Şimdi Ara

WATCH_DOGS PROMOSYONU İÇİN SON TARİH 31 TEMMUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  WATCH_DOGS PROMOSYONU İÇİN SON TARİH 31 TEMMUZ

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

13 Haziran 2014 tarihinden beri devam ettirdiğimiz GTX ekran kartlı Monster notebook satın alan tüm müşterilerimiz için uyguladığımız Watch_Dogs oyun hediyesi promosyonumuz 31 Temmuz Perşembe günü son bulacaktır.

Hala bu kampanyamızdan yararlanamamış ya da bu promosyondan haberi olmayan tüm Monster takipçilerine ve DH forum üyelerine önemle duyururuz.

Bu son fırsatı kaçırmamak için sizi Kadıköy 'deki Monster mağazamıza bekliyoruz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Bilgisayarini tulpar t7 ler stoga girdikten sonra almaya karar vermis biri olarak cok uzuldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbaha135

Bilgisayarini tulpar t7 ler stoga girdikten sonra almaya karar vermis biri olarak cok uzuldum.

Çok takma dostum.Oyunu oynadım bitirdim.Öyle ahım şahım bir oyun değil.Hani olmasada olur yani.Açık dünya oyunlarına farklı bir bakış olmuş watch dogs.Mesut bey gta 4ün daha iyi bir oyun olduğunu düşünüyor.Watch dogsu sen düşün.
    Bu arada Msi kasa gt60-gt70 oyuna yetişebilirse daha iyi olur gibi.Bekleyen arkadaşlar var.Yaklaşık 7 kişi gibi...
  • Ürünlerin çoğu stokta yok kampanyayı bitiriyorsunuz ben t5 v1.1.1 modelini bekliyorum gelir gelmez alcam ama tarihi 8 ağustos eminim benim gibi bekleyen bir çok arkadaş vardır,bunu dikkate alsanız iyi olacak wd olmasa bile en azından başka bir hediye verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Orijinalden alıntı: djbaha135

Bilgisayarini tulpar t7 ler stoga girdikten sonra almaya karar vermis biri olarak cok uzuldum.

Çok takma dostum.Oyunu oynadım bitirdim.Öyle ahım şahım bir oyun değil.Hani olmasada olur yani.Açık dünya oyunlarına farklı bir bakış olmuş watch dogs.Mesut bey gta 4ün daha iyi bir oyun olduğunu düşünüyor.Watch dogsu sen düşün.
    Bu arada Msi kasa gt60-gt70 oyuna yetişebilirse daha iyi olur gibi.Bekleyen arkadaşlar var.Yaklaşık 7 kişi gibi...

7 den cok daha fazla bekleyeni var, bayramdan once gelecegini hic sanmam gumruk calisanlari da bayramdan sonraki iki gun calismazlar veya yetistiremezler bence. Bayramdan sonraki hafta vey ondan sonraki hafta gelir insallah.

• Bir de dolar kuru dustu bayagi ins gelecek bilgisayarlarin fiyatlarina da yansir.

• Sn. Beyond J.;

Bu promosyon Monster marka ve GTX ekran kartına sahip notebook modellerinde belirli bir tarihte başlamış ve kısıtlı bir süre için ve stoklar tükeninceye kadar devam eden bir kampanyadır. Teklif yalnızca bazı yetkili satıcılarda geçerlidir. Monster notebook bu yetkili satıcılardan birisidir. Oyunların pakete dahil olduğunu doğrulamak için, lütfen satın aldığınız mağaza ile önceden sorgulayarak kontrol etmeniz gerekmektedir. Ek şartlar ve koşullar uygulanabilir.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linkten Şartlar ve Koşullar sayfasına bakabilirsiniz.

http://www.nvidia.com.tr/object/watch-dogs-pc-game-tr.html#gameContent=6

Saygılarımızla,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • armutcan A kullanıcısına yanıt
    Oda monsterin bilecegi is. Ben 7 derken sadece kendi arkadaslarimi kastediyordum.

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Sn. GrandLotus;

Bu promosyon NVIDIA tarafından düzenlenmiş bir promosyondur ve yine NVIDIA tarafından sona erdirilmesi planlanmaktadır.

Saygılarımızla,

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Tamam canim ben bisey demiyorum. Benim fikrim suydu: laptoplarin oyuna yetismesi iyi olur. Bunu soylemek istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.