Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • birden aklıma geçenlerde gördüğüm gom encoder geldi.denedim ve harika sonuç aldım.program tamamen ücretsizdir fakat demodur.programın full'u yok,şu an için test ediliyor sanırım.31 ocağa kadar kullanabilirsiniz.gerçi o zamana kadar full sürüm çıkar.
    http://www.gomlab.com/eng/GE_download.html
    programı yükledikten sonra açarken logine tıklayın.preset ayarlarından istediğinizi seçin.mobile phone seçeneği mutlaka işaretli olsun.videoyu sürükle bırak yoluyla programa atabilirsiniz.en altta open'ın solundaki simgeyle videonun çevrildikten sonra nereye koyulacağını belirleyebilirsiniz.daha sonra output info kısmında settingse tıklayın.ayarlar gözünüzü korkutmasın.yapacağınız tek şey preset-mobile phone-mobile video high(MP4)'ü seçmek.ok diyip çıkın ve starta basın.çevrilene kadar bir şeyle uğraşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 19 Ağustos 2009; 22:53:15 >

• evet beyler bende şu andan itibaren w910i kullanıcısıyım ama imza
    valla telefon manyagı degilim burdakileri şeyleri yapmam herhalde ama ses arttırma varsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 19 Ağustos 2009; 23:21:06 >
  • öncelikle olduğuna sevindim, ardından xpde denemek gerektiğini de öğrenmiş olduk başka arkadaşlar sorun çekerse referans olsun, a2 uploader ı windows xp işletim sistemli bir bilgisayarda denememiz gerekiyor.ayrıca w910i 4gb a kadar hafıza kartı destekliyor haberin olsun.8 gb alma.

mem-tr ,

ben video converter için any video converter ı kullanıyorum gayet güzel, ayrıca youtube'a entegre, yani linki yazıyorsun ve mobile phone seçeneğini seçip tamam diyorsun önce esas dosyayı indiriyor ardından ise mp4 e çeviriyor, ayrıca Türkçe desteği de var.çok güzel bir program öneririm.

neyse,

kamera driver'ı yükleyen ve memnun olan var mı acaba? benimkinin çekimi fena değil, güncel demesine rağmen update etmiştim.
    w910i
  • eyvallah baba saolasın. gerçekten yükselme oldu hem dış hop. de hemde kulaklıkta. kalitesi biraz bozuldu tabi ama genede bass ve mid. sesler duyulabiliyor. sadece biraz distorsiyon artışı oldu gibi. olsun okadarına razıyım.
  • ya arkadaslar benım hafıza kartı bozuldu teknosaya gıttım uretımden kalktı onlar dıyolar cahıller ama hıc bıyerde bulamıyorum ya sonye dava accam bu yuzden 1 aydan berı arıyorum ne bıcım seydır anlamadım bana yardımcı olursanız sevınırım

Orijinalden alıntı: side_effect

OLDU OLDU OLDU BEYLER OLDU... HEYOOO!!!

XP ÜZERİNDE DENEDİM VE DOSYALAR ÇAT DİYE ATILDI. VE SES YÜKSELDİ

valla billa nası sevindim anlatamam, kulaklık sesi gümbür gümbür hehe

şimdi 4gb lik kart bulmam lazım, hepsiburadada vardı geçen gün bitmiş 8lik alıp şansıma deniyecem galiba.

Tüh dostum dün okusaydım söylerdim sana,aynı şey benim de başıma geldiydi,hatta update bile edemiyordum,bu durumlarda farklı bilgisayarda denemek en güzeli,neyse biraz adrenalin yaşamış olmalısın

Artık bu sayfa w910i kullanıcılarının eli ayağı olmuştur,ne mutlu bize herkes sorununu halledebiliyor,bu konuyu derleyip toplayan arkadaşımada teşekkürü bir borç bilirim(her ne kadar şimdi g705 kullanıcısı olsada)

• quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

quote:

şimdi 4gb lik kart bulmam lazım, hepsiburadada vardı geçen gün bitmiş 8lik alıp şansıma deniyecem galiba.

Tüh dostum dün okusaydım söylerdim sana,aynı şey benim de başıma geldiydi,hatta update bile edemiyordum,bu durumlarda farklı bilgisayarda denemek en güzeli,neyse biraz adrenalin yaşamış olmalısın

Artık bu sayfa w910i kullanıcılarının eli ayağı olmuştur,ne mutlu bize herkes sorununu halledebiliyor,bu konuyu derleyip toplayan arkadaşımada teşekkürü bir borç bilirim(her ne kadar şimdi g705 kullanıcısı olsada)

Keyfimden mi kullaniyorum G705'i

• Efet biraz adrenalin salgıladık ama deydi doğrusu

Dadından yinmez artık bu telefon, aman şimdi nazar değdiririz, sustum ben

Orijinalden alıntı: muratsan

arkadaşlar telefonun uyku moduna geçip kapkara bir ekran olmasını istemiyorum. Uyku moduna geçmemesini sağlayamıyormuyuz ya

Sarji cok etkileyen bisey bu ama
    Pisman olma sonra

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: muratsan

arkadaşlar telefonun uyku moduna geçip kapkara bir ekran olmasını istemiyorum. Uyku moduna geçmemesini sağlayamıyormuyuz ya

Sarji cok etkileyen bisey bu ama
    Pisman olma sonra
  • ARKADAŞLAR BEN BU TELEFONU 3 HAFTADIR FALAN KULLANIYORUM 0 ALDIM HİÇ BİŞEY YÜKLEMEDİM FALAN AMA KİMLE KONUŞSAM KONUŞTUĞUM KİŞİNİN SESİNİ DUYAMIYORUM KARŞI TARAFIN SESİ ÇOK AZ GELİYOR BANA KONTROL EDİYORUM SÜREKLİ SONUNA KADAR AÇIK AMA ANLAYAMADIM SEBEBİNİ
    w910i ile hayatım degişti keşke daha önce alsaymışım bu arada ortalıkta çok yanlış bilinen bi laf var NOKYADAN ŞAŞMAYACAN (eşim hangi telefonu alacan dedigi zamn sony wericson w910i dedim sakn alama telefon da nokyadan şaşmayacan diyordu)
    benim eşimde öyle derdi ama artık demiyor 2 yıl önce ona aldıgım 6300 ile bir aylıgına eşimi degiştirdim kıramadım ne yapayım . 1 ay zor dayandım 6300 dan nefret ettim ekranı çok ufak irenç bi tlf. eşimin de görüşü degişti :)
    herkes ver bakayım diyor ve hayran kalıyor tlf na ben alırken 3g oldugunu sensör oldugunu bile bilmiyordum forum daki tavsiyerler le almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Ağustos 2009; 11:03:42 >

Orijinalden alıntı: greydewil

ARKADAŞLAR BEN BU TELEFONU 3 HAFTADIR FALAN KULLANIYORUM 0 ALDIM HİÇ BİŞEY YÜKLEMEDİM FALAN AMA KİMLE KONUŞSAM KONUŞTUĞUM KİŞİNİN SESİNİ DUYAMIYORUM KARŞI TARAFIN SESİ ÇOK AZ GELİYOR BANA KONTROL EDİYORUM SÜREKLİ SONUNA KADAR AÇIK AMA ANLAYAMADIM SEBEBİNİ

Dostum ben de aldığımda ses az geliyordu,şunları denedinmi?

--KONUŞTUĞUN SIRADA yandaki ses düzeyinden sesi sonuna kadar açtın mı?

--Bir de sürgülü olduğun için kulağına tam oturtman gerek,bunları yaparsan çok daha net duyarsın.

Ama çok gürültülü ortamlarda duymayabilirsin,o konuda bişey diyemem.Yoksa yolda arabada net anlaşılıyor,ilk zamanlar aynı sorunu ben de yaşadım ses seviyesini yükseltince sorun halloldu,gayet net şuan,he bu arada şu ıkarus iett otobüslerinde duyamıyorum sesi o kadar da olsun ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

quote:

Keyfimden mi kullaniyorum G705'i

Neden kullanıyorsun dostum ,bizimle paylaşsan?

• w910i de h264 yayın nasıl izleyecem allah rızası için biri söylesin

Orijinalden alıntı: pes4 hamachi

w910i de h264 yayın nasıl izleyecem allah rızası için biri söylesin

vodafone mu kullanıyorsun,vodafonsa ilk zamanlar vodafone lıve üzerinden girildiğinde h264 şeklinde izleniyordu,ne olduysa artık mpeg şeklinde izleniyor görüntü kalitesiz,sanırım vodafone 3g yi kaldıramadı,ama ben daha önce h264 adreslerini bookmarka kaydettiğimden dolayı h264 olarak izliyorum,zaman zaman takılıyor ama görüntü ve ses mpeg den çok çok iyi..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.