Şimdi Ara

waltz no 2 yi kemanda caldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yakinda atarim burya bekleyin suan biraz dandik caliom parcalara ayirip calom birlestirmem lazim  

not:notasız aşagıdaki kadına bakarak 3.4. pozisyonlara kadar inerek çaldım şimdilik bukadar oluyo kayıt alırken daha kötü çalıyorum nedense  

voca.ro
    Vocaroo | Online voice recorder
    https://vocaroo.com/1fp6Szllwx2P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 26 Ağustos 2023; 15:37:34 >

ne dion hacı portredeki notalar OptikForm gibi okumakta zorlanıyorum

yalvarırım yardım et  

not: çalışmalar devam ediyor  

not2: kadına bakarak notasız çalıcam notalı çalmak zor

not3: kadında sagolsun 3. ve 4.pozisyonlara kadar iniyor notada 1. pozisyon çalışmıştım

Cuenca Records Estudio de Grabaciónyoutube
    Vals No.2 - D. Shostakovich - Sofía Bravo - Violín - Orchestra A disfrutar de esta belleza!!!❤️ To enjoy this beauty!!!❤️ Violín - Sofía Bravo ✅ Se recomienda audífonos para una mejor experiencia 😉 ✅ Headphones are recommended for a better experience 😉 Encuéntranos también en: https://www.facebook.com/Cuenca-Records-Estudio-de-Grabaci%C3%B3n-1579780465616285 #vals #Shostakovich #musica #OrquestaSinfónica #musicaclasica #violin #violinistas #violinistascuencamos #cuencacultura #musicaparaviolin #violinromantico #violinsolista #losmejoresviolinistas #incredibleviolin #thebest #thebestviolin #musica #musicos #artistas #cantantes #musicoscuencanos #coro #voces #tecnicavocal #cantantescuencanos #piano #pianistas #pianomusic #choralmusic #sing #singing #vocal #vocaltechnique #guitarristas #opera #tenor #soprano #estudiodegrabacion #recordingstudio #recordingsession #microphone #microfono #daw #escuelademusica #academiademusica #clasesdecanto #clasesdeguitarra #clasesdepiano #clasesdeviolin #covers #talent #talentos #relaxin #musicaparaenamorados #musicaparadedicar #lamejormusica #canciones #vida #amor #familia #felicidad
    https://www.youtube.com/watch?v=C__ttjbDtY0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 26 Ağustos 2023; 14:46:36 >

parçayı fazla çalışmadım bide kayıt alırken normalde yapmadıgım hataları yapıyorum  

bikaçgüne tekrar aynı parçayı atarım aradaki farka şaşırırsın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 26 Ağustos 2023; 22:1:28 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

kaliteli degil ama pahali yinede presto luthier vv100 keman 3/4 unun sifiri 4700tl idi bendeki 4/4 tam boy giris seviyeyle orta kalite arasi bisi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.