Şimdi Ara

Web Cam almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba hem masaüstü hemde laptopuma kamera almak istiyorum. microsoft yada logitehc diye düşündüm ama logitech i daha çok tercih ederim. fiyat olarakda iki tane alacağım için toplam maksimum 80 diye düşünüyorum. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bak bir bu var logitecgh in çok güzel bir camhttp://bimeks.com.tr/urun/114274/logitech-c270-hd-720p-webcam-96.aspx# birde eğer fiyat yüksek dersen INCA nın bir modelini önerebilirim bu özelliklere çok yakın. Lensinde ayar yapabiliyosun mesela uzaktan küçücük yazıyı dahi net bir şekilde görebiliyor ben denedim valla şaşırdım ama bütçende yeterli ise bu Logitechin de süper.
  • eyvallah daha tam üstüne düşüp araştıramadım ama logitech alırım. peki microsoftun web cam leri için ne diyosun?
  • Kardeş bana göre microsoftun hd webkameraları logitechten çok daha iyi.
  • peki bende web cam almayı düşünüyorum ama ne örerisiniz? ben yaklaşık 12 senedir apache marka web cam kullanıyorum çok güzel 1 web cam ama artık bozuldu kendi kendine kapanıo temasızlıklar yapıo bende klavye mouse takımım ve ses sistemimde logitech o yüzden logitech web cam almayı istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? sevgi ve saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocan11

peki bende web cam almayı düşünüyorum ama ne örerisiniz? ben yaklaşık 12 senedir apache marka web cam kullanıyorum çok güzel 1 web cam ama artık bozuldu kendi kendine kapanıo temasızlıklar yapıo bende klavye mouse takımım ve ses sistemimde logitech o yüzden logitech web cam almayı istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? sevgi ve saygılar :)

hey maşallah 12 sene önce webcam var mıydı

dipnot. binbaşı olmuşum 1001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 30 Ocak 2011; 20:53:05 >
  • Valla ben fiyat olarak yüksek ürünlerde Logitechden şaşmam. Ama normal bir marka dersen tuzlu olmayacak ama görüntüsüde yi olacak ozaman kesinlikle de INCA derim.
  • logitechten hangi? WEB CAMI ÖNERİRSİNİZ? peki? çünki benim klavyem :) ses sistemim mousem logitech :) doğal olarakta cameramında logitech olmasını istiyorum sevgi ve saygılr :)bana maximum 200 tlye webcam önerirseniz eğer sevinirim sevgi ve saygılar :)
  • quote:

logitechten hangi? WEB CAMI ÖNERİRSİNİZ? peki? çünki benim klavyem :) ses sistemim mousem logitech :) doğal olarakta cameramında logitech olmasını istiyorum sevgi ve saygılr :)bana maximum 200 tlye webcam önerirseniz eğer sevinirim sevgi ve saygılar :)

logitech c910.
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-960-000598-c910-full-hd-1080p-10mp-carl-zeiss-webcam/productdetails.aspx?I_ID=48288

sanırım alınabilcek en iyi web cam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

logitechten hangi? WEB CAMI ÖNERİRSİNİZ? peki? çünki benim klavyem :) ses sistemim mousem logitech :) doğal olarakta cameramında logitech olmasını istiyorum sevgi ve saygılr :)bana maximum 200 tlye webcam önerirseniz eğer sevinirim sevgi ve saygılar :)

logitech c910.
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-960-000598-c910-full-hd-1080p-10mp-carl-zeiss-webcam/productdetails.aspx?I_ID=48288

çok süper bir web cam harika bunu alıyorum tamam herkese sevgi ve saygılar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

logitech c910.

çok süper bir web cam harika bunu alıyorum tamam herkese sevgi ve saygılar :)

ben bugun aldım hocam vatandan. süperr. inanılmaz 1 kamera. görüntüsü sesi muhteşem.

• hocam kartımın borcu 4-5 aya kadar bitiyor. bittikten sonra Allah izin verirse ben de alacağım bu kamerayı. özellikle müzik video kayıtları için almayı düşünüyorum. 700-1000TL kameralara vermektense ucuzyollu bunla kurtarırız günü :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.