Yüzbaşı
09 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Biliyorsunuz ki yakın zamanda Joygame'in efsanevi oyunu Cengizhan 2 user azlığı bahane edilerek kapatıldı. Oyunun sevenleri benzer oyunları oynasalar da haklı olarak aynı tadı alamadılar. Fakat bundan sonra başka oyun aramanıza gerek kalmayacak, ilgili OG ekibi ile Cengizhan 2 SANCAK sizlerle buluşuyor.

-1 Seviye Başlangıç
- 125 Seviye Bitiş
- %3000 Sabit Tecrübe Oranı
- Sorunsuz Binek Parlamaları
- Sorunsuz Yeni Binekler (Tulpar v.b)
- Sorunsuz Yeni İtem ve Kostümler
- Gördüğünüz En Yüksek Türkçe İçerik Oranı
- Paraya Bağlı (pay2win) Olmayan Oyuncu Dostu Server
- Cevher Gözükmeme FIX
- Sansür Sorunları FIX
- Binek Skill Basılmama v.b FIX
- Lag Sorunları FIX
- Gereksiz Setler Kaldırıldı
- Tengri Silahı Eklendi
- Tulpar , Altın Renkli , Şeytani Smilodon , Alevli Nian , Kirin Ejderi gibi binekler eklendi (parlamalar aktif)
- Npc Işınlanmaları Türkçe Yapıldı
- Takılma , Donma , Kapanma Gibi Sorunlar Kaldırıldı
- Sorunsuz Launcher Sistemi (TR)

FACEBOOK GRUP LİNKİ

Dip not : Şahsım reklamdan hiçbir ücret yada ödül almamıştır. OG veya OGY değilim. Sadece gelişmesinde bir destek de ben olmak istedim. 3. Parti bir oyun olduğunu, kapanıp açılma durumlarında veya herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmeyeceğimi beyan ederim.
Biliyorsunuz ki yakın zamanda Joygame'in efsanevi oyunu Cengizhan 2 user azlığı bahane edilerek kapatıldı. Oyunun sevenleri benzer oyunları oynasalar da haklı olarak aynı tadı alamadılar. Fakat bundan sonra başka oyun aramanıza gerek kalmayacak, ilgili OG ekibi ile Cengizhan 2 SANCAK sizlerle buluşuyor.

-1 Seviye Başlangıç
- 125 Seviye Bitiş
- %3000 Sabit Tecrübe Oranı
- Sorunsuz Binek Parlamaları
- Sorunsuz Yeni Binekler (Tulpar v.b)
- Sorunsuz Yeni İtem ve Kostümler
- Gördüğünüz En Yüksek Türkçe İçerik Oranı
- Paraya Bağlı (pay2win) Olmayan Oyuncu Dostu Server
- Cevher Gözükmeme FIX
- Sansür Sorunları FIX
- Binek Skill Basılmama v.b FIX
- Lag Sorunları FIX
- Gereksiz Setler Kaldırıldı
- Tengri Silahı Eklendi
- Tulpar , Altın Renkli , Şeytani Smilodon , Alevli Nian , Kirin Ejderi gibi binekler eklendi (parlamalar aktif)
- Npc Işınlanmaları Türkçe Yapıldı
- Takılma , Donma , Kapanma Gibi Sorunlar Kaldırıldı
- Sorunsuz Launcher Sistemi (TR)

FACEBOOK GRUP LİNKİ

Dip not : Şahsım reklamdan hiçbir ücret yada ödül almamıştır. OG veya OGY değilim. Sadece gelişmesinde bir destek de ben olmak istedim. 3. Parti bir oyun olduğunu, kapanıp açılma durumlarında veya herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmeyeceğimi beyan ederim.
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Cyberfoot, isimli firması tarafından yayımlanıp istenileni alınamadığı için sallanılan oyuna kendimce yama getirdim. İçinizde elbet bilenler vardır ama bilmeyenler için bu txt tabanlı basit ama aslında kapsamlı bir futbol menajerlik oyunu.
Yakın zamanda 2017 sürümüne yükseltilip alt yapı eklenilen oyunumuz, yine adaletsiz takım güçleri ve gerçeği yansıtmayan futbolcu güçleriyle yine tam bir fiyasko olarak karşımıza çıktı. Bazı benim gibi bunu kendine dert edinen insanlar yama çıkarsalar da yine düzeltmeye çalıştıkları şeyin batağına düşüp, 2015 kadrolarını sadece 2 takımı düzelterek 2017 kadrosuymuş gibi lanse ettiler. (Örn. Quaresma olmayan bir Beşiktaş yada Pogba olmayan bir MANU gibi..) Bu sabahtan tezi yok başladım çalışmalara, Allah kısmet ederse bir ay gibi bir tarihte En az 30 yıldız takımın kadrolarını 2017'ye güncel hale getireceğim.
SATIŞ VEYA BAŞKA BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR!
Kadrolardan ve giriş ekranından görselleri sizler ile paylaşayım..
Cyberfoot 2017 v3 by beX - İNDİRME LİNKİ EKLENDİ!

Şayet talep olursa b16 dosyalarını isteyen arkadaşlar ile paylaşabilirim tüm sürümü beklemek istemeyen olursa.

YAPILANLAR :
-7 Takımın kadroları 2017 sezonuna uyarlandı.
-Giriş ekranı ergen bir tema ile donatıldı.
-Takım güçleri adaletli hale getirildi. (MANU 25 güçtü mesela düzeltildi, 23 e çekildi. 2017'ye uyarlandı.)
-Oyuncular özelliklerine göre editlendi (Ersan Adem'i yıldız işaretlemişti benden önce bu işe el atan arkadaş, bu gibi hatalar düzeltildi.)
-Brezilya - Arjantin gibi ülkelerin genç/Efsane oyuncuları ile kadronuzu güçlendirmeniz için 3. lige kadar yıldız oyuncular eklendi.
-Altyapı sorunları fixlendi

Yardım etmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir çok makbule geçer, sloganımız " MAKE UR CYBERFOOT GREAT AGAİN! "
Bu heyecanla yazıya aldığım konuma ayırdığınız her saniye için binlerce teşekkürler.

UNUTMAYALIM Kİ BU ALPHA VERSİYONDUR KADROSU YENİLENMEMİŞ BÜYÜK TAKIMLAR OLABİLİR FAKAT GELECEK YENİ VERSİYONDA ÇÖZÜLECEKTİR!
KENDİNİZ YAPMIŞSINIZ GİBİ LANSE ETMEDİĞİNİZ SÜRECE DEĞİŞTİRİP KENDİ VERSİYONUNU YAYIMLAYABİLİRSİNİZ

İNDİRME LİNKİ EKLENDİ !

Cyberfoot 2017 by beX v1 ALPHA (Mediafire)
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Ranked takımımız için arkadaşlarım ve ben support ve jungle'a hakim oyuncular arıyoruz. Bizimle beraber oynayıp gelişecek silver üstü herkese kapımız açık.
3v3 : Bronz I : 12/8W
5v5 : Bronz IV : 7/4W
Mid Lane : Platin V
Solo : Silver II
ADC : Gold 3
Jungle : -
Support : -

Turnuvalara katılmıyoruz ( bi rezalete imza atmamak adına ) sadece arkadaş ortamımızda kurduğumuz bir takım LÜTFEN YORUMLAR BUNU DİKKATE ALARAK ATILSIN.
Konunun özeti başlıkta. Silver 2 başladım ve arkadaşlarımla duo girmek için gold olmak istiyorum sizden ricam :
Oyun taşımak adına yapabileceğim safe picklerin şuan için neler oldugunu ve oyun içerisinde nasıl davranmam gerektiğini soylemeniz
ciddi ve gerçekten canı gönülden yardım amaçlı yazılan her yoruma şimdiden çook teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar,
Maçlardan sonra boş boş dükkanı geziyordum ve 2 tane skin dikkatimi çekti. Magma Renekton ve Kraliyet Muhafızı Fiora. İkisini de çok seviyorum sizce hangisini tercih etmeliyim?
Jungle al ww , rengar , lee sıkıntı olduğunda my bad de geç farkı hissediceksin.

edit: Oyunlara bakmamıştım , jungle rengar falan oynuyormuşsun , takip bakalım problem cozulucekm
Merhaba arkadaşlar,
lol tr serverinde yeni bir hesap açmaya karar verdim ama bazı önerilere ihtiyacım var.

1. Olarak solo top şampiyonlarından hangilerini almalıyım shyvana ve vi indirimden aldım ama bundan sonra alacaklarım neler olmalı.

2. Olarak 50 galibiyet etkili xp takviyesiyle aşağı yukarı kaç seviye olurum bittiğinde.

3. Olarak 30 seviyeye kadar aşağı yukarı kaç tane 50 galibiyet etkili takviye kullanırım.

4. Olarak Master yi ile kazanma yüzdem artar mı o seviyelerde rahat oyun aldığını düşünüyorum ama doğrumu.

5. Olarak jungle şampiyonu olarak Lee sin mi alayım hecarim mi (ilk jungle olarak.) önerirsiniz.

yorum atan herkese şimdiden teşekkürler.
nick: shEZx
yorumlara sabah bakacağım.
Evet beyler başlıkta yazdığım gibi sizce kasınca en güçlü olan şampiyon hangisi bende gelen yorumlara göre alacağım şampiyonu seçeceğim...
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar,
"hasan79" Güvenilmemesi Gereken Bir Satıcıdır,
400 RP e-pin Karşılığı Bana Arcade Hecarim Satıcağını Söyledi Kodu Aldı Kullanılmış Bir Kod Verdi Sonra Bastı Gitti.

Bence 400 RP Şerefini Satması İçin Çok Düşük Bir Ücret...

NOT=Kişinin Kodu Vermesi Durumunda İçerik Editlenir.
Hakkında
İlgi Alanları: Spor / MMORPG
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Türk Telekom
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
World of Warcraft
WOW
Steam
Steam
TV
Toshiba
Ses Sistemi
Logitech
Xbox Live GamerTag
Xbox
LOL
Kayle
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Clash of Clans
Clash of Clans
Basketbol
Charlotte Bobcats
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 722
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 9.804 (Bu ay: 180)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.