Şimdi Ara

Warlord (Savaş Beyi) masterysinin useless olduğu gerçeği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
3.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettiğim bu Ad ratio larla ilgili baktığın kaynak v.b. bir yer varmı yoksa bizzat deneyerekmi gördün. Bu bahsettiğin olayı adc sayfamda kullanıyordum . 1 tane wardlord verdim ve türkçe isimleriyle büyü dokur kılıç dokur a 1 er tane verdim ve bu şekilde kullanıyorum. Hiç farkında değildim. Yararlı konu teşekkürler.

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Böyle yararlı,güzel konular açıyorsun ama birazdan kapatırlar dostum.Yeri değil burası.

Ya burası değilde neresi oplucak bunun Yeri LOL GENEL armudunu keseyim

Sarcasm amaclı yazmıştım o cümleyi ben.

Some players need to understand that the term "GG" is like shaking your hands after a match.
  • eline sağlık güzel paylaşım gayet mantıklıymış girince değiştiricem
  • bende bayağı op diyodum.neyse bakalım

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Merak ettiğim bu Ad ratio larla ilgili baktığın kaynak v.b. bir yer varmı yoksa bizzat deneyerekmi gördün. Bu bahsettiğin olayı adc sayfamda kullanıyordum . 1 tane wardlord verdim ve türkçe isimleriyle büyü dokur kılıç dokur a 1 er tane verdim ve bu şekilde kullanıyorum. Hiç farkında değildim. Yararlı konu teşekkürler.

sıkıntıyı kendim farketmiştim önceden, konu açmak şimdiye nasip oldu. başka kimler böyle düşünüyor diye araştırırken bulduğum bir örneği yazdım buraya da

Orijinalden alıntı: ItsOur

Master yi olarak okudum geldim , gidiyorum.

Güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit : Bu arada ad lere büyü dokur gereksiz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 23 Aralık 2013; 1:59:03 >

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

Sağol kardeşim kılıç dokur + büyü dokura 1 puan verdim bide tehlikeli oyuna 1 puan verdim şampiyon katledince %5 can %5 mana verenden.

hayır herkese uygun büyü dokur, örneğin lucianla 3 autoattack yaptıktan sonra atacağınız spellin de dmgı artacaktır veya caitlynle 3 kere vurup ulti atarsanız ultinin dmgı 3% artacaktır vs

atacak bir skilli olsun yeter yani. sadece nasus Q gibi şeylerde çalışmıyor yanılmıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaniellium -- 23 Aralık 2013; 2:16:40 >

Orijinalden alıntı: Adaniellium

quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

Sağol kardeşim kılıç dokur + büyü dokura 1 puan verdim bide tehlikeli oyuna 1 puan verdim şampiyon katledince %5 can %5 mana verenden.

hayır herkese uygun büyü dokur, örneğin lucianla 3 autoattack yaptıktan sonra atacağınız spellin de dmgı artacaktır veya caitlynle 3 kere vurup ulti atarsanız ultinin dmgı 3% artacaktır vs

atacak bir skilli olsun yeter yani. sadece nasus Q poppy Q gibi şeylerde çalışmıyor yanılmıyorsam

Teşekkürler anladım.

Vayne q da çalışmaz dimi diye sorcamda iyice soğudum herodan yav öldürdüler hatunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vayne Q da çalışır mı bilmiyorum, nasus Q sunda çalışmıyormuş. Vayne ile pek bir sinerjisi olmayabilir neticede condemnden başka spelli olmayacak eğer Q olmuyor ise. Tabi 2 oto attacktan sonra condemn 2% fazla vuracak ve W dotu patlayacak bu da ilginç bir detay

quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

Peki ona vereceğiniz masteryleri nereye veriyorsunuz ?

Büyü dokur ve kılıç dokura verilebilir, artan puan da rakip öldürünce 5% can&mana dolduran masterye verilebilir.

Tabi bu demek değil ki "savaş lorduna hiç puan vermeyin asla işe yaramaz başka mastery alırsanız penta atarsınız!!!" neticede damage outputunuzda 1% 2% gibi çok ufak artışlar olacak ancak bilgiden zarar gelmez

bu arada farkettiğim kadarıyla ad carry prolarının yarısı zaten warlord masterysine vermiyormuş bile, yine veren çok var tabi o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaniellium -- 23 Aralık 2013; 2:20:26 >

• yararlı konu
  • yazdıkların saçma. +150 ad olsa 7.5 ad bi mastery için hiç de az değil. 2 item bitirmen de 35 dakika sürmez daha kısa sürer. ayrıca blade weaving mastery'si oyundaki championların %90'ı için useless çünkü sadece auto attack damage'ini arttırıyor, AD'yi arttırmıyor yani sadece bazı ADC'ler için iyi. benim kha'zix jungle sayfam böyle, bundan daha iyi sayfa da yoktur

Warlord (Savaş Beyi) masterysinin useless olduğu gerçeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 23 Aralık 2013; 2:36:20 >

Orijinalden alıntı: Auspexa

yazdıkların saçma. +150 ad olsa 7.5 ad bi mastery için hiç de az değil. 2 item bitirmen de 35 dakika sürmez daha kısa sürer. ayrıca blade weaving mastery'si oyundaki championların %90'ı için useless çünkü sadece auto attack damage'ini arttırıyor, AD'yi arttırmıyor yani sadece bazı ADC'ler için iyi. benim kha'zix jungle sayfam böyle, bundan daha iyi sayfa da yoktur

Warlord (Savaş Beyi) masterysinin useless olduğu gerçeği

+1

Feuer und Wasser kommen nicht zusammen
    Kann man nicht binden sind nicht verwandt
    In Funken versunken steh ich in Flammen

und bin im Wasser verbrannt

Im Wasser verbrannt

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.