmasın yani. Ama vücudu hazira alistirmak olur diyenler var.

Hepsi bir arada kullanılabilir ama aminoasitleri gereksiz görüyorum. Öyle sindirilmis protein alayim da kas yakmiyayim gibi şeyler boş. Hele ki antrenman öncesi ve sonrası onlara saldırmak en çok cebinize etki eder.

• Benim Aminoasit ve protein tozunu bir arada kullanma sebebim eskisi gibi yeterli sonuç görememem. 2 yıl önce aldığım takviyelerle çok çok daha iyi olmuştum.
    Şimdi protein tozumdan hiç memnun değilim bu yüzden amino asitle güçlendirmek istiyorum.Çöpede atamam protein tozumu.
    Daha önce;
    Ultimate nutrition İSO sensation 93 Kullanıp çok fayda görmüştüm.Resmen bayılıyorum bu ürüne.Harikaydı!

Şimdi ise

Optimum nutrition gold standart whey protein kullanıyorum.Gram yararını görmedim resmen nesquik gibi.

O yüzden BCAA almak istiyorum.

Gaspari Nutrition AminoMax 8000 mi alayım?

Yoksa başka bir marka mı?

• protein olrarak dymatize iso 100
    ultimate toz bcaa
    spordan öncede c4 cellucar bu iş tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradağ

protein olrarak dymatize iso 100
    ultimate toz bcaa
    spordan öncede c4 cellucar bu iş tamamdır

Ben bunları içsem varya Ama çok pahalı.Neden bunları öneriyorsunuz?
  • bunlar iyi kombine bu kadar para vermem diyorsan
    amino 2700 universal
    gold standart whey protein al
  • eger karacigerinden problem var ise sorun olur aksi takdirde oldugunu görmedim tamamen mit.
    tabii ki her saglıklı insan gibi bolca suyunu icmen lazım.

bu kadar supplemente gerek var o da koca bir soru işareti
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradağ

bunlar iyi kombine bu kadar para vermem diyorsan
    amino 2700 universal
    gold standart whey protein al

Siz benim mesajlarima bakmiyorsunuz ki. Ben gold kullaniyorum zaten ve su kadar soyleyeyim nesquikli süt daha yararlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.