Bildirim
Warrior (2011) | Tom Hardy -Gavin O'Connor (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
quote:
Orijinalden alıntı: designr
oha ya ben bu filmden bu kadar iyi birşey beklemiyordum. gerçekten çok iyi olmuş. hele o
abi ne bileyim nasıl birşey olacak diye ne yapıpta çevirecek diye, zaten bir tek orda öyle hissettim._____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
Dövüş olaylarını hiç sevmesem de bu filmde ve de önceden fighter da yerimde duramadan izledim.Heyecan isteyenler mutlaka izlemeli.Ve de sonunu tahmin etmenin zor olmaması tek kötü yanı olmuş warrior ın. _____________________________ -
son zamanlardaki ender filmlerden biri diyebilirim ben sevdim
_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
quote:
Orijinalden alıntı: teeKin
son zamanlardaki ender filmlerden biri diyebilirim ben sevdim
film dehşetmiş ya bu film galiba vizyona girmedi Türkiye de ya da ben hatırlamıyorum ama girmediyse büyük kayıp. sonları çok heyecanlıydı finale kim çıkacak olayı ter su içinde bıraktı valla. . sonu farklı olabilirmiydi diye geçirmedim değil aklımdan ama yine de kötü sayılmazdı bittiği şekliyle de. . bu senenin iyi filmlerindenmiş gerçekten de dövüş sahneleri de çok başarılıydı bence. . _____________________________ -
Harika bir film. Tom Hardy den müthiş bir oyunculuk. The Dark Knight Rises da ki performansını bekliyorum artık. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BARTU
Nick Nolte!
O nasıl bir oyunculuktur arkadaş! Nasıl içten bakışlar öyle! Filmde adamı her gördüğümde duygulandım yemin ediyorum.
Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı'nı vermezlerse Allah cezalarını versin!
Nick Nolte da nasıl bir ses varmış bende yeni fark ettim , tam oyunlar da mafia babalarına eklenecek ses den
Mafia 3 için dublaj yaptırsalar yeridir yani_____________________________ 
Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa
MCP { MCSA { MCSE { CCNA -
Cok guzel fimldi. 7,5/10 _____________________________ -
Bir tek sonunu beğendim filmin. Onun dışında baştan sona kadar sade bir şekilde ilerledi film. _____________________________ -
izlemediysen okuma
Bu filme puanım 9/10 pampa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 17 Aralık 2011; 0:53:31 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: omaTR
izlemediysen okuma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 17 Aralık 2011; 2:17:40 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: omaTR
izlemediysen okuma
quote:
Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar
film güzel ama IMDB de fena şişirilmiş
7/10 en fazla alır
+1 bencede 6.5 dan 7 alır maksimum. Imdb puanına aldanmayın..._____________________________ -
Ne denirse densin film imdb puanını hakediyor bence.Film duyguyu yaşatıyor size resmen,oyunculuklar 10 numara _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
_____________________________ Bilincin her türlüsü hastalıktır. -
Orta bir filmdi.
7/10_____________________________ ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

. Filmin sonu çok duyguluydu. Ağlamaklı oldum desem yeridir 
Hızlı