Filmin icerigi, konusu hakkinda ayrintili bilgi vermeyecegim ancak sundan emin olun ki fetih 1453 bunun yanindan gecemez. zaten ne hikmetse osmanli 2-3 padisahtan olusuyor. Bir fatih bir kanuni. kimse padisah vahdettin ve ferit'ten, yaptiklarindan soz etmez.
Tarihi 'oldugu gibi', 'gercekleriyle' anlatmayanlar ancak kendilerini kandirir. fetih 1453 de sisirilen bir film cunku osmanlici takilmak moda oldu son zamanlarda. tabii fatih mezarindan ciksa ne yaptiniz benim ulkeme dese ...
Neyse, War Horse'a 'on yargilarinizla' gidin. Bu film 1.Dunya Savasi'nin basindan sonuna kadarki surecte bir atin hayatta kalma mucadelesini anlatiyor. Evet bir ingiliz ati ve hepimiz iyi biliyoruz ki yine almanlar(osmanlinin muttefigi) almanlar kotuleniyor ve Mondros'la sonuclanan savas filmde ingilizlerin basarisi olarak anlatiliyor ama filmi tarafsiz gozle izlerseniz pisman olmayacaksiniz. Abarti falan degil.
hem diyorsun ki ingilizlerin başarısını anlatıyor. hemde tarafsız gözle izle diyorsun. o zaman sen 'fetih 1453' ü tarafsız gözle izle. sende beğenirsin. senin beynin türkler iyi film yapamaz. yabancılar kralını yapar havasında.
Güzel Paylaşım
1453'e kadar kaç padişah gelmiş zaten birinde diyorsun 1.Dünya Savaşı anlatılıyor, öbüründe 1453...
Adam olaydın da, tarihine bok atmadan önce filmin vizyona girmesini bekleyeydin.
Eğer ban yersem fake üyelik alıp Totally worth it yazıcam
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Adam olaydın da, tarihine bok atmadan önce filmin vizyona girmesini bekleyeydin.
bu adam ban yerse bende yemek istiyorum
niye karşılaştırma ihtiyacı duydun? sanane isteyen fetih 1453 e gider isteyen war horse ye
Bu iki adam ban yerse ben de ban yemek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Drake_
quote:
Orijinalden alıntı: Doçent Kangal
quote:
Bu iki adam ban yerse ben de ban yemek istiyorum.
bu 3 adam ban yerse ben yemesem de olur
kim banlanırsa banlansın beni banlamayın abiler daha yeni banım açıldı
quote:
Orijinalden alıntı: LivingDeads69
Filmin icerigi, konusu hakkinda ayrintili bilgi vermeyecegim ancak sundan emin olun ki fetih 1453 bunun yanindan gecemez. zaten ne hikmetse osmanli 2-3 padisahtan olusuyor. Bir fatih bir kanuni. kimse padisah vahdettin ve ferit'ten, yaptiklarindan soz etmez.
Tarihi 'oldugu gibi', 'gercekleriyle' anlatmayanlar ancak kendilerini kandirir. fetih 1453 de sisirilen bir film cunku osmanlici takilmak moda oldu son zamanlarda. tabii fatih mezarindan ciksa ne yaptiniz benim ulkeme dese ...
Neyse, War Horse'a 'on yargilarinizla' gidin. Bu film 1.Dunya Savasi'nin basindan sonuna kadarki surecte bir atin hayatta kalma mucadelesini anlatiyor. Evet bir ingiliz ati ve hepimiz iyi biliyoruz ki yine almanlar(osmanlinin muttefigi) almanlar kotuleniyor ve Mondros'la sonuclanan savas filmde ingilizlerin basarisi olarak anlatiliyor ama filmi tarafsiz gozle izlerseniz pisman olmayacaksiniz. Abarti falan degil.
Keşke sinemadan hiç çıkmasaydın biz sensiz gayet güzel idare ediyorduk
quote:
Orijinalden alıntı: Aramakasatan
hem diyorsun ki ingilizlerin başarısını anlatıyor. hemde tarafsız gözle izle diyorsun. o zaman sen 'fetih 1453' ü tarafsız gözle izle. sende beğenirsin. senin beynin türkler iyi film yapamaz. yabancılar kralını yapar havasında.
Türkler iyi film yapar ama yabancılar kralını yapar.Bu bi gerçek yani Tabi imkanlarla ilgili bir olay.
ai iste hem adamlar da abartmıs diyorsun hemde bizimkiler yapınca begenmiyorsun ,ee senin zaten yabancı hayranlıgın var icinde illaki bizimde mi icimizde olsun bu hayranlık
Daha filmi izlemedin bre insafsız nasıl dersin at filminden kötü diye...
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
quote:
Orijinalden alıntı: Aramakasatan
Türkler iyi film yapar ama yabancılar kralını yapar.Bu bi gerçek yani Tabi imkanlarla ilgili bir olay.
şuana kadar ki filmlerde pek iyi olmadığımızı söyleyebilirim ama daha çıkmamış bir filmi nasıl kötüleyebiliyor onu anlamıyorum. Ayrıca bende ban yemek istiyorum eğer arkadaşlar yerse.
War Horse iyi filmdir, izleyin.
quote:
+112312312534
ula ibiş kılıklı kerkenez elin yavurunun filmini övüp göklere çıkartıyorsun vizyona girmemiş filmi yerden yere vuruyorsun ne bu osmanlı düşmanlığı anlamıyorum
1453'e Ön Yargılarımı Yıkıp Gideceğim. Eğer Türkler Bunuda Batırdılarsa Aha Buraya Yazıyorum Bir Daha Sittin Sene Türk Filmine Gitmem Yeminim Var
quote:
Orijinalden alıntı: komikcik
quote:
Orijinalden alıntı: Drake_
quote:
Orijinalden alıntı: Doçent Kangal
quote: