Şimdi Ara

whatsapp tan gönderilen medyalar aracılığıyla virüs gönderilebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese, sorum başlıkta ki gibi, whatsapptan konuştuğumuz kişinin bize fotoğraf,video gibi attığı medyalardan virüs alma olasılığımız var mı?

• up
  • Ustaysa bilemem de normalde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapp tan gönderilen medyalar aracılığıyla virüs gönderilebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 6 Kasım 2017; 22:29:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

whatsapp tan gönderilen medyalar aracılığıyla virüs gönderilebilir mi

Tam da bu aklima geldiydi haa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: DATLIFE

Evet.

Çok usta birinin yapabileceği birşey mi yoksa basit kişilerde yapabilir mi?, O virüs ile telefonumda ne yapılabilir, ilginiz için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda benim bildigim iki yöntem var.

ilki doc exploit olarak adlandırılan doc dosyaları ile beraber yapılıyor digerini açıklamak istemiyorum.

ilkini forumlarda satan insanlar var ancak kolay degil.

içinizi rahat tututun , muhtemelen arkadaşınız şaka yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DATLIFE

Bu konuda benim bildigim iki yöntem var.

ilki doc exploit olarak adlandırılan doc dosyaları ile beraber yapılıyor digerini açıklamak istemiyorum.

ilkini forumlarda satan insanlar var ancak kolay degil.

içinizi rahat tututun , muhtemelen arkadaşınız şaka yapıyor

hocam bir arkadaşım sürekli fotoğraf ve video gönderiyor, açıkcası tuhaf hareketleri olan biri olduğu için, whatsapp konuşmalarıma,galerime vb ulaşmasından çekindim. İlginiz için teşekkür ederim
  • Virüsü bilmem de karakter çok uzun bir mesaj yazılınca internet paketini bitirme yöntemi var.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Bu muhabbet buradan mı geliyormuş.
  • İmkansız. Böyle bir şey için direk android/ios kodlarını hacklemesi lazım ki bunun da ihtimali yok. Var diyen arkadaşlara takılma sen rahat ol hiçbir şekilde ulaşamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

İmkansız. Böyle bir şey için direk android/ios kodlarını hacklemesi lazım ki bunun da ihtimali yok. Var diyen arkadaşlara takılma sen rahat ol hiçbir şekilde ulaşamaz.

çok teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

İmkansız. Böyle bir şey için direk android/ios kodlarını hacklemesi lazım ki bunun da ihtimali yok. Var diyen arkadaşlara takılma sen rahat ol hiçbir şekilde ulaşamaz.

"var diyen arkadaşa takılma sen"

Benim hayatım bunlarla geçti ancak hayatında duymadıgın yöntemler üzerinden imkansiz olarak geçip yukarıdaki cümleyi kuruyorsun.

Cahilmisin kendine öz güveninmi fazla bilmiyorum ancak daha karakterli bir insan olmanı öneriyorum.

Bir ara doc builder , file extension spoofer ( whatsapp için degil bu ) , image execution exploitlerini araştır ondan sonea aynı cümleyi kurabiliyormusun

Ciddi ciddi anlamıyorum sendeki yapıyı , senin birde bir alt versiyonun var ki "300 tl antivirüse verdim virüs geçirmez bilgisayar" diyerek takılan tipler

onlarada 10 dolara alınmış crypter üzerinden client buildleyince apışıp kalıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.