Şimdi Ara

Warhammer 40K: Soulstorm (PC) yAkInDa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YAPIMCI:Relic
    YAYINCI:THQ
    COKLU OYUNCU:Var
    Soulstorm eğer herhangi bir terslik olmazsa, 2008 Haziran ayında piyasaya çıkacak gözüküyor. Şimdilik oyun hakkında söylenenler ve çizilenler bu kadar. Özellikle yeni Multiplayer sistemi ve hava üniteleri ilgi çekici duruyor. Dark Eldar dışındaki ırk halen sır gibi saklanıyor. İsmi veya özellikleri hakkında herhangi bir bilgi yok. Soulstorm çıkana kadar Warhammer 40K’nın eski ek paketleri Winter Assault’la veya Dark Crusade ile idare edebilirsiniz. Eğer olmazsa Warhammer dünyasının geçmiş zamanını konu alan Warhammer: Mark of Chaos oynayarak, hem değişik bir oyun oynayabilir hem de zaman geçirebilirsiniz. Soulstorm artık alışveriş sepetindeki yerini aldı. Çıkışını heyecanla bekliyoruz.

Warhammer 40K: Soulstorm  (PC) yAkInDa

NOT:YAZI ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur__666 -- 14 Ocak 2008; 11:28:15 >

• Demosu çıktı arkadaşlar asılın

Relic Entertainment, WH40K: Dawn of War için geliştirdiği Soulstorm ek paketinin demosunu yayınladı. 1,1 GB boyutundaki demo, bir adet alıştırma ve iki adet görev bölümü içeriyor. Dawn of War'ın üçüncü ek paketi olan Soulstorm ile birlikte oyuna 2 yeni ırk eklenecek. Oyunun bu yılın ilkbahar aylarında piyasada olması bekleniyor. Demoyu aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Gamershell

Worthplaying

quote:

Alıntı: oyun.pclabs.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 14 Ocak 2008; 15:53:13 >
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS

• Bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum önceki ek paketleriyle dehşet olan bu oyun, Soulstorm'la daha bir harika olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 14 Ocak 2008; 20:24:31 >

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.
  • Hemen indirmeye başladım müthiş zevkli idi önceki bölümleri bakalım bu nasıl olacak.
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Demoyu oynadım yeni gelen dark eldar ırkını oynayabiliyorsunuz sadece demoda ve ben bu ırkı hiç sevmedim hiç hoşuma gitmedi hero su falan özellikleri sarmadı beni. Ama beni mutlu eden bir şey var demoda demoyu kapatırken tam sürümde neler olacağı gösteriyordu ve çok gelişmiş bir champaign modu geliyormuş birkaç tane gezegen vardı resimde ve bu gezegenler dark crusade de olduğu gibi bölgelere ayrılmış oh valla baya uzun sürecek :) Şöyle 2-3 gb olur inşallah paketimiz :) Aslında demonun başındaki videoda gösterilen sisters of battle mıydıı neydi o ırkı oynamak isterdim galiba bir demoda da o ırk için çıkartabilirler.
    KONFÜÇYÜS
  • Ek paket, işte expansion pack, genişleme paketi.

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Demoyu oynadım yeni gelen dark eldar ırkını oynayabiliyorsunuz sadece demoda ve ben bu ırkı hiç sevmedim hiç hoşuma gitmedi hero su falan özellikleri sarmadı beni. Ama beni mutlu eden bir şey var demoda demoyu kapatırken tam sürümde neler olacağı gösteriyordu ve çok gelişmiş bir champaign modu geliyormuş birkaç tane gezegen vardı resimde ve bu gezegenler dark crusade de olduğu gibi bölgelere ayrılmış oh valla baya uzun sürecek :) Şöyle 2-3 gb olur inşallah paketimiz :) Aslında demonun başındaki videoda gösterilen sisters of battle mıydıı neydi o ırkı oynamak isterdim galiba bir demoda da o ırk için çıkartabilirler.

akıllarına gelirde onlar icinde bir demo cıkarabilirler bizde oyun gelmeden tadını alırız ....

• quote:

Orjinalden alıntı: gun

Hemen indirmeye başladım müthiş zevkli idi önceki bölümleri bakalım bu nasıl olacak.

vay be ilk defa gun abinin msjını gördm

GIGABYTE P35C-DS3 1333 P35/PCI-E/DDR2-DDR3 (Rev. 2.1) - INTEL-C2D(E8400) 3.0Ghz 1333Mhz 6MB 45nm BOX - KINGSTON PC 2x1GB 800Mhz DDR2 PC6400 - PALIT EN8600GTS/512MB/MAGIC/DDR3/PCI-E - COOLERMASTER RC-690 KKP1-GP BLACK - 500 GB SATA HDD
  • oyun çıktı [RELOADED] başlığı değiştirin ilk izlenimim witch hunters yani oyundaki ismiyle sisters of battle çok güçlü olmuş ama necron var tabi karşısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 10 Mart 2008; 13:33:14 >
  • sisters of blade ilgimi çekti azcık oynadım. Baya baya paladin ordusu bunlar ya holy auraları falan var. Ama necron kadar güçlü olamıyorlar işte champagin baya uzun olmuş oyna oyna bitmez gezegenler arası fetih yapıyorsun falan baya oyalar bu sefer ki :)
    KONFÜÇYÜS
  • İlk oyunun kısalığını düşününce güzel bir haber, zaten oyun hazır, kurup oynayacağım. Ama önce Winter Assault, ardından Dark Crusader, sonra bu...

İlk oyunun sonu gelmeden önce yanımda da arkadaş var, neyse son bölümü oynadım bilmiyorum tabi son bölüm olduğunu. Arkadaşa dedim ki; bu yaratık var ya (Diablo gibi bir şeydi) aha dedim önümüzdeki bölüm onu yok edeceğiz. Ama oyun bitmişti, ben de hevesim kursağımda şaşkın bir haldeydim. Hala o ilk oyunun açılışındaki gaz demoyu sahne sahne hatırlarım.
  • Bugün elektroworlde gittim birşeyler almaya, lcd monitörlerin birinde Warhammer Online videosu vardı. Videoya 25 years of Warhammer diye başlıyor 1983 - 2008 (yani oyun benle yaşıtmış yeni öğrendim ) Video süper tüm ırkları eski çağlardaki haliyle tek tek savaşırken gösteriyorlar cgi olarak. Tavsiye ederim hd videosunu falan bulun indirin izleyin doyasıya. Gaz video demişken aklıma geldi bunlar :)
    KONFÜÇYÜS
  • İlk oyunlarını sadece "yüzeysel" oynamış biri olarak yorumum oyunu çok beğendim.Uzunluk olarak bana kalırsa yeterli sürede ayrıca 7 ırk olması(sanırım öyleydi?) tekrar oynanabilirliği aşırı fazla.Bu seride tek sevmediğim şey ünite kaplamaları.Bilmiyorum efektler güzelken kaplamalara niye dikkat etmiyorlar...

Neyse pek önemli değil, eğer bu seriyi hiç oynamadıysanız bile 10/8 notuyla herkese tavsiyemdir

Edit:Acaba ırk ların ayrıntılı özelliklerine genel olarak bakabileceğim bir site varmıdır?Dil farketmez, ama türkçe olması tercihimdir tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 10 Mart 2008; 20:11:29 >

Orjinalden alıntı: DanGWaR

ayrıca 7 ırk olması(sanırım öyleydi?) tekrar oynanabilirliği aşırı fazla

soulstorm ekspansiyonuyla (türkçeye yeni bi kelime kattım herhal expansion kelimesini modifiye ederek ) fraksiyon (bak bu vardı ama birileri benden önce davranıp faction kelimesini türkçeye uyarlamış çoktan ) sayısı 9'a çıkmış bulunmakta, bilgilendirme açısından bi yazıyım;

• Chaos
    • Space Marines
    • Orks
    • Eldar
    • Imperial Guard
    • Tau Empire
    • Necrons
    • Dark Eldar
    • The Sisters of Battle

• beyler oyun internete düştü

Orjinalden alıntı: ramazanavci

beyler oyun internete düştü

+1963 !

Dağda üç Beş domuz Sürüsü. Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü.
    Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü. Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü.
    Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine? İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine !
    Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
    Duy Ulan Soysuz Köpek Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
  • Evet düştü başlığı bi zahmet değişelim ayrıca oyun Dawn of War ın önceki sürümleri olmadan da oynanabiliyormuş başlı başına oyun ( zaten ilk oyunun üstüne de 4-5 gb lık yama mı olur? )

Orjinalden alıntı: Oz_An

Evet düştü başlığı bi zahmet değişelim ayrıca oyun Dawn of War ın önceki sürümleri olmadan da oynanabiliyormuş başlı başına oyun ( zaten ilk oyunun üstüne de 4-5 gb lık yama mı olur? )

Standalone expansion deniyor bunlara bundan önceki dark crusade de öyleydi hem kendi başına çalışabiliyordu ancak beraber olunca diğer ırklarıda multi olarak oynayabiliyordun yoksa multide çıkmıyor galiba diğer ırklar.

Bu arada oyun benim kafama düştü direk sonra sekti nete düştü en son ordaydı gördüm. ( ya ne iğrenç espri )
    KONFÜÇYÜS

• kaçırılmaması gereken süper bir strateji oyunu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.