Şimdi Ara

WESTERN DİGİTAL BLACK2 DUAL DRİVE İNCELEMESİ [SSD+HDD Bir Arada] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
6.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inceleme için teşekkürler. Bu arada Victor facebook sayfası bu incelemeyi paylaşmış. hayırdır bir anlaşma falan mı var acabayoksa pc sizin mi?
    Xigmatek Asgard Pure Black Edition 600W//Amd FX 6100 @3.3 GHz//Gigabyte 990XA-UD3//Kingston Hyperx Blu 2X4GB 1600 MHz CL9 1.5V//WD Caviar Black 1 TB+Crucial MX 500 500 GB //ASUS Phoenix GTX 1050 Ti
  • Şimdi ne diyeyim bilemedim...

Söylemek istediklerimin tümü zaten söylenmiş. Özellikle @Gerginix ve @MÜŞAVİR 'in yazdıklarından sonra bana fazla bir şey kalmıyor. Yine de; ürünün artıları ve eksilerine bakmadan sadece şu an için konumlandırıldığı noktada tek olması kendisi için büyük avantaj. Fiyat konusunda hiç bir şey söylemek istemem. Hani bi laf vardır askerde; "kolluk bende; kıllık bende" diye... Şu anda bayrak WD'ın elinde. Haklı olarak kıllık yapmasına da (yüksek olduğu düşünülen fiyatı) fazla bir şey dememek gerek Ayrıca rakiplerinin de boş durmayıp önümüzdeki dönemde muadili olabilecek ürünleri piyasaya süreceğini düşünürsek; biz son kullanıcıların kolluğu ve kıllığı düşünmeden mutlu olması gerektiğini düşünüyorum.

Yok ben o kadar bekleyemem, böyle bir ürüne ihtiyacım var, alıp kullanacam diyenler ise, verdikleri fazladan para ile zaman (daha ucuz muadil ürünler çıkana kadar geçecek süreyi kastettim) ve o zaman içinde daha ergonomik kullanım satın almış oluyorlar. Yok efendim, acelem yok, şu an için gerek değil ama f/p olarak cebime hitap ettiği an alırım diyenler elbette bekleyecek. Ya da benim gibi 1TB diske ve makinasında SSD için ayrılmış boş bir yuvaya sahip olanlar belki hiç satın almayı düşünmeyecek.

Ancak şu da bir gerçek ki; bu ve ileride çıkacak benzeri ürünler, makinalarında boş SSD yuvasına sahip olmayan dizüstü kullanıcılarını, optik sürücüden vazgeçme derdinden kurtaracak. Bence bu bile yeter.

Ayrıca detaylı inceleme için de çok teşekkürler @Chris Brown

profeyşınıl re(n)klam fotografikçisi...

• yasin.25 kullanıcısına yanıt
    Victor W700 ünde incelemesini haftaya yapmış olacağım inşallah. Aktif olarak kullanıyorum W700 ü bir süredir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • güzel inceleme, eline sağlık - resimler daha da az olabilirdi bence.

ürüne gelince anca notebook ve netbook'larda işe yarar bana göre, masaüstü için daha hesaplı ve performanslı ürünler bulmak mümkün.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Sağol hocamda resimler daha az olabilirdi ' nasıl bir eleştiri algılayamadım. Resimler daha az olunca daha mı iyi olurdu yada gereksiz resimler mi gördün anlamadım:)
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
  • hocam kutunun sadece kapali halinin tam 14 adet fotoğrafı var, 14 adet de performans testi resmi var.
    oysa asıl önemli olan içerik, yani ürün ve performansı.

doğal olarak bu sadece benim şahsi fikrim ve örnek aldığım önde gelen sitelerin incelemeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 30 Ocak 2014; 18:46:13 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    İçerik yada performans konusunu eksik bırakıp kutuyu çekmişsin mi demek istiyorsun ?
  • bence evet, görünüm ile içerik ve performans ağırlık orantısı kaymış biraz.
    bana göre kutu görünümü için 3-5 resim fazlasıyla yeterli olurdu, ürünün kendisi için de öyle.
    performans ve test ne kadar çok o kadar iyi tabii.

farklı görüşlerin olması doğal, bu sadece benimki - emeğine saygı duyarım.

bazı resimler istemeyerek iki kez de yüklenmiş olabilir, onu kontrol etmekte fayda var.
  • Performans ve içerik konusunda bir eksiklik görmediğim gibi fotoğraflar konusunda da fazlalık görmüyorum. Yorumun için teşekkürler.
  • adaş eline sağlık öncelikle

umut abi dediklerine canı gönülden bende katılıyorum ama diyerek bir kaç cümle eklemek istiyorum

eğer elinizde ultrabook dvd cd rom u olmayan notebook vb bilgisayar var ise bu ürün kullanılır diğer türlü alternetif çift disk kullanmayı yeğlerim.

Eline sağlık kardeşim, yeni ürün detayı ve inceleme için, teşekkür ederim.

Bu segment ürünler için diyeceğim tek şey, hala geliştirilmesi gerekiyor, belirtilen yazma ve okuma hızlarına anlık ulaşabiliyorlar ve sürekli o hızlarda çalışamıyorlar, açıkçası biraz da satış politikası yüzünden bu yazma ve okuma hızlarının abartıldığını düşünüyorum.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • @Müşavir
    Hah... İşte bu söylediğini de baz aldığımda bunun 400TL civarına gelmesi lazım:)) Gelene kadar meraklısı alır kullanır. Bendenizin SSD'ye geçmesi 120GB Agility3'e 420 TL vererek başlamıştı. Bu HDD de 400 TL olunca ben de kervana katılıyorum. Bunu da sistem diski olarak kullanmayacağım aşikar. İki adet alıp RAID yaparım. Sistem diski de 120'lik SSD olsa yeter.

@Mckhan
    Macbook Air'e bu diskten gider. Ama önce Macbook Air'in bununla çalışması ve bunun 400 TL'ye inmesi, öncesinde benim bu aletin garantisi bitmeden bataryasının anasını ağlatmam lazım ki 4250U işlemcili yeni bir versiyonla değiştireyim:)

Edit: Fotosu fazla da nedir. İnceleme yeterince bilgi sunuyor. Biz bunca saptamayı oturduğumuz yerden mi uydurduk... İncelemeden edindiğimiz bilgi ile konuştuk. Eski patronuma bitirdiğim işle ilgili asla "beğendiniz mi" diye sormazdım. Özellikle de sunum hazırladığımda... Saçma sapan sırf konuşmak olsun diye, "Keşke yazı karakteri olarak Century Gothic kullansaydık" diye bir cümle yumurtlayıverirdi. Neden diye sorduğunuzda da önce boş boş yüzünüze bakar sonra "Eee daha güzel görünüyor" diyebilirdi. Ehliyetsiz adamın beğenisine bir şey sunduğun zaman, üretilmiş ve emek verilmiş üzerinden birden şişiveriyor. Ehliyetsiz adama nasıl olmuş diye sorulmaz. Al sana inceleme denir ki burada incelemeyi yapan arkadaşın kimseye "nasıl olmuş" diye sorduğu da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 31 Ocak 2014; 0:09:16 >

• Resimden ibaret konu yapılmasaymış keşke mantıksızlıktan başka bişey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Symbol 1.5 dCi

Nikon D7500 &amp; Canon 7D Mark iii
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Eleştrileri değerlendiriyoruz ya buyur hocam sende söyle neden mantıksızmış

Yorum yapan herkese teşekkürler arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Eleştrileri değerlendiriyoruz ya buyur hocam sende söyle neden mantıksızmış

Yorum yapan herkese teşekkürler arkadaşlar.

Mobilden giriyoruz ve herkezin neti sınırsız değil resimden ibaret konumu olur

Symbol 1.5 dCi

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Konudaki resimlerin tamamı elden geçiyor sadece bu işlem koca bir gün sürüyor. Konu toplam 35mb civarı olması lazım, yazıları da işlemeden konuya yazsaydım 5mb daha düşerdi. Bu bir sorunsa birdahaki incelemeye bu kadar uğraşmayalım , mantıksızlıktan başka birşey değilmiş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Konudaki resimlerin tamamı elden geçiyor sadece bu işlem koca bir gün sürüyor. Konu toplam 35mb civarı olması lazım, yazıları da işlemeden konuya yazsaydım 5mb daha düşerdi. Bu bir sorunsa birdahaki incelemeye bu kadar uğraşmayalım , mantıksızlıktan başka birşey değilmiş ya

Hocam lafın gelişi öyle anlatmaya çalıştığım incelemeri mobilden girenlerde görebilsin demek yazı metni ilede koysanız çok çok hoş olurmuş mini.dh den giriyorum hevesle konuyu açtım ama tırt bakamadım :) kotalılarıda düşünmek lazım

Symbol 1.5 dCi

• Sence kotalıları düşünmediğim içinmi 500mb yakın içeriği 40mb altına düşürmeye çalışmışım bende şuanda mobilden giriyorum ve konu gayet güzel görünüyor. Resim yerine text koysaydım da max. 5mb düşerdi anlatabildim sanırım , yani kotalıl bir durum yok ama yinede teşekkürler bu kadar emeğe rağmen biraz yanlış ifade kullansanızda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.