Şimdi Ara

West Gerçekten Çok Farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altın 5 hesabı Weste aktardıktan sonra bir oyun attım.
    Beni Gümüş 2 ye atadı. TR serverdan bir farkı olmayacağını düşünerek ranked oyunlara devam ettim.

Beyler oyun o kadar kaliteli oldu ki inanamazsınız. Flame neredeyse 0, en sevdiğim özelliği ise insanların birbirlerine saygılı olması. Şimdiye kadar 15 maç attıysam bir kere bile küfür duymadım. Karşı takımdan kimse report için yalvarmadı. Topta geri kalanlara bizim desteğin yardıma gittiğini gördüm. Oyunların neredeyse tamamı ilk 20 dk sessiz, geri kalanları hard bir şekilde geçiyor. Şampiyon seçimleri oyun tarzı tamamen tf odaklı. Takım savaşları, baron, ejder savaşları üst düzeyde. Bahsettiğim elo silver 2 di şuan gold 4. Lanede üstün olduğum zamanlar beni öldürmek ve geriletmek için 3 kişi geldikleri oldu. Öldüm ve gözlerim doldu. Çünkü alttan karşı destek yardıma gelmişti.

İnsanlar hatalarını üstleniyorlar. Yanlış gank geldiğinde, hata benim özür dilerim diyor adamlar. Saygı çok fazla, Feedleme,flame durumunda bile mizahsen yaklaşımlar çıkıyor. Oyun sonu çok ağlayan biri için takımdaki herkesin tear aldığını gördüm.
    TR Challenger eloda bile böyle bir saygı yoktu. İnsanlar iyi oynuyor ama ben Challengerım kafasında oldukları için herkes kendini kanıtlama yolunda boku bokuna oyun verdiğimiz oluyordu. İnsanların egolarından oyun oynanmıyordu.
    Ama şuan westte gold eloda inanılmaz çekişmeli ve kaliteli maçlar geçiyor.

TR de sıkıldığım için hesabı satmış ve bronz hesapla zevkine oyun atıyordum. Forumda son zamanlarda açılan west konularından ilham alarak weste geçtim. Bilsem challenger hesabı direk weste taşırdım. Eğer oluyorsa tabii.
    Herkesin lanet olası TR hesabını bırakıp weste geçmesini öneririm.

• Bak böyle güzellikleri anlatma herkes west e geçecek huzur bozulacak

Ama takımına Türk gelecek bozuk İngilizce'siyle report xxx diyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westteki chat ve saygı ortamını her konuda belirtmiştim.
    Oyunculuk değişmese dahi adamların karakterlerine hayranım, emin ol 2-3 maç sonrasında bir türk maçına gelicek ve sana ingilizce küfürler edicek emin ol ki o kesinlikle türktür.
  • trnin iyi olan 2 yönü var diğer serverlara göre. 1.si ping daha düşük bizim ülkemizde yani ben 45-50 arası gidip gelirken west 60-70 arası gidip geliyor o da sunucu farkından olsa gerek. 2.si yapılan etkinlik indirimler daha fazla ve rp fiyatları daha ucuz ve ulaşması kolay. onun dışında aklınıza gelebilecek her konuda westte oynamak daha mantıklı.
  • ya siz inaniyor musunuz kufurlu ortam olmamasinin saygidan kaynaklandigini. ya da toxic playerlarin bu kadar az olmasinin server kalitesiyle baglantili olmasini.

yok arkadasim westte banlaniyorsun. evet banlaniyorsun. kufur et reportlasinlar ertesi gun 60 chat bani geliyor tekrar yap 1200 falan oluyor o chat ban i. ya da direk olarak banlaniyorsun. kac tane hesabim gitti o sebepten artik sirf banlanmamak icin takmiyorum kimseyi. kimse kimseyi umursamiyor westte. bu yuzden kaliteli ordam.
  • O nasıl oluyor westte animallar havada uçuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Altın 5 hesabı Weste aktardıktan sonra bir oyun attım.
    Beni Gümüş 2 ye atadı. TR serverdan bir farkı olmayacağını düşünerek ranked oyunlara devam ettim.

Beyler oyun o kadar kaliteli oldu ki inanamazsınız. Flame neredeyse 0, en sevdiğim özelliği ise insanların birbirlerine saygılı olması. Şimdiye kadar 15 maç attıysam bir kere bile küfür duymadım. Karşı takımdan kimse report için yalvarmadı. Topta geri kalanlara bizim desteğin yardıma gittiğini gördüm. Oyunların neredeyse tamamı ilk 20 dk sessiz, geri kalanları hard bir şekilde geçiyor. Şampiyon seçimleri oyun tarzı tamamen tf odaklı. Takım savaşları, baron, ejder savaşları üst düzeyde. Bahsettiğim elo silver 2 di şuan gold 4. Lanede üstün olduğum zamanlar beni öldürmek ve geriletmek için 3 kişi geldikleri oldu. Öldüm ve gözlerim doldu. Çünkü alttan karşı destek yardıma gelmişti.

İnsanlar hatalarını üstleniyorlar. Yanlış gank geldiğinde, hata benim özür dilerim diyor adamlar. Saygı çok fazla, Feedleme,flame durumunda bile mizahsen yaklaşımlar çıkıyor. Oyun sonu çok ağlayan biri için takımdaki herkesin tear aldığını gördüm.
    TR Challenger eloda bile böyle bir saygı yoktu. İnsanlar iyi oynuyor ama ben Challengerım kafasında oldukları için herkes kendini kanıtlama yolunda boku bokuna oyun verdiğimiz oluyordu. İnsanların egolarından oyun oynanmıyordu.
    Ama şuan westte gold eloda inanılmaz çekişmeli ve kaliteli maçlar geçiyor.

TR de sıkıldığım için hesabı satmış ve bronz hesapla zevkine oyun atıyordum. Forumda son zamanlarda açılan west konularından ilham alarak weste geçtim. Bilsem challenger hesabı direk weste taşırdım. Eğer oluyorsa tabii.
    Herkesin lanet olası TR hesabını bırakıp weste geçmesini öneririm.

Welcome to heaven.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pick olarak Yasuo alan birine lütfen Yasuo alma dedim. Neden olarak Yasuo görmek istemediğim için Dereceli girdiğimi söyledim.
    Oda şaka yaptığımı sanarak - Anlıyorum. Yasuo takım kompozisyonu için uygun olmaz dedi ve Syndra aldı.

Adamlar gerçekten istediklerime ve söylediklerime kulak veriyorlar. Kişilerin birbirlerini takmadıklarından değil. Değer yargısı onlara göre gelişmiş olduklarından dolayı.

Sezon 2'den beri ne kadar büyük kayıp yaşadığımı yeni anladım.

Aslında Yasuo istemememin sebebi takım kompozisyonuna uygun olması değildi. Gerçekten Yasuo'dan nefret ediyorum ve görmek istemiyorum Ne karşısında oynayabiliyorum. Ne de ben oynayabiliyorum. Hareketlerini tahmin edemediğim tek şampiyon.
  • Turk gelirse kendini belli ediyor genelde. Maçlar genel olarak çok zevkli ve kaliteli geciyo genel olarak TR serveriyla arada dağlar kadar fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Pick olarak Yasuo alan birine lütfen Yasuo alma dedim. Neden olarak Yasuo görmek istemediğim için Dereceli girdiğimi söyledim.
    Oda şaka yaptığımı sanarak - Anlıyorum. Yasuo takım kompozisyonu için uygun olmaz dedi ve Syndra aldı.

Adamlar gerçekten istediklerime ve söylediklerime kulak veriyorlar. Kişilerin birbirlerini takmadıklarından değil. Değer yargısı onlara göre gelişmiş olduklarından dolayı.

Sezon 2'den beri ne kadar büyük kayıp yaşadığımı yeni anladım.

Aslında Yasuo istemememin sebebi takım kompozisyonuna uygun olması değildi. Gerçekten Yasuo'dan nefret ediyorum ve görmek istemiyorum Ne karşısında oynayabiliyorum. Ne de ben oynayabiliyorum. Hareketlerini tahmin edemediğim tek şampiyon.

Şu sıralar Syndraya sardim.Oynadığım her oyunda karşımda Yasuo var.Skill tutturmak o kadar zor ki.W'sunu saymıyorum bile...

• Westin toxic ve trollunu görünce tryi mumla arayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painkiller. -- 22 Ağustos 2016; 19:08:14 >
  • Westteki insanlar çok sayılı, küfür etmezler, feedlemezler, yanlış oynamazlar, gold eloda bile herkes oyun mantığına o kadar hakimdirki hep doğru ban/pick yaparlar. Afk adamı kesmezler, rakip geri düşmüşse rahat bırakırlarki farmlasın ve centilmence eşit bir mücadele olsun. Oyun sonu herkes birbirini tebrik eder ve en önemlisi westte kaybeden olmaz. İki takımda kazanır ve kimse kaybetmediği için insanlar mutsuz olmaz.

Kardeşim bizde oynadık westte hemde uzun süre.Oradaki toxic ve troll herifler dünyanın hiçbir yerinde yok. Bu susan insanların %90ı da ceza alma korkusuyla susuyorlar yoksa 2 kill verince ordada tüm sülalene söverler. Kimsenin oyuna göre ban/pick yaptığını görmedim birçoğu zaten tryhard oynamıyor ve kafalarına göre pickler yapıyorlar. Birde tüm takımı ignore edip tek başına oynayan ve hiçbirşeye tepki vermeyen tipler var.

Koskoca sw hakkında 2 tane güzel oyun oynayınca nasıl genelleme yapabiliyorsunuz anlamıyorum.Tr ile west arasında diamond elo dışında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Hatta diamond 1-2e kadar bu farkı göremiyorsun bile. Ondan sonrası cidden uçurum çünkü profesyonel oyuncular orada oynuyor bu farkın olmasıda çok normal. Onun dışında sadece küfür edince trde banlanmıyorsun, westte 5dk sonra ban atıyorlar.

• west gold 2 > tr elmas 5
  • Bu westi öven insanlar hiç westte oynamamışlar galiba bütün serverlar aynıdır şu saçmalıkları bırakın.Yüksek eloda oyun kalitesi artar gerisi aynı.Sadece küfretmezler flame yaparlar.Aradaki tek fark bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Ağustos 2016; 21:36:48 >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Syndra nın 2 counter var bil bakalım ne Zed ve Yasuo tr sunucunda syndra öğrenirken neler çektim bilemezsin.

• Westte oyunun içine edenler yine Türkler ve fransızlar.Silver dan kurtulunca iyice azalıyorlar.

"****" Şu sansürü başkasına küfretmek için kullanan oyuncuyu en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum.

Türkler ya nickten ya da Türkçe sövdüklerinde kendilerini belli ediyorlar.
    En son Tr ye sezon 4 te ne değişmiş diye girdim Mid jungle ile blue içi birbirine sövmeye başlayınca çıktım oyundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 22 Ağustos 2016; 21:45:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

O nasıl oluyor westte animallar havada uçuşuyor.

kardeşim , her konuya mesaj yazıyorsun ve her seferinde avatarındaki ve imzandaki çakma harley quinn i görüyorum , bundan dolayı engel atıyorum afiyet olsun.
  • sen adama ? pingi atsan bile flame olarak sayıyor ve reportluyor seni,çocuk gibi herşeye üühühü bana idiot dedi reported falan diye ağlarlar,westte küfür yok çünkü herkes en ufak bir şeyde deli gibi reportluyor birbirini
  • Schizz kullanıcısına yanıt
    ?

• westte de tr de de hesabim var artik weste tek basima tryhard girceksem giriyorum trye eglencesine arkadaslarla girmek icin giriyorum nerdeyse herkes trde euwda adam bulup girmesi zor oluyor.

Bu arada westte de gayet toxic var sadece sovemiyorlar ama iyi flameliyorlar kufur yemis gibi oluyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.