Şimdi Ara

WESLEY SNEIJDER MAN. UTD İLE ANLAŞTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Umarim dogru degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wesley Sneijder, Galatasaray'dan ayrılacağı iddialarına İtalya'dan yanıt verdi.

İtalya'ya gidişinin ardından takımdan ayrılacağı iddiaları çıkan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan açıklama yaptı. Tedavi için İtalya'ya giden Sneijder, takımı için hazırlandığını belirtirken, "Beni sarı kırmızılı formayla göreceksiniz. Bir yere gitmiyorum” diyerek iddiaları yalanladı.

Kaynak : Transfermarkt
  • akıl var mantık var koca manchester niye şınayderi alsın adamlar enayimi

• Arda'yı 7 kez Galatasaray'a geri getiren AMK mı o?

• Adam daha 2 gün önce GS den ayırlmıyorum dedi.

Eğer böyle bir durum olsa bu açıklamayı yapmazdı. Sonuçta ona sorulan bir soru değild.

Çıktı twitterdan söyledi bunu.

Ha eğer bir gazeteci GS den ayrılacakmısın diye sorsaydı, o zaman belki mecburen hayır demesi gerekirdi. Ama durum öyle değil.

MEDYANIN GAZINA GELMEYİN. GS NİN KÖTÜ GÜNLERİNDE DAHA FAZLA PRİM YAPAR MEDYA
  • fm'de her kariyerimde 15m'e alıyorlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Arda'yı 7 kez Galatasaray'a geri getiren AMK mı o?

Arda geliyordu ama başkan istenilen parayı vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

quote:

20 istendiğini de biliyorsundur umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

quote:

20 istendiğini de biliyorsundur umarım.

20 değil daha fazla ama kontenjan olmasa bile arda'ya 30 verilir.Adam hem kanat hem de ofansif orta sahayı üst düzey oynayabilir daha ne yapsın,arda için 20 az bile.

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Walla 12yi Bruma ya vereceğine keşke 20 yi verseydi. Arda şu an 25-30 rahat eder. Bruma ise 4-5 belki
  • teklif varsa her türlü kabul eder bence yalanlamasi falan sirf kolpa. Mesut özilde realde cok mutluyum dedi ertesi gün Arsenal formasiyla kameralar karsisina gecti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osonguler

Walla 12yi Bruma ya vereceğine keşke 20 yi verseydi. Arda şu an 25-30 rahat eder. Bruma ise 4-5 belki

Başkan aldığınız paraya veriyorsanız verin dedi. Bence o da biliyordu olmayacağını sadece şansını denedi. Yoksa Arda'ya tabi ki normal. Arda olsaydı zaten Bruma alınmayacaktı.

Bu arada şu an serbest kalma maddesi 41 milyon Euro. Seneye de Liverpool veya Manu'ya gideceği konuşuluyor.

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Açıkçası 41M verileceğine de pek ihtimal vermiyorum. Bence ederi 25 falandır. Tabi belli olmaz ne adamlara ne kadar yüksek paralar veriliyor. İnşallah böyle değerini artırmaya devam eder de ilk kez gerçek anlamda Avrupa çapında Türk süper yıldızımız olur. Zamanında ne Hakan Şükür ne de Emre Belezoğlu Avrupa da tutunamadı ama Arda bunu başardı. Helal olsun walla.
  • quote:

• umarım doğrudur zorla göndermektense para kazanmak daha mantıklı. sneijder çok iyi bir oyuncu ama türkiye ligi için uygun değil. bizim ligimize pastan ziyade adam eksiltebilen bir oyuncu lazım. sneijderin yaptığı işi yapacak bir sürü adam var zaten takımda .. takımda olmadığı süre boyunca aranmıyor sneijder (TR ligi için) ama şampiyonlar liginde yabancı oyuncularımızla beraber daha iyi bir uyum yakalıyor o zaman zaten kalitesini belli ediyor. man.utd adına iyi bir transfer olur bu . karşılığında valencia gibi bir oyuncuyu alabilirsek bu işten karlı çıkarız
  • Sneijder 2 yildir formsuz, kabule edin sunu. 33 yasindaki Kuyt Hollanda milli takimina girerken 29 yasindaki Sneijder giremiyor.

Yok cok iyi futbolcuymus da, Türkiye ligine fazla geliyormus da, diger oyuncular ona ayak uyduramiyormus da... Yahu adam bildigin eski Sneijder degil iste bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali.

Bence gitmesine hicbir engel yok. 12 milyon Euro civarina satarsak en azindan zarari karsilamis oluruz.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Sen de futboldan anlamadığını kabul et.

• Manchester United, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'i transfer etmek için Nani ya da Valencia'yı takasta kullanmak istiyor. iyimiş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.