Şimdi Ara

Total War: Attila (2015) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
12
Favori
75.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Total War: Attila (2015) [ANA KONU]


    Steam Linki:
    http://store.steampowered.com/app/325610/

    Bu Oyun Hakkında
    Kıtlık, hastalık ve savaşın karanlığında, Doğu'nun muhteşem bozkırlarından yeni bir güç doğuyor. Yenilmez savaşçı kral arkasında bir milyon atlıyla gözlerini Roma'ya dikti…

    Gerçek zamanlı taktikleri, sıra tabanlı stratejiyle birleştiren ödüllü PC oyun serisinin en yeni bölümü, Total War: ATTILA oyuncuları M.S. 395 yılına, Karanlık Çağların şafağında kıyamet benzeri bir kargaşanın yaşandığı bir döneme geri götürüyor.

    Hayatta kalabilmek için ne kadar ileri gideceksiniz? Dünyadaki zulmü bitirip, kendi barbar veya Doğu krallığınızı mı kuracaksınız? Yoksa nihai strateji mücadelesi kapsamında, Roma İmparatorluğu'nun son kalıntısı olarak yaklaşan fırtınaya karşı durmaya mı çalışacaksınız?

    Tanrı'nın Gazabı yaklaşıyor. Dünyanız alevler içinde kalacak.

    Kıyamet benzeri yıkım mekanikleri
    Binaları yakmak ve kuşatılanları korkutmak için alevlerin acımasız gücünü kullanın ya da taş üstünde taş bırakmama mekaniğiyle koca şehirleri ve bölgeleri oyun haritasından tamamen silin.

    Efsanevi başlangıç pozisyonu
    Batı Roma İmparatorluğunu oynarken geniş topraklara sahip ama politik iç mücadeleler yüzünden zayıflamış, tüm cepheleri düşmanlarla çevrilmiş bir güç olarak başlayacaksınız. Mutlak egemenliğiniz kısa sürede bir ölüm-kalım mücadelesine dönüşecektir.

    Geliştirilmiş oyun mekanikleri
    Politika, soy ağacı, kamu yönetimi ve teknolojik ilerleme gibi optimize edilmiş ve değiştirilmiş yeni Total War oyun mekanikleriyle zenginleştirilmiş temel oynanış ve ara yüz.

    Muhteşem dönem bilgileri
    Döneme özgü yeni teknolojiler, silah ve silah teçhizatları, din, kültürler ve toplumsal ayaklanmalar ile Total War: ATTILA, tarihimizin bu karanlık sayfalarına gerçekçi bir ışık tutuyor.

    Olağanüstü görsel kalite
    Hem senaryo hem de savaş görsellerinde yapılan geliştirmeler ve iyileştirmeler, yaklaşan kıyameti ve uygarlığın yok oluşunu tüyler ürpertici şekilde gözler önüne seriyor. Nefes kesen ölçü, atmosfer ve geliştirilmiş grafik performansla kıyamet gününe ve efsanenin yükselişine tanıklık edin.


    Yapımcı: Creative Assembly
    Dağıtıcı: SEGA
    Platformlar: PC
    Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2015
    Tür: Strateji



     Total War: Attila (2015) [ANA KONU] Total War: Attila (2015) [ANA KONU]
     Total War: Attila (2015) [ANA KONU] Total War: Attila (2015) [ANA KONU]


    Bu mesaj XanthiN tarafından düzenlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • İlk defa oynuyorsanız öyle hemen bir günde çözülebilecek bir oyun değil. Detaylar, stratejik ayrıntılar çok fazla. Age of serisi gerçek zamanlı stratejidir. Total War ise sıra tabanlı stratejidir. Satranç mantığı gibidir. Belli bir tarihte oyun başlar. Turn denilen sıralar şeklinde ilerler. Sıralar bu oyunda üçer aylık periyotlar şeklinde ilerliyor. Her tur bir mevsim. Turda düşünürsünüz, devletinizle ilgili kararları alır, yapılacakları yapar, asker,birim, bina teknoloji üretimlerini yapar bir sonraki tura geçersiniz. Bu sırada diğer ırklar bilgisayar tarafından yönetilerek sıraları birer birer geçer. Age of ve benzeri oyunlardan çok farklı bir yapısı vardır. Harita ekranında birimlerinizi ve stratejinizi oluşturursunuz. Başka bir ülke ile savaş sırasında savaş ekranı açılır isterseniz buranın yönetimini bilgisayara bırakıp otomatik savaş yaptırabilirsiniz isterseniz savaş ekranına girip askerlerinizi bizzat savaş alanında yönetirsiniz. Burası gerçek zamanlı strateji tarzındadır.

    Amaç size verilen süre içinde oyunun başarı olarak kabul ettiği görevleri tamamlamaktır.Ana görevler, harita üzerinde genel hakimiyet, ekonomik ya da askeri hakimiyet ya da tüm bölgelerin kontrolü gibi derecelerde başarı kazanmanız istenir. İsterseniz ülkenizi hayatta tuttuğunuz müddetçe kafanıza göre de takılabilirsiniz. Tarihi arka planda olması gerektiği gibi davranabilir ya da tarihi bambaşka bir yolda yeniden yazabilirsiniz. Size kalmış.

    Ben bu seriyi yılardır takip ederim. Her oyunda bambaşka özellikler ve yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Genel oyun mantığı aynı kalmakla beraber, her oyunda pek çok şeyi adeta yeni baştan öğrenmek gerekiyor. Bundan önce en son Empire TW de kalmıştım. Bir süre seriye ara vermiştim. Shogun 2, Rome 2 falan oynamadım, Attila'da adeta sudan çıkmış balık gibi oldum. Oyun dinamiği stratejisi falan her şey baştan sona değişmiş. Ama çok güzel bir oyun olmuş. Bir çok şeyi bilmem rağmen yeni öğrendiğim detaylar çıkıyor. Yapılan hamleler etkisini bir süre sonra gösteriyor. Sırf asker,birim basıp düşmana saldıracak bir oyun değil. Her şeyden önce yönetilmesi gereken bir ekonomi ve halk var. Oyunda her şey dengeler üzerine kurulu. Bir şeyi yaparken mutlaka başka şeylere zarar veriliyor. Önemli olan dengeyi sağlayabilmek. Ülkelerle diplomasi çok önemli. Hatta eski oyunlara göre bu konuyu daha başarılı buldum.

    Her ülkenin kendi tarihi arka planı doğrultusunda gitmesi gereken bir stratejik yol var. Oyunun Türkçe olması bu bakımdan çok büyük avantaj. Gereken bilgiler oyun ansiklopedisinde veriliyor zaten. Neyin ne olduğu daha rahat anlaşılıyor. Deli gibi bütün ülkelere saldırıp ha bire toprak almaya çalışmak çok hata olur. Bazılarıyla dost olup ittifaklar kurarak sistemli ve mantıklı hamleler yapmak lazım. Doğal düşmanlar var mesela. Size sempati besleyen ya da ne yaparsanız yapın düşmanlığını düzeltmeyen ülkeler var. Barbar bir ülkeyi yönetiyorsanız mesela tutup Roma ile dost olup diğer barbarlara saldırmak hata olur mesela. Açık uçlu bir oyun bu istediğiniz yapabilirsiniz ama tarihi sürecin dışında işler oldukça zorlaşıyor. Ama bazende tarihsel sürecin dışına çıkmanız gerekiyor ki ülkenizi koruyup güçlendire bilesiniz.

    Ülke bazında şunu şöyle yapın, şuraya gidin, şu eyalette şu birimleri yapın, şu şehirleri ele geçirin, şu bölgeyi savunun gibi tavsiyeler veremem. Bunları deneyimli arkadaşlar daha iyi anlatır. Her ülkeye göre değişen stratejik planlar var. Zaten oyunun güzelliği burada.

    Elinizdeki şehirlerde gereken uygun binaları üretin. Gıda üretimi sağlayan otlak, çiftlikler gerekli. Sağlık problemi varsa mahzen, kuyu gibi sağlığı düzelten binalar yapın. Başta çok fazla asker üretmeyin. Ekonomi iflas eder. Genişledikçe kademe kademe artırın. Vergileri ayarlayın. En yüksekte tutmayın isyanlardan başınızı alamazsınız gereksiz düşük kalmasın bütçe hızla açık verir. Askerler kaçmaya başlar. Diplomasi ekranından mümkün olan bütün ülkelerle Ticaret anlaşmaları yapın. Orta vadede savaşmayı düşünmediklerinizle saldırmazlık ve ittifak anlaşmaları yapın. Saldırmazlık ya da müttefikiniz olan ülkeye saldırmayın. Zaten uyarır. Mümkün olduğunca az ülke ile savaş halinde olmaya çalışın. Her tur bitiminde zaten eksik bırakılan şey size uyarı olarak gösteriliyor. Eyaletlerin valileri olsun. Bireysel özeliklerine mouse ile bakın. Birimler kendi bölgelerinde iken ikmal yapar. Hırpalanan birimleri kendi bölgenize çekin düşman bölgesinde bekletmeyin. Kısa vadede birim üretme yerinden paralı asker kullanın ama çok fazla bekletmeyin savaştan sonra işiniz bitince kovun gitsin. Çok para götürür yoksa. Gereksiz kalabalık birim üretmeyin. Para yetmez. Başta ekonomi ve gıda üretimi sağlayan binalar yapın. Saldıracağınız ülkenin dostuna düşmanına bakın. Arkanızı sağlama almadan siz savaş açmayın. Zaten zayıf düştüğünüz anda size savaş açarlar. Diplomasi bu oyunda çok önemli.

    Savaş ekranı için şunu diyebilirim. Birimler arasında taş,makas kağıt mantığı vardır. Mızraklılar atlılara, atlılar okçulara, kılıççılar mızraklılara etkindir. Her birimin etkin olduğu ve zayıf olduğu birimler var. Buna dikkat edin. Birimlerin çeşitliği ve tipleri kendine özgü yetenekleri falan var. Komutan birimini iyi koruyun. Baştan savaşın ortasına bodoslama sokmayın. Savaş alanında birimleri etkin ve hızlı biçimde kullanın. Atlılar vur kaçlar ve kanatlardan, geriden saldırmak için iyidir. Okçulara ve uzun menzili mancınık gibi birimlere çok etkilidir. Mızraklı birimin üzerine atlı sürmeyin. Birimleri düşman üzerine tek tek gönderip kırdırtmayın. Kombine olarak kullanın. Arkadan okçu desteklesin mesela. Kılıçlı birimler karşılaştı, karşı birim daha güçlü diyelim mesela, atlıyı ya da başka birimi arkadan saldırtmaya çalışın. Tabi savaş başladığında çarşı öyle bir karışıyor ki burada dediklerimi yapmak pek de öyle kolay olmuyor. Ama genel olarak kabaca mantık bu şekilde.

    Bu oyunda daha önceki oyunlarda olmayan göçebelik mantığı var. Hiç bir şehri olmayan milletler güruh adını alıyor ve oba şeklinde kamplarda yaşıyor. Hunlarla henüz oynamadım ama galiba onlarda şehir alma yok. Sadece obalarda yaşıyorlar. Ben şu an Franklarla oynuyorum. Şehirlerim var ama istersen bütün şehirler terk edilip göç başlatılabiliyor. Haritanın bambaşka köşelerine doğru yepyeni maceralara doğru yol alınabiliyor. Tamamen size kalmış.

    Oyunun kabaca anlatması bile bu kadar uzun sürüyor. Bir de ekranları pencereleri anlatmaya kalksam başa çıkmayacak. Oyunun ilk eğitim bölümünü oynamanızı tavsiye ederim. Bu detaylar hakkında oldukça bilgi sahibi olursunuz. Gerisi zaten oynadıkça öğrenilir. Benim de henüz tam kavrayamadığım ayrıntılar var ve burada soruyorum. Arkadaşlar yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.
    Yıllar sonra efsanevi zorlukta Bati Roma ile bir oyun açtım. Günler sonra saçlarım beyazladi imparatorluğu ayakta tutabilmek adına ama inanılmaz zevk aldım oyundan.

    Her yanda isyanlar , bir yanda sadakatsiz generaller , sınırlardan akın akın gelen barbarlar ve tabiki son olarak meydan Savaşı'nda bozguna ugratmanin imkansız olduğu Hunlar...

    Oyunda adeta carpisa carpisa geri çekiliyorum. Oyunda çareyi toprak fethetmen ziyade sınırlarda ortaya çıkan Romalı isyancilari bir şekilde boyunduruk altına alarak tampon bolgeler oluşturmakta buldum. Bir noktadan sonra Roma birleşik devletleri gibi birşey olduk. Bir yanda müttefik Roma cumhuriyetleri bir yanda zar zor olusturdugum ordular Hunlar'i İtalya dışında tutabilmek için harcadigim efor , asker ve servet ( Adamlar girdikleri heryeri çöle çeviriyorlar Roma'lilarin tarihi garnizon kentleri Pannonia eyaleti çevresini elimde tutamadim şu an bütün kentler harabe durumunda) dışında ( Ayrıca İtalya sınırlarındaki kentler , İtalya'nın kapısı olan kentlerde büyük garnizon binaları inşa ettim) olusturabildigik birkaç oeduluk güçle seferler düzenleyip Balkanlari ve İstanbul'u aldım . Burayı koruyabilmek adına ( çünkü ne ekonomi kaldırıyor nede ordu yetişmiyor ) 2 yerel Doğu Roma isyancisi ulusu kanatlarim altına aldım . Ben İstanbul ve birkaç büyük kenti tutarken geri kalanlar bana bağlı veya dost yerel Romalı satrapliklatimin elinde ve güç bela direniyoruz.

    Sasaniler desen İzmir'i almışlar (Doğu Roma'yi kurtaramafim başımdaki belaları defedip), Ege ve Batı Karadeniz'de bulunan Doğu Romalı ayrilikcilar tampon arak bulunmasa bir asker seli akacak balkanlara doğru , fakat Doğu Romalı ayrilikcilar da bana savaş açtı Sasanilerle bir olup. Bir yandan İngiltere'nin yeniden fethi için zaten sınırlı kaynaklarının tümünü sevkettigim Britanya diğer yandan full ordularla birkaç tur soluk aldirdiktan sonra tekrar dönen Hunlar'in yıkımını durdurmak için Tuna'ya çektiğim ve yıkılmış Sirmumum kentini tekrar inşa edip yerleştirdimgim Balkan ordusu derken . Sağolsun müttefikler sayesinde şimdilik Anadolu'dan gelen cılız tehditleri savusturabiliyiruz.( Gerçi bu hengamede Bulgaristan'da değerli altın madenlerinin aldugu bir şehri muttefikim dacyalilara kaptırdım ama onlar olmasa Balkanları koruyacak gücüm olmadığından ses edemiyorum.)

    Son olarak İspanya ve Afrika'daki karışıklıkları ve yerini bilmeyip yüce Roma şehirlerini yagmalayan çol bedevilerine hadlerini bildirmek adına ve artık deneyimsizliği ve gençliği yüzünden kimsenin takmadığı sadakatlerinin yerlerde gezdiği komutan ve valilerime imparatorun gerçek gücünü göstermek adına önce orta Avrupa'ya göndermek niyetiyle yola çıkan imparatorluk ordumu aciliyet yüzünden güvendiğim generalleri sen birinin ordusuyla beraber İspanya'ya yollamak durumunda kaldım.

    Bu dönemde İspanya'nın 3te biri binbir zorlukla hala benim elimdeyken , bir bölümü İspanyol yerel Romalıların elinde , güney İspanya ise Allah'imin colunden gelen bedevilerin yagmalarinin da etkisiyle komple ne idugu belirsiz haydutları elinde inliyordu. Kentler harabeye dönmüş , şehirler mültecilerle dolmuş , yollar ise haydutlardan gecilmiyordu. Görece küçük bir kuvvetle Fransa'yi savunması için bıraktığım general Varro dışında
    Galya'yi akın akın gelen barbar sürülerine karşı bir nebze savunmasız da bıraksam artık İspanya meselesi gozardi edebileceğimi çok ötesinde bir felakete dönüşmüştü.

    Daha sonraki yıllar İspanya'da yıllar süren başarılı savaşlar , boyun egdirilip kukla devlete çevrilen ve güzel bir ticaret anlaşması ile İspanya'nin güvenliğini emanet ettigim yerel Romalı İberya devleti ve daha sonra kuzeyden gelen kötü haberlere karşın ( dostum ve muttefikim İngiltere'de hızla yokolan nufuzuma karşı Britanya'da bana kalkan olmuş Britanya Romalilari şehirleri bir bir düşerken yağma edilirken , ve malesef kökten yıkılırken , üstüne lanet olasıca Ragnar doğmadan yüzlerce yıl önce tası tarağı toplayıp gelen Vikingler ortalığı ateşe verirken ben lanet olası a bedevilerle uğraşmak zorunda kaldım !

    Allah'ın belaları biri gidiyor biri geliyor çöllerde uzun ve susuz yolculuklarda askerlerin telef oluyor fakat en sonunda bazılarini kontrolüm altına aldığım bazılarını da yagmalar sonucu çıkan isyanlarda ortaya çıkan ve ilginç bir şekilde bana dostane yaklaşan ve emrin altına giren yeni bir bedevi devleti ile kontrol altına alabildim.

    Gerçi başarılı yerel isyanlar sonucu bu müttefik bedevi devleti benim Afrika toprakların üzerinde istemediğim noktalara genişledi fakat dediğim gibi imparatorluk yanıyordu ve benim Afrika'da harcayacak 1 günüm dahi yoktu . Bolgedeki en dişli rakibim Garamantiyalilar'la barış imzaladik ve üzülerek söylemek istiyorum ki bu çapulcularin Doğu Roma Afrika'sina akın akın gidislerini izlemek durumda kaldım. Doğu bolgesinde libyadaki ayrılıkçı Romalilari'da bağlı devletim haline getirip Batı Afrika'nin güvenliğini de tampon bölge olarak onlara bıraktıktan sonra artık ozgurdum !

    Tabi rahatlamak sadece iki dakika sürmüştü çünkü Hunların geldiğini Panonia bölgesinde taş taş üstünde koymadiklarini ve kilit önemdeki şehrim Sirmimum'un kusatildigini haber aldım. Afrika ordusu ile oraya gideyim derken Afrika'nin batı ucu ve İspanya'da gene karışıklık haberleri gelmesi üzerine yıllardır birlikte yetip içtiğimiz kan akittigimiz yoldaş generalimle yolları ayırmak durumunda kaldım. Onu Sicilya üzerinden Hun tehdit İtalya'ya ulaşmadan önce kuzey İtalya'yi koruması için deneyimli ordusuyla İtalya'ya yolladım. Diğer yandan Roma'yi emirler salarak Sirmimum kentinin ne olursa olsun kurtarılmasını gerekirse imparatarluk mücevherlerin eriterek askeriye ye kaynak sağlanmasını emrettim( Bu aşamada her 3 turda bir müttefik Romalı derebeylerinden ve Doğu Romadan para dinlenerek askerleri besliyordum ). Çünkü Sirmimum düşerse savaş İtalya'ya tasinacakti ve Roma'nın güvenliği herşeyden önce gelirdi ! Medeniyetin merkezini , insanlığın umudunu 1000 yıldır barbar yüzü görmemiş Roma'nın benim hükmünde barbar çizmeleri altında ezilmesine izin veremezdim ! ( Gerçi bunlar yaşanırken en yakın dostumu İtalya'ya cehennemin ortasına yollarken Kral olarak ben birkaç tırıvırı isyan ile uğraşmak adına İspanya'ya doğru sıvışmaktaydım ).

    Sonuç olarak İspanya ve Agrika seferleri büyük oranda başarılı olmuş. İspanya'da ve Bati Afrika'da Roma egemenliği yeniden tesis edilmisti. Fakat bunun için bölgedeki yerel derebeyleri ne istemedigim kadar çok Roma toprağı bırakmak zorunda kalmıştım. Bu arada evde kalmış kızımı da libyadaki Romalı senatorle evlendirecek aramizdaki bağı kuvvetlendirdim. Akdeniz ve Batı Afrika bölgesinde beni sırtımdan vurması telefi edilemeyecek sonuçlar doğurabilir çünkü...

    Daha köprünün altından çok sular aktı fakat yoruldum devamını da bir ara yazarım. Bence Total War serisinin açık ara en iyi oyunu bu arkadaşlar. Hem atmosfer olsun hemde lanet olasica bir devlet yönetiminin tüm sıkıntılarını sonuna kadar hissettirmek olsun dönem havasını mükemmel bir biçimde veren bir oyun olmuş.


    Bu nedir arkadaş? Ekranda 17 tane full ordu gözüküyor. Sasani Bey ne yapıyorsunuz? Medieval 2'de Moğollar bu kadar ordu toplamıyordu. Çöllerde boş boş talim yaptıracağınıza salın bu kadar adamı çoluğuna çocuğuna gitsinler.

    Bir tane Hun ordusu topraklarına girdi diye 17 tane orduyu oraya göndermek de sağlam milli güvenlik politikasıymış. Caydırıcı oldu mu oldu, helal olsun adamlara.
  • yeni oyun mu?dlc mi?

    rome 2 yi özürlü gibi bırakmasalar bari
  • Dlc bu hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vrataski

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Türkçe altyazılısı var mı videonun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellfire

    Türkçe altyazılısı var mı videonun

    Alıntıları Göster
    DLC değil yeni oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    DLC değil yeni oyun.

    Haber'de böyle geçiyor. Sega ve Creative Assembly, Rome II'nin bağımsız eklenti paketi Total War: Attila'yı duyurdu.
  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    We’ve announced our next game. Total War: ATTILA.

    Resmi duyurusu bu şekilde. Napoleon: Total War gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    We’ve announced our next game. Total War: ATTILA.

    Resmi duyurusu bu şekilde. Napoleon: Total War gibi.
    oha lan gaza geldim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    oha lan gaza geldim...

    Alıntıları Göster
    Rome 2 olmadan da oynanabilecek bu oyun yani dlc sayılmaz. Napoleon TW gibi yani. Gönül isterdi ki M3TW ya da 19.yüzyılda geçen bir Total War çıksın. Yine de oynarız, Total War başkadır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwdark

    quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    DLC değil yeni oyun.

    Haber'de böyle geçiyor. Sega ve Creative Assembly, Rome II'nin bağımsız eklenti paketi Total War: Attila'yı duyurdu.

    Alıntıları Göster
    4.Resimdeki orman yangını olayı nedir? 6. mı 7. mi ne güncellemeden sonra oynamadım bıraktım ben 2. Oyunda var mıydı o özellik? Umarım oyun zor olur. bu tarz oyunu ilk defa oynamama rağmen direk en zorun 1 altındaki seviyeden başlamıştım ve çok basit gelmişti bana.. Ayrıca ben Pontusla oynarken Roma, Mısır gibi büyük devletler pat diye yıkılıyorlardı oyundan soğumama neden olmuştu. Umarım bu oyunda hatalarından ders almışlardırda adam gibi bir oyun oynarız!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    oha lan gaza geldim...

    Alıntıları Göster
    Birşeyi merak ediyorum Hun'lara ait yapılar askeri birimler felan biliniyormuydu...?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-43316ACAF

    Rome 2 olmadan da oynanabilecek bu oyun yani dlc sayılmaz. Napoleon TW gibi yani. Gönül isterdi ki M3TW ya da 19.yüzyılda geçen bir Total War çıksın. Yine de oynarız, Total War başkadır

    Alıntıları Göster
    Gamespot'ın haberine göre 2015'in Şubat ayı içerisinde çıkacakmış.

    http://www.gamespot.com/articles/total-war-attila-coming-to-pc-in-february-2015/1100-6422556/

    Edit: Oyun için iki tane daha video yayınlandı.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 25 Eylül 2014; 19:57:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    Birşeyi merak ediyorum Hun'lara ait yapılar askeri birimler felan biliniyormuydu...?

    Rome 2 'deki göçebe devletler gibi yaparlar tahminen güçlü atlı birlikler ve atlı okçular zayıf yaya birlikler.
  • oyun yeni güncelemeler ile o kadar kötü değil.
    @.Meraxes.


    yav görsellerdeki ateş doğruysa; çıkan dumanlardan grafik kartı pert olup, oyundan ancak -10 fps alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-52BC884C3

    oyun yeni güncelemeler ile o kadar kötü değil.
    @.Meraxes.


    yav görsellerdeki ateş doğruysa; çıkan dumanlardan grafik kartı pert olup, oyundan ancak -10 fps alırım
    Ben yeni bir MTW bekliyordum ama buna da bir bakalım meraklandım şimdi çıksın bir ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellfire

    Türkçe altyazılısı var mı videonun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JCB

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hellfire

    Türkçe altyazılısı var mı videonun



    Alıntıları Göster
    Eyvallah çok sağol


    @JCB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellfire -- 26 Eylül 2014; 3:02:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellfire

    Eyvallah çok sağol


    @JCB
    Gene askerdeyken çıkacak bir oyun daha :/ 1-2 oyun daha duyurulursa sanırım firar edeceğim
  • Oo guzel oldu bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***

    Oo guzel oldu bu
     Total War: Attila (2015) [ANA KONU]




    Gelsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.