Şimdi Ara

Whatsap sözleşmesini kabul edicek misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edeceğim, bedenime bile sahip olabilirler

• Umrumda değil

• Wallah ne yapacağımı bilemedim
  • Ettim ama bütün izinlerini kapattım ve kullanımı azalttım aile kız arkadaş vb görüşmeleri telegram bip üzerinden yapıyorum
    Keşke nolacak diyen sivriler olmasada direkt signale geçiş yapsak bütün Türkiye olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 10 Ocak 2021; 12:17:52 >
  • Etmemelimiyiz? Yerine ne kullanılır ki?

• Ettim korkacağım bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk çıktığı gün kabul ettim kodesten yazıyorum ben ettim siz etmeyin geleceğime sahip olabilirler ancak ruhuma asla

• kabul eden nasıl iptal edebilir?

• Anket koy ankeeeeeeeeet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-457D3B66B

Etmemelimiyiz? Yerine ne kullanılır ki?

Telegram'da kullanıcı patlaması yaşanıyor şuanda. WhatsApp'ı bırakan çok oldu. Bu sözleşme ile tam olarak hangi veriler, nereye verilecek, ben tam olayı anlayamadım.

• Whatsapp bize söyleyerek alıyor diğerleri söylemeyerek alıyor bir farkı yok. Ücretsiz bütün uygulamalarda kişisel veri kullanılır, whatsappın telegramın yüzlerce mühendis çalıştırıyor bir sürü serverlerı var bunlar nasıl ödeniyor sanıyorsunuz babanızın hayrına değil ya

• Avrupalılar isterse kabul etmeden devam edebilecek ama biz evet ya da hayır diyeceğiz. 2 gündür Telegram mesajları yağıyor, hızla katılım oluyor. Belki diğer programlar da tanınmış olur, iyi olur. WhatsApp dışındakileri hiç bilmiyordu insanlar ama ondan vazgeçmek zor olacaktır.
  • Whatsapp önceden veri paylaşmıyor mu sanıyordunuz?

Facebook ve İnstagram kullandıktan sonra Whatsapp kullanamasanızda boş.

Android kullanıyorsanız Google parmak izinizi,sesinizi,görüntünüzü,yazdıklarınızı,konumunuzu falan hepsini kaydediyor. Iphone kullanıyorsanız aynısını Apple yapıyor. Windows kullanıyorsan aynısını Microsoft yapıyor. Ayrıca Telegram'da ki mesajlaşmalar varsayılan olarak şifrelemesiz. Özel sohbet oluşturmanız gerek şifreli olması için. Telegram yerine Signal,Session,Wire,Element,Tox,Jami gibi alternatifler mevcut.

İnsanlar kişisel verilerin gizliliği konusunda yıllardır çok duyarsız. Bu tür haberlerin gündeme gelmesi Avrupa Birliği GDPR yasası sayesinde oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 10 Ocak 2021; 13:42:2 >
  • zaten bilgi,veri vs almıyorlarmıydı ? bunu sadece resmiyete döktüler bence,hepsi bu.

ayrıca hangi programı kullanırsak kullanalım bir şekilde veriler işleniyor,saklanıyor ve günü geldiğinde kullanılıyor. android sistemi bunun üzerine kurulu bence.

ios daha güvenli olabilir ancak onun da kendine ait mesajlaşma programı var mı bilemiyorum. ios'çular da whatsap kullanıyor benim gördüğüm kadarıyla.

• ettim ve kullanmaya devam edeceğim. uzun zamandır zaten telegram ve WhatsApp ikilisini kullanıyorum. rehberimde zaten 30 kişi var gereksiz kimse yok. bu 30 kişinin tamamı telegrama geçerse, WhatsApp işlevsiz kalacağı için silerim sadece.

• Okul grupları olmasa bırakırdım da önce okul gruplarının taşınması lazım. Ayrıca bu konu gündemi fazla meşgul ediyor. Adamlar Avrupa Birliği ülkelerine böyle bir zorunluluk koşamıyor, onların hukukunu tanıyor. Bizim hukukumuzu şeyine takan yok; devletin bu probleme katı bir şekilde noktayı koyması lazım. Yönetici ben olsam "vatandaşımın gizliliğine önem vermeyene ekmek yok" der engeli basardım.

• Whatsappı siliyoruz o zaman:(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.