Şimdi Ara

Warner Bros Discovery ve GAİN'den stratejik işbirliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Warner Bros Discovery ve GAİN'den stratejik işbirliği
    Dijital medya platformu GAİN, dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery ile stratejik bir ortaklığa imza attı. Anlaşma kapsamında Warner Bros. Discovery’nin VOD kataloğundan, Discovery+ orijinaller, Discovery Channel ve ID içeriklerinden oluşan zengin bir içerik paketi artık platformda yer alıyor. Ayrıca GAİN izleyicileri çok yakında suç ve soruşturma kanalı ID’ye de erişebilecek.



    İş ortaklığı sayesinde, Altın Peşinde, Tamirat Tadilat, Ölümcül Av, Doğada Dımdızlak, Küçük Karateciler, Johnny vs. Amber, Cömert Ünlüler ve Hurda Avcıları gibi programlar GAİN’e geliyor. Ayrıca, izleyiciler suç ve soruşturma kanalı ID’de Natalia Grace’in Tuhaf Hikayesi ve Kötülük Yanıbaşımda gibi programlara erişebilecek.



    Ayrıca Bkz.Heyecanla beklenen Gladiator 2'nin çekimleri tamamlandı



    Warner Bros. Discovery Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Dağıtım ve Müşteri Destek Müdürü Cansu Aydın konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’nin en prestijli dijital medya platformlarından biri olan GAİN ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz, böylece GAİN izleyicilerine en sevilen VOD ve ID içeriklerimizden bir seçki sunabileceğiz. Gerçekleştirdiğimiz iş ortaklıkları, yenilikler yapmaya ve erişimimizi genişletmeye devam ederken, izleyicilerle anlamlı bir şekilde bağlantı kurmamızı, sevilen karakterlerimizi ve hikâyelerimizi, daha çok ekrana getirmemizi sağlıyor.”



    GAİN Uluslararası İşbirlikleri Geliştirme ve Dış Alımlar Direktörü Cengiz Korkmaz, “GAİN ailesi olarak izleyicilerimize özgün, kaliteli ve farklı kategorilerde içerikler sunma konusunda tutkuluyuz. Bu tutkumuzu geniş ve kapsamlı bir portföye sahip olan Warner Bros. Discovery işbirliği ile bir adım ileri taşıyoruz. İzleyicilerimize yeni ve heyecan dolu içerikler sunmaktan ve içerik yelpazemizi genişletmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” sözlerini sarfetti.

     









  • E bu adamlar daha yeni bluTV'yi almadı mı? Bu nereden çıktı şimdi?

  • Yav her yere lisans veriyorlar :D.
    Daha geçen Blutv'yi aldılar. Yine ssport'a lisans verdiler.

  • tvleri ele geçiremeyince, yerli yahudi yatırımlarına para saçıyorlar. böylece digital'den kafa yıkmaya devamke.

  • Discovery eski belgesel kanalından bayağı uzaklaştı çok popüler içerik koyuyor ve zaten ben izleyecek bir şey bulamıyorum.

    Curiosity Stream tavsiye ederim doğru düzgün belgesel yapan onlar var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Discovery, bana göre bedava olsa izlenmeyecek derecede sığ programlar yayımlıyor artık. Nat Geo hâlâ eski kalitesine yakın işler yaparken Discovery grubu neden ve nasıl bu hale geldi, anlamak güç.

  • Bunlar bize ne kazandırır önemli olan o

  • Geçenlerde Blutv'yi satın almışlardı. Anlaşılan Gain'e de göz dikmişler. Sanırım ikisini birleştirerek tek bir platform haline getirebilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.