Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
117.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hala telefonda reset sorunu yaşayan var mı?Ben vodafone dan avea ya geçtim,sürekli reset atan telefon 2 aydır artık hiç reset atmıyor sanırım sim kartlardan kaynaklanıyor bu durum sizinle paylaşmak istedm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

Arkadaşlar hala telefonda reset sorunu yaşayan var mı?Ben vodafone dan avea ya geçtim,sürekli reset atan telefon 2 aydır artık hiç reset atmıyor sanırım sim kartlardan kaynaklanıyor bu durum sizinle paylaşmak istedm..

ben güncelleme yapöıştım bi kere ama son sürüm değil! reset problemi çözüşmüştü ama nadiren atıyodu şimdi benim başka bir sorunum var.
    konuşma sesinden ses gelmiyo telefon tamirde adam benden süre istedi sanırım telefon gidici

• Garantisi bitmiş miydi?Garanti varsa değişim yaparlar belki daha iyi olur.Ama normal tamirciyse iş yaş telefon bi kere gidip gelmeye başlarsa durum vahim demektir..Bol şanslar..
  • Arkadaşlar telefonumun şarjı çok az gidiyordu, artık hiç açılmıyor. Başka bir w910'un pilini denedim telefon açıldı.
    Anladığım kadarı ile pil bitik.

Orjinal yeni w910 pilini nerden bulabilirim.
    Kadıköy yada Beşiktaş'ta tavisye edebileceğiniz orjinal pil alabileceğim yer soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawi_silgi

O hatanın ne olduğunu anlamadım.. Programı bilgisayarına kurarken mi hata verdi? İslem sırasındamı?
    Sanırım o bilgisayarınla alakalı bi problem.. Çünkü verdiğim linkler yasal sitesine ait.. Yanlıs olmaz :)

Programı doğru kurduysan , söylediklerimi sırasıyla yap.! Kolayca kilidi açarsın..

Hatayı program açılırken veriyor. Dediklerini harfiyen yapıyorum ama olmuyor zaten telefonu usb kablosu ile pc ye bağladığımda bağlantı kopup duruyor. Telefona reset de atamaz oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Arkadaşlar telefonumun şarjı çok az gidiyordu, artık hiç açılmıyor. Başka bir w910'un pilini denedim telefon açıldı.
    Anladığım kadarı ile pil bitik.

Orjinal yeni w910 pilini nerden bulabilirim.
    Kadıköy yada Beşiktaş'ta tavisye edebileceğiniz orjinal pil alabileceğim yer soruyorum.

• orjinal acoustic lazım beyler en baştaki link ölmüş şimdiden teşekkürler

edit: beyler bastım güncellemeyi gerek kalmadı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcan -- 1 Şubat 2011; 3:12:09 >
  • Sony ericsson w910 için pil aldım.
    İki tane var dedi satıcı, bir tanesi yan sanyi diğer orjinal.

Ben orjinalinden aldım 45 tl'ye
    Telefonu şarja takınca yarım saat sonra pilin ve telefonun çok ısındığını gördüm. Korktum ve sarjdan çıkardım.
    Acaba aldığım pilde bir sorun mu var ve bu haliyle kullanmam sorun çıkartır mı?

Sarjdayken yanması veya patlamasından korkuyorum pilin?
  • quote:

Sony ericsson w910 için pil aldım.

Telefonu şarja takınca yarım saat sonra pilin ve telefonun çok ısındığını gördüm. Korktum ve sarjdan çıkardım.

Sanırım benim telefonda sorun var. Pil şimdi hiç şarj olmuyor. Yani yeni aldığım pil de bitik oldu. Sanırım telefon pile fazla voltaj veriyor ve pili yakıyor. Bunun tamiri mümkün müdür? bir fikri olan var mı?

Bir de w910'nun forumunda hiç hareket yok, sanırım benim pilim gibi w910'da bitik.
  • quote:

yeni piller ısınabilir bnm de oluyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

yeni piller ısınabilir bnm de oluyodu

Pil ısınma sorunum kalmadı. Hiç şarj olmuyor ve telefonum hiç açılmıyor. Telefonum pili yaktı sanırım.

• pilin orjinal oldugundan eminsin degilmi? hakiki bandrol falan?
  • Arkadaşlar bu a2 ne demek oluyor.Telefona yazılım atacam ama bu a2 olayını çözemedim..
  • a2 platformun genel adı mesela w910 db3150 yanı a2v1 oluyor ya da k790 db2020 o da a1 oluyor c702 falan a2v2 oluyor.
  • Sa beyler bende w910i kullanicisiym cihazdan memnunum karizma telefon
  • sesli arama çalışmıyor fw attım yine olmadı
    aresini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar
    sesli arama çalışmıyor fw attım yine olmadı
    aresini bilen var mı?

Biraz daha ayrintili anlatsan...
  • arkadaslar telefona acoustic attım ancak konusurken karsı tarafa sesim gitmiyor. bu sorun daha önce acoustic attıgımda da olmustu orjinal acoustic i yukledigimde düzelmişti. elinizde saglam oldugundan emin oldugunuz bi acoustic var mı? bas sayfalardaki linklerin cogu ölü linkinde calısıyor olması lazım. yardımınız için sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardi_mojito

arkadaslar telefona acoustic attım ancak konusurken karsı tarafa sesim gitmiyor. bu sorun daha önce acoustic attıgımda da olmustu orjinal acoustic i yukledigimde düzelmişti. elinizde saglam oldugundan emin oldugunuz bi acoustic var mı? bas sayfalardaki linklerin cogu ölü linkinde calısıyor olması lazım. yardımınız için sagolun

K850iden uyarlanmis w910i acoustic ile sorunu hallettim ama su karsıdan gelen ses hala az :( onu yükseltebilecegim saglam calıstıgından emin oldugunuz bir acoustic paylaşır mısınız lütfen?
  • Gençler telefon aniden öldü. Teknosadan almıştım. Garantisi bitmedi. İçim rahat ama teknosaya mı versem garanti olarak bilemedim. Hiç uğraşasımda yok. :S Aynı anda 3 farklı arıza nasıl yapabildi telefon anlamış değilim:
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.