Şimdi Ara

Weste geçerken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Weste geçmeyi düşünüyorum.Geçtikten sonra w/l sıfırlanıyor mu şu anda plat3deyim geçince hangi ligde olurum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - W / L Sıfırlanmaz ,

- Lig düşersin , Gizli Elon yüksek olduğu için maç başına +40 Lp gelmesi muhtemel ,

- Hangi Lig'de olucağın senin Normal Game W / L ve TR serverındaki Gizli Elon ve Lig ort. bakar.[Standart bir algoritma işler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 25 Temmuz 2013; 16:37:16 >
  • gold 2 gold 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

- W / L Sıfırlanmaz ,

- Lig düşersin , Gizli Elon yüksek olduğu için maç başına +40 Lp gelmesi muhtemel ,

- Hangi Lig'de olucağın senin Normal Game W / L ve TR serverındaki Gizli Elon ve Lig ort. bakar.[Standart bir algoritma işler]

Teşekkür ederim.Rankedw/l sıfırlansa iyi olurmuş 700 maçlık geçmişimden kurtulmak istiyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4eK

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

- W / L Sıfırlanmaz ,

Teşekkür ederim.Rankedw/l sıfırlansa iyi olurmuş 700 maçlık geçmişimden kurtulmak istiyorum:)

Oldu canım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.