Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

quote:

W910i almayı düşünüyorum ama daha önce hiç sürgülü telefon kullanmamıştım.
    Şu telefonun sürgü mekanizması hiç sorun çıkartıyor mu?
    Bi de telefona acustik atanlar varsa,acustik le kulaklık sesi nasıl oluyor?(MegaBass güçlü kuvvetli oluyo mu)
    Eski K750i-W800i nin MegaBass ı gibi çok kuvvetli aşırı Bass veriyor mu bu Acustikle

Cok cesitli akustikler var, kimisi sesi daha yankili yapiyor (surround) kimisi bassi arttiriyor, kimisi daha net yapiyor
    Ilk sayfadakilerin hepsini tek tek denemen lazim hosuna gideni secmen icin

Surgu mekanizmasi eger sagasola vurmazsan hicbir sorun cikartmiyor. Ben yurtta kalirken karsi ranzadan yanindaki demire carpti yatagin.
    Surgusu daha sert calismaya basladi ondan sonra, surtmeye basladi
    Ondan sonra telefonum garantiden degisti, yeni telefonu cok kullanmadim ama hicbir sorun yasatmadi bana

W800i le Bass delisi olmuştum da ben
    Yani Bass konusunda bi problem olmaz diyosun.Acustik le aynı Güçlü Devasal Bass lar elde edilebiliyor W800i gibi?
    W910i yi ona göre alıcam çünkü yoksa W800i yi değiştirmem.
    Yüksek Sesin benim için hiç bir anlamı yok.Bass lar çok önemli benim için.
    Deneyen bi arkadaş falan olsa iyi olurdu.

Hmm.. Evet senin icin W800le karsilastirma yapabilecek bi arkadas lazim

Aynen.W800i den sonra,Bass konusunda pişman olmak istemiyorum
    Benim arkadaşta N91 var.
    N91 e de W800i yede aynı Creative ep-630 kulaklık taktım.Aynı Şarkıları dinledim birkaç şarkı.
    W800i Bass konusunda çok daha iyi çok daha güçlü veriyor Bass ları.
    N91 in Bass ları hiç hoşuma gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 19 Haziran 2009; 10:10:29 >

• Arkadaşlar merhaba..Ben de w910i aldım sonunda :)

Öncelikle yapmam gereken neler var arkadaşlar kısaca anlatır mısınız? Kutudan cd'si çıktı..PC Suite'i yükledim dosya aktarımı için..Dİğerlerine bakmadım diğerleri tam olarak neye yarıyor :)

12 Saat şarjda bekletmekten başka yapmam gerekenler neler? Güncellemeyi bu cd üzerinden yapabilir miyim?

Bir de bu küçük siyah şey ne işe yarar :D Flash bellek gibi olan şey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 19 Haziran 2009; 0:31:27 >

Orjinalden alıntı: V_lkan

Arkadaşlar merhaba..Ben de w910i aldım sonunda :)

Öncelikle yapmam gereken neler var arkadaşlar kısaca anlatır mısınız? Kutudan cd'si çıktı..PC Suite'i yükledim dosya aktarımı için..Dİğerlerine bakmadım diğerleri tam olarak neye yarıyor :)

12 Saat şarjda bekletmekten başka yapmam gerekenler neler? Güncellemeyi bu cd üzerinden yapabilir miyim?

CD'deki yazilimlar muhtemelen eski surumdur
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/w910i?lc=tr&cc=tr
    Burdaki adresten;
    PC Suite
    Update Service
    Media Manager (Eger Sense Me ozelligini kullanmak istiyorsan, yoksa gerek yok buna) Yukle

Sarjda bekletmeye gerek yok, ben kitapciginda oyle bir bilgi gormemistim aldigim zaman
    Kendim kullanarak doldur bosalt yaptim.. Pil bi sure sonra kendisi oturmaya basladi..

O flash bellek gibi olan sey de kart okuyucu
    Telefonun okuyucusu olmadigi icin herhangi bir kart reader'da bunu veriyorlar yaninda
    Buyuk dosya atacagin zaman karti okuyucuya takip atmani tavsiye ederim, daha hizli oluyor

Hayirli olsun

• arkadaşlar bir sorum olacak A2 programıyla servisin bile yapamayacagı şekilde telefon bozulabilirmi.telefonu bozmucam korkmayın.sadece merak ettim.

quote:

Burdaki adresten;
    PC Suite
    Update Service
    Media Manager (Eger Sense Me ozelligini kullanmak istiyorsan, yoksa gerek yok buna) Yukle

Sarjda bekletmeye gerek yok, ben kitapciginda oyle bir bilgi gormemistim aldigim zaman
    Kendim kullanarak doldur bosalt yaptim.. Pil bi sure sonra kendisi oturmaya basladi..

Telefonun okuyucusu olmadigi icin herhangi bir kart reader'da bunu veriyorlar yaninda
    Buyuk dosya atacagin zaman karti okuyucuya takip atmani tavsiye ederim, daha hizli oluyor

Hayirli olsun

Çok teşekkürler...

Update service'i bir türlü yapamadığım için bıraktım :) yapmasam sorun olur mu?

Birde GPRS, MMS, Mobilvizyon vs hakkında bir sürü mesaj geldi...Bağlantı ayarları bölümünden mesajlardaki bilgileri kullnarak ayarlarınız manuel olark yapabilirsiniz diyor?

Anlamadım bunları :S

• quote:

quote:

quote:

Burdaki adresten;
    PC Suite
    Update Service

Hayirli olsun

Çok teşekkürler...

Update service'i bir türlü yapamadığım için bıraktım :) yapmasam sorun olur mu?

Birde GPRS, MMS, Mobilvizyon vs hakkında bir sürü mesaj geldi...Bağlantı ayarları bölümünden mesajlardaki bilgileri kullnarak ayarlarınız manuel olark yapabilirsiniz diyor?

Anlamadım bunları :S

Ben turkcell kullandigim icin bilmiyorum nasil yapilacagini
    Update service'de de yapamadigin yer neresi tam olarak?

• ToffieBoi

Update service de ne yapacağımı anlamadım tam olarak :)

Telefonu usb ile bağladım bilgisayara. Update i çalıştırdım C ye basılı tutun falan dedi. Oralarda takıldım.

Yapılmassa bir sorun olur mu telefon için, yapılırsa neye yarar bu?

bazen kulaklığı takınca tuş takım aydınlatması sapıtıyor

voltaj sıkıntısı çeken lambalar gibi ara sıra bana kıp kıp ediyor

acaba böyle bi durum ile karşılaşan oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsilat makbuzu -- 20 Haziran 2009; 16:00:29 >

Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

telefonda pek bi soruna rastlamadım ama

bazen kulaklığı takınca tuş takım aydınlatması sapıtıyor

voltaj sıkıntısı çeken lambalar gibi ara sıra bana kıp kıp ediyor

acaba böyle bi durum ile karşılaşan oldu mu

Kutusundan çıkan kulaklıkda böyle birşey yaşamadım ama kulak içi olmayan kulaklığımda aynen dediğiniz gibi oluyor

ya telefon arızalı olmasın da bu o kadar önemli değil
    Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 21 Haziran 2009; 10:21:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

@gunesindostu

Evet sesi w810i ve w880'e göre az. Kulak sağlığı için böyle yapmışlar. Ama isteyen akustik atıp sesi baya yükseltebiliyor rahatlıkla =) Sorun değil yani.
    Ölü piksel olayı hepsinde yok tabi %2-3 ünde mevcuttur. Bu oran her telefon için geçerli. Demosunda olsa ne olcak ölü piksel sen alcağın telefonda bakcaksın var mı diye sonuçta demoyu almicaksın =) Ölü piksel ekranın her tarafında olabilir köşelerde olması zorunlu değil. 5 taneden fazla ölü pikselde garanti değiştiriyor mu bilmiyorum.. Sanmıyorum. O koyduğum resim pikselleri rahat görün diyeydi. 1000 kişiden birinde bu kadar ölü piksel çıkmış..

Ses Seviyesiyle birlikte Bass larda çok şiddetleniyor yükseliyor mu?
    3 gün sonra bu telefonu alcam heralde
    Şu Bass lar çok aşırı abartırı şekilde güüm güüm güüüm çok manyak titretiyor mu Acustik atınca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 21 Haziran 2009; 13:13:13 >

• İlk Sayfadaki şu Acustik atma olaylarını inceledimde.Çok karışık gözüküyor.W910i ye Acustik atmayı becerebilcem mi.Çok Zor Karışık Yav

Orjinalden alıntı: ertu_grul

- telefonu kullanan arkadaşlara soruyorum. sony ericsson un resmi sitesindeki w910i videosundan bi resim ekledim. bu resimdeki telefonun walkman menüsü biraz farklı sanırım. bu menü sizdede varmı ?

o resim temsili bir resim.
    symbian walkman menüsü o.Dokunmatik modellerin
    Acustikle biraz adam ederiz işallah
    Olmazsada sağlık olsun napalım.
    Seni çok özleyecem W800i nin Güçlü MegaBass ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 22 Haziran 2009; 17:11:45 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 22 Haziran 2009; 18:19:50 >

İlk Sayfadaki Acustik atma işinin ilk aşaması
    a2uploader.rar ı bi klasöre açalım programı çalıştıralım.
    Ne demek oluyor bu anlamadım?

Yeni telefonun hayırlı ve uğurlu olsun.

Bu arada kardeşim, bu işlemleri yaparken dikkatli olmanı tavsiye ederim. Yanlış bir işlemle servislik olabilir.
    Windows 11 Home / ASUS Prime B650M-R / AMD Ryzen 5 7600X / Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / G.Skill Ripjaws S5 2x16 GB 6000 MHz DDR5 / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Samsung 980 PRO 1 TB SSD / ASUS Prime LC 360 ARGB / ASUS A21 Plus / Samsung Odyssey G5 165 Hz 1440P
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.