Arkadaşlar merhabalar,bugün bir sitenin reklamında gözüme çarpan ürünü almak istiyorum ama donanımhaber.com olmadan asLa :)
Kullananlar yorumlarını yaparlarsa çok sevinirim nasıl tanzik gücü,su tüketimi kullanım kolaylıgı v.s ?
Teşekkür ederim.
Hortumun başını sıkmak nasıl etki ediyorsa, bunun etkisi de sadece bu kadar.. Sakın reklamlarına kanmayın, hiçbir basınç durumu yok. Hortumdan gelen suyu sıkıştırarak daha basınçlı görüntüsü veriyor ama sadece görüntü. Sakın böyle bir alete 70 80 lira vermeyin.
Yorum için teşekkür ederim ama başka kimsede yorum gelmemiş yok mu kullann bilen ? Selamlar tekrardan.
Maalesef ben bu ürünü aldım. Maalesef diyorum çünkü hiç bir işe yaramıyor. Reklamlarda görüldüğünün %10'u kadar bile bir tazyik yok. Hatta hortumun ucunu sıkarak yıkamak daha etkili oluyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, paranıza yazık.
Maalesef ben bu ürünü aldım. Maalesef diyorum çünkü hiç memnun değilim. Araba yıkamak için hiç de uygun olmayan tazyiksiz bir ürün. Reklamlarda gösterilenin %10'u kadar bile bir tazyik yok. Hortumunun ucunu sıkarak bile daha iyi temizleme yapılır. Sakın almayın, paranıza yazık olur.
iyi ki varsın donanım haber neredeyse alacaktım buradaki arkadaşların olumsuz yorumlarından ötürü vazgeçtim. gitti gidiyorda 17 tl ve satan arkadaşa mesaj gönderdim çok güzel bir ürün dedi..mal satmak adına yalan söyledi.. yazıklar olsun.
ben alsam emin olun süper der ve sizede aldırırım. nedeni ise yeni bina ve su basıncı 3. katta bile müthiş tazyikli. hatta duş bataryası ve lavabo hortum rekorları bi kaç ay arayla gün patladı tazyikten. Allahtan gündüz vakti ve evdeydik gece olsa su basacaktı heryeri. çözümü ise girişteki vanadan kısarak hallettim. yani kısaca şebeke suyunuz ne kadar tazyikli ise bu onu biraz daha artırıyor. işin komik yanı bu tür sitelerde yok 49 tlden indi yok bilmemne yazıyolarya buna kanan varmı yahu:) etse etse 5- 10- tl oda borusu eder... boruda bu yalan dolan reklamlarcılara mal satanlara gider...
görene kadar, bunu almaya karar verdiğimde de donanımhaber de araştırdım iki üründe fıs mış
hortum ve 5 liralık hortum tabancasına devam
gecen sene 69 tl ye el çantası büyüklüğünde basınçlı su püskürtme motoru almıştım.. klimaları basınçı su ile yıkamak için en az 20 defa kullandım sorun yok hala varmı bilmiyorum ama o kadar paraya değer diye düşünüyorum.. hakan
quote:
Orijinalden alıntı: mhuzisyen
Arkadaşlar merhabalar,bugün bir sitenin reklamında gözüme çarpan ürünü almak istiyorum ama donanımhaber.com olmadan asLa :)
Kullananlar yorumlarını yaparlarsa çok sevinirim nasıl tanzik gücü,su tüketimi kullanım kolaylıgı v.s ?
Bu ürünü kullanıyorum. Eğer bulunduğunuz yerde şebeke basıncı iyiyse güzel iş görüyor. Bizde basınç baya yüksek. Termosifon takarken hatta basınç için araya aparat takmışlardı termosifon zarar görmesin diye.
ben alsam emin olun süper der ve sizede aldırırım. nedeni ise yeni bina ve su basıncı 3. katta bile müthiş tazyikli. hatta duş bataryası ve lavabo hortum rekorları bi kaç ay arayla gün patladı tazyikten. Allahtan gündüz vakti ve evdeydik gece olsa su basacaktı heryeri. çözümü ise girişteki vanadan kısarak hallettim. yani kısaca şebeke suyunuz ne kadar tazyikli ise bu onu biraz daha artırıyor. işin komik yanı bu tür sitelerde yok 49 tlden indi yok bilmemne yazıyolarya buna kanan varmı yahu:) etse etse 5- 10- tl oda borusu eder... boruda bu yalan dolan reklamlarcılara mal satanlara gider...
Hidrofordan dolayıdır o tazyik apartman yöneticinizle görüşün hidroforun basıncını azaltsın.
Hidrofordan dolayıdır o tazyik apartman yöneticinizle görüşün hidroforun basıncını azaltsın.
Yok kardeş apartmanda hidrofor yok:) Direk şebeke basıncı:) Yer Eyüp üçşehitler apartman da yeni, daha 1 yıl olmadı yapılalı dolayısı ile borularda sıfır buda bi etken... Haa unuttum bikeresinde de şu ayarlı duş başlıkları varya 6 fonksiyon vs onun bile göbeği fırlamıştı yıkanırken. kafama patlamıştı:)
quote:
Orijinalden alıntı: mhuzisyen
Teşekkür ederim.
29 liraya ez jet markasını aldım bu ürünün.alman malı.hepsiburadan aldım ve süper neden böyle yorumlar var anlamadım.neredeyse 3 kata kadar etkili su sıkabiliyor kesiinlikle tavsiye ederim.oto yıkama için aldım ve çok memnunum.diğer markaları bilemem.
waterjeti okuyunca aklıma bu makine geldi. dedim herhalde sac işleyecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme