Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
117.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kızılgenç

Gençler telefon aniden öldü. Teknosadan almıştım. Garantisi bitmedi. İçim rahat ama teknosaya mı versem garanti olarak bilemedim. Hiç uğraşasımda yok. :S Aynı anda 3 farklı arıza nasıl yapabildi telefon anlamış değilim:

ver garantiye dostum benimkininde filmi iptal nokia 1110 a talim
    bu telefon artık miladını dolduruyor senin telefonun yerine başka bi telfon bile gelebilir şaşırma

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Gençler telefon aniden öldü. Teknosadan almıştım. Garantisi bitmedi. İçim rahat ama teknosaya mı versem garanti olarak bilemedim. Hiç uğraşasımda yok. :S Aynı anda 3 farklı arıza nasıl yapabildi telefon anlamış değilim:

ver garantiye dostum benimkininde filmi iptal nokia 1110 a talim
    bu telefon artık miladını dolduruyor senin telefonun yerine başka bi telfon bile gelebilir şaşırma

Ne verirler ki yerine dostum? G705 ise hemen alırım.

• Merhaba arkadaşlar. Telefonum bugün servisten geldi. Bir kaç arıza vardı. Mesaj geldiğinde titrememe gibi. Sorun halledilmiş. Ve tamir kağıdına not düşülmüş hafıza kartınızı formatlamadan kullanmayın diye. Eve gidip gelmem çok zordu(ev uzaktı baya) bir kaç saat kendimi tuttum ama müzik dinlemeyi çok sevdiğim ve özlediğim için taktım hafıza kartını. Şimdi mesaj geldiğinde yine titremiyor. Hafıza kartını virüs taramasından geçirdim. Birşey yok ancak bu PC'deki virüs tarayıcısı telefonlar için yazılmış virüsleri tanımaz gibi geliyor bana o yüzden telefon virüslerini tanıyan bir anti-virüs programı bildiğiniz.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Telefonum bugün servisten geldi. Bir kaç arıza vardı. Mesaj geldiğinde titrememe gibi. Sorun halledilmiş. Ve tamir kağıdına not düşülmüş hafıza kartınızı formatlamadan kullanmayın diye. Eve gidip gelmem çok zordu(ev uzaktı baya) bir kaç saat kendimi tuttum ama müzik dinlemeyi çok sevdiğim ve özlediğim için taktım hafıza kartını. Şimdi mesaj geldiğinde yine titremiyor. Hafıza kartını virüs taramasından geçirdim. Birşey yok ancak bu PC'deki virüs tarayıcısı telefonlar için yazılmış virüsleri tanımaz gibi geliyor bana o yüzden telefon virüslerini tanıyan bir anti-virüs programı bildiğiniz.

bence tekrar servise ver geçmiş olsun
    ben artık yaptrmıyorum telefonu 40tl istiyorlar yuhh be öğrenciyiz

• w910 i orjinal dosyalarını verebilirmisiniz ? custom,fs ve main dosyalarını.. forumdaki linkler ölmüş
  • dostum internetten güncelleme yap telefona ( güncelse tekrar yükle falan de ) orjinal dosyalarını yüklüyor ben o şeklilde çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawi_silgi

w910 i orjinal dosyalarını verebilirmisiniz ? custom,fs ve main dosyalarını.. forumdaki linkler ölmüş

Bana da lazım arkadaşlar telefon brown olduğu için SEUS görmüyor, W910i için son sürün hangisi ?
  • arkadaslar telefonumun tuslari calismamaya basladi ilk once ikisi suan 4 tanesi felan calismiyo neden olabilir yardim edin.

not calismayan tuslar sadece kapagin ustundeki sol ustteki tus arama tusu kapama tusu silme tusu ve etkinlikleri acan tus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TOSUN-

arkadaslar telefonumun tuslari calismamaya basladi ilk once ikisi suan 4 tanesi felan calismiyo neden olabilir yardim edin.

not calismayan tuslar sadece kapagin ustundeki sol ustteki tus arama tusu kapama tusu silme tusu ve etkinlikleri acan tus.

o problem bende de wardı ardaki film i değiştirince problem ortadan kalkmıştı herhangi bir telefoncuya yaptırabilirsin :)
  • quote:

quote:

arkadaslar telefonumun tuslari calismamaya basladi ilk once ikisi suan 4 tanesi felan calismiyo neden olabilir yardim edin.

o problem bende de wardı ardaki film i değiştirince problem ortadan kalkmıştı herhangi bir telefoncuya yaptırabilirsin :)

hocam cok saolsun
  • quote:

quote:

anaa benim telefondada aynı sorun çıktı önce kısayol tuşu gitti 1 gün sonra hayır tuşu sonra üst taraf komple gitti sevise verdim 80tl bayılacam yarın

• quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

quote:

quote:

anaa benim telefondada aynı sorun çıktı önce kısayol tuşu gitti 1 gün sonra hayır tuşu sonra üst taraf komple gitti sevise verdim 80tl bayılacam yarın

hocam kazık iş miş o bana 40tl dediler xD tabi orjinal servis değil herhangi bir telefoncu :D

• ben servise yolladım teleservice bakıyor bi tek
  • her aldığım sony de bu kulaklık sorununu yaşıyorum.Bu sorun nasıl çözülür.Algılama sorunu oluyor.
  • kulaklık algılama sorunu bende de oluyor sanırım temas yüzüyinde bi sorun oluşuyor bir süre sonra
  • quote:

kulaklık algılama sorunu bende de oluyor sanırım temas yüzüyinde bi sorun oluşuyor bir süre sonra

birde arada reset atıyor telefon o neden oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

quote:

kulaklık algılama sorunu bende de oluyor sanırım temas yüzüyinde bi sorun oluşuyor bir süre sonra

o reset olayı telefonda performans düşüklüğü olduğu zaman yapıyor genelde mesajlar çok ise 5 bini geçti ise silmenizi tavsiye ederim. bir de çok fazla müzikte zorluyor gibi telefonu 500 ü geçti benim müzikler telefon fazla kasılmaya başladı.
  • quote:

quote:

quote:

o reset olayı telefonda performans düşüklüğü olduğu zaman yapıyor genelde mesajlar çok ise 5 bini geçti ise silmenizi tavsiye ederim. bir de çok fazla müzikte zorluyor gibi telefonu 500 ü geçti benim müzikler telefon fazla kasılmaya başladı.

BENDE 120 müzik var mesaj fln yok atıyor arada 1 gb hafıza kartı var.Niye oluyor anlamadım gitti güncellemeler nasıl oluyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

BENDE 120 müzik var mesaj fln yok atıyor arada 1 gb hafıza kartı var.Niye oluyor anlamadım gitti güncellemeler nasıl oluyor?

güncelleme sayfanın başında anlatılmış olamsı gerek ama telefonu pc ye bağlıyorsunuz pc companion diye bir programı var onunla güncelleme yapabilirsiniz. yapamaz iseniz tek tek adınları anlatabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güncelleme sayfanın başında anlatılmış olamsı gerek ama telefonu pc ye bağlıyorsunuz pc companion diye bir programı var onunla güncelleme yapabilirsiniz. yapamaz iseniz tek tek adınları anlatabilirim.

tamam teşekkürler deniyorum hemen

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.