Şimdi Ara

Warrior (2011) | Tom Hardy -Gavin O'Connor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
8.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirdim ben de dün akşam,bu akşamda izlicez bakalım nasipse.Epey sağlam filme benziyor.Tom Hard nin vucut ne olmuş oyle.
  • dvdrip çıktı
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bluray çıktı

Hemen izleyin arkadaşlar, ben şu an tekrar izlemeyi düşünüyorum. Bu yılın en iyi filmlerinden.

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bluray çıktı

Hemen izleyin arkadaşlar, ben şu an tekrar izlemeyi düşünüyorum. Bu yılın en iyi filmlerinden.

Haftasonu izleyecem kaçmaz.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Kesinlikle son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri sakın basit yok dövüş filmlerinden sanmayın yok işte raund sonun kadar dayak yiyecek son anda yenecek öyle bir film sanmayın genelde film izlerken hiç heyecanlanmam Warrior'ı izlerken stres ve heyecandan art arda sigara yakıp durdum.IMDb'de ki puanını sonuna kadar hak ediyor Joel Edgerton , Nick Nolte ve Tom Hardy de performansları ile göz dolduruyor.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Warrior 2011 720p BluRay DTS x264-HiDt

gelsin de izleyeyim

Herkese tavsiye ediyorum.

O nasıl bir oyunculuktur arkadaş! Nasıl içten bakışlar öyle! Filmde adamı her gördüğümde duygulandım yemin ediyorum.

Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı'nı vermezlerse Allah cezalarını versin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARTU

Nick Nolte!

O nasıl bir oyunculuktur arkadaş! Nasıl içten bakışlar öyle! Filmde adamı her gördüğümde duygulandım yemin ediyorum.

Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı'nı vermezlerse Allah cezalarını versin!

+1

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• Şu filmin sonunu beğenmeyen bir ben varım galiba. Ben Tommy'nin kazanmasını beklerdim. Kesinlikle kazanması gereken oydu benim gözümde. Yine iyilerin kazandığı bir film olmuş. Bana göre gerçekleşmesi imkansız bir olay yapmışlar. Ama film ne olursa olsun güzeldi.

Orijinalden alıntı: KanYeE

Şu filmin sonunu beğenmeyen bir ben varım galiba. Ben Tommy'nin kazanmasını beklerdim. Kesinlikle kazanması gereken oydu benim gözümde. Yine iyilerin kazandığı bir film olmuş. Bana göre gerçekleşmesi imkansız bir olay yapmışlar. Ama film ne olursa olsun güzeldi.

tommy kazanıp paranın yarısını ev alması için vermeliydi brandon a

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Şu filmin sonunu beğenmeyen bir ben varım galiba. Ben Tommy'nin kazanmasını beklerdim. Kesinlikle kazanması gereken oydu benim gözümde. Yine iyilerin kazandığı bir film olmuş. Bana göre gerçekleşmesi imkansız bir olay yapmışlar. Ama film ne olursa olsun güzeldi.

tommy kazanıp paranın yarısını ev alması için vermeliydi brandon a

Evet sonu ben de öyle bekliyordum.

• oha ya ben bu filmden bu kadar iyi birşey beklemiyordum. gerçekten çok iyi olmuş. hele o
    brandon vs koba da deli gibi stres yaptım lan. otururken şekilden şekile girdim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.