Şimdi Ara

Warrior rehberide benden olsun. (Update yapıldı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
20.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Exodar olmasi lazim yani draenei sehrinde.
    Eger 2 tane primary skillin varsa birini birakmak zorundasin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

Exodar olmasi lazim yani draenei sehrinde.
    Eger 2 tane primary skillin varsa birini birakmak zorundasin.

Teşekkürler cevap için.
  • Bir de şu şekilde nasıl olur acaba talent?

http://www.wowhead.com/?talent=LVMxdhbogZiVzmxxRc

Çok çok az bir değişiklik yaptım sadece.

Edit : Ah Firefox ah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 28 Eylül 2007; 10:28:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Bir de şu şekilde nasıl olur acaba talent?

http://www.wowhead.com/?talent=LVMxdhbogZiVzmxxRc

Çok çok az bir değişiklik yaptım sadece.

Edit : Ah Firefox ah.

Kullananları çok gördümde ben prottan 3 tane talenti tactical masterye vermeden rahat edemiyorum :)
  • Zaten ilerleyen leveler'da bende prot'a dönecem. Yazını okudum vuruldum resmen Ama bir süre Pve yapmak ve birazda Pvp yapmak istiyorum onun için böyle bir şey düşündüm. Aslında balta kullansam daha iyi olur Orc'uz sonuçta ^^ Neyse ben bu ağacı deniyeceğim. Belki Booming Voice yerine Flurry'yi fuller ve ya Tactical Mastery'ye veririm ^^
  • SINIRYOK,

Arkadaşım ben eşşeklik etmişim, hakikaten güzel hazırlamışsın.. eline sağlık..

Şuan level 26 human warriorum.

bir tek bs aldım, 2. işimi almadım daha... sizce mine mı alsam? etraftan paso mine toplamak hiç hoş olmaz diye düşünüyorum(ultimadan hatırladıgım kadarıyla)

-wowda en mükemmel maden ne oluyor acaba?

-ayrıca diyelimki mine öğrensem sonra mşnedan sıkılsam başka bir iş alsam onu öğrenmeye başlasam. sonrada mine'a tekrar geri dönsem, mine'a baştan başlatıcak beni dimi?

-talent sıfırlamak her seferinde kaç para olarak artıyor?

-en fazla slotu olan pouch kaçlık? kaç paradır?

Benim böyle bitmek bilmeyen sorularım war... kusuruma bakmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

SINIRYOK,

Arkadaşım ben eşşeklik etmişim, hakikaten güzel hazırlamışsın.. eline sağlık..

Şuan level 26 human warriorum.

bir tek bs aldım, 2. işimi almadım daha... sizce mine mı alsam? etraftan paso mine toplamak hiç hoş olmaz diye düşünüyorum(ultimadan hatırladıgım kadarıyla)

-wowda en mükemmel maden ne oluyor acaba?

-ayrıca diyelimki mine öğrensem sonra mşnedan sıkılsam başka bir iş alsam onu öğrenmeye başlasam. sonrada mine'a tekrar geri dönsem, mine'a baştan başlatıcak beni dimi?

-talent sıfırlamak her seferinde kaç para olarak artıyor?

-en fazla slotu olan pouch kaçlık? kaç paradır?

Benim böyle bitmek bilmeyen sorularım war... kusuruma bakmayın...

miner olmadan bs olmaz hele ki ilk charınsa.. Mine toplamanın herhangı bi hoş olmayan durumu yok bence kesinlikle mine al ve hemen kasmaya basla
    en mukemmel maden Khorium outlandda bulunur
    miner liği silersen tekrar aldıgında sıfırdan baslarsın
    talent sıfırlamak 2-5-10-... diye gidiyor
    20 slotluklar var ama sen AH den 16 slotluk cantalardan al lvlıne gore iyi gider fazlada pahalı degıldır 6-7g civarı servera gore degısıyor

• muurat_82,
    Arkadaşım cevapların için çok teşekkürler.. ben yeni oldugumdan dolayı bu konular hakkında cok bilgisizim... Ama bir okdrda meraklı ve detacıyımdır.. herşeyi bilmem gerekiyor...

Şimdi diyelimki ben BS'den gidicem.. yani zırh ve silah yapıcam... ilerdede silah masteri yapıcam...

Sormak istediğim şey benim yaptığım silahlar veya zırhlar, sadece armor ve damage olarakmı ÖZELLİKLENİCEK?

yani silaha +2 str koymak veya alev gücü eklemek veya alınan hasarı yarıya indirmek... veya daha düşünemediğim yüzbinlerde özelliği verme işlemi nasıl olucak?

hani iş kolu bunu yapıyor olucak? ben yapabilicekmiyim?

LEvel 70 oldugumda ve silah mastırının son skill leveline geldiğimde, yapabiliceğim en iyi silah TEK midir... yani BİR TANE mi en iyi vardır? yoksa ben son safhayada gelsem, benim yapabiliceğimden daha iyileri olucakmıdır?

Wow'un EN mükemmel Kılıcı diyelim... tek midir? Elde yapılabilir mi? yoksa bir yerden düşmesimi gerekir?

Tam anlatabiliyormuyum bilmiyorum... Çok sıktıysam söleyin...

• Razorback wow da rare item kavramı biraz farklı. Blue olanlar rare kabul ediliyor ve çeşitli ekstraları olan yüksek statlı itemler. Birde purple (mor) itemler var. Bunlar daha da iyi ve epic olarak adlandırılıyor. Bunun dışında turuncu olanlar var ki (artifact) ben daha görmedim. Sanırım çok güçlü bosslardan çok nadir düşen itemler. Bs ile blue ve purple itemler yapılabiliyor. Birçoğu da dungeonlardan düşenlerle aynı yada daha iyi seviyede. Evet ekstraları da oluyor, stamina, str gibi ve ek olarak change on hit şeklinde ekstra damageları da oluyor bazılarında.Bunun için ekstra bir işlem yok. Gerekli materyalleri toplayıp yapıyorsun. Daha fazla ekstra istersen bir enchanter'a ek özellikler yaptırtabilirsin. Bildiğim kadarıyla wow da serverda tek bir tane olabilen artifact yok. Yani gidip o boss'u kesen herkese düşebilir. Unique item kavramı yok diye biliyorum ben. Ama 70 olan arkadaşlar daha iyi bilir tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

LEvel 70 oldugumda ve silah mastırının son skill leveline geldiğimde, yapabiliceğim en iyi silah TEK midir... yani BİR TANE mi en iyi vardır? yoksa ben son safhayada gelsem, benim yapabiliceğimden daha iyileri olucakmıdır?

Wow'un EN mükemmel Kılıcı diyelim... tek midir? Elde yapılabilir mi? yoksa bir yerden düşmesimi gerekir?

Tam anlatabiliyormuyum bilmiyorum... Çok sıktıysam söleyin...

hmms blacksmith ile mesela şunu yaparsın;http://www.wowhead.com/?item=28442

raid boss olarak da bu düşer mesela;http://www.wowhead.com/?item=30902

yani, end game bossları temizlemeden de eline sağlam silahlar alabilirsin ;)

• Resmen aydınlatıyorsunuz beni... Güzel anlatıyorsunuz ve çok iyi anlıyorum...

Ben acaba bs+enchantmı öğrensem?

Benım ırkım ve sınıfımdan ötürü bazı mesleklere daha cok yatkınlıgım var mı acaba? bunlar sadece bs ve mıne mı oluyor? enchant alsam ekstram olmayacakmı?

ayrıca mıne almıyım, baskasından bulurum düşüncesi hatamıdır? nedense ultımadan kalma bir mıne fobim var... (lvl 70lerle dolu bir guildim var, hepsi çok senelik arkım)

sizce mesleklerim ne olsun? benı mükemmel bir warrior yapmak hangi mesleklerden geçer? hızlı vuran, dps ve crit seviyesi yüksek olan bir warrior olmak istiyorum.

2 sorum daha vardı ama unuttum...
  • Blacksmith alıp yanına mining al.. böylece blacksmith skillini kasmak için malzemeleri kendin toparlarsın, fazla masraf yapmazsın :)

hızlı vuran dps'i yüksek bir warrior diyorsan da; BS skill'in ilerlediğinde mace master olup tek elhttp://www.wowhead.com/?item=28439 craft edersin, diğer gearlarını da kasıp raidlerde sağlam bir DPS elemanı olursun :) yanına da yukarıda link vermiş olduğum two-hand Stormherald adlı mace'i yapıp sıkıldığında Arms talentine geçip, arenalarda çok kalp kırarsın :)

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 5 Kasım 2007; 0:12:32 >
  • birini hatırladım...

human warrior için en iyi silah nedir?
    yani silah türü??
    ayrıca 2h mi? yoksa 2 elde ayrı silah mı?

bir elde sword, diğer elde mace olurmu?

En kral şekil hangisi?
  • 2h silahlar PvP'de üstünken 2 adet one hand almak raidlerde yani PvE'de avantajlıdır... silah türü olarak; mace,sword,axe.. elindekilerden hangisinin dps'i, statsları daha iyise onunla gidersin.. genel mantık olarak yavaş bir silah main hand'e takılırken off-hand'e hızlı silah takılır
  • sword ve macein skill pointi 5 puan daha fazla sanırım... bu en son skill pointe gelindiğinde hatrı sayılır fark yeretır değil mi?
  • Razorback çok deneyimli değilim ben de. Ama two hand silahlar daha kullanışlı gibi geldi bana. Yalnız iyi bir silah olması şart, vuruş süresi düşük olan bir silah yani. Çünkü two hand ler yüksek damage'e sahip ve crit için talent verdiysen tek bir crit çok büyük damage ler sağlayabiliyor. Dual wield daha iyi rage sağlamasına rağmen ben sevemedim, sürekli çıkan miss yazıları sinir bozuyor. Meslek konusunda ise benim taktiğim şu. Ana karakterim warrior ve bs+mining yapıyor. Birde Warlock açtım yan karakter olarak, hiç kamsıyorum o sadece şehirde duruyor ve diğer karaterimin postayla gönderdiği itemleri ah de satıyor. Ayrıca yine warrior'un gönderdiği malzemelerle ve birazda satın alarak tailoring ve enchanting yapıyor. Başlarda biraz masraf açtı bu yan char ama şimdi çok yararını görüyorum. Kimseye muhtaç olmadan kendi işini görebiliyorsun bu şekilde.
  • Şimdi toparlayacak olursak;
    2h silahlar raidlerde daha düşük dps yapman demektir.
    DW raidde herzaman daha iyidir amaaa diyelimki elindeki silahlardan daha iyi 2h silah düşürdün veya yaptın ozaman 31(mortal strike) / 30 (flurry 5/5 ) talenti ilede güzel dps yapabilirsin dps warrior olacaksan.
    Bu arada 31/30/0 talentini bütün warriorlara lvl 70te denemelerini öneririm. Alışana kadar biraz sıkıntı çekiyorsunuz ama alıştıktan sorna gerçekten çok zevk veren bir talent şekli. Hatta yukarda buildlere ekleyeyim.
    2.3 ün gelmesi ile weaponsmith iyice yalan olacak çünkü Zul'Amanda çok daha iyi güzel silahlar mevcut. Armorsmith olup chestini yapabilirsin fena sayılmaz ben onu kullanıyorum şu anda.
    LvL kasarken herzaman fury olmanı öneririm. Güzel 2H silah düşürsen fury ile onunla bile rahat rahat takılabilirsin. Fury warrior en rahat lvl kasan sınıflardandır ve en zevklilerinden.
    Human warriorlar sword ve mace ye +5 skill alsalarda 2.3 ile beraber +1 crit gelsede elinde mace veya sworddan daha güzel bir axe varsa tabiki axeyi kullanman gerekir. 5skill +1 crit iyidir ama elinde daha güzel silah varsa bundan vazgeçilebilinir.
    PVE/ARMS ta sword diğer silahlara göre daha güzeldir hatta bunu pvpyede 2.3 te mace nerfinden sonra ekleyebiliriz.
    Extra attack vurduğu için bence axe ye göre daha iyi. Axeden 5crit alıyorsun ama swordla yaptığın extra attackta iki vuruşunda crit vurma ihtimali var.
    PVP de zaten ressinin gelmesi ile crit yalan oldu. Warriora 2k mortal vururken ressili sl li locka 1.1k mortal critlemişti neyse girmeyelim buralara pek

1 elinde axe 1 elinde mace kullanabilirsin eğer Fury isen.

Sanırım 2hmi DW mi yukarda yazdıklarım yeterli.

Ha burada DW takılırsan herzaman Main Handda ağır ve güzel offhandda hızı düşük silahları seç.
    Hızları düşük diye dagger almada warriorda çook komik duruyo
    DW specde offhandın amacı rage üretmesidir.
    Silah seçerkende Main handın dps sini yüksek tutarken offhandın hızını/statlarını göz önüne al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 5 Kasım 2007; 1:38:29 >

• süper anlatım... çok yeterli ve güzel bilgiler... çok teşekkürler... tüm söylediklerinize uyucam...
  • kç meslek öğrenebiliyoruz acaba? birinci sayfada 3. meslekten bahsedilmişte...

ben maksimum 2 diye biliyordum...

bu mesleklerin alındığı sıraya göre kazandığı farklılıklar oluyor mu?
  • Crafting ve toplama mesleklerinden sadece iki tane alabilirsin. Bunun dışında first aid, cooking, fishing'in hepsini alabilirsin. Sırası farketmez, ikisini de aynı anda al bence. Birbirini tamamlayan meslekleri seçip beraberce yükseltirsen işin daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 7 Kasım 2007; 18:20:03 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.