Bildirim
..::Web Sitesi İp'si ve Engellemek::..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
cmd
pingwww.google.com
;)
Yalnız, neyi engellemek istediğini anlamadım. Yani o sitenin kendi makinana erişmesini mi engellemek istiyorsun? IE'den bilen bunu yapabilirsin "Yasaklı Siteler"den. -
hosts dosyasını değiştirmeyi dene. -
quote:
Orjinalden alıntı: emrekarayazgan
cmd
pingwww.google.com
;)
Yalnız, neyi engellemek istediğini anlamadım. Yani o sitenin kendi makinana erişmesini mi engellemek istiyorsun? IE'den bilen bunu yapabilirsin "Yasaklı Siteler"den.
arkadasım onu bende biliyorum ama ip yi aldıgımda ie yazdıgımda beni o ip o web sitesine götürmesi gerekmiyor mu? çözümleme yapmıo neden
ben mesela benim makinamda siberalem ve boyuboyuna sitelerini belirli saatler arasında kapatmak istiyorum.... -
quote:
Orjinalden alıntı: LiNuX
quote:
Orjinalden alıntı: emrekarayazgan
cmd
pingwww.google.com
;)
Yalnız, neyi engellemek istediğini anlamadım. Yani o sitenin kendi makinana erişmesini mi engellemek istiyorsun? IE'den bilen bunu yapabilirsin "Yasaklı Siteler"den.
arkadasım onu bende biliyorum ama ip yi aldıgımda ie yazdıgımda beni o ip o web sitesine götürmesi gerekmiyor mu? çözümleme yapmıo neden
ben mesela benim makinamda siberalem ve boyuboyuna sitelerini belirli saatler arasında kapatmak istiyorum....
bildigim kadariyle bu serverdan ayarlanan birsey.
ornegin google un ip sini yazinca adrese gidiuor , fakat msn.com adresine gitmiyor.
bu durumda bu senden kaynaklanmiyor demek oluyor.
belli saat olayina nasil bir cozum getirilebilir , birseyler yazmadan olmaz sanirim bu.boyle bir hazir programin varligindan haberim yok.
ama modemden ip leri engellersen daha etkili olur.
ie de yasaklanan sitelere bir site ekleyerek , yasagin calistigini daha gormedim :)
-
ewt ie de malesef olmuyor butun hepsni engelleiyor veya acıyor. netlimter mi neydi böle bir program var o yaparmı acaba bu işi? -
Daha önce bir arkadaş yazmış ALINTI YAPIYORUM KENDİM DENEMEDİM....BU YÖNTEM SİTEYİ HERZAMAN YASAKLIYOR...
"öncelikle şu dosyayı bilgisayarınızda bulun
Win 98 c:\windows\host
Win ME c:\windows\host
Win NT c:\windows\system32\drivers\etc\host
Win 2000 c:\windows\system32\drivers\etc\host
Win XP c:\windows\system32\drivers\etc\host
Win 2003 c:\windows\system32\drivers\etc\host
win vista C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
host klasörünü notpad ile açın ve içindekileri silin aşağıda yazdığım örnekler gibi
engellemek istediğiniz siteleri buraya yazın yalnız
satırın başında 127.0.0.1 localhost mutlaka olcak daha sonra siteleri yazın.ve kaydedin
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1www.savasim.com
bu şekilde savasim.com sitesi engellendi
istediğiniz sitenin adını yazarak o siteyi engelleyebilirsiniz altalta dilediğiniz kadar site ismi yazabilirsiniz """"
BU YAZI BANA AİT DEĞİLDİR.. NEREDEN KOPYALADIĞIMIDA HATIRLAYAMADIM.. YAZAN ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER...
----Yukarda yazılanın dışında "Winlock" diye bir program var.. Bu program şifreli ve tanımladığın bir tuşa basınca ekrana geliyor... Programda internet sitesini Block edebiliyorsun bilgisayarda siz olmadığınız zaman programı aktif hale getiriyorsunuz... böylece o siteye kimse giremiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliahmet -- 25 Mayıs 2007; 9:11:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X