Şimdi Ara

Warrior rehberide benden olsun. (Update yapıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
20.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: camu

guildlerde bu adamları maaşa bağlayabilirler bence. üyelik aidatı haftalık 10 g falan olur. popülasyona göre haftalık 100-200 g ödeme falan yaparlar.

Hehehhee maaşlı warriorlar. Sonra greve cıkarlar be zam istiyoz diyeee zammm zammm.. maaaşlarımıza buff istiyoruzzzz. Yönetim istifa. Cumhuriyet kaldırılsın Krallık istiyoz falan Başbakan secimleride isterler şimdi onlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

Güzel olmuş gerçekten yararlı pek çok bilgiler buldum. Benim warrior hakkında sormak istideğim bir şey var.. Bu sizin charge varya onu sadece combat dışında kullanıyorsunuz deilmi yani bi talentle veya ilerki lvlde combat icide kullanılıyomu???? Bazen arenada oluyoda o yüzden soruyom ben mesela rogueyim saldırıyorum stunla warriora biraz stunlock ediyom sonra bırakıyom uzaklaşıyom ( yoksa allah göstermesin agzımı burnumu kırar ) 5-8 yard arasına kacıyorum adam bana dogru gelmektense geri gidiyor ve hemen üstüme charge ile geliyor. Warrior o sırada combattan cıktıgı içinmi atabiliyor yoksa cıkmasını gerektirmeyecek birşeymi oluyor???

Arkadaş cevaplamış zaten. Intercept atabiliyoruz, zerker stance ister.
    Ayrıca combattan cıkma durumunda battle stanceye geçip tekrar charge atabiliriz. Combattan cıkar cıkmaz re-stealt olman gerekir yoksa warriora karşı pek bir şansın yok.
    Yazık roguelere diyecemde 1vs1 de warriorun hali daha işler acısı :) Malum druidi alır,magesi alır,locku alır, priesti alır. Ha arkanızda bir healer varsa kral sizsiniz tabi. Bizim CC lerden kurtulmak için Trinketten başka hiçbir çaremiz yok.
    BG de Druid root atıyor bana üstüne 5 kişi saldırıyor nasıl rootsa çıkamıyorum oracıkta mefta oluyorum. Rogue bu gibi durumlarda Clos ile kurtulabiliyor artık.
    Neyse PvP konularına girersek çıkamayız şimdi. Blizzard bu yarın warriorun imba olmayacağını kimse bilemez ki bu gidişle 1-2 aya kalmaz warriora buff gelir düşüncesindeyim.
    Millet zindan yapabilmek için 2 saat tank arıyor. Blizzardda bunun farkındadır ve warriora ufaktan buff verecektir. Bu sayede tank sayısını arttırmayı düşünebilir. Zaten druidler tanklamaya başkadı son aylarda.. Ama yukarda söylediğim gibi, bir druidin warrior kadar savunma gücü yoktur ve Crush yemek zorundadır. Belki 3-5 mobu rahat tutar ama sıra bosslara gelince warrior daha sağlamdır, en azından shield wall ve last stand gibi altın değerinde özelliğiklerimiz vardır. Bu kişisel görüşümdür katılan/katılmayan olabilir saygı duyarım.

Suç tabiki druidlerinde değil. Druidleri tanka zorlayan blizzard ve fazla abartıldı.

LVL70 bir druidim olsa hiç düşünmeden bende feral gidip hem tanklık yaparım hem pvp yaparım hemde rahat rahat farm yaparım.
    Bu sebepten dolayı tanklık görevinin druide kaydığını düşünüyorum.
    E blizzardda bize biraz CC versinde partylerde dps olarak yer bulalım canım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 3 Ağustos 2007; 17:34:58 >

• HLL abi cok güzel yazmışın makroları da yazınca tadından yenmez üst konu için postlarız
  • eline saglik hem bilgilendirici hemde esprili bir yazi olmus

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Bazı moblar ön tarafına doğru fiziksel veya büyüsel hasarlar yaparlar. Bunlardan arkadaşlarımız zarar görmesin diye kıçını onlara çeviririz mesela artık onlarda offf kaseye bakmı derler ne derler bilemem.

• bence bu rehberlerin üst konu olması lazım ki imba mage rehberinin etkilerini forumda görüyoruz,mage le ilgili sorular gerçekten çok az.

arkadasta gerçekten güzel rehber hazırlamış eline sağlık.
  • çok güzel olmuş warriorun özü zaten bu ben warrior oynamaktan zevk alıorum mesela bunu okuyunca daha çok sevdim warriorumu:P
  • Ellerine saglik cok yararli olmus

Bu arada biri paladin rehberi yapar mi? Su enchant ve gemleri anlatan 0hani ben biraz biliyorum da gercekten bilen birinin fikirlerini almak lazim
  • Bende warrior açmak istiyordum bunu okudum şevke geldim ama karar veremedim tauren mi açsam orc mu %15 stun resist boru değil ama ben taureni şekli için istiyorum elime 1 polearm alsam humanın 2 katı boyu oluyor.
  • Gercekten guzel bi yazı olmus eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kerem_DuUrden

eline saglik hem bilgilendirici hemde esprili bir yazi olmus

quote:

Bazı moblar ön tarafına doğru fiziksel veya büyüsel hasarlar yaparlar. Bunlardan arkadaşlarımız zarar görmesin diye kıçını onlara çeviririz mesela artık onlarda offf kaseye bakmı derler ne derler bilemem.

Bende burayı okuyunca koptum ilahi Recep sabah sabah iyi geldi bu sağolasın gerçektende güzel olmuş

• bu başlıkta emek büyük eline sağlık
  • SINIRYOK hocam macrolarıda ekleyebilir misin?Bir de ilk başlardaki talnet yapılandırlmasını tam olarak anlayamadım.Fury olacağım ama full Fury mi yoksa arada Arms'ta var mı tam olarak anlayamadım.Bİr de Fury'nin Booming Voice(galiba böyle yazılıyor) mu yoksa Cruelty mi?Yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

Güzel olmuş gerçekten yararlı pek çok bilgiler buldum. Benim warrior hakkında sormak istideğim bir şey var.. Bu sizin charge varya onu sadece combat dışında kullanıyorsunuz deilmi yani bi talentle veya ilerki lvlde combat icide kullanılıyomu???? Bazen arenada oluyoda o yüzden soruyom ben mesela rogueyim saldırıyorum stunla warriora biraz stunlock ediyom sonra bırakıyom uzaklaşıyom ( yoksa allah göstermesin agzımı burnumu kırar ) 5-8 yard arasına kacıyorum adam bana dogru gelmektense geri gidiyor ve hemen üstüme charge ile geliyor. Warrior o sırada combattan cıktıgı içinmi atabiliyor yoksa cıkmasını gerektirmeyecek birşeymi oluyor???

Arkadaş cevaplamış zaten. Intercept atabiliyoruz, zerker stance ister.
    Ayrıca combattan cıkma durumunda battle stanceye geçip tekrar charge atabiliriz. Combattan cıkar cıkmaz re-stealt olman gerekir yoksa warriora karşı pek bir şansın yok.
    Yazık roguelere diyecemde 1vs1 de warriorun hali daha işler acısı :) Malum druidi alır,magesi alır,locku alır, priesti alır. Ha arkanızda bir healer varsa kral sizsiniz tabi. Bizim CC lerden kurtulmak için Trinketten başka hiçbir çaremiz yok.
    BG de Druid root atıyor bana üstüne 5 kişi saldırıyor nasıl rootsa çıkamıyorum oracıkta mefta oluyorum. Rogue bu gibi durumlarda Clos ile kurtulabiliyor artık.
    Neyse PvP konularına girersek çıkamayız şimdi. Blizzard bu yarın warriorun imba olmayacağını kimse bilemez ki bu gidişle 1-2 aya kalmaz warriora buff gelir düşüncesindeyim.
    Millet zindan yapabilmek için 2 saat tank arıyor. Blizzardda bunun farkındadır ve warriora ufaktan buff verecektir. Bu sayede tank sayısını arttırmayı düşünebilir. Zaten druidler tanklamaya başkadı son aylarda.. Ama yukarda söylediğim gibi, bir druidin warrior kadar savunma gücü yoktur ve Crush yemek zorundadır. Belki 3-5 mobu rahat tutar ama sıra bosslara gelince warrior daha sağlamdır, en azından shield wall ve last stand gibi altın değerinde özelliğiklerimiz vardır. Bu kişisel görüşümdür katılan/katılmayan olabilir saygı duyarım.

Suç tabiki druidlerinde değil. Druidleri tanka zorlayan blizzard ve fazla abartıldı.

LVL70 bir druidim olsa hiç düşünmeden bende feral gidip hem tanklık yaparım hem pvp yaparım hemde rahat rahat farm yaparım.
    Bu sebepten dolayı tanklık görevinin druide kaydığını düşünüyorum.
    E blizzardda bize biraz CC versinde partylerde dps olarak yer bulalım canım

Öncelikle eline, emeğine sağlık çok güzel hazırlamışsın. Yazdıkların çok yararlı bilgiler. Bence de warrior da 1 tane buff eksiği var. Ama biz böyle düşünürken Blizz commanding i nerfledi. Zatan bizi öyle bir duruma sokuyorlar ki Tank olmaktan başka çare kalmıyor. Warrior olan sayısı da azalıyor. Böyle giderse bizim gibi ciddi warrior hastaları, warrior un bütün skillerinin kime ne şekilde uygulanacağını bilen, çırpına çırpına birşeyler yapabilen warriorlar dışında warrior kalmayacak. Hayır Blizz'e neyi battı da commanding i nerfledi Flurry'i nerfledi %25 e çekti anlamak mümkün değil. Wallahi oyuna girme isteğim gidiyor. Bizimle uğraşacaklarını Mage'in poly sini, Rog'un sap ını nerflesinler. Sokup bırakıyorlar zaman dolana kadar psikolajik gerilim yaşıyoruz. Öldürüyorlar oyunumuzu. Çok warrior aşığı kaybedecek böyle giderse blizz. Ne kadar takar bizi bilinmez ama ben warriordan başka class oynamam. Forever Ally, Forever Night Elf, Forever Warrior!

• quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

SINIRYOK hocam macrolarıda ekleyebilir misin?Bir de ilk başlardaki talnet yapılandırlmasını tam olarak anlayamadım.Fury olacağım ama full Fury mi yoksa arada Arms'ta var mı tam olarak anlayamadım.Bİr de Fury'nin Booming Voice(galiba böyle yazılıyor) mu yoksa Cruelty mi?Yardımcı olursan sevinirim.

Ben de yorumumu ekleyeyim. En iyi warrior Hybrid warriordur. Arms Flurry karışımı yani. Flurry ve Mortal birlikte ne kadar sağlam oluyor bilemezsin. O yüzden 2 talent sınıfının da en önemli talentlerini kullanırsan çok iyi olur senin için. Booming voice çok gerekli bir talent değil bence. Şahsi fikrimdir. Ha 3 dakika ha 2 dakika. Ama diğerleri çok fark yaratır. Cruently warrior un olmaz ise olmazlarındandır. 1 Cruently %1 CC dir. 5 Cruently %5 CC dir. CC warrior için altın dır. Ben sana kendi talentlerimi aktarayım. Beğenirsen kullanırsın. Ama çok hızlı oynamanı tavsiye derim. Hybrid warrior Arms gibi vurur Fury gibi hızlı oynar.
    Duelwind kullanman da tavsiyemdir. Ama Main hand silahın çok iyi olmak zorunda.
    Bence bu var : http://www.wowhead.com/?item=28767 :)
    Offhand olarak da bu var : http://www.wowhead.com/?item=27767

Talent ağacım da bu şekilde:

http://www.wowhead.com/?talent=LAMtdhio00zZVVzm0gRV

İyi oyunlar gL hF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkinboy -- 15 Ağustos 2007; 17:57:36 >

• Cevap verdiğin için çok saol.Ancak ben Warriorumu bıraktım.Frostwhisper'da oynuyordum ve kendi levelimde player bulmak inanılmaz zordu e haliyle player olmayınca da zindanda olmuyor.Boşver sonrasını...Çok saol cevap için.Bir gün dönersem oynarım...
  • güzel çalşma
  • guzel anlatmis arkdas ama warrior mu asla
  • harika olmuş,teşekkürler
  • Emegine sağlık Çok Güzel Rehber olmuş
  • Aga emeğine sağlık bu aralar arkadaşımın warriorla oynuyorum hakketten tanklık baya zevkliymiş (Benim char mage) priest seni heallıyo agro diyie bi sorunun yok hele bi de senin bu rehberi de okuduktan sonra daha ii anladım :D gerçekten ellerine sağlık forumun önemi burda ortaya çıkıyo işde bir şeyler paylaşabilmek...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.