Şimdi Ara

Warrior rehberide benden olsun. (Update yapıldı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
0
Favori
20.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bişey daha sorucam arkadaşlar peki warrior blacksmith mesleginde plate itemlerini kendi yapsana genede raide girebilirmi ? demek istedigim leatherworking gibi kendi setini hazırlayıp drop etmeden iyi itemler yapabilirmi ?
  • Tanklık iyi diyenlere duyurulur! Tanklık yapması zevkli ama zor bi o kadar da pahalı bir görevdir. Benim bi lafım yok ama biri tek başına çıkıp bi lvl70 charı var diye classı yaladım yuttum sanıyor. Sorup soruşturmak yardım almak yok! O baktığınız orjinal class rehberleri bir kaç kişi ile uzun soluklu hazırlanıyor ve patchlere göre güncelleniyor.

Ben sadece bir iki şey ekliycem.

-Damge ile threat cok farklıdır malum. Bazı uyanık rogueler threat olmasın diye stun atar halbuki stun ın theati damag den yüksektir. O yüzden conc. blow talenti agro cekmek için cok faydalıdır aynı zamanda impr. revenge de.
    -Dem. roar cok yüksek threati alana yapar alan tauntu gibi kullanılır hele crow ise ilaç gibidir.
    -Troll warrior %10-30 AP nin yanı sıra %10 bonus spirit ile combat sırasında spirit ile heal gelen tek ırktır. Düşük hpye bakmyın güzel tank olabilir.
    -Stun/fear/charm/interpect bunlar agronun kacmasına neden olabilcek şeylerdir. Güzel bi tank olmak için Stun resist %15 talent (%5 stun resist herkesde vardır hiç bir resist almasa bile) fear pek sorun olmaz akıllı warrior için. Charm belki, interpect ise nadir dir ama cıkabilir. Sadece damage den kacınmak o kadar faydalı deil aynı zamanda fonksiyonel tank olmakta lazım.a
    -Fonksiyonel demişken shield bash castingi durdurur (talent ile silence) Shield slam debuff yapar shield reflect üzerinize direk gelen her türlü büyü(bolt-shock-fireball-polymorry) bosslara 5k yada kadar damage vurabilirsiniz yavana atmayın.

Benim warriorda bi iddam yok 68 prot orcum var 62-68 arası sadece dungen yaptı. Eksik gördüklerimi söyliyeyim dedim.

• -yemek 1g(10 tane 10g)
    -flask 50g
    -ixir mixirede 30g
    -tamir parası günlük raiddeyiz sürekli 30g ile 100 g arası

prot warior olsun herkes para nasıl yeniyomuş görsün :)
  • Sınır yok arkadasım uzelerek soyluyorum ki senın sadece warrioru teknik olarak bildigin ve pratikte de alakanın olmadıgını goruyorum... WoW oyunu pıyasaya cıktıgından berı oynuyorum ve toplamda 2 tane 60 bır tanede 70 warrıorum war kı bu warrıorlarla oyunda aklına gelebılecek herseyı yaptım...
    ılk olarak sunu belırtmek ıstıyorum. su anki warrıorumla pvp yapıyorum ve uzerımdekı butun ıtemlerı pvpden aldım (5 parca gladyator) horde kısmı pvp de allianceye gore cok daha iyi bir secım olmaktadır...
    horde da ki ırkların ve racıallarının pvpne nasıl ıs yaptıklarını anlatayım:

Tauren: %5 fazla stamına senın su an kı durumlar en az 400 hp daha fazla ya sahıp olacagın anlamına gelırkı pvp de en onemlı stat stamınadır. ozellıklede arenada... bunun zıyadesınde war stomp gıbı bır ozellıgı hız saymaman benı ınanılmaz sasırtmıs durumdadır... kı bu saydıgım taurenın racıalları pvp de ınanılmaz ıs goruru kı taurenın tek dez avabtajı ırı olmasındadır

Orc: bana soracak olursanız warrıor dendıgı zaman ılk basta orc gelır kı durusu vurus tarzları ve racıalları... pvp nın bır dıer ozellıgıde croud controldur kı rakıbını ne kadar cok kontrol altına alırsan o kadar cok ılerı gıder ve rakıbını ezersın... orc bu konuda cok ılerı bır derecede ılerı cıkmaktadır... eskıden %25 olan stun resıst %15 e dusuruldugu halde muhtesem derecede ıı calısmakta ve kafamda pvp sırasında ozellıkle bır rogue yada bır paladıne karsı oynarkn sureklı resıst yazılarını okumaktayım... bunun zıyadesınde blood furry arkanda bır healer olmadıgı taktırde gercekten ıse yaramakla bırlıkte arkanda herhangı bır healer oldugu taktırde de takımını zora sokabılecek bır racıaldır...

Undeath: will of forsaken gıbı bır racıalı kotu gıbı gostermen gercekten benı kırdı... pvp durumunda death wish cook down da ıken ve battle stancede ılek senın hayatını kurtaracak bır racıal... bunun zıyadesınde pvp yı bır kısıye karsı degılde cok kısıye karsı bır olay olarak tanımlayacak olursakda ve bu kısılerın buyuk bır kısmının fear ozellıgının oldugunu bılıyorsak gercek manada hayat kurtaracak bı skıldır...

troller: pvp de dıer saydıgım 3 ırktan zıyade bır mortal strıke warrıorunun elıne bırde oldukca cılgın bır attack speed saglayacak skıll vermek karsı tarafın olmesı anlamına gelmektedır kı warrıorun en buyuk acılar yasadıgı classları prıest olarak dusunecek olursak ve shıledden rage gelmedıgını bılıyorsak o zaman bu racıla bu konuda gercek manada hayat kurtaran bır skıldır derım...

allianceye gelincede

dwarf: bana kalırsa alliance tarafında pvp ye uygun 2 taraftan bırı dwarftır... (warrıor olarak) stone form ve racıaldan gelen bonus str hem ayne setı gıymıs hasmınıza gore daha fazla vurmanızı saglayacak hemde arena gıbı bır bolgede dıspell edılmesı zor olan roguenın poısonları yada bune benzer karsı taraftakı bır warrıorun deep woundundan etkılenmeden cokbattan ustun bır sekılde cıkabılırsınız...

Gnome: pvp de alliancede işe yarayacak dıer ırkda gnome dır kı escape artıst racıalı karsınızdakı mage e oldukca zor anlar yasatmanızı saglayacaktır kı bunun zıyadesınde de spell kıtabınızda yazmayan bır dıer racıalınız ıse boyun olarak kucuk olmanızdır... bunun zıyadesınde fazladan gelen intellect stadı ile sadece 2+2 daha rahat toplayabılen bır warrıor olup karsınıza cıkabılecek herhangı bır horde warrıordan fecı sekılde dayak yıyecegınız gercegınıde deıstırmez...

night elf: bana soracak olursanız warrıor vs warrıorda en zayıf ırktır kı %1 fazladan dodge sansı sızın yıyecegınız fazladan bır over power sansına denk olmakla bırlıkte bu opver powerın talentıyle hesaplanacak olursa kı (bende kı halı ıle %83 crit) bu buyuk bır ıhtımal sızın crıtlerden crıtlere kosarak daha hızlı olmenıze sebebıyet vermektedır... aynı zamanda buyulerı dodge edemeyecegınızden ve karsınıza basks pysıcal vuraca classlarıda dusunecek olursanız bu sızın ıcın bır avantajdan zıyade gercek manada bır dez avantaz olmaktadır...

Human: racıal olaraktan kılıclara gelen %5 fazladan skıll ratın oldukca guzel bır rakam olmasına ragmen bır warrıorda ıhtıyac olabılecek baska bır racıala sahıp olmamaktadırlar...bu nedenlede en gereksız warrıor clası sayılabılmektedırler...

dranei: warrıorların kendılerıne heal atabılmelerı ne kadarda buyuk bır avantaj olsada bu healın bıldıgım kadarıyla cok komık mıktarda dusuk bı rakam olması benı uzmekte ve draneıyıde gnme ve dwarfın arkasına atmaktadır... aynı zamnada da durusları bana kuyruklu superman i hatırlattıgı ıcın kesınlıkle warrıor olarak en sonacacgım ırktırlar...

yaklasık olarak 3 seneden berı wow dunyasında oldugumdan dolayı ve bu zamna zarfı ıcınde de 3 tane kalıtelısınden warrıor kasmıs bırısı olaraktan her turlu soru gorus ve onerılerınızı beklıyorum ıyı gunler... :D

• @ Kilgor

dediklerin güzel de sadece pvp açısından bakmışsın olaya. Tauren'in %5 hp avantajı, tanklık konusunda tauren'i bir adım öne çıkarır mı? Evet..
    ya da raidlerde dps bakımından troll fury warrior > all değil mi ? vs vs çoğaltılabilir.. bana kalırsa orc main tank warriorlar inanılmaz sakatlık yaratabiliyor :) biliyorsunuz Hakkar main tank'a mind control atıyordu, bu esnada sheep gelene kadar Blood Fury midir nedir açıp alınan healı azaltan bir debuff atıyordu kendine :D az wipe yemedik, mind control biter, ama o da ne tank heal alamıyor :D

her ırksal özelliğin pvp'de illa ki bir artısı olacak.. orc dersin, stunlara direnci fazla, tauren dersin %5 hp var hayat kurtarır, doğru..

ayrıca draenei konusuna gelirsek; healı ve %1 melee hitlik aurası ile > night elf warrior.. en son falan alınmaz yani =p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 23 Ağustos 2007; 18:43:42 >
  • Başka bi konu açmak istemedim sorumu burda soracağım;

Şimdi benim warriorum lvl 58 ve elimde questten aldıgım 58 dps bi 2hand axe var. Ben şimdi outlandde level kasarken fury mi devam etsem yoksa arms dönüp tamamen 2hand wep. leri almaya mı odaklansam? Ve lvl kasarken 2hand axe veya polearmla kasıcam buna göre bi talent ağacı verebilir misiniz? Teşekkürler.
  • Ya benim tavsiyem ve kasarken kullandığım dual wield furry idi. Gerçekten çok hızlı kesiyor rage problemi kesinlikle yaşamıyor fury warrior.
    Kasarken armsta denedim. Fury silahlarım arms silahıma göre daha adi olmasına rağmen fury ile daha rahat ettim.

Ama arms için ısrar ediyorsan illa lvl kasmalık şöyle bir build önerebilirim ;

http://www.wowhead.com/?talent=pVMhbAioM0dioVc

Furry içinde lvl 58 talenti bence ;

http://www.wowhead.com/?talent=pqMhzhbZAVzzxxoVz

Rampage almadım... İlk lvl kasışlarımda rampage alıp kasıyordum sonra rampagesiz impale buildini denedim çokta memnun kaldım. Lvl atladıkça gelen talent puanlarını furye yatırdım.
    Dileğine göre blood crazyide alabilirsin. Lvl kasarken cidden çok işe yarıyor. Bloodthirst ile birlikte silahlarda crusader enchide varsa kendini çok iyi healleriyorsun :) Zevkide bir başka oluyor oda ayrı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 23 Ağustos 2007; 19:47:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kilgor

Sınır yok arkadasım uzelerek soyluyorum ki senın sadece warrioru teknik olarak bildigin ve pratikte de alakanın olmadıgını goruyorum... WoW oyunu pıyasaya cıktıgından berı oynuyorum ve toplamda 2 tane 60 bır tanede 70 warrıorum war kı bu warrıorlarla oyunda aklına gelebılecek herseyı yaptım...
    ılk olarak sunu belırtmek ıstıyorum. su anki warrıorumla pvp yapıyorum ve uzerımdekı butun ıtemlerı pvpden aldım (5 parca gladyator) horde kısmı pvp de allianceye gore cok daha iyi bir secım olmaktadır...
    horde da ki ırkların ve racıallarının pvpne nasıl ıs yaptıklarını anlatayım:

Tauren: %5 fazla stamına senın su an kı durumlar en az 400 hp daha fazla ya sahıp olacagın anlamına gelırkı pvp de en onemlı stat stamınadır. ozellıklede arenada... bunun zıyadesınde war stomp gıbı bır ozellıgı hız saymaman benı ınanılmaz sasırtmıs durumdadır... kı bu saydıgım taurenın racıalları pvp de ınanılmaz ıs goruru kı taurenın tek dez avabtajı ırı olmasındadır

Orc: bana soracak olursanız warrıor dendıgı zaman ılk basta orc gelır kı durusu vurus tarzları ve racıalları... pvp nın bır dıer ozellıgıde croud controldur kı rakıbını ne kadar cok kontrol altına alırsan o kadar cok ılerı gıder ve rakıbını ezersın... orc bu konuda cok ılerı bır derecede ılerı cıkmaktadır... eskıden %25 olan stun resıst %15 e dusuruldugu halde muhtesem derecede ıı calısmakta ve kafamda pvp sırasında ozellıkle bır rogue yada bır paladıne karsı oynarkn sureklı resıst yazılarını okumaktayım... bunun zıyadesınde blood furry arkanda bır healer olmadıgı taktırde gercekten ıse yaramakla bırlıkte arkanda herhangı bır healer oldugu taktırde de takımını zora sokabılecek bır racıaldır...

Undeath: will of forsaken gıbı bır racıalı kotu gıbı gostermen gercekten benı kırdı... pvp durumunda death wish cook down da ıken ve battle stancede ılek senın hayatını kurtaracak bır racıal... bunun zıyadesınde pvp yı bır kısıye karsı degılde cok kısıye karsı bır olay olarak tanımlayacak olursakda ve bu kısılerın buyuk bır kısmının fear ozellıgının oldugunu bılıyorsak gercek manada hayat kurtaracak bı skıldır...

troller: pvp de dıer saydıgım 3 ırktan zıyade bır mortal strıke warrıorunun elıne bırde oldukca cılgın bır attack speed saglayacak skıll vermek karsı tarafın olmesı anlamına gelmektedır kı warrıorun en buyuk acılar yasadıgı classları prıest olarak dusunecek olursak ve shıledden rage gelmedıgını bılıyorsak o zaman bu racıla bu konuda gercek manada hayat kurtaran bır skıldır derım...

allianceye gelincede

dwarf: bana kalırsa alliance tarafında pvp ye uygun 2 taraftan bırı dwarftır... (warrıor olarak) stone form ve racıaldan gelen bonus str hem ayne setı gıymıs hasmınıza gore daha fazla vurmanızı saglayacak hemde arena gıbı bır bolgede dıspell edılmesı zor olan roguenın poısonları yada bune benzer karsı taraftakı bır warrıorun deep woundundan etkılenmeden cokbattan ustun bır sekılde cıkabılırsınız...

Gnome: pvp de alliancede işe yarayacak dıer ırkda gnome dır kı escape artıst racıalı karsınızdakı mage e oldukca zor anlar yasatmanızı saglayacaktır kı bunun zıyadesınde de spell kıtabınızda yazmayan bır dıer racıalınız ıse boyun olarak kucuk olmanızdır... bunun zıyadesınde fazladan gelen intellect stadı ile sadece 2+2 daha rahat toplayabılen bır warrıor olup karsınıza cıkabılecek herhangı bır horde warrıordan fecı sekılde dayak yıyecegınız gercegınıde deıstırmez...

night elf: bana soracak olursanız warrıor vs warrıorda en zayıf ırktır kı %1 fazladan dodge sansı sızın yıyecegınız fazladan bır over power sansına denk olmakla bırlıkte bu opver powerın talentıyle hesaplanacak olursa kı (bende kı halı ıle %83 crit) bu buyuk bır ıhtımal sızın crıtlerden crıtlere kosarak daha hızlı olmenıze sebebıyet vermektedır... aynı zamanda buyulerı dodge edemeyecegınızden ve karsınıza basks pysıcal vuraca classlarıda dusunecek olursanız bu sızın ıcın bır avantajdan zıyade gercek manada bır dez avantaz olmaktadır...

Human: racıal olaraktan kılıclara gelen %5 fazladan skıll ratın oldukca guzel bır rakam olmasına ragmen bır warrıorda ıhtıyac olabılecek baska bır racıala sahıp olmamaktadırlar...bu nedenlede en gereksız warrıor clası sayılabılmektedırler...

dranei: warrıorların kendılerıne heal atabılmelerı ne kadarda buyuk bır avantaj olsada bu healın bıldıgım kadarıyla cok komık mıktarda dusuk bı rakam olması benı uzmekte ve draneıyıde gnme ve dwarfın arkasına atmaktadır... aynı zamnada da durusları bana kuyruklu superman i hatırlattıgı ıcın kesınlıkle warrıor olarak en sonacacgım ırktırlar...

yaklasık olarak 3 seneden berı wow dunyasında oldugumdan dolayı ve bu zamna zarfı ıcınde de 3 tane kalıtelısınden warrıor kasmıs bırısı olaraktan her turlu soru gorus ve onerılerınızı beklıyorum ıyı gunler... :D

Ben o taraflarını kısa geçtim. Zaten pvp de kimse pve de rezil olduğu kadar rezil olmaz merak etme.. Pvp de bi mageyi warrior kesemedi diye kimse warriorlar çok nub insanlar demezler.
    Ama iş pve kısmına gelince 2 adamı tutamayan warrior gördüklerinde işte o zaman warriorlara demediklerini bırakmazlar buda bana rahatsızlık veriyor. Druidlerin tanklamaları daha rahat olduğu için warriorlardan daha prof oluyorlar tank konusunda.
    Zaten pvp amaçlı bir yazı değildi ve lütfen pvp kısmına girmeyelim oraya girersek seneye anca çıkarız. Bende biliyorum warriorun pvp sini şu sıralar pek oynamasamda.

• Teşekkürler.
    Artık warrioru daha rahat nasıl kesebileceğimi anladım.
  • bir rogueden yada hunterdan dayak yiyen warriora kesınlıle noob denır ayrıca sunu soyleyeyım oyunun asıl ozellıgı pvp de ortaya ckıor cunku pve de zaten programlı bır savas var kımın neye nasıl saldıracagı bellı tıpkı bır stratejı oyununda yapay zekanın sana nerden saldıracagını bıldıgın gıbı pvede de neyı nerede nasıl yapacagın onceden bellı... ha ben ovo dıorum ıllakı nedenı ıse sureklı dusunmek orunda oldugun karsındakı rakıbıne gore davranmak zorunda oldugun skıllerı nerede nasıl kullanacagını ezberlemeden ama bunları mantıklı yerlerde mantıklı sekıllerde kullanacagını bılmek oldugudur... vaktı zamanında bende hakkarı tankladım kı sımdıye 2 tane orc warrıorum oldu (blood rage konusunda ıse derdım olmadı cunku aggro bende olmadıgı zamanlarda bloodrage ı harcayarak dmg yemedıgım zamanlarda mortal efektını gecıstırmıs oldum)... kı MC yedıgım zaman sanıyesınde poly oluyordum heheh o yuzden ıı organıze edılmıs bır pve grubunda sorun cekmedım...
    tanklıga gelınce eskı sıstemde aggro tutmak oldukca kolaydı (kı arms halımla ragnarosu tanklamıstım) ama bu yenı TBC sıstemındekı tanklıgın aggro skıllerını ve efektlerını nerdeyse tamamen desıtırdıklerı ıcın (eskıden revenge skılı delı gıbı aggro tutardı) bu konuda pek fazla fıktım yok.. (yenı devastate skılı oldukca guzel bı skıle benzıor)...

bu arada sha'tar serverınde oynayan arkadaslarımız varsa baglantı kursunlar benımle yardımcı olmaya calısırım kı horde tercıhtır... (Kilgor die bakarsanız bulursunuz)...

• TBC geldikten sonra Defiace+Shield Slam olmadan aggro tutmak ordukça zor. Ve TBC de bosslar gerçekten sağlam tank istiyor o yüzdende full prot olmak zorunda kalıyor warriorlar. Özellikle heroiclerde mail armora 12k vurabilen moblar var^^

PvP ye neden girmedim; İnsanlar oynayarak öğrenecek ben gidin şunda şunu yapın dersem yalan olur çünlü rakibin yaptığı atağa göre bir taktik belirlemen gerekir. Onlara anlata anlata bitmez...
    Bütün classların farklı talentleri var frost magesi fire magesi var vs vs.
  • warrior kimdir nedir ? dayak yiyen oglandir
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

warrior kimdir nedir ? dayak yiyen oglandir

walla acıkcası warlock ve shaodw prıest harıc benı zorlayabılen bı class olmadı desem yerıdır... hunter gelıormus pet master kızardıgı zaman ıcınde canımı ındırebılırse benı keser ama o zaman zarfı ıcınde benı kesmezese kesınlıkle release spırıte basmak zorunda kalır... rogue zaten ekmek oluo, paladın balon acıp benı ayar edıo. mage egerkı guzel oynuyorsa yanı frost mage olup water elemental petını guzel kullanıyorsa benı perfeck kesebılıo onun harıcındekıler 3 vurus sonra release spırıt, druıd kedı olup kacıo... yanı anlayacagın warrıor gercekten dayak yıyen degılde pvp de dayak atan class pve ıcın se garıban bı samar oglanı olmak zorundakı bır ıse yarasın heheh

• Slam,Pumel,Whirlwind skilleri tam olarak ne işe yarıyor açıklayabilirmisiniz acaba
  • Whir 8 yard içinde 4 düşmana vurur.
    Pummel herhangi bir büyü cast edene uygulandığında o sınıftan herhangi bir büyüyü 4 sn boyunca kullanamaz.
    Slam Heroic strike gibi işte yanlız cast ediyor :) Talentlerle cast timesi düşüyor. Imp slam alınmazsa kullanışsız bir skill bende hiç imp slam alıp kullanmadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 3 Kasım 2007; 5:04:13 >
  • Warrior'a 3. meslek ne olur acaba? Yani Mining ve BS var ama 3.'ü ne alayım? First Aid iyi gider mi ve ya Fishing?
  • tank warrior kısmına 2 onemli şey ilave etmek istiyorum

1-)+3 lvl mobların(biri bossmu dedi??) crushig vurma şansı vardır%15 ile. crushing blow parry,dodge ile kurutlunumaz.mekanikte dodge yada parry kazansanız bile 1.5x white kafaya iner :).Crushing blowu shield block keser.shield block kazanmışsanız boss crushing kazanmışsa bile normal blowa çevrilir.so en mantıklısı %25 shield block chance.(block skilline basınca %100 crushign avoidance).

2-)parry ve dodge aynı işi yapıosa neden farklı isimdeler? ayrıca %1 parry kazanmak için gerek parry rating,neden %1 dodge kazanmak için gereken dodge rating den fazla?cvp;
    dodge dümdüz bir avoidance dır fakat parry silahla avoidance.yaptığı fark, mantıkta silahınız zaten havada oldugu için adama çat die indirirsiniz,wow daki karşılığı ise %50 faster next attack than normal after parrying an attack.
    kısaca parry daha uygun diyemeicem ama daha değerlidir.rage sıkıntısı olmayan heroic spamlayan tanklarda çok güzel treat build olur

• quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Warrior'a 3. meslek ne olur acaba? Yani Mining ve BS var ama 3.'ü ne alayım? First Aid iyi gider mi ve ya Fishing?

first aid kesin! alacaksin,heal alabilcegin tek sey 1st aid ve yemekler.quest icin mob keserken hakkin azaldiginda arada sarican bandaji veyahut karsindaki pala kalkan acinca uzerine yine sarican bandaji.oynarken cozersin zaten,acik bir sekilde ihtiyacin var yani.fishing'i keyfine gore kas,yuksek lvllarinda yemekler 15dkligina(sureden tam emin degilim) cok guzel stat arttirimlari yapabiliyor.ama iste fishing kasana kadar yapicak cok sey var oyunda,ondan genelde sira gelmiyor =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: habecan

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Warrior'a 3. meslek ne olur acaba? Yani Mining ve BS var ama 3.'ü ne alayım? First Aid iyi gider mi ve ya Fishing?

first aid kesin! alacaksin,heal alabilcegin tek sey 1st aid ve yemekler.quest icin mob keserken hakkin azaldiginda arada sarican bandaji veyahut karsindaki pala kalkan acinca uzerine yine sarican bandaji.oynarken cozersin zaten,acik bir sekilde ihtiyacin var yani.fishing'i keyfine gore kas,yuksek lvllarinda yemekler 15dkligina(sureden tam emin degilim) cok guzel stat arttirimlari yapabiliyor.ama iste fishing kasana kadar yapicak cok sey var oyunda,ondan genelde sira gelmiyor =)

Eyvallah hocam. Aklımdan da First Aid geçiyordu ama Fishing'ide merak ediyordum bir sorayım dedim.

• Bende orjinale döndüm yeniden warriorumu kasıyorum. Şu jewelery nereden öğreniliyor arkadaşlar Aly tarafında? Birde onu öğrenebilmek için bs den vazgeçmemiz mi gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.