Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • mpeg olarak izleyebiliyorum h264 ü linki girmeme ragmen baglanamadı diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Ağustos 2009; 13:30:49 >

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

OLDU OLDU OLDU BEYLER OLDU... HEYOOO!!!

XP ÜZERİNDE DENEDİM VE DOSYALAR ÇAT DİYE ATILDI. VE SES YÜKSELDİ

valla billa nası sevindim anlatamam, kulaklık sesi gümbür gümbür hehe

şimdi 4gb lik kart bulmam lazım, hepsiburadada vardı geçen gün bitmiş 8lik alıp şansıma deniyecem galiba.

Tüh dostum dün okusaydım söylerdim sana,aynı şey benim de başıma geldiydi,hatta update bile edemiyordum,bu durumlarda farklı bilgisayarda denemek en güzeli,neyse biraz adrenalin yaşamış olmalısın

Artık bu sayfa w910i kullanıcılarının eli ayağı olmuştur,ne mutlu bize herkes sorununu halledebiliyor,bu konuyu derleyip toplayan arkadaşımada teşekkürü bir borç bilirim(her ne kadar şimdi g705 kullanıcısı olsada)

Keyfimden mi kullaniyorum G705'i

Neden kullanıyorsun dostum ,bizimle paylaşsan?

Caldirdim ben W910umu.
    Almisken wireless da olsun diye bu modele yoneldim
    Simdi kardesim telefon almayi dusunuyor. Eger W910 alirsa, elinden alirim

• anladım,geçmiş olsun dostum yazık olmuş...g705 daha iyi değil mi w910 dan daha pahalı diye biliyorum,kamera da 3.2 mp sanırım,gerçi sen ikisini de kullandığın için daha iyi biliyorsundur..

Dış ses önemli değil !

Loud and quality acustik ve Koss Sparklpug kulakiçi kulaklık
    müziklerinizi dinlerken megabass ı açınız kaliteye inanamayacaksız.

Fakat dinleyeceğiniz müziklerin kalitesi de en az ekipman kadar önemli arkadaşlar lütfen dikkat edin.Bu dediğim ekipmanla dış dünyadan kopacaksınız garanti veriyorum :)

Orijinalden alıntı: djcikot

arkadaşlar işte size hayallerinizdeki kalitedeki müziği dinlemek için mükemmel ikiliyi veriyorum inanılmaz kaliteli müzikler için.

Fakat dinleyeceğiniz müziklerin kalitesi de en az ekipman kadar önemli arkadaşlar lütfen dikkat edin.Bu dediğim ekipmanla dış dünyadan kopacaksınız garanti veriyorum :)

keşke dowland linkleri verseydin çok iyi olurdu
  • sony-ericsson w910i nin orjinal akustiğinde çok kötü bir problem var bassın frekans olarak epey düştüğü yerlerde ses de kısma yapıyor sırf bu yüzden akustik yükledim ama şu anda gayet memnunum w91o i aldığım için herkese öneriyorum.Karizması sesi herşeyi yeter ...

Orijinalden alıntı: djcikot

arkadaşlar işte size hayallerinizdeki kalitedeki müziği dinlemek için mükemmel ikiliyi veriyorum inanılmaz kaliteli müzikler için.

okadar güzel kaliteli ve berrak ses veriyorki böyle bi ses hiç bir müz<ik setinde görmedim

Orijinalden alıntı: pes4 hamachi

w910i de totalvideoconvectorla cevirecegimiz zamn video btrateyi orj yapınca nerdeyse boyut 2 kat artıyor bunun bi getirisi oluyormu seste görüntüde

anladım,geçmiş olsun dostum yazık olmuş...g705 daha iyi değil mi w910 dan daha pahalı diye biliyorum,kamera da 3.2 mp sanırım,gerçi sen ikisini de kullandığın için daha iyi biliyorsundur..

Saol hocam. Aralarinda cok fark yok aslinda. Gorunusleri de cok yakin birbirine. Cogu kisi ayni telefon saniyor hatta.
    Kamerasini kullanmiyorum ben genelde. O yuzden 2'ymis 3.2'ymis farketmiyo benim icin. Led Flash var. Oda cok ise yaramiyo acikcasi. Elfeneri olarak kullaniyorum onu

G705 biraz daha hizli, menu gecisleri vs. daha guzel (animasyonlar eklemisler cogu yere). Onun disinda hersey ayni telefonlarda

• telefonaun kulaklıgını nasıl çıkarıcaz aşşagı dogrumu direkmi çekelim
  • merhaba beyler... nokia e71 kullanıyorum... dıger hattm ıcın bu telefondan aldım.... sıyah renk.. carsamba elımde olacak... ben foto cekmiyecegım... sadece uyurken her gun 1 saat muzık dınlerım okadar... e71 ın bıle kulaklık sesı fena degıl umarım w910i den memnun kalırım... kulaklık olarak ep630 ıle kullanacagım...

Aşşağı doğru çekerek, zaten kolay çıkıyor

@hidrojenperoksit

Elinizdeki kulaklıktan yok elimde ancak şunu söyleyebilirim, ses çok kaliteli ama biraz kısık.
    İpod touch kullanıyordum daha önce ona alışmıştım ondan kısık geliyorda olablir =)

şimdiden hayırlı olsun
  • arkadaşlar, w910i ile 8gb micro sd deneyen oldu mu çalıştı mı ? Siz de biliyorsunuzdur ki , SE nin sitesi de dahil 4gb desteklediğini söylüyor, fakat aşağıdaki linkte 8 gb çalıştığını söylemişler. Bu konuda bir bilgisi olan var mı ona göre yeni bir micro sd alacağım da.

sanırım bu linkte 16 gb bile çalışır demişler;
    http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/845730.html

16 GB Sandisk denenmiştir Sorunsuzdur
  • Rica ederim dostum bende şans eseri öğrenmiştim zaten. 4 gb dan yüksek kapasiteyi desteklemesi gercekten çok güzel.
  • gerçekten çok iyi oldu, 1 gb çok yetersiz kalıyor, bu yüzden eninde sonunda yükseltmek gerek, yükseltmişken de biraz daha ödeyip 8 gb almak en akıllıcası oluyor, fakat 16 gb lar için bunu diyemeyeceğim zira fiyatlar 8gb a göre bile oldukça yüksek.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.