Şimdi Ara

Wahl Tıraş Makineleri Çok İyi Fiyatlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
5
Favori
22.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.hepsiburada.com
    Wahl Close Cut Combo Kırmızı Saç & Sakal Kesme Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wahl-close-cut-combo-kirmizi-sac-sakal-kesme-makinesi-79520-5616-p-HBV00000T8I27?magaza=Hepsiburada

Arkadaşlar yukarıda attığım makina alınır mı? kullanan var mı? saç ve sakal için ayrı makineler çıkıyor içinden sanırım öyle görünüyor resimden tamda anlayamadım birisi bilgilendirirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: özgüür

https://www.hepsiburada.com/wahl-close-cut-combo-kirmizi-sac-sakal-kesme-makinesi-79520-5616-p-HBV00000T8I27?magaza=Hepsiburada

Arkadaşlar yukarıda attığım makina alınır mı? kullanan var mı? saç ve sakal için ayrı makineler çıkıyor içinden sanırım öyle görünüyor resimden tamda anlayamadım birisi bilgilendirirse sevinirim.
    Bütçe sıkıntısı yoksa iş yapar. Wahl kalite pro makine. Biz f/p aradığımız için incigini cincigini çıkarıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti

• ulan ne güzel konu açmışım be!
    biraz kendimi öveyim
    Aslında fiyat olarak şu anda çok pahalı çünkü önce ki fiyatlarını biliyorum makinelerin. Virüsten önce 3 tane makine aldım wahl ve moser markalarını tercih ederek şans ya 3 makinede de sorun yaşayıp geri aidesini yaptım. Sonrada patladı zaten fiyatlar neyse şu anda kararsızım biraz daha araştırma yapayım en kötü bu makineyi alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hzibrahim H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben watsons'a ürünü geri gönderdim. İade aldılar, parayı da birkaç gün içerisinde geri yatırdılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hzibrahim H kullanıcısına yanıt
    Ben ulaşamadığımı söyledim. birkaç gün bekletip sonra dönüş yaptılar bize gönderin diye. Ürünü kullanmadığımı ayıplı malın sorumlusunun satıcı olduğunu da söyledim.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.