Şimdi Ara

Western Digital 1TB WD 2.5' Elements Portable USB3.0 Siyah 129 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
10
Favori
19.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ince hesapta kargo felan derken 140 liraya gelicek gibi. Hızlıal da kargo dahil 155 lira. Alamazsam ordan alırım np
  • 4 tl müdür ne alırsan al 150 tl altı 4 lira üstüne çıkarsan ücretsiz. 45 dakka kaldııı heyecan dorukta :) kaparım bitane tetikteyim müdüüürrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: soufleur

4 tl müdür ne alırsan al 150 tl altı 4 lira üstüne çıkarsan ücretsiz. 45 dakka kaldııı heyecan dorukta :) kaparım bitane tetikteyim müdüüürrr

Ne heyecan ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 80 lerin müzik arşivi ve konserler olmasa bu kadar heyecanlanmam sanırım. lazım melet hepsi ayrı biyerde silinecek diye tırsıyorum
  • KOMİK GELMESİN SORUM DA :)

bilgisayarımda usb 3.0 yok bu harıcı dıskı kullanmamda sorun olmaz dımı

cıkıs resmine baktım farklı gıbı geldı de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

bence site fiyatları değişken tutarak aklından bir kurnazlık geçiriyor.

biz ucuz fiyattan alalım derken o aceleyle fiyatı yükseltecekler ödeme ekranında yüksek rakam çıkacakmış gibime geliyor. Dikkatli olun alırken . Bana da lazım ama güvenip alamıyorum

sanal kart limitini 130 lira yapıp alacağım, bakalım nasıl olacak :)

kargoyu da hesapla ekran başında baka kalma

• Olayı tüketici sitesine mail attım eğer bir yanlışları olursa çekinmeden dava açacağım hemde dava ücreti de alınmayacak.
    İşin içinde bir bit yeniğinin olduğu açıkça belli ürün normal fiyatına gelecektir vs diye açıklama yapılmış normal fiyatını da 190 tl tutmuşlar yani haşırttıblekbord yapacaklar aldanmayın derim.Yani herifler stok tükendi deseler normal fiyat ekranda çıksa ne yapacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguluboy -- 15 Mart 2013; 21:38:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

Olayı tüketici sitesine mail attım eğer bir yanlışları olursa çekinmeden dava açacağım hemde dava ücreti de alınmayacak.
    İşin içinde bir bit yeniğinin olduğu açıkça belli ürün normal fiyatına gelecektir vs diye açıklama yapılmış normal fiyatını da 190 tl tutmuşlar yani haşırttıblekbord yapacaklar aldanmayın derim.Yani herifler stok tükendi deseler normal fiyat ekranda çıksa ne yapacaksınız?

almican ?
    iptal edicen ?

verdiğin siparşi kesin alacaksın diye bişey mi var allah aşkına.
  • bu siteden 1 defa alışveriş yaptım iyidir
  • Tüketici Sitesi Derken Biraz Acarmısın Dostum
  • 2 saat boyunca ha aldım ha alacam diye uğraştıracaklar.

Zaten kart kampanyalarıyla bu fiyatlara alınabiliyor bu ürünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 15 Mart 2013; 21:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

bu siteden 1 defa alışveriş yaptım iyidir

arkadaşım 1 defa alışveriş yapman önemli değil bu şekilde bir sipariş verdin mi ali-cengiz oyunuyla millete normal fiyattan verecekler normal fiyat ise heryerde var!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Olayı tüketici sitesine mail attım eğer bir yanlışları olursa çekinmeden dava açacağım hemde dava ücreti de alınmayacak.

almican ?
    iptal edicen ?

he iptal et aldığın taklsitli şeyi sana taksit taksit ödesinler sende uğraş dur limitten ye?olacak işmi bu....

• quote:

quote:

quote:

almican ?
    iptal edicen ?

he iptal et aldığın taklsitli şeyi sana taksit taksit ödesinler sende uğraş dur limitten ye?olacak işmi bu....

Kredi kartının internet şubesinden sanal karta 140 lira limit koyarsın, fiyat normal fiyatına dönünce sipariş hata verir. Sıkıntı yok dert yok, raad.

• eski seri flan diyorlar arkadaşlar bi bilginiz var mı taş gibi usb 3.0 cihaz yani bir sorun olacağını zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece görüşü

quote:

quote:

quote:

almican ?
    iptal edicen ?

Kredi kartının internet şubesinden sanal karta 140 lira limit koyarsın, fiyat normal fiyatına dönünce sipariş hata verir. Sıkıntı yok dert yok, raad.

bak güzel fikir üstadım bu

• izliyorum hala bakalım nolacak :D
  • 20 tane açılmış kapışın

edit : 13 kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 15 Mart 2013; 22:02:53 >
  • ERROR VERDİ YA
  • site kitlendi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.