Şimdi Ara

Western Digital 1TB WD 2.5' Elements Portable USB3.0 Siyah 129 TL! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
19.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

Arkadaşlar 20 tane satıldı belli aralıklarla dağıtcaklar 20 dk sonra ..

dakika durumu nerden takip ediliyor sitenin her zaman uyguladığı bir yöntem mi 20 dakikada 20 tane gibi?
  • arkdaşlar şu ürünle karşılaştırırsak hangisi daha iyi bunların?

http://www.indirdik.com/
  • ödeme sayfasında tırtladı....offf off...bi kere de alayım şu indirimli zamanda yaaa...
  • Tamamı ödenmemiş yazıyor. Bu ne demek ?
  • tıkla kazandan %100 kazanan adamlar için çok basittir bunu almak
  • ödemeyi 3d ile onayla dedim sayfa pert :D
  • sadece bu konu başlığı altında 80 den fazla kişi online beee kaç kişi bekliyorr
  • Abi Ben Hala kararsızım hatta sepete atttım ama son anda vazgeçtim almaktan şimdi ben bu sitedeki Westen Digital ile SEAGATE 2,5" 1TB EXPANSION USB3.0 / USB2.0 TAŞINABILIR DISK Bunun Arasında Kaldım
    Bugün 5 mağazaya gittim vatan,bimex,mediamarkt,teknosa,elektroworld Sadece Mediamarktta Cihazların Teşhiri(kutudan cıkarılmış Hali) vardı ben wd düşünüyodum ama biraz kaba geldi boyu kısa ama yükseklik cok geldi bana o yüzden seagete'e döndüm onuda Medimarkttaki satışçı ile konuştum görevli arkadas seageti geçen pazar saat 12:00-20:00 Saatleri arası 129,00tl ye sattıklarını söyledi bu haftada olabilir dedi bende ona yönelicem sanırım ama bide indirim gelmezse burdaki ürünüde kaçırmak istemiyorum uffff yaa kararsız kaldım

• sepete at butonu deactive gözüküyor..... ne zaman aktive edecekler bakalım... bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahırman -- 15 Mart 2013; 22:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo_ooo

arkdaşlar şu ürünle karşılaştırırsak hangisi daha iyi bunların?

http://www.indirdik.com/

wd usb 2.0 gibi kalın tipte hd kullanıyorsa gayet yavaş çalışan bana lanet okutan bir modeldi.resimdeki de kalın aynı tipte gibi.22mm falansa hiç almayın derim.ilk okumaya geçmesi 2sn falandı.

verbatime baktım,15mm dediğine göre ince tip hd kullanıyor 9.5mm olanlardan. laptopa takılır sanırım.ben verbatim aldım şahsen.
  • düzelübe
  • Sepete ekledim sonra gitti dondu
  • quote:

Orijinalden alıntı: msevik

Sepete ekledim sonra gitti dondu

aynen....sonra baktım fiyat 129 usd gozukuyor.. Atlamadım hemen Allahtan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahırman -- 15 Mart 2013; 22:23:18 >
  • 3D ÖDEME ile onayla dedim...ERROR verdi...:S Kısmet artık.Sağlık olsun.

Selametle.
  • az önce 60 tane satılacaktır yazıyordu şimdi hem geri sayım durdu hemde 80 taneye çıktı
  • Alan arkadaşlara şimdiden söyleyeyim; kablosu kısa ve çok sert. Kabloya mı şekil veriyorsunuz yoksa kablo giriş soketine mi belli değil. Ayrıca giriş soketi yukarı - aşağı çok narin. Zart - zurt çıkartmaya gelmez. O yüzden dikkat etmek gerekiyor. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • geri sayım kayboldu :)
  • 3D Ödemeyle yapmayın bence. Bankanın şifresini girene kadar stoklar eriyip gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.