Şimdi Ara

Weight Gainer Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boyu uzun ve oldukça zayıf birisiyim birkaç senedir kilo almak için çabalıyorum sık sık yemek yemekten bol yağlı makarna, kırmızı et ve tavuk eti ile beslenmeye kadar birkaç farklı şekilde beslenmeyi denedim. Ancak gram fark etmedi. Bu yüzden bu tür bir ek takviye almak istiyorum.

Vücut tipim forumda ve diğer sitelerde baktığıma göre ektoform hatta temsilciliğini bile yapabilecek düzeyde zayıf ve uzunum. Spor salonuna başlıycam birkaç hafta içerisinde ve vücut geliştirmeye çalışıcam. Spor salonundaki hocalardan birisine danıştım gnc ürünlerini önerdi sizde önerir misiniz? Birde hangi ürünü satın almalıyım ve nasıl kullanmalıyım. Tavsiyelerinizden sonra internet sitesinden sipariş vericem.

• Gnc yi boşver bence. Olimp, weider, optimum nutrition gibi markalara bak. Ama oncelikle beslenme. Sana bunlari oneren hocaya once nasil beslenmen gerektigini sor. Sonra programi uygula. İlk 2-3 ay gainera gerek yok, baktin kilo alamiyorsun, ondan sonra bakarsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy kilo Ne kadar PM atabilirsin Yardımcı olurum
  • Yaş 18, boy 195 civarı artı eksi 1-2 santim olabilir tam emin değilim ve kilo 70. Amacım 90 kilo veya üzerine çıkabilmek. 2 senedir kilo almak istiyorum yemediğim yemekleri yemeye çalıştım belki kilo aldırır diye olmadı, makarna pilav ağırlıklı beslenmeyi denedim 2-3 ay yine kilo alamadım. Balık yağı kapsüllerini denedim iştah açıyor diye yine değişim olmadı.

Beslenme programları ile kilo alabileceğimi sanmıyorum çünkü bir sürü şey okudum okumaya devam ediyorum ve tavsiyeler doğal olarak standarttan daha fazla ve düzenli beslenin şeklinde tabi belli bir programa dayalı olarak, ben normalin üstüne çıkmaya çalıştığımda belli bir yerden sonra ağzımdaki lokmayı çiğneyemeyecek duruma geliyorum. Pek umutlu değilim beslenmeden.

Markalar konusunda emin değilim sadece birkaç yerde bunu gördüm o yüzden sormak istedim. Sağlımı bozmadığı ve etkili olduğu sürece tavsiye ettiğiniz markadan satın alabilirim. Yalnız hangi ürünü ve nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum bu konuda yardım lazım.

@Kezman03

Buradan da konuşabiliriz uygunsa. Benim gibi merak eden diğer arkadaşlarda yararlanmış olurlar.

• 1.95 boya 70 kilo durumun vahimmiş. Weight gainer optimum veya BSN alabilirsin. Ama sadece supplement ile kilo alınmaz yağ alınır kilo almada en önemlisi çok yağlanmadan kilo almaktır ki bu çok zordur. Kesinlike bol bol makale okumalsın. Herkesin bünyesi farklı tepkiler verir. 3 ana öğün iki ara öğün yemek ye. Sabah ve öğlen ana yemeklerinde kompleks karbonhidrat al.
    Örnek olarak
    Sabah kahvaltı
    3 yumurta beyazı bir tam yumurtalı kaşarlı omlet
    yarım yağlı süt
    fıstık ezmesi
    tam buğday ekmek 2,3 dilim
    domates salatalık biber vs.

Ara öğün
    yarım yağlı süt + lifalif

Ögle yemeği
    çorba
    bulgur pilavı
    balık,tavuk,hindi,et ızgara olarak

Araöğün ton balıklı salata

Akşam yemeği
    çorba
    zeytin yağlı sebze yemeği, bakliyat vs.(yani ev yemeği)

Uyumadan önce
    süzme peynir

Örnek bir beslenme programı olabilir. Ama unutma bu program sana kilo aldırmayabilir, aldırabilir , yağlandıabilir, yağlandırmayabilir. Aylık olarak vücudundaki sonuçları gözle notlar al. Sonuçlara göre karbonhidrat miktarını arttır veya azalt. Çalışma programına kardio ekle vs. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cangk

1.95 boya 70 kilo durumun vahimmiş. Weight gainer optimum veya BSN alabilirsin. Ama sadece supplement ile kilo alınmaz yağ alınır kilo almada en önemlisi çok yağlanmadan kilo almaktır ki bu çok zordur. Kesinlike bol bol makale okumalsın. Herkesin bünyesi farklı tepkiler verir. 3 ana öğün iki ara öğün yemek ye. Sabah ve öğlen ana yemeklerinde kompleks karbonhidrat al.
    Örnek olarak
    Sabah kahvaltı
    3 yumurta beyazı bir tam yumurtalı kaşarlı omlet
    yarım yağlı süt
    fıstık ezmesi
    tam buğday ekmek 2,3 dilim
    domates salatalık biber vs.

Ara öğün
    yarım yağlı süt + lifalif

Ögle yemeği
    çorba
    bulgur pilavı
    balık,tavuk,hindi,et ızgara olarak

Araöğün ton balıklı salata

Akşam yemeği
    çorba
    zeytin yağlı sebze yemeği, bakliyat vs.(yani ev yemeği)

Uyumadan önce
    süzme peynir

Örnek bir beslenme programı olabilir. Ama unutma bu program sana kilo aldırmayabilir, aldırabilir , yağlandıabilir, yağlandırmayabilir. Aylık olarak vücudundaki sonuçları gözle notlar al. Sonuçlara göre karbonhidrat miktarını arttır veya azalt. Çalışma programına kardio ekle vs. Kolay gelsin

Çok teşekkürler program için ancak şöyle bir sıkıntı var ben bu kadar şeyi yiyebilseydim zaten weight gainer kullanmaya ihtiyacım kalmazdı. ^^

Bunun dışında önceki mesajlarım da belirttim mi hatırlamıyorum ancak yazayım aşırı derecede yemek seçen birisiyim. Zaten düzgün beslenemiyor olmamın bir sebebi de bu. O programda yemeyeceğim şeyleri yazarsam sen ne biçim birisin diye cevaplar gelecektir herhalde. :D
    Yiyebildiklerimi yazarsam daha kısa sürer domates, salatalık, balık, tavuk, et ızgara, ton balığı.

Durumumun vahim olduğunu bende biliyorum bu yüzden yemek ye, ekmek ye, makarna, pilav ye gibi tavsiyeler ile uğraşmaktan bıktım ve weight gainer gibi birşey kullanmak istiyorum.

Optimum veya BSN tamamdır bunları not aldım Ankara'daki bayvitamin mağazasına gidip bunları oradaki kişilere de soracağım. Bunun dışında yağlanmayı çok sıkıntı etmiyorum tabi hamile kadın gibi olmayacaksam. Sebebi ise body'ye başlayacak olmam bu hafta içinde. Yani spor yapacağım aynı zamanda. Bu sayede weight gainer sırf göbek bölgesinde veya başka yerde yağlanmaya sebep olmaz diye düşünüyorum.

Makaleye gelince evet dediğin gibi makale okumam gerek bol bol bu yüzden bende bu aralar sürekli bulduğum herşeyi okumaya çalışıyorum ektomorf ve weight gainerlar hakkında. Birde bodybuilding ile ilgili tabiki.

• Hardline markasına da bak tam bir fiyat/performans ürünü. Tadı da iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hardline Pro gainer kullananlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Hardline markasına da bak tam bir fiyat/performans ürünü. Tadı da iyidir

Bakmakta fayda var bu markayıda gidince sorucam. Tadı mide bulandıracak kadar kötü değilse fark etmez benim için. Fiyatta yine çok büyük bir etken değil performans yüksek olduğu sürece fiyatına pek bakmıycam. ^^
  • Zaym1n Z kullanıcısına yanıt
    Bende yemek seçen biriyim bamya ve patlıcan yiyemiyorum ama o kadar. Çok fazla yemek seçiyorsan bence hiç weight gainer deneme parana yazık.
  • quote:

Bende yemek seçen biriyim bamya ve patlıcan yiyemiyorum ama o kadar. Çok fazla yemek seçiyorsan bence hiç weight gainer deneme parana yazık.

Neden? Normalde yediğim şekilde yemek yemeye devam edicem, ekstra olarak da weight gainer kullanıcam. Neden parama yazık olsun?
  • Normal beslenerek normal vücudun olur ama hacimli vücudun olmaz da ondan. Tek gainer içmekle hacimli vücüdun olsaydı herkes kütleli kütleli gezerdi.
    Spor salonundaki deneyimli hocaların veya abilerin varsa beslenme sistemlerini sor öğütler al.
  • quote:

Normal beslenerek normal vücudun olur ama hacimli vücudun olmaz da ondan. Tek gainer içmekle hacimli vücüdun olsaydı herkes kütleli kütleli gezerdi.
    Spor salonundaki deneyimli hocaların veya abilerin varsa beslenme sistemlerini sor öğütler al.

Spor salonundaki hoca ile 5 dakika kadar konuşabildim. Yemek konusundaki sıkıntımı anlattım weight gainer kullanmalısın dedi. Amacım weight gainer içerek kas yapmak veya şekilli vücuda sahip olmak değil, amacım yağlanma veya artık nasıl ise kilo almak ve spor yaparak kas kütlesini artırmak. Normal yediğim ile 70 kiloda sabit kalabiliyorsam ekstra bir besin + normal düzenim ile daha fazla kiloya çıkabilirim. Sporla beraber yapacağım için weight gainer kullanmayı bıraktığımda eski kiloma geri dönmem diye umut ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaym1n -- 8 Ekim 2013; 14:39:41 >

• Zaym1n Z kullanıcısına yanıt
    Normal beslenme ile kilo alamayıp yanına gainer içersen yağlanırsın göbek oluşur. Normal beslenmenin yanında gainer içer spor yaparsan büyük ihtimal kilo alamazsın çünkü aldığın kalori gibi yaktığın kalori de artacak. Benim böyle bir sorunum yok ama bir kaç arkadaşım ve akrabam da kilo alma sorunu var. Onlardan biliyorum kilo almak zor iş. bod****tr sitesinde kilo alma ve hacim konusunda birçok konu var. Bir göz at bence.
  • Ya bu "17 yaşındayım, kilo alamıyorum ühü ühü" diye gezinen gençlerin alayı 35 yaşına geldiklerinde kocaman göbekle geziyor olacaklar. Ne kadar meraklısı varmış arkadaş yağ biriktirmenin.

Zamanı geldiğinde zaten kilo alacaksınız. Metabolizmanız yavaşlayacak, bu sefer verebilmek için takla atmaya başlayacaksınız. Rahat olun şimdilik, kaç kiloysanız öyle kalın. Boşverin sentetik ürünleri, illa kalori istiyorsanız fındık fıstık yiyin bolca.
  • Yahu iyi güzel diyorsunda ne yapayım o zaman sen söyle? Direk gibi gezmek pek keyif verici veya en azından kabul edilir bir durum değil. Boyum 185 veya altında olsa hadi bir nebze daha az canımı sıkardı. Ancak 195 boyda bu durumda olmak pek iyi değil. Hem göze çok batıyorum hem kendim rahatsız oluyorum. 10 sene sonra kilo alacağım diye hiç mi çabala mıyım? 50-60 sene sonra da muhtemelen öleceğim o zaman spora da gerek yok. -_-

Vücutçu isimli forumda konu açmıştım pek çok cevap geldi ayrıca sitedeki çoğu makaleyi ve konuyu okudum. Herkesin net bir şekilde ortak düşüncesi weight gainer kilo aldırır. Ancak tavsiye eden var etmeyen var. Yani normal besinlerle kilo al diyenler var, diyetisyene git diyen var, beslenme programı öneren var.

Spor yaparak weight gainer bir işe yaramayacaksa neden pek çok sporcu kullansın? Tamam aldığım kaloriyi geri yakabilirim ancak belli oranda karbonhidrat ve protein var spor yaparken bu besinler kaslarımı besleyebilir ve daha rahat, hızlı bir şekilde gelişebilirim diye umut ediyorum. Olduğu gibi yakacaksam çok mantıksız bir çözüm olurdu ve pek söz edilen bir ürün olmazdı. Benim gibi olan çok fazla insan var pek çok ektomorf var. Weight gainer gibi ürünler bizde işe yaramıyor olsa mutlaka benzeri bir çözüm üretilirdi.

Not: Agresif bir yazı yazmadım yanlış anlaşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaym1n

Yahu iyi güzel diyorsunda ne yapayım o zaman sen söyle? Direk gibi gezmek pek keyif verici veya en azından kabul edilir bir durum değil. Boyum 185 veya altında olsa hadi bir nebze daha az canımı sıkardı. Ancak 195 boyda bu durumda olmak pek iyi değil. Hem göze çok batıyorum hem kendim rahatsız oluyorum. 10 sene sonra kilo alacağım diye hiç mi çabala mıyım? 50-60 sene sonra da muhtemelen öleceğim o zaman spora da gerek yok. -_-

Vücutçu isimli forumda konu açmıştım pek çok cevap geldi ayrıca sitedeki çoğu makaleyi ve konuyu okudum. Herkesin net bir şekilde ortak düşüncesi weight gainer kilo aldırır. Ancak tavsiye eden var etmeyen var. Yani normal besinlerle kilo al diyenler var, diyetisyene git diyen var, beslenme programı öneren var.

Spor yaparak weight gainer bir işe yaramayacaksa neden pek çok sporcu kullansın? Tamam aldığım kaloriyi geri yakabilirim ancak belli oranda karbonhidrat ve protein var spor yaparken bu besinler kaslarımı besleyebilir ve daha rahat, hızlı bir şekilde gelişebilirim diye umut ediyorum. Olduğu gibi yakacaksam çok mantıksız bir çözüm olurdu ve pek söz edilen bir ürün olmazdı. Benim gibi olan çok fazla insan var pek çok ektomorf var. Weight gainer gibi ürünler bizde işe yaramıyor olsa mutlaka benzeri bir çözüm üretilirdi.

Ben sana gainer alma demedim ki. Gainer alip normal beslenmene devam etme dedim. Komleks karbonhidrat al et süt tavuk yumurta tüket dedim. Mevsim sebzelerini mutlaka tüket yağ olarak zeytin yağı doğal tereyağ ve kuruyemiş ye dedim. Sen de benim iştahım yok çok yemek seçerim dedin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaym1n

Yahu iyi güzel diyorsunda ne yapayım o zaman sen söyle? Direk gibi gezmek pek keyif verici veya en azından kabul edilir bir durum değil. Boyum 185 veya altında olsa hadi bir nebze daha az canımı sıkardı. Ancak 195 boyda bu durumda olmak pek iyi değil. Hem göze çok batıyorum hem kendim rahatsız oluyorum. 10 sene sonra kilo alacağım diye hiç mi çabala mıyım? 50-60 sene sonra da muhtemelen öleceğim o zaman spora da gerek yok. -_-

Ben sana gainer alma demedim ki. Gainer alip normal beslenmene devam etme dedim. Komleks karbonhidrat al et süt tavuk yumurta tüket dedim. Mevsim sebzelerini mutlaka tüket yağ olarak zeytin yağı doğal tereyağ ve kuruyemiş ye dedim. Sen de benim iştahım yok çok yemek seçerim dedin.

Ben iştahsızım diye beslenme programı için söylemiştim. Yani oradaki her şeyi yiyemiyorum ve 3 öğün beslenme pek yaptığım bir şey değil. Denedim ancak ya her öğün çok az şey yemiş oluyorum ya da yiyemiyorum.

Şimdi o zaman aşağı yukarı şöyle bir yol izleyeyim tavsiye edersen. Senede bir değil günde 1 bardak veya yapabilirsem daha fazla süt içmeye başlarım. Et konusunda zorluk yaşayacağımı zannetmiyorum zaten birkaç senedir kırmızı et, tavuk eti ve ton balığı dışında başka bir şey yediğim söylenemez. Yumurta pek olası değil ancak yinede yapabildiğim kadar yemeye çalışırım. Kompleks karbonhidrat derken et, süt, tavuk için mi söyledin onu açıklarsan sevinirim.

Son olarak hangi ürünü alıyım? Birkaç forumda konu açtım önerilenleri aşağıya yazdım. Ankara'da ulaşabileceğim veya internet üzerinden alabileceğim kaliteli bir marka ve ürün tavsiye edebilir misin? Fiyat konusunda pek bir bilgim yok ancak 200-250tl yi geçmediği sürece fiyat önemli değil.

Önerilenler:
    Optimum Nutrition Serious Mass Gainer
    dymatize gainer
    gnc (Bu markayı sadece spor salonundaki hoca söyledi, forumlarda genelde başka marklara yönlendiriyorlar)

• Kompleks karbonhidrat bulgur, yulaf, pirinç makarna dır. Bana pirinç ve makarna yağ yaptığı için bulgur yulaf ve tam tahıl ekmek ve tam tahıl makarns yiyorum. Gainer olarak optimum bsn mussletech gibi ürünlerin gianerlerini alabilirsin. Gnc ürünlerini pahalı ve kötü buluyorum

• cangk kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler yardım için, optimum serious mass alıcam görünüşe göre. Yulaf, bulgur hariç sorun yok yiyebilirim. Spora başlar başlamaz alıcam bu ürünü ve 3-4 ay içerisinde umarım 10 kilo civarı alabilirim. İlk hedef 80 daha sonra 90.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.