Bu yıl Netflix'te izleyici ile buluşacak ne dikkat çekici yapımlardan biri de A House of Dynamite olacak. Nükleer bir savaşın ilk saatlerine odaklanan film, gerek konusu, gerekse Oscar ödüllü Kathryn Bigelow'un (The Hurt Locker) imzasını taşımasıyla merak uyandırıyor. Filmin dünya prömiyerini yaptığı Venedik Film Festivali'nde aldığı övgüler, beklentileri daha da arttırıyor.
Yılın en çok konuşulacak filmlerinden biri olması beklenen A House of Dynamite için bekleyiş sürerken, filmden yeni bir fragman daha yayınlandı.
A House of Dynamite, 24 Ekim'de Netflix'te Yayınlanacak
A House of Dynamite, nereden fırlatıldığı bilinmeyen bir nükleer bombanın ABD'ye doğru ilerlerdiği bir felaket senaryosunu işliyor. Böyle bir senaryoda neler yaşanacağını olabildiğince gerçekçi bir şekilde ekrana taşımayı hedefleyen A House of Dynamite, Beyaz Saray'daki ekibin bu füzenin nereden geldiğini ve nasıl karşılık vereceklerini belirlemek için zamana karşı verdiği yarışı konu alıyor.
Filmin oyuncu kadrosunda Idris Elba, Rebecca Ferguson, Gabriel Basso, Jared Harris, Tracy Letts, Anthony Ramos, Moses Ingram, Jonah Hauer-King, Greta Lee ve Jason Clarke yer alıyor.
Sinema filmi terimi yavaş yavaş ölüyor. Sinemada gösterilecek kalitede filmler bile artık salonlarda gösterime girmiyor. Resmen bir kültürün cılızlaşıp yok olmasına tanıklık ediyoruz. Geçen gün AVM de sinemada ne var diye baktım ama bildiğin gidecek film yok, o kadar sönük haldeydi ki, insan ister istemez üzülüyor.
strathmorea
kullanıcısına yanıt
Birincisini bir yerden bulup izle , ama ikinci kısmının halen gösterimde olması gerekiyor , bahsettiğim film Tom Cruise'un "Görevimiz Tehlike : Hesaplaşma bölüm 2 " adlı filmi , çok emek harcamışlar ve film bitince salondan , ne maceraydı diye dolu dolu çıkıyorsun. Güzel film vesselam...
Not: 2.filmi ilgiyle izleyebilmek için 1.filmi izleme şartı yok , evvel ki mevzular bir şekilde aktarılıyor. Ama izlenince faydası görülüyor.