Şimdi Ara

W7 tüm sürümleri tek isoda toplama..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde w7nin 32 ve 64bit olmak üzere orijinal el değmemiş iki adet iso dosyası mevcut. Benim yapmak istediğim şey bu iki iso dosyasını tek bir iso haline getirip, kurulum ekranında 32 ve 64 bit seçme imkanı elde etmek. Bu mümkün ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Daha önce bazı sitelerden w7 tüm sürümler adında iso indirmiştim. Kurulum ekranında w7 32 bit kur
    w7 64 bit kur diye iki seçenek çıkıyor. İşte ben bu işlemi el değmemiş iso dosyasına uygulamak istiyorum. Bu adamlar bunu nasıl yapıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu program ile yapabilirsin. Yapamazsan yarın anlatırım.

https://www.raymond.cc/blog/create-x86-x64-all-one-windows-7-iso/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 28 Haziran 2016; 2:58:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu program ile yapabilirsin. Yapamazsan yarın anlatırım.

https://www.raymond.cc/blog/create-x86-x64-all-one-windows-7-iso/

Eyvallah kardeşim sağolasın. Yarın bi deneyim olmadı sorarım sana..

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    hocam programı çalıştırdım fakat nereden iso seçiliyor bi türlü bulamadım..? Auto aio butununda iki adet iso seçebildim sadece,onda da hata verdi bitime yakın..

Şöyle tane tane ve mümkünse resimli, o da olmadı aynı resimliymiş gibi madde madde anlatırsan sana minnettar olurum topram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 28 Haziran 2016; 16:23:37 >
  • Programı çalıştır ve AutoAIO butonuna tıkla.

Select folder to work with ISOs
    Burada ISO dosyalarının açılabileceği bir dosya seçeceksin. Herhangi diskin kök dizini olabilir.

Select exact x86 ISO
    Burada 32-Bit ISO dosyasını seç

Select exact x64 ISO
    Burada 64-Bit ISO dosyasını seç

Start Compilation butonuna tıkla işlemin bitmesini bekle. İşlem bittiğinde ISO dosyalarının açılmasını için seçtiğin yerde yeni ISO'yu göreceksin.

en sonunda bitince böyle bir ekran geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 29 Haziran 2016; 1:21:59 >

İso dosyalarının açılabileceği bir dosya derken, yani boş veya yeni bir klasör gibi mi? Aynısını yaptım. Masaüstüne yeni bir klasör oluşturdum. Aynı dediklerini yaptım. En sonunda hata verdi. Ama yarın bi daha bakayım? Acaba iso dosyalarında bi sorun mu var? Çünkü ben orijinal w7 home basic 64 bit imajının içindeki ei.cfg dosyasını silerek tüm sürümleri ortaya çıkardım. Ve bu işlemi senin verdiğin tech bench sitesinden 32 bit bir home premium indirerek onun da tüm sürümlerini aynı yöntemle ortaya çıkardım. Acaba bununla mı ilgili bir problem?

• ISO dosyalarının bulunduğu klasörü seçebilirsin.

Belki ISO dosyalarında bir sorun olabilir. istersen yeniden indir dosyaları bende bir sorun çıkmadan işlem bitiyor.

3.68 GB büyüklüğünde "Windows AIO Image" isminde bir ISO dosyası oluşuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ISO dosyalarının bulunduğu klasörü seçebilirsin.

Belki ISO dosyalarında bir sorun olabilir. istersen yeniden indir dosyaları bende bir sorun çıkmadan işlem bitiyor.

3.68 GB büyüklüğünde "Windows AIO Image" isminde bir ISO dosyası oluşuyor.

Teşekkür ederim kardeşim. Yarın bi deneyim olmadı artık uğraşmiycam. Birini DVD ye diğerini de flash a atarım

• Tamamdır kardeşim.
    Hocam olmadı be.. Yine hata verdi.  W7 tüm sürümleri tek isoda toplama..?
    ilk resimde normal gidişi,ikincisi ise hata mesajı.  W7 tüm sürümleri tek isoda toplama..?
    her neyse sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 29 Haziran 2016; 15:37:52 >

• Framework yüklü mu?

• quote:

Framework yüklü mu?

evet 4,5.2 yüklü. ayrıca c++ 2013 e kadar yüklü..
  • 4 değil de 3.5 açık mı bu şekilde bakar mısın? Açık değilse yanındaki kutucuğa çentik at ve Tamam butonuna tıkla yüklensin.

• quote:

4 değil de 3.5 açık mı bu şekilde bakar mısın? Açık değilse yanındaki kutucuğa çentik at ve Tamam butonuna tıkla yüklensin.

bende böyle gözüküyor  W7 tüm sürümleri tek isoda toplama..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 30 Haziran 2016; 0:51:43 >

• Açık gözüküyor. Yanındaki kutucuk dolu. İşletim sistemin kaç bit?
  • quote:

Açık gözüküyor. Yanındaki kutucuk dolu. İşletim sistemin kaç bit?

64bit..
  • Gimagex ile mümkün sanırım. İlk önce sürümlere göre install.wim dosyası oluşturuyorsunuz. Sonra da oluşan dosyayı iso nun içine yazıyorsunuz. Ya da Gimagex in dos versyonu olan imagex ile de yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

Gimagex ile mümkün sanırım. İlk önce sürümlere göre install.wim dosyası oluşturuyorsunuz. Sonra da oluşan dosyayı iso nun içine yazıyorsunuz. Ya da Gimagex in dos versyonu olan imagex ile de yapabilirsiniz.

Bunu biraz açarak anlatırsan sevinirim kardeşim. Mümünse resimli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Gimagex ile mümkün sanırım. İlk önce sürümlere göre install.wim dosyası oluşturuyorsunuz. Sonra da oluşan dosyayı iso nun içine yazıyorsunuz. Ya da Gimagex in dos versyonu olan imagex ile de yapabilirsiniz.

buyur:http://freshdragon.blogspot.com.tr/2013/08/gimagex-ile-aio-yapm.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

buyur:http://freshdragon.blogspot.com.tr/2013/08/gimagex-ile-aio-yapm.html

Eyvallah kardeşim. Boş kalınca hemen deniycem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.