Şimdi Ara

..::Web Sitesi İp'si ve Engellemek::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bir web sitesini kendi bilgisayarmda belirli saatler arasında bir program kullanarak engellemek istiyorum. ilk sorum bir web sitesinin ip adresini nasıl bulurum ve herhangi bir netlimiter tarzı bir programlada engellemek istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. kolay gelsin...

• cmd
    pingwww.google.com
    ;)

Yalnız, neyi engellemek istediğini anlamadım. Yani o sitenin kendi makinana erişmesini mi engellemek istiyorsun? IE'den bilen bunu yapabilirsin "Yasaklı Siteler"den.
  • hosts dosyasını değiştirmeyi dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekarayazgan

cmd
    pingwww.google.com
    ;)

Yalnız, neyi engellemek istediğini anlamadım. Yani o sitenin kendi makinana erişmesini mi engellemek istiyorsun? IE'den bilen bunu yapabilirsin "Yasaklı Siteler"den.

arkadasım onu bende biliyorum ama ip yi aldıgımda ie yazdıgımda beni o ip o web sitesine götürmesi gerekmiyor mu? çözümleme yapmıo neden
    ben mesela benim makinamda siberalem ve boyuboyuna sitelerini belirli saatler arasında kapatmak istiyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiNuX

quote:

Orjinalden alıntı: emrekarayazgan

cmd
    pingwww.google.com
    ;)

arkadasım onu bende biliyorum ama ip yi aldıgımda ie yazdıgımda beni o ip o web sitesine götürmesi gerekmiyor mu? çözümleme yapmıo neden
    ben mesela benim makinamda siberalem ve boyuboyuna sitelerini belirli saatler arasında kapatmak istiyorum....

bildigim kadariyle bu serverdan ayarlanan birsey.
    ornegin google un ip sini yazinca adrese gidiuor , fakat msn.com adresine gitmiyor.
    bu durumda bu senden kaynaklanmiyor demek oluyor.

belli saat olayina nasil bir cozum getirilebilir , birseyler yazmadan olmaz sanirim bu.boyle bir hazir programin varligindan haberim yok.
    ama modemden ip leri engellersen daha etkili olur.
    ie de yasaklanan sitelere bir site ekleyerek , yasagin calistigini daha gormedim :)

• ewt ie de malesef olmuyor butun hepsni engelleiyor veya acıyor. netlimter mi neydi böle bir program var o yaparmı acaba bu işi?
  • Daha önce bir arkadaş yazmış ALINTI YAPIYORUM KENDİM DENEMEDİM....BU YÖNTEM SİTEYİ HERZAMAN YASAKLIYOR...
    "öncelikle şu dosyayı bilgisayarınızda bulun

Win 98 c:\windows\host
    Win ME c:\windows\host
    Win NT c:\windows\system32\drivers\etc\host
    Win 2000 c:\windows\system32\drivers\etc\host
    Win XP c:\windows\system32\drivers\etc\host
    Win 2003 c:\windows\system32\drivers\etc\host
    win vista C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

host klasörünü notpad ile açın ve içindekileri silin aşağıda yazdığım örnekler gibi

engellemek istediğiniz siteleri buraya yazın yalnız

satırın başında 127.0.0.1 localhost mutlaka olcak daha sonra siteleri yazın.ve kaydedin

127.0.0.1 localhost
    127.0.0.1www.savasim.com

bu şekilde savasim.com sitesi engellendi
    istediğiniz sitenin adını yazarak o siteyi engelleyebilirsiniz altalta dilediğiniz kadar site ismi yazabilirsiniz """"
    BU YAZI BANA AİT DEĞİLDİR.. NEREDEN KOPYALADIĞIMIDA HATIRLAYAMADIM.. YAZAN ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER...

----Yukarda yazılanın dışında "Winlock" diye bir program var.. Bu program şifreli ve tanımladığın bir tuşa basınca ekrana geliyor... Programda internet sitesini Block edebiliyorsun bilgisayarda siz olmadığınız zaman programı aktif hale getiriyorsunuz... böylece o siteye kimse giremiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliahmet -- 25 Mayıs 2007; 9:11:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.