Şimdi Ara

Warlord (Savaş Beyi) masterysinin useless olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, başlıkta da gördüğünüz gibi Warlord (Savaş Beyi) masterysi tamamı ile çöp bir masterydir. Bu mastery ad carryler ve ad assassinler için çok kötü olmamakla birlikte diğer durumlar için çoğunlukla kötü bir mastery. (burayı mecburen kalınlaştırıyorum çünkü insanlar okumadan yorum atıp heycanlanıyorlar)

Hangisi olduğunu çıkaramayan varsa :
     Warlord (Savaş Beyi) masterysinin useless olduğu gerçeği

Warlord Mastery (3 points):
    Increase Bonus Attack Damage by 2% / 3.5% / 5%

veya

Savaş Beyi (3 puan):
    Saldırı gücü avantajını 2% / 3.5% / 5% artırır

Bakınca çok enfes bir mastery gibi duruyor, oooh 300 damageiniz olsa +15 ad temiz. Ancak öyle çalışmıyor malesef.

Bu mastery sadece bonus ad nizi artırmakta . Bu ne demek peki? (Bu örneği forumlarda gördüm, direkt buraya aktarıyorum)

30 dakikalık bir oyunda Mid oynayan şirin bir Kha'Zix olduğunuzu varsayın ve 3 puanınızı warlorda verdiniz.

9.333 AD Kaba kuvvet masterysi
    4 Dövüş ustası
    15.33 runelar
    75 Hydra
    8 dmg doran's blade
    40 last whisper

Bu durumda masterynizden ~7.5 bonus ad elde ediyorsunuz. Ne kadar güzel geliyor kulağa, ancak bunu 30-35 dakikalık bir oyunda elde ettiniz. Elde ettiğiniz şey ise 360 goldluk bir item dahi etmiyor.
    Bunun yanı sıra, oyun başında bu masteryden gelen ad ortalama 1 felan oluyor. Eğer ki 200-300+ dmg almayacaksanız bu masterynin farkında bile olmayacaksınız.

Bu masterynin en büyük sıkıntısı ise, bu ufak avantaj için 3 tane mastery puanı tüketmesi. Halbuki bu 3 master yerine Büyü dokur, Kılıç dokur masteryleri alırsanız dmg outputunuz çok daha yüksek olur. Üstüne 1 mastery puanını da istediğiniz yere verirsiniz.

Kılıç dokur ve Büyü dokur sadece casterlar için ama!!

diye düşünenleriniz olabilir ancak hayır oyundaki bütün skiller birer "büyü" yani "spell" dir. Bu nedenle middeki şirin kha'ziximiz Q attığı zaman da büyü dokur masterysi çalışıcaktır. W ve E si için de geçerli bu. Yine başka bir örnek, tristana E sini rakibe atarsa dot dmg her seferinde büyü dokur u aktifleştirir, bu sayede 3 saniye sonra tristananın auto attackları 3% daha fazla vurmaya başlar. Aynı şekilde fizz dot dmgını bırakırsa oto atakları 3% daha fazla vurur aynı şekilde oto atak yaptıktan sonra da spelleri 3% daha fazla vurur.

Spellin fiziksel veya magic dmg vurmasına bakmadan çalışır bu mastery, tıpkı spell vampın büyüsel/fiziksel dmg ayırt etmediği gibi.

Sonuca geldiğimizde, savaş beyi sadece late game kalmış bir oyunda bir fark yaratabilir. Ancak yarattığı farka rağmen, diğer 2 mastery alındığı takdirde oyun boyunca totalde vurduğunuz dmg çok daha fazla olacaktır. Savaş beyi sadece 50+ dk sürmüş 5 tane agresif itemlı birisine oyun sonu daha fazla dmg sağlayacağı için tercih edilmeye değer.

Çok uzun gardaş okuyamadım diyenlere

- Savaş beyi sadece bonus ad den alır
    - Büyü dokur/ kılıç dokur daha çok dmg sağlar
    - Savaş beyi almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaniellium -- 23 Aralık 2013; 5:33:28 >

• Dursun okuyacagim mantikli geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Some players need to understand that the term "GG" is like shaking your hands after a match.
  • Paylaşım için teşekkürler,hiç farketmemiştim bugüne kadar sadece bonus ad etkilediğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    BREAKING BADGAME OF THRONESFRINGELOSTPRISON BREAKARROWHANNIBALSUPERNATURALFARGOTRUE DETECTIVESHERLOCKSPARTACUS
    DA VINCI'S DEMONSDAREDEVILFLASHWAYWARD PINESORPHAN BLACKBANSHEEMR. ROBOTTHE LOST ROOMBETTER CALL SAUL
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • O kadar zamandan sonra ilk defa yararlı bir konu ellerine sağlık :)
    Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Böyle yararlı,güzel konular açıyorsun ama birazdan kapatırlar dostum.Yeri değil burası.

Ya burası değilde neresi oplucak bunun Yeri LOL GENEL armudunu keseyim
  • ciddiyim , ilk girisimde lole degistiricem tum sayfalari sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.