Şimdi Ara

Modem Tercihi Acil Bilgi Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Ben modem alıcam ama modemlerle ilgili pek bi bilgim olmadığı için size danışmak istedim. evin içinde iyi çeken bi modem olsun istiyorum. bu iki antenli üç antenli olanlar nasıl. önerirmisiniz. önereceğiniz modelleri dikkate almak isterim. çekim gücü ve bağlantı hızı iyi olsun. Birde docsis 3.0 daha iyi diyorlar. yardımcı olabilirmisiniz. fiyat aralığım 100-200 arası olabilir. yinede tüm tercihleri göz önünde bulundurmak isterim. şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tpnrck

Arkadaşlar iyi günler. Ben modem alıcam ama modemlerle ilgili pek bi bilgim olmadığı için size danışmak istedim. evin içinde iyi çeken bi modem olsun istiyorum. bu iki antenli üç antenli olanlar nasıl. önerirmisiniz. önereceğiniz modelleri dikkate almak isterim. çekim gücü ve bağlantı hızı iyi olsun. Birde docsis 3.0 daha iyi diyorlar. yardımcı olabilirmisiniz. fiyat aralığım 100-200 arası olabilir. yinede tüm tercihleri göz önünde bulundurmak isterim. şimdiden teşekkürler

ASUS DSL N55U

3x5 Dbi anteni vardır her özelliği extreme'dir kalitelidir asla pişman etmez.

• kardeşim bu modeli biliyorumda fiyat 290 larda şuan :) başka bi tavsiye edebileceğiniz varmı :)http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/asus-dsl-n12e-dsl-n12e-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=61616 mesela bu ürün nasıl :)
  • kardeşim bu modeli biliyorumda fiyat 290 larda şuan :) başka bi tavsiye edebileceğiniz varmı :)http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/asus-dsl-n12e-dsl-n12e-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=61616 mesela bu ürün nasıl :)
  • quote:

kardeşim bu modeli biliyorumda fiyat 290 larda şuan :) başka bi tavsiye edebileceğiniz varmı :)http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/asus-dsl-n12e-dsl-n12e-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=61616 mesela bu ürün nasıl :)

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=65729

256 TL

N12E den şikayet alan fazla

olmazsa 188 tl ye buda idealdir sorunsuz sevilen bir modeldir

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=58765

• asus alın kafanız rahat olsun diyosunuz :) ama o fiyatlar sadece bonus karta ;)
  • quote:

asus alın kafanız rahat olsun diyosunuz :) ama o fiyatlar sadece bonus karta ;)

hocam ben sadece model veririm alacağınız yer beni ilgilendirmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam birde bu ilk belirtiğiniz modemde wifi ac desteklemiyor diye birşey okudum forumda doğruluğu nedir acaba
  • Bir kere de kaliteli chipset kullanan modem tavsiye edin. her zaman asus tavsiye ediyorsunuz :)

tamam, asus marka, ozellik ve kasa olarak iyi ama islemcisi ralink

sahsen ralink, realtek chipsetli pahali modemleri tavsiye etmem.
    Broadcom, atheros (Qualcomm) , marvell chipsetli modemleri tavsiye ederim.

Ek bilgi: Asus'un ust seviye routerlarina bakarsaniz hepsi Broadcom chipset kullaniyor. Modemleri Ralink vs...

Ayrica Asus dsl-n55u cok ama cok fazla isiniyor, bildiginiz soba gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Bir kere de kaliteli chipset kullanan modem tavsiye edin. her zaman asus tavsiye ediyorsunuz :)

tamam, asus marka, ozellik ve kasa olarak iyi ama islemcisi ralink

sahsen ralink, realtek chipsetli pahali modemleri tavsiye etmem.
    Broadcom, atheros (Qualcomm) , marvell chipsetli modemleri tavsiye ederim.

Ek bilgi: Asus'un ust seviye routerlarina bakarsaniz hepsi Broadcom chipset kullaniyor. Modemleri Ralink vs...

Ayrica Asus dsl-n55u cok ama cok fazla isiniyor, bildiginiz soba gibi

O kadar ozellikler olunca isinma kacinilmaz amd ninde intelinde en iyi islemcileri isiniyor daha guclu ekran kartları daha fazla isiniyor sen tüm aksagami bos birtek net vermeyi saglayan ozelliksiz modem ariyorsan git al

ayrica 5ghz özelliğini kapatarak isinmayi azaltiyorsunuz

ayrica modemi elinde veya kafandami tasiyorsun birak isinsin

cok komedisiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Şubat 2014; 20:11:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alierr A kullanıcısına yanıt
    sizin önerileriniz nedir. pek anlamıyorum modemden :)
    sizin önerileriniz nedir. pek anlamıyorum modemden :)
  • Dogru cok ozelligi var ama bu asiri isinmayi aciklamaz, aciklayamaz.

5ghz i kapatmak cok az azaltiyor isinmayi! Oyle bi soylemissiniz ki sanki modemde az isinma modu var :D

asiri derecede isinmasi performansi etkilemiyor ama ben yinede tavsiye etmem, bu tur cihazlar 7/24 acik kalacak. Ayrica cihazin kullanim omru azalabilir.

allah gostermesin yangin bile cikabilir - turkiye'de belli olmaz - kac defa haberlere cikti ayfon ve galaxy olaylari... Teknojik aletler artik el emegi goz nurudur diye kaliteli uretilmiyor ki. En ucuz iscilik ve en ucuz malzemeler kullaniliyor. Bu bir gercek!

yildirim yuzunden modemler cok kolay yanip bozuluyor zaten, bu sekilde modem bozulma olaylarini duydum, gordum. Yangin cikartmayacaginin garantisini kimse veremez. Bu modem bildiginiz eli yakiyor, elinizi koyamiyorsunuz.
    biraz komplo teorisi gibi oldu ama dusuncem bu.

cihaz gayet iyi/kaliteli ama ben tavsiye etmiyorum.

eksileri:

wireless ac yok ( zaten yaygin degil, cogu urunde yok ama yavas yavas artacak )

o fiyata ralink islemci olmasi

cok cok isinmasi

Isinma olayi icin islemci ve ekran karti ornegi/kiyaslamasi vermissiniz, guleyim mi aglayim mi sasirdim. Islemci de ekran karti da fan(lar) sayesinde sogutuluyor.
    Bu cihaz islemci degil ki, pasif sogutmasi ve hava delikleri var, fani yada su sogutmasi yok!!!

Iyi aksamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ali hocam hemşeriymişizde, sizin hangi modemi önerdiğinizi öğrenebilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.