Şimdi Ara

Warrior rehberide benden olsun. (Update yapıldı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
20.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu bütün recipeları çöpe attık iyimi... =)

Tüm meslekleri alsammı acaba? listesi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

muurat_82,
    Arkadaşım cevapların için çok teşekkürler.. ben yeni oldugumdan dolayı bu konular hakkında cok bilgisizim... Ama bir okdrda meraklı ve detacıyımdır.. herşeyi bilmem gerekiyor...

Şimdi diyelimki ben BS'den gidicem.. yani zırh ve silah yapıcam... ilerdede silah masteri yapıcam...

Sormak istediğim şey benim yaptığım silahlar veya zırhlar, sadece armor ve damage olarakmı ÖZELLİKLENİCEK?

yani silaha +2 str koymak veya alev gücü eklemek veya alınan hasarı yarıya indirmek... veya daha düşünemediğim yüzbinlerde özelliği verme işlemi nasıl olucak?

hani iş kolu bunu yapıyor olucak? ben yapabilicekmiyim?

LEvel 70 oldugumda ve silah mastırının son skill leveline geldiğimde, yapabiliceğim en iyi silah TEK midir... yani BİR TANE mi en iyi vardır? yoksa ben son safhayada gelsem, benim yapabiliceğimden daha iyileri olucakmıdır?

Wow'un EN mükemmel Kılıcı diyelim... tek midir? Elde yapılabilir mi? yoksa bir yerden düşmesimi gerekir?

Tam anlatabiliyormuyum bilmiyorum... Çok sıktıysam söleyin...

sliahmaster oldugunda silahı imal edersin silaha +2 damage falan eklemek enchanting mesleği ile yapılır
    70 lvl oldugunda yapabılecegın sılah sayısı fazla olmayacak kademe kademe yapabıleceksın. silahıda yapabilmen icin PVE yapman gerekli yanı dungeonlar raidler falan
    wowda bence en iyi diye bi kavram yok senın kullanıs seklıne göre en iyisi vardır. kimisi axe iyi kullanır onun icinhttp://www.wowhead.com/?item=28436 bu en iyi itemdir kimisi tank olur onun icin itemi farklı olur

http://www.wowhead.com/?spells=11.164.9787 burdan bakabılırsın Blacksmitih ile yapılan silahalara ve silahın yapılabılmesı ıcın gereklı olan malzemelere

• quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Bir de şu şekilde nasıl olur acaba talent?

http://www.wowhead.com/?talent=LVMxdhbogZiVzmxxRc

Çok çok az bir değişiklik yaptım sadece.

Edit : Ah Firefox ah.

Talenlerin gerçekten çok kullanışsız. Bir çok talent denedim ve bence ars warriora pvp amacıyla gidecek en iyi talenthttp://www.wowhead.com/?talent=LV0xbAbqMbdbZVVzV0xR bu. Aksi fikirler olabilir ben prottan tactical masterye 3 verilen 3 puana acıyom. Zaten zırt pırt stance değiştirmek de zaman kaybına sebep oluyor. Gnelde rakibe göre stanceyi seçerim. Overpoverın açlıp aşılmamsına göre değil. Mesela bi mageyyle uğraşırken (ve reflect yapmayacaksam ki artık resillence baya iyi olduğu için bununla uğraşmıyorum) berserker stancede kalırım. Bir rogla kapışıyosam da battle stancede kalmayçalışırım. Sadece kaçmaya çalışırsa intercept için zerk sanceye geçerim. Fazla stance dance yapmayınca rag kaybı ve vakit kaybı olmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

Güzel olmuş gerçekten yararlı pek çok bilgiler buldum. Benim warrior hakkında sormak istideğim bir şey var.. Bu sizin charge varya onu sadece combat dışında kullanıyorsunuz deilmi yani bi talentle veya ilerki lvlde combat icide kullanılıyomu???? Bazen arenada oluyoda o yüzden soruyom ben mesela rogueyim saldırıyorum stunla warriora biraz stunlock ediyom sonra bırakıyom uzaklaşıyom ( yoksa allah göstermesin agzımı burnumu kırar ) 5-8 yard arasına kacıyorum adam bana dogru gelmektense geri gidiyor ve hemen üstüme charge ile geliyor. Warrior o sırada combattan cıktıgı içinmi atabiliyor yoksa cıkmasını gerektirmeyecek birşeymi oluyor???

dostum buna cevap aldınmı bilmiyorum ama bütün konuyu okumakta zor geldi açıklandıysa affola.

İlk olarak warriorda 3 tane stance vardır 1-battlestance 2-defance stance 3-berserker stance.

Warrior charge attığı zaman ya battle stancededir yada berserkerde.

Peki battle stanceyle berserker stance arasındaki fark nedir?

Battle stance= Bu stancede yapılan charge ilk chargedir çünkü warriorda henüz rage yoktur ve battlestancede rage harcamadan charge atabilirsin, ayrıca battlestancede atılan charge non-combattır yani combat esnasında charge yapılamaz.(not: pvpde warriora ilk yapılması gereken hareket bir önceki cümleden anlayacağın üzere warriora instant bir damage vermektir, bunu yaptığında charge atamayacak çünkü yaptığın instant atackla adamı combata soktun) battle stancede charge atan warrior anlayacağın üzere ragesizdir.

Berserker stance= Bu stancede warrior combattadır(soruna geldik) talent vermemişse 30 saniyede bir 10 rage harcayarak charge atabilir ama pvp yapan warrior 2 talent intercept(charge) verdiğinden bu süre 20saniyedir, anlayacağın ister combatta olsun ister olmasın 20 saniyede bir charge yapar ve ragesi oldukça cooldownuda açıksa limitsiz şekilde yapabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Troll ve Undeadi tipi için açacaksanız açın.
    Zaten zerk rage ile feardan kurtulabiliyoruz üstelik pvp yapacaksak Death Wish almamakta ayıp olur o halde Will Of Forsaken diğer sınıflar kadar önemli bir özellik değildir warrior için.
    Edit: Tamamen unutmuştum Dest warlocklara karşı kullanabilirsiniz Wotf u. Seduce yediğinizde büyük ihtimal soulfireyide yersiniz. O yüzden Undead warriorda warlocklara karşı en iyi seçim olur.

1.troll ve undead sadece tipi için açilmaz
    2.berserk rage sadece berserk stancede kullaniliyor ve battle stancede feara yakalanma ihtimalin var overpover yaparken ki bu hayat kurtarir undeadda 2.
    3. death wish herzaman kullanilmaz ki extra dmg alirsin forsaken ile cikmayi küçümseme feardan
    4.trollerin berserking de özellikle arena da cok imbadır pve de de. wf bloodlust trollberserk nuke edilen targeti adeta ağlatir.

yani işin aslı ırk herkesin seçimine kalmiş... karakter önemli değil karakter sahibi önemli

ama yazıyı güzel hazırlamişsin. emeğe saygı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoCKout -- 11 Kasım 2007; 7:18:43 >

• Açıkça söylemek gerekirse zerk stance dışı,deathwish cd, 2 dakkika pvp trinketi. Kaldiki tek overpower vurmak için geçmem zerkten battleye. Karşıdaki rogsa ve evis açtıysa/karşıdaki druid ise ve ayı olmussa anca overpower vurmak için zerkten battleye geçerim. Overpowerin artık bir espiri kalmadıki eskiden 3/1 yada yarım hp götürürdü şimdi 5/1 ya götürür ya götürmez.
    Ha charmlardan bi trinket birde undead kurtarıyor orası ayrı. Kaç kişi kaldı bilmem ama seduce kullanan.
    Arenada o cdlerini kullandıktan sonra birde sheepspam yada cyclone yemeye başladığında anlarsınki cd si olmayan racialların daha güzel olduğunu. Yada humanların stealt görme yeteneğinin troll berserkinginden iyi olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 11 Kasım 2007; 12:02:54 >
  • Bugun tekrar inceledimde su rehberi birsey gozume carpti ; Shield Bash threat uretir denilmişte bunun hakkinda birşey sorcaktim..Shield Bash ne zaman vurursan vur threat uretir mi yoksa sadece mob cast ederken shield bash vurursan mi threat yaparsin?
  • Sunder armora yakın threat yaratıyor. Tankladığın kişi casterse cast etmesini beklemekte fayda var. 2 türlüde yapar threati ama 1 sunder armor shield bashten azda olsa daha fazla threat yapıyor :)
  • Hmm o zmn sunder armoru 5 ledikten sonra shield bash yapmak daha faydali gibi gozukuyor
  • Arkadaşlar ben warriorumu daha yeni açtım. Lvl 70 olana kadar kullanacağım hızlı lvl atlamak için önerebileceğiniz bir talent ağacı var mı?
  • En basta yazio sadece sonunu okumayalim
  • Ben yazıyı baştan sona okudum orda lvl kasarken değil kastıktan sonra kullanmak için talent buildler verilmiş yazının bir yerinde sadece "Level kasarken Fury güzel olur az ama sık damage verirsiniz" demiş. Ama talent ağacı vermemiş pvp ve pve'nin dungeonları için vermiş. Ben lvl kasmak için sordum...
  • Armsta furyde olabilirsin. Ufak lvllerde o kadar farkı yok.
  • Outlande geçene kadar fark etmiyo pek arms yada furry ama outlanda hit rating veren itemleri toplayinca bence furry ile daha hizli 70 oluyorsun hemde zevklide oluyor ... Ha arms ile level olmaz mi olur oda zevklidir ama bence furry ol zaten 70 den once pek pvp ile işin olmicaktir warrioruz cunku
  • çok saol bende orc warrior açıcam şu talenti kullanırım kasmak içinhttp://www.wowhead.com/?talent=pVMx0hbZVVuMxxRVuVo
  • quote:

Horde

Taurenden sonra orc gelir tabi %15 stun resist 15 talentten 5 meta gemden etti %35.

arkadasım bunlar bağımsız olasılık toplama yaparak ihtimal bulunmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

quote:

Horde

Taurenden sonra orc gelir tabi %15 stun resist 15 talentten 5 meta gemden etti %35.

Tamam ama yaklaşık değer bulunur bu yöntemle, arkadaşın yaptığını bende tasvip etmiyorum ama ben bile bazen üşenip arkadaşın yaptığı gibi yapıyorum, yani çok da mühim değil, önemli olan oyunun sapıtmaması hesap olayında ki o da zor bi ihtimal sapıtır(tekrar okudumda postu düzgün başladığım postun sonunu saçmalamışım)

• quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

quote:

quote:

Horde

Tamam ama yaklaşık değer bulunur bu yöntemle, arkadaşın yaptığını bende tasvip etmiyorum ama ben bile bazen üşenip arkadaşın yaptığı gibi yapıyorum, yani çok da mühim değil, önemli olan oyunun sapıtmaması hesap olayında ki o da zor bi ihtimal sapıtır(tekrar okudumda postu düzgün başladığım postun sonunu saçmalamışım)

Merakımdan sruyorum tam olarak nasıl yapılırsa yapın da görtelim tplam yüzdeyi lütfen.

• Ya bak, açıklarım sana nasıl olduğunu ama önce şu bilgiyi doğrulamam ve bilmem lazım, % olarak ele alırsak, bazı talent, racial veya itemlerden gelen abiltyler stacklıyo, bazıları stacklamıyo diye biliyorum, ama emin değilim, ikincisi blizzard bağımsız olasılıkta neye göre sıra izliyor, yani racial talent item gibi bi sıra mı yoksa farklı mı, çünkü her farklı sıra son değeri değiştirir, ama birbirine yakın olur değerler, üçüncüsü bağımsız olasılk sistemini kullanıyor diye biliyorum blizzard, ama emin değilim çünkü başlangıç yüzdesini değiştiren olasılıkları birbirine bağımlı şekilde toplama sisteminide kullanıyor diyen arkadaşlarım var, eğer başka bir arkadaş bu sorduğum 3 sorunun cevabını biliyorsa, sana nasıl hesaplandığını anlatırım çünkü gerçekten kolay, lise konusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

quote:

quote:

Horde

doğru o civar bişe yapıyor yine de ''5 ordan 15 ordan 50 sonuc 70'' yanlıs olur. her zaman yaklasık değeri çıkmayabilir... ( bu arada ne sapıtıyor ne sapıttı ne sapıtmak üzere anlamadım ben )

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.