Şimdi Ara

WESLEY SNEIJDER MAN. UTD İLE ANLAŞTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kusura bakma ben bana soyledigini zannettim ozur dilerim sert ciktigim icin.

Form meselesine gelirsek sneijderin en iyi zamaniyla en kotu zamani arasinda cok fark yoktur aslinda sakat olmadigi surecede oyunu asagi yukari aynidir tek fark biraz daha ofansif oynatirsan skora direkt katki yapar. 2010da cl sampiyonu olduklarinda da bundan farkli degildi. Fazladan duran top kullaniyordu birde maiconun hayvani oyunu sayesinde sag acikta cok bos alan bulabiliyordu forvette de eto ve militonun formda olmasi sayesinde costu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alynty: iARDAs

quote:

Orijinalden alynty: neverlate

quote:

Orijinalden alynty: JessieJ

Evet futboldan anlamyyoruz, typky Sir Alex Ferguson gibi... Ynterde kadro dy?y kalmadan 6 ay önce Fergie deli gibi bu adamy istiyordu... Ystiyordu derken AMK haberinden felan bahsetmiyorum...

Okudugunu anlamayan insanlarla genelde ugrasmam. Ama hadi cevap vereyim:

Biz de onu diyoruz zaten. Kadro disi kalinca formdan düstü ve bir daha eski formunu yakalayamadi. Sneijder kötü futbolcu diyen biri mi var ortada? Adam zamaninda Ronaldo ve Messi ile birlikte BallonDor adayi olmus. Daha ötesi var mi? Bugünku Sneijder dünyanin en iyi futbolcusuna aday olabilir mi? Adam daha kendi milli takiminin kadrosuna giremiyor.

Sneijder bize geldiginden beri resmen formsuz. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali. Tartismaya acik bir konu bile degil. Kendisi bile bunu defalarca röportajlarda söyledi.

Biz söyleyince futboldan anlamiyor oluyoruz. Bu forumdaki trollerle cidden ugrasilmaz. Bu son, bundan sonra bloklayip gececegim.

1-) Sneijder formsuzlu?unu geçen sene söyledi
    2-) Bu sene sezon ba?ynda harika form tuttu lig ba?layynda GS ye ayak uydurdu, Mancini geldikten sonra ?aha kalkty ama gel gör tekrar sakatlandy. Sakatlyk bu adamyn tek problemi.
    3-) Hayat ne güzel. Sevmedi?in cevaplar my var? Laf my yeti?tiremiyorsun? Hemen blokla. Bloklyycam demek büyük bir erdem zaten. Delikanly adam direk bloklar. Ama bloklyycam diyerek triplere giriyosunuz. Sanki "Of aman ne olur bloklama" dicez.

Neverlate sen futbolu anlayan insanlary bloklasan bundan bize ne? Olan sana olacak, bilgisiz insanlaryn mesajlary ny göreceksin sadece. Hani bizleri bloklaman sonuçta senin zararyna.

Sevmedigim cevaplari verenlerden degil, cevap veremeyince "sen futboldan anlamiyorsun" diyenlerden bahsediyorum. Bu forumda herkes ile her konuyu acikca tartisirim. Isterse 180° zit düsünsün. Ama amaci fikir tartismak degil, ego tatmini yapmak olan ergenlerle sidik yarisina girmem. Bu lafi sana söylemedim. Bu kadar hevesle üzerine alindigina göre gocundugun bir seyler varmis anlasilan.

Sneijder formsuz oldugunu gecen sene söyledi evet. Ama Van Gaal form tutmazsa onu dünya kupasina götürmeyecegini bu sene söyledi. Inter'deki Sneijder Hollanda'nin Robben, V.Persie gibi kardoya ilk yazilacak oyuncusu olurdu. Cok acik ve net ki bundan 3 yil önceki Sneijder ile simdiki arasinda daglar kadar fark var.

Mancini geldikten sonra hangi macta dogru düzgün futbol oynadik ki Sneidjer harika olsun? 2 mac üzerinden Sneijder form tuttu, eskisine döndü yorumu yapamam kusura bakma. Günübirlik yorum yapip, 1 hafta sonra bunu savunmak icin birbirinden komik bahaneler üreten ergenlerle karistirma.

Su foruma millete satasmak icin girmeyin. Konuyla ilgili cevabiniz varsa verin. Yoksa susun.

Sana cevaplar veriliyorda sen tabularını yıkıp hatalı olduğunu kabul etmediğin için cevap verilmedi moduna giriyorsun... Bak bir de ergenlerle sidik yarışına girmem diyorsun. Ergen diyerek insanlara sataşıyorsun daha sonra insanlara sataşmayın diyorsun. Bir insan ancak bu kadar kendisi ile çelişebilir.

Van Gaal form tutmazsa götürmem dedi bu normal. Ve zaten son maçlarda hep kadroya aldı, ta ki yine sakatlanana kadar. Kısacası senin Sneijder FORMSUZ lafın suya düştü.

Ha Sneijder 3 sene önceki Sneijder değil ama ne güzel bu sene çatur çutur oynuyordu ama bir sakatlık belasıdır idiyor.

Bu arada Sneijder asla 3 sene önceki gibi olamaz bununda nedeni sırf Sneijder değili yanında ki futbolculardır. Drogba ve Melo ile olmaz bu işler. Sneijder bu sene kaç tane golluk pas verdi Burak'a ama Burak atamadı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: iARDAs

quote:

Orijinalden alinti: neverlate

quote:

Orijinalden alynty: iARDAs

quote:

Orijinalden alynty: neverlate

quote:

Orijinalden alynty: JessieJ

Evet futboldan anlamyyoruz, typky Sir Alex Ferguson gibi... Ynterde kadro dy?y kalmadan 6 ay önce Fergie deli gibi bu adamy istiyordu... Ystiyordu derken AMK haberinden felan bahsetmiyorum...

Biz de onu diyoruz zaten. Kadro disi kalinca formdan düstü ve bir daha eski formunu yakalayamadi. Sneijder kötü futbolcu diyen biri mi var ortada? Adam zamaninda Ronaldo ve Messi ile birlikte BallonDor adayi olmus. Daha ötesi var mi? Bugünku Sneijder dünyanin en iyi futbolcusuna aday olabilir mi? Adam daha kendi milli takiminin kadrosuna giremiyor.

Sneijder bize geldiginden beri resmen formsuz. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali. Tartismaya acik bir konu bile degil. Kendisi bile bunu defalarca röportajlarda söyledi.

Biz söyleyince futboldan anlamiyor oluyoruz. Bu forumdaki trollerle cidden ugrasilmaz. Bu son, bundan sonra bloklayip gececegim.

1-) Sneijder formsuzlu?unu geçen sene söyledi
    2-) Bu sene sezon ba?ynda harika form tuttu lig ba?layynda GS ye ayak uydurdu, Mancini geldikten sonra ?aha kalkty ama gel gör tekrar sakatlandy. Sakatlyk bu adamyn tek problemi.
    3-) Hayat ne güzel. Sevmedi?in cevaplar my var? Laf my yeti?tiremiyorsun? Hemen blokla. Bloklyycam demek büyük bir erdem zaten. Delikanly adam direk bloklar. Ama bloklyycam diyerek triplere giriyosunuz. Sanki "Of aman ne olur bloklama" dicez.

Neverlate sen futbolu anlayan insanlary bloklasan bundan bize ne? Olan sana olacak, bilgisiz insanlaryn mesajlary ny göreceksin sadece. Hani bizleri bloklaman sonuçta senin zararyna.

Sevmedigim cevaplari verenlerden degil, cevap veremeyince "sen futboldan anlamiyorsun" diyenlerden bahsediyorum. Bu forumda herkes ile her konuyu acikca tartisirim. Isterse 180° zit düsünsün. Ama amaci fikir tartismak degil, ego tatmini yapmak olan ergenlerle sidik yarisina girmem. Bu lafi sana söylemedim. Bu kadar hevesle üzerine alindigina göre gocundugun bir seyler varmis anlasilan.

Sneijder formsuz oldugunu gecen sene söyledi evet. Ama Van Gaal form tutmazsa onu dünya kupasina götürmeyecegini bu sene söyledi. Inter'deki Sneijder Hollanda'nin Robben, V.Persie gibi kardoya ilk yazilacak oyuncusu olurdu. Cok acik ve net ki bundan 3 yil önceki Sneijder ile simdiki arasinda daglar kadar fark var.

Mancini geldikten sonra hangi macta dogru düzgün futbol oynadik ki Sneidjer harika olsun? 2 mac üzerinden Sneijder form tuttu, eskisine döndü yorumu yapamam kusura bakma. Günübirlik yorum yapip, 1 hafta sonra bunu savunmak icin birbirinden komik bahaneler üreten ergenlerle karistirma.

Su foruma millete satasmak icin girmeyin. Konuyla ilgili cevabiniz varsa verin. Yoksa susun.

Sana cevaplar veriliyorda sen tabularini yikip hatali oldugunu kabul etmedigin için cevap verilmedi moduna giriyorsun... Bak bir de ergenlerle sidik yarisina girmem diyorsun. Ergen diyerek insanlara satasiyorsun daha sonra insanlara satasmayin diyorsun. Bir insan ancak bu kadar kendisi ile çelisebilir.

Van Gaal form tutmazsa götürmem dedi bu normal. Ve zaten son maçlarda hep kadroya aldi, ta ki yine sakatlanana kadar. Kisacasi senin Sneijder FORMSUZ lafin suya düstü.

Ha Sneijder 3 sene önceki Sneijder degil ama ne güzel bu sene çatur çutur oynuyordu ama bir sakatlik belasidir idiyor.

Bu arada Sneijder asla 3 sene önceki gibi olamaz bununda nedeni sirf Sneijder degili yaninda ki futbolculardir. Drogba ve Melo ile olmaz bu isler. Sneijder bu sene kaç tane golluk pas verdi Burak'a ama Burak atamadi.

Valla satastigimi iddia ettigin adamin tek cevabi "sen futboldan anlamiyorsun". Yazdiklarima en ufak yorum bile yapamamis. Ne cevap verecegim? "Hayir sen anlamiyorsun, ben anliyorum" mu diyecegim? Bu mudur forum anlayisiniz? Böyle sacma bir sidik yarisina girmem diyorum bu kadar basit.

Sikayet etsem silinir zaten o mesaj. Cünkü icinde kisisel satasmadan baska bir sey yok. Fikir yok, bilgi yok. Bombos bir mesaj. Nesini savunuyorsunuz anlamiyorum?

Elestirdigim görüs Sneijder'in formsuzlugunu yanindaki futbolcularin kötülügüne, Türkiye ligine fazla gelmesine falan baglayanlar. Formsuz futbolcuya formsuz demek bu kadar zor olmamali. Ve gectigimiz sene Sneijder resmen formsuzdu. Bu sene icin bir sey söylemek icin erken. Takim olarak dogru düzgün futbol oynamadigimiz birkac mac üzerinden "eski Sneijder geri döndü" diyecek degilim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Evet futboldan anlamıyoruz, tıpkı Sir Alex Ferguson gibi... İnterde kadro dışı kalmadan 6 ay önce Fergie deli gibi bu adamı istiyordu... İstiyordu derken AMK haberinden felan bahsetmiyorum...

Uzun uzun yazmam sana fayda etmeyecek ama şöyle ufaktan izah edeyim, İnterde yıllık ücretinde indirime gitmediği için kadro dışı kaldı, o sıra üzerine birde sakatlık gelince 6 ay kadar futbol oynamadı ki buda Sneijder'i almamızda bizim için kolaylık sağlamış oldu.

Sadece Galatasaray'ımı takip ediyorsun bilmiyorum ama emin ol İnter'de ki Sneijder'i de Realde ki Sneijderi'de ondan öncesinide iyi biliyorum. Ben bu sezonun başında (hazırlık maçlarıda dahil) Sneijder'in performansını gördüm ve eski Sneijder'den farklı değildi, farklı olan takımda onu anlamayan yeteneksiz futbolcularımızdı.. Burak ve diğerleri biraz becerikli olsa şuan 8-9 asistle oynuyor olacaktı oda sakatlığınıda göze alarak söylüyorum. Geçen sene evet haklısın formsuzdu, ama bunu sırf sen değil herkes söylüyordu, formsuzdan kastımda kafa olarak değil ! Yine aynı Sneijder vardı sahada sadece 60 dakikalık oynayabiliyordu ve atmak istediği paslar kısa düşüyordu ! Ama still olarak hep aynı Sneijder.. Geçen senenin maçlarına açın bakın %100 lük bir çok pas girişimi var ama hepsinde paslar hep 3-5 metre daha geriye düşüyordu..

Sneijder ne Messi ne de Ronaldo.. oyun stili hızlı pas ve boş alanlara kaçma/pas atma üzerineydi. Pas daha ayağına gelmeden atacağı yeri belirler topun gelmesiyle ayağından pası çıkartması bir olur, pozisyon değiştirip 2. 3. bir pas opsiyonu olur, ver kaçlarla nokta paslarla oyunu şekillendirir. Bu kısa bir Sneijder özetiydi, yani bu sene sakatlanana kadar oynadığı futboldu.. bizimkilerin ayak uydurup uyduramaması farklı bir konu..

Milli takım konusun da ise hocasının dediği şey sakatlığın etkisini hala atlatamasıydı, bu sezon başında da kadroya almadı çünkü grubu garantilemiş bir hollanda doğal olarak gençlere şans tanıdı.. Hem Dünya Kupası için motive amaçlı hemde alternatifleri görme açısından bundan daha güzel bir fikstür ve zamanlama olamazdı..

Şimdi umarım okuduğunu anlar ve şöyle bir hafızanı yoklayıp geriye baktığında ne anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım. Gerçi ben senin bunu yapmazsın, çünkü sen sabit fikirli, karşında ki insanı anlamak istemeyen, kendi fikirlerinin senin kendi doğrun olduğuna inanmış ve bunları millete empoze etmeye çalışan bir insansın. En azından burada ki çoğu yazından bunu anlıyorum. Bloklamak sana kalmış, ben doğru yanlış her fikri okuma, tartma, değerlendirme taraftarıyım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Kusura bakma ben bana soyledigini zannettim ozur dilerim sert ciktigim icin.

Form meselesine gelirsek sneijderin en iyi zamaniyla en kotu zamani arasinda cok fark yoktur aslinda sakat olmadigi surecede oyunu asagi yukari aynidir tek fark biraz daha ofansif oynatirsan skora direkt katki yapar. 2010da cl sampiyonu olduklarinda da bundan farkli degildi. Fazladan duran top kullaniyordu birde maiconun hayvani oyunu sayesinde sag acikta cok bos alan bulabiliyordu forvette de eto ve militonun formda olmasi sayesinde costu.
    quote:

Orijinalden alinti: Sast

Kusura bakma ben bana soyledigini zannettim ozur dilerim sert ciktigim icin.

Sneijder zaten tek basina takimi omzuna alip sirtlayacak bir oyuncu degil. Bunu kabul ediyorum. Ama en azindan ikili mücadelerde ayakta kalan, pres yapan, zaman zaman dikine giden, kaleye sut ceken bir oyuncuydu. Bu özelliklerini Galatasaray'da neredeyse hic görmedik. Kendine güveni azalmis hissi uyandirdi. Benim beklentim kesinlikle bu degildi acikca söyleyeyim.

Sneijder budur, gercek performansi bu kadardir diyen bence Sneijder'i kücümsüyor. Düsünün arkadas, bu adam Inter'in yildizi olmus, CL kupasi almis, Real Madrid seviyesinde oynamis, degeri 30-40 milyon eurolar seviyesine cikmis bir adam. Türkiye'ye bu yasta böyle kariyerli bir oyuncu henüz gelmedi. Dolayisiyla bütün mac dökülüp, verdigi 2 ara pasiyla tatmin olacak degiliz. Tonla para aliyor. 29 yas 10 numara oyuncusu icin kariyerinin zirvesidir. 35 yasindaki Drogba'dan kat kat fazla katki yapmasi lazim.

• quote:

Sneijder 2 yildir formsuz, kabule edin sunu. 33 yasindaki Kuyt Hollanda milli takimina girerken 29 yasindaki Sneijder giremiyor.

Yok cok iyi futbolcuymus da, Türkiye ligine fazla geliyormus da, diger oyuncular ona ayak uyduramiyormus da... Yahu adam bildigin eski Sneijder degil iste bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali.

Bence gitmesine hicbir engel yok. 12 milyon Euro civarina satarsak en azindan zarari karsilamis oluruz.

Milleti uyandırmaya çalışma kardeş daha uykunun başındalar ve başkan düzeltir sanıyorlar. Kabus kısmına geçmediler daha. Terim istemiyorum dedi başta. Zorla alıp üzerine sistem kurdurdular ve takımda kurulmaya çalışılan aile ortamı dağılmaya başladı. Taraftar bile inandı bu duruma ve şu paraya şunu alırız şu paraya şunu alırız muhabbetleri dönmeye başladı. Ve şimdi gerçeklere dönüş başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YALAN HABER
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Ben Galatasaray'daki Sneijder'in formsuzlugundan bahsederken cikip 1 yil önceki, Inter'de ilk 11'de oynayan Sneijder'i örnek veren sensin. Hem konuyla alakasiz mesaj atiyorsun, hem de bunu söyleyince üste cikiyorsun. Su son attigin mesaji ilk basta atsaydin gayet güzel tartisabilirdik.

Ayrica bloklayacagim dedigim adam, hicbir cevap vermeden bana satasip kacan adam. Ne taritisilabilir ki böyle biriyle? Cocuk gibi laf sokmaya calisip ego tatmini yapmaya ihtiyaci olan biri degilim.
  • quote:

Sneijder 2 yildir formsuz, kabule edin sunu. 33 yasindaki Kuyt Hollanda milli takimina girerken 29 yasindaki Sneijder giremiyor.

Yok cok iyi futbolcuymus da, Türkiye ligine fazla geliyormus da, diger oyuncular ona ayak uyduramiyormus da... Yahu adam bildigin eski Sneijder degil iste bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali.

Bence gitmesine hicbir engel yok. 12 milyon Euro civarina satarsak en azindan zarari karsilamis oluruz.

ama hocam kariyeri çok iyi.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Sen bu senede formsuz demeye getiriyorsun bende bunu kabul etmiyorum, Sneijderin oyun stilini bilen birisi bu sene İnter performansıyla aynı olduğunu anlar diyorum bende, ta ki sakatlanana kadar.
  • City'e gelsin

• Beyler Sneijder'ın menajeri kesin dille yalanladı haberi. ''Sneijder gayet mutlu Galatasaray'da, hiçbir yere gitmeye niyeti yok'' dedi.
  • Bizim forumdakiler 2 dkda çizmiş sneijderin üstünü
  • mancuni sneijder için %60 bile oynasa yeter .sneijder sneiderdir dedi.

• sınayder gelecek diye millet günde 3 saat uyuyup, fazladan mesai yapıyordu forumda. bu kadar kolay olmamalı güntekin
  • United takımın yarısını teklif etmiş.
  • Geçen sene devre arasında ntvspor spikerinin "Galatasaray'a yakın mısın ?" sorusuna, evime yakınım demişti. Yani şuanda ne söylediğinin pek bir önemi yok. Gidebilir bence, neredeyse sezon başından bu yana Sneijder ingiltere yolcusu haberleri yapılıyor.

Gitmesini istemem, aksine bu adamın oyun stiline göre kadroyu kurmak gerekiyor. Şuan takımda bu adama gelinceye kadar işe yaramayan topçular mevcut. Adam benim gibi tv başından maçı seyrediyor. Ben kullanım bedeli ödüyorum, o maç izleme bedeli alıyor.
  • gidiyor galiba

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.