Şimdi Ara

Wahl Tıraş Makineleri Çok İyi Fiyatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
5
Favori
22.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lepton355

Watsonsta satılanla kıyaslanırsa hangisi daha iyi?
    2-3 farklı WAHL modeli kullanmış biri olarak yorumlarımı yazmak isterim.

Her iki modelin artıları ve eksileri var.
    Watsons Türkiye
    09243-2616 Home Pro Parlak Gövde Kablolu Saç Kesme Makinesi
    https://www.watsons.com.tr/p/home-pro-parlak-govde-kablolu-sac-kesme-makinesi-40549

watson'staki modelin artıları:
    - bıçak boyunun ayarlanabildiği yandaki klipsi, saç traşındaki geçişler için önemli. Sadece taraklar kısa saç kesimlerinde yeterli olmaz.
    - setin içeriği saç kesimi için gayet yeterli.
    - 3 adet toka gibi klips, içerisindeki sette var, üst kısımların ayrılarak kesiminde gerekli olabilir.

eksileri:
    - kablolu olması sebebiyle saçlarınızı eğer kendiniz kesecekseniz saçlarınızın arkasını keserken kablo ile uğraşabilirsiniz.
    - bu bir saç kesim makinesi. her ne kadar kirli sakal için de kullanılabilecek olsa da sakalın çıkış noktalarının başlangıcı için takılma yapabilir(örneğin boğaz bölgesi adem elması civarı), kanatabilir.

www.carrefoursa.com
    Wahl Color Pro Cordless Saç Kesme Makinesi #30258276 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/wahl-color-pro-cordless-sac-kesme-makinesi-p-30258276

carrefoursa'da satılan modelin artıları:
    - saç kesimi için kablosuz olması güzel.
    - tarak sayısı 10 adet ( watsons'taki ürünün 8, ancak watsonstaki ürünün, bıçakların boyunun ayarlanabildiği klipsi olması bunu bir avantaj olarak belirtmemizi pek de sağlamaz)

eksileri:

- bıçak boyunun ayarlanabildiği yandaki klipsinin olmaması dezavantaj, kısa saç traşındaki geçişler için sadece taraklar kısa saç kesimlerinde yeterli olmaz.
    - bıçak genişliği 0,6 cm daha kısa(inanılmaz önemli mi bence değil).
    - bıçağı Paslanmaz Çelik, watsons'taki ürünün ise Yüksek Karbon-Çelik olarak belirtilmiş.

SONUÇ: Kullanıma bağlı olarak tercih edilecektir. Yanlar çok kısa yapılarak geçişli olacaksa(skin fade gibi), kablolu da olsa watson ürününü tercih ederim. Çünkü klips iz kaybetme noktasında çok önemli olacaktır. Sadece başlıklar bunun için yeterli olmayabilir. Eğer çocuğum saçını keseceksem veya geçişli kesim yapmayacaksam ve saç keserken daha rahat hareket etmek istiyorsam carrefoursa'nın ürününü tercih ederim. Aradaki 20 TL'ye takılmayın, kullanımınızın nasıl olacağına odaklanın.

Dipnot: Türkiye'deki berberlerin uzun yıllardan tartışmasız tek tercihi MOSER markasıyla olan organik bağından da bahsedelim. Son dönemde gittiğim berberlerdeki gözlemim ise tercihler WAHL markasına doğru kaymakta. Hatta konuştuğum farklı berberler, her iki markanın da farklı markalar olduğunu dahi sanıyor. WAHL markası, 1996'da MOSER'i satın almıştır ve iki şirketin tüm faaliyetleri küresel bir kişisel bakım organizasyonuyla birleştirilmiştir (http://wahlglobal.com/turkey/about.html ) Yani marka olarak WAHL seçimi, saç kesim yapan makineler konusunda fiyat kalite hususunda iyi bir seçimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcgrkm -- 7 Mayıs 2020; 22:54:36 >

• cnkdgc C kullanıcısına yanıt
    Makası nasıl hocam? Yeni bir makas almaya gerek var mı?

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Makası nasıl hocam? Yeni bir makas almaya gerek var mı?
    berberlerdeki gibi profesyonel pahalı bir bıçak performansı makastan beklemeyin ancak evdeki kesim için işinizi görecektir.
  • Ankara'da ikamet eden ve yakınında carrefoursa olup uğrama şansı olan arkadaşlardan bir ricam olacak, daha önce forumda bir arkadaşımızın görselini paylaştığı şu modelden 1 adet bile olsa stok olan mağaza varsa ve haber verebilirseniz çok sevinirim, kendime remington hc5035 almıştım bu modelide kardeşime hediye etmek istiyorum bizimkiler Ankara Yenimahalle'de oturuyor ama ürünü almak için o mağazaya gidebilir, model tam olarak şöyle ;

dip not ; dileyene ücretini gönderirim siz mağadan alıp kargo ile de gönderebilirsiniz

Wahl Tıraş Makineleri Çok İyi Fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 7 Mayıs 2020; 22:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

Ankara'da ikamet eden ve yakınında carrefoursa olup uğrama şansı olan arkadaşlardan bir ricam olacak, daha önce forumda bir arkadaşımızın görselini paylaştığı şu modelden 1 adet bile olsa stok olan mağaza varsa ve haber verebilirseniz çok sevinirim, kendime remington hc5035 almıştım bu modelide kardeşime hediye etmek istiyorum bizimkiler Ankara Yenimahalle'de oturuyor ama ürünü almak için o mağazaya gidebilir, model tam olarak şöyle ;

dip not ; dileyene ücretini gönderirim siz mağadan alıp kargo ile de gönderebilirsiniz

Ben bu üründen dün antalyadan aldım. Sonuncu üründü. Biri bakarken kaptım . Bugün traş oldum. Gayet memnunum. Ufak olan makine AA pille çalışıyor, şarjlı değil. 12 başlık tarak makas fırça çıkıyor çantadan

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

Ben bu üründen dün antalyadan aldım. Sonuncu üründü. Biri bakarken kaptım . Bugün traş oldum. Gayet memnunum. Ufak olan makine AA pille çalışıyor, şarjlı değil. 12 başlık tarak makas fırça çıkıyor çantadan

Alıntıları Göster
    aynen hocam güzel makine ev kullanıcısı olarak fazlasıyla iş görür, bende şarjlı powertec tr 6500 vardı bozulur vs... diye bir tanede kablolu remington hc5035 almıştım bugün geldi makine, şimdide biradere alayım kullansın diye düşünüyorum ama bu alacağımız makinede değişik bir model olsun dedim, bizim burada mağazaları olsa isteme yapardık ama en yakın mağaza 100 km uzaklıkta giriş çıkış yasak malum karantinada var , bizimkiler Ankara'da oturuyor varsa oralarda 1 tane bizde alabiliriz inşallah

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Makas kalitesi düşük , pek işe yarar bir makas değil malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fcgrkm F kullanıcısına yanıt
    Hocam kablosuz olandan aldım bende. Ürün kaç watt biliyor musunuz? Ne makinenin üzerinde ne de kutu üzerinde görebildim. Ayrıca ürünün boyutu ve ağırlığı çok ergonomik geldi bana. Henüz tıraş için deneyemedim.

Orijinalden alıntı: newrophat

aynen hocam güzel makine ev kullanıcısı olarak fazlasıyla iş görür, bende şarjlı powertec tr 6500 vardı bozulur vs... diye bir tanede kablolu remington hc5035 almıştım bugün geldi makine, şimdide biradere alayım kullansın diye düşünüyorum ama bu alacağımız makinede değişik bir model olsun dedim, bizim burada mağazaları olsa isteme yapardık ama en yakın mağaza 100 km uzaklıkta giriş çıkış yasak malum karantinada var , bizimkiler Ankara'da oturuyor varsa oralarda 1 tane bizde alabiliriz inşallah

Alıntıları Göster
    Bu deluxe home pro, Watsons da satilandan daha iyi sanırım. Küçük makine de cabası.

• Bende traş makinesi ile bir adet tava siparişi verdim. Az önce koliyi açtım içinde tava var tıraş makinesi yok. Carrefour müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular.

Hiç böyle bir şey başıma gelmedi daha önceden. Başına böyle bir şey gelen var mı ?
  • Hiç haber vermeden kredi kartına parayı iade etmişler. Sitesinde de yeni/hazırlanacak ve bölgenizde stoğu bulunmamaktadır yazıyor. Yahu kargo ücretini zaten ödemişim. Göndersene merkezden. Tam bir rezillik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Bu deluxe home pro, Watsons da satilandan daha iyi sanırım. Küçük makine de cabası.

Alıntıları Göster
    watsonsdaki makinenin üzerindeki ayar kolu gevşeme yapıyor diye yazmıştı forumdaki arkadaşlar birde gelen makinelerin bazılarının kutusu açılmış içinde eksik malzemeler varmış, güç olarak arada fark olduğunu sanmıyorum ikiside aynı kalibrede makineler ama sinek ufak mide bulandırır hesabı 15 gün kargo bekle gelen malzeme sorunlu çıksın geri gönder iade et başka makine ara vs... sıkıntılı durumlara gerek yok

• Benim Wahl color pro wireless çok güzel traş etti herşeyi çok güzel de şarjı bitti şarja koydum, ertesi gün ışığı sönmedi, pili mi bozuk acaba şarj yüzdesini ve dolup dolmadığını nerden anlıycaz? göz kararı kaç saat şarj etmemiz lazım ben bişey bulamadım internette, almanca yazabilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 9 Mayıs 2020; 22:56:7 >
    i want to play a game
    make your choice... live or die
  • Kablolu color u aldım. Tras olurken kesim süper . Sadece bi süre sonra ısınıyor makine ama. Saça yansamıyor.elinde hissediyosun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Koronadan dolayı kendi tıraşımı yapmayı denedim. Bugüne kadar olduğum tıraşlar arasında en iyilerden biri oldu. Hijyen olarak çok doğru bulmuyordum zaten berber ortamını. Ayrıca anlattığım tıraşı yapabilen bir berbere de denk gelmedim henüz. Hepsi bir an önce işini bitirip parayı almanın derdinde. Keşke daha önceden deneseydim. Daha da gitmem berbere falan. Tripleri de kendilerinin olsun gari.

merhaba, ben de bu kablolu color modelinden almayı düşünüyorum gerçi watsonsta 140 liraya satılan wahl modeli aldım ama hala kargolanmadı galiba uzun sürüyormuş watsonsun tedarik etmesi, watsonstan wahl aldım diye vatan ın 130 liraya sattığı aynı tarak boylarına sahip remington 5035 ide kaçırdım, benimle aynı gün oradan remington alanlar teslim alıp kullandılar bile. o yüzden eğer siz makineyi tavsiye ederseniz o şiparişi iptal edip bunu alabilirim veya 2 ev için bu modelden de alabilirim,bu model 130 lira daha pahalı 272 lira , bu farka değecek bir kalite farkı var mı sizce , makinenin beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini detaylı anlatırsanız sevinirim, soldaki hassas ayar kolu traşta kayma yapıyor mu vb.

Orijinalden alıntı: reactor1111

Hocam kablosuz olandan aldım bende. Ürün kaç watt biliyor musunuz? Ne makinenin üzerinde ne de kutu üzerinde görebildim. Ayrıca ürünün boyutu ve ağırlığı çok ergonomik geldi bana. Henüz tıraş için deneyemedim.
    wahl'ın sitesindeki o boyuttaki kablolu makinelerin gerilimleri aynı gözüküyor, watt olarak kaç watt onu bilemedim..
    Şebeke Gerilimi: 230V | 50Hz
    wahlglobal.com
    Wahl - Turkey - Kişisel Bakım ve Stil - Saç Sakal Tıraş Makineleri
    http://wahlglobal.com/turkey/wahl/kisisel-bakim-ve-stil/sac-sakal-tiras-makineleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcgrkm -- 10 Mayıs 2020; 16:33:30 >

• Arkadaşlar risk istemiyorsanız wahl makine tercih ederken dikkat etmenizi öneriyorum. (Özellikle home pro modelini) Wahl Türkiye'nin telefonları iptal olmuş. Yetklisi servise ulaşılamıyor.

Home pro modelini watsons tan aldım. Ürün geldiğinde çantasının bantı açıktı yani daha önce birisinin alıp iade ettiğini düşünüyorum. Aldım içindeki poşeti kabı vs açılmamış olduğunu görünce sorun etmedim. iyice inceledim kullanılmamış ama daha önce birisi tarafından kutu açılmıştı. Neyse dedim aldım.

Taraklarını üzerine takmayı denerken birde ne göreyim. Herkesin söylediği gibi yan tarafından boy ayarlanabilen kulakçık sorunlu, ileri geri yaparken yamuk bir biçimde ilerliyor. Watsons'ı aradım durumu ilettim. Servise göndereceksiniz dediler. Servis ortada yok. Kişisel temizlik ürünü olduğu için iade alamazlarmış. Ayıplı mal dedim. Yine yetkili servis dediler. Yetkili servis ortada yok dedim. Ankara'da bi servise yönlendirdiler. Aradım adam aldığınız ürünü biz ithal etmiyoruz dedi. Watsons a durumu ilettim. Biz size dönüş yapıcaz dediler ve 3 kez telefonla görüştüm değişen bir şey yok ortada kaldım. Tüketici Hakem Heyetine gidecek gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubnec -- 10 Mayıs 2020; 18:45:10 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.