Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    aykhut, nerazelnı, eren1984, zaga35, dawson20, getupandgo, asts, s_memocan, fevziuzungel, Noxco, savastek, infernox, HALO®, ata_kaya5, erenun, jakin33, weba, garuda, ngndrn, jacks, murat23, ıspanak, arsoy, 99emre99, HighVoltage, osman06, pisina, gossipmusty, sinan3344, zybydy, radreSword, serdaraltay, nevz@t, zydek, kaon_kaon, gonzalez45, ORooT, m@r@b@, icebergmetii, Olasılıksız, densenblood, draltuk, satici_52, RONIN, SupremeXXL, ethefalcon, barisozer83, chevanton
  • Şimdi senin bu söylediklerin çok mu gelişmiş yapıyor telefonu.Ben telefonumu seviyorum ama bence söylediklerin züğürt tesellisi.
    Ekranı teknolojik olarak bi yenilik getirmiyor.OLED mi AMOLED mi değil. 3g yi söylemiştim zaten sen de yinelemişsin. Bellek olarak da maksimum 4gb destekliyor insanları yanlış yönlendirmeyelim..
  • Demek benim kısmetim 32. sıraymış :) ama arkadaşlar benim hakkımın 30 olması gerekiyordu :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

xspecial bu yaziyi yazdiktan sonra seni ilk sayfaya uyelere ekleyecegim.
    31. uyemiz oluyorsun

Titresim konusunda cok haklisin. Bana da hic yeterli gelmiyordu.

Orjinalden alıntı: xspecial

Şimdi senin bu söylediklerin çok mu gelişmiş yapıyor telefonu.Ben telefonumu seviyorum ama bence söylediklerin züğürt tesellisi.
    Ekranı teknolojik olarak bi yenilik getirmiyor.OLED mi AMOLED mi değil. 3g yi söylemiştim zaten sen de yinelemişsin. Bellek olarak da maksimum 4gb destekliyor insanları yanlış yönlendirmeyelim..

Beh w910i de hiç bir özellik olmasın sadece tasarım olarak şu anda piayasada satılan bir çok cihazdan hatta hepsinden güzel

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

Şimdi senin bu söylediklerin çok mu gelişmiş yapıyor telefonu.Ben telefonumu seviyorum ama bence söylediklerin züğürt tesellisi.

Beh w910i de hiç bir özellik olmasın sadece tasarım olarak şu anda piayasada satılan bir çok cihazdan hatta hepsinden güzel

Forumda 8gb Kullananlar var telefonda
    Ayrıca Kablosuz Kulaklık bile kullanamıyorsun W810i de.O kadar geri teknoloji.
    176X220 Pixel Ekran lı telefon mu kaldı artık Piyasada.
    Ayrıca W910i de 3.5G var (HSDPA) Bu çok önemli bir özellik.wi-fi den çok daha önemli birşey.
    2.4 İnç çok kaliteli ekranda Hsdpa nın keyfini çıkarmak çok harika bir duygu olur.Sabah Akşam İnternetde takılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 3 Temmuz 2009; 15:37:15 >

• quote:

quote:

Telefonda Hsdpa var.Daha ne olsun.wi-fi den çok daha önemli bir özellik
    wi-fi yi bitek evde kullana bilirsin.Çünkü kimse enayi değil herkez şifre koyuyor.Hiç bir yerde Şifresiz ağ Bulamazsınız.
    Ama Hsdpa ile her yerde jet hızıyla bedava denecek kadar ucuza internete sabah akşam internete bağlanabilirsin.

• cevap veren arkadaslar hepinize çok teşekkür ederim
    bazı arkadaslar yerden yere vurmuslar ama onlara inanmıyorum benim k850i yide zamanoında k750i yi de azımasızce eleştirenler vardı
    benim sizden simdi ricam bi kaç fotoğraf ekleyip koyabilir misiniz
    otofocus olmaması çok mu kötü
    yani yakın çekimlerde tatmin eden bi kamera olsun istiyrum okulda bi sayfanıon fotoğrafını çekip evde yakınlastırıp okuyabileyim mesela
    biliyorum walkman telefonunda kamera aramak manasız ama çok exreme bisey istemiyorum sonuçta

Orjinalden alıntı: arsufers

cevap veren arkadaslar hepinize çok teşekkür ederim
    bazı arkadaslar yerden yere vurmuslar ama onlara inanmıyorum benim k850i yide zamanoında k750i yi de azımasızce eleştirenler vardı
    benim sizden simdi ricam bi kaç fotoğraf ekleyip koyabilir misiniz
    otofocus olmaması çok mu kötü
    yani yakın çekimlerde tatmin eden bi kamera olsun istiyrum okulda bi sayfanıon fotoğrafını çekip evde yakınlastırıp okuyabileyim mesela
    biliyorum walkman telefonunda kamera aramak manasız ama çok exreme bisey istemiyorum sonuçta

Formatta fotograflarim gitti benim.
    Ilk sayfada cam driver bolumunde bikac foto var gunduz cekilmis.
    Fakat orda da kapali mekan ve gece fotograflari yok.
    Onu da suan bu telefonu kullanan arkadaslar eklerler

• quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

xspecial bu yaziyi yazdiktan sonra seni ilk sayfaya uyelere ekleyecegim.
    31. uyemiz oluyorsun

Baslik icin tesekkur etmissin. Rica ederim, en kisa zamanda da G705 icin dusunuyorum benzer bisey.

Ses kalitesi konusunda akustik atmadan da sadece SEUS'la update ederek guzel bir sese kavusabilirsin cihazla
    Ilk aldiklarimda bende de hayalkirikligi olmustu fakat her yeni surumde ses biraz daha duzelmeye basladi
    Son surumle en iyi halini aldi. Benim onerdigim akustikle de alabielcegi en kusursuz seklini alicaktir.

Konusma sesi bende genel olarak sorun cikartmamisti. Belki sizde de update'den sonra duzelebilir.
    ShakeControl dedigin gibi pek de guzel bi ozellik degil. Olmasa da olurmus, ama suanki G705'imde cok ariyorum o ozelligi. Yoklugunda farkediliyor.

Sarj olmama olayi sarj aletinden kaynaklaniyo olabilir. Temassizlik yapiyodur.
    Eger USBde de oyle sorunlar yasiyosaniz servise gonderebilirsiniz. 1 ay gibi bi surede yeni telefonunuzu yollarlar. Fakat yeni telefon eskisi kadar kaliteli uretilmemis. Bu konuda dikkat

Titresim konusunda cok haklisin. Bana da hic yeterli gelmiyordu.

Beni ekleyen yok..

• .arkadaşlar Teknik servis kayıt tarihi 01/06/2009 olan telefonuma 03/06/2009 da değişim kararı vermişler. Telefonum en geç ne zaman gelebilir ? 5 haftaya mı tekabül ediyor 30 iş günü ?

DH 2006 Üyesi

2014 Renault Clio 4 1.5 dCI EDC 90 hp Icon - 2012 BMW 3.20d 184 hp M Sport

Geçmiş: 2015 Seat Leon 1.6 TDI DSG, 2012 Renault Fluence Dynamiuqe 1.5 dCI EDC 110 ps, 2007 Volkswagen Caravelle 2.5 TDI 174 ps, 2011 Renault Megané Sport Tourer 1.5 dCI, 2007 Mercedes Vito 111 CDI, 2012 Passat 1.4 TSI, 2001 Passat 1.9 TDI, 2009 Seat Leon 1.4 TSI, 2004 Hyundai Santa Fe, 2011 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI, 2004 Seat Cordoba 1.4 TDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

quote:

Forumda 8gb Kullananlar var telefonda
    Ayrıca Kablosuz Kulaklık bile kullanamıyorsun W810i de.O kadar geri teknoloji.
    176X220 Pixel Ekran lı telefon mu kaldı artık Piyasada.
    Ayrıca W910i de 3.5G var (HSDPA) Bu çok önemli bir özellik.wi-fi den çok daha önemli birşey.
    2.4 İnç çok kaliteli ekranda Hsdpa nın keyfini çıkarmak çok harika bir duygu olur.Sabah Akşam İnternetde takılırsın

Evet 8 gb kullanıyorum ve hiç bir sorunda yaşamadım xspecial yanlıs elestiri yapıosun bence w910i ile w810i yi karşılaştırma yapmak çok yanlış eski telefonumdu w810i bazı + yönleri vardı sesi çok iyi cıkıyodu diyosun o kadar hantal telefon olduktan sonra bi de çıkmasın... w910i nin sadece tasarımı yeter

• arkadaslar w910i almayı dusunuyorm

herseyıyle guzel bır telefona benzıyor benım ıcın onemlı olan msj konusunda nasıl gunde 600 sms falan atıyorm telefonun kasasının kalıtesı nasıl bırde msj menusu sızce nasıl nokia kadar basıt mı ve kullanımı kolaymı hıc se telefon kullanmadım ondan yazıyorum.bırde gozunuze takılan sorunlarından bahsedermısınız

DH 2006 Üyesi

Geçmiş: 2015 Seat Leon 1.6 TDI DSG, 2012 Renault Fluence Dynamiuqe 1.5 dCI EDC 110 ps, 2007 Volkswagen Caravelle 2.5 TDI 174 ps, 2011 Renault Megané Sport Tourer 1.5 dCI, 2007 Mercedes Vito 111 CDI, 2012 Passat 1.4 TSI, 2001 Passat 1.9 TDI, 2009 Seat Leon 1.4 TSI, 2004 Hyundai Santa Fe, 2011 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI, 2004 Seat Cordoba 1.4 TDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih*

.arkadaşlar Teknik servis kayıt tarihi 01/06/2009 olan telefonuma 03/06/2009 da değişim kararı vermişler. Telefonum en geç ne zaman gelebilir ? 5 haftaya mı tekabül ediyor 30 iş günü ?

Telefonuna Noldu ki _?
    Asyatelekoma gonderdim onlar duzeltip geri gonderdiler bana telefonu.
    Dedigim gibi, eger mumkunse telefonu elden al, butun ozelliklerini sagini solunu heryerini kurcala. Bi sorun varsa teslim almadan bildir

@ ToffieBoi : Genpa'dan sürekli cihazın durumunu takip ediyorum. Değişim cihazı ellerine ulaşır ulaşmaz gidip elden alacağım. 6. hafyata kadar bekletecekler gibime geliyor bakalım ne zaman gelecek.

DH 2006 Üyesi

• @ salih*

İnş. çabuk düzeltilir sorun çıkmadan

DH 2006 Üyesi

• arkadaşlar ben neden ekli değilim kasım 2007 den beri kullanıyorum bu telefonu ve bu hafta ilk kez servise yollayacam . umarım yenisini yollayacaklar.:)
  • Şu sıralar forumlara yazmak pek adetim değil zman problemi yüzünden.Telefonu yere göğe sığdıramıyorsunuz ama yeni alacak olan arkadaşları yanlış yönlendirmeyin bari.Görüşme sırasında sesin karşıdan az gelmesini hanginiz savunabilir; ya da arkadaki hoparlörün çoğu çin menşeili firmaların telefonlarından daha vasat olmasını nasıl savunabilir,veyahut w810 da mevcut olan ama nedense w910 da mevcutl olmayan autofocus özelliğini,titreşimin zayıf olmasını ....

Neyse sözüm önyargılarından arınmış arkadaşlara şudur; siz görmek istemeseniz de kral çıplak.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.