Şimdi Ara

W210 E200 Kompresör VS W211 E320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba öncelikle şunu belirteyim konuyu araç'lardan birini kısa zaman içerisinde alacağımız için açmadım ancak uzun vadede (6 Ay - 1 Yıl)bu tarz bir araç alacağız.Lnikteki araçlardan sizce hangisi daha mantıklı veya siz olsaydınız hangisi alırdınız?Nedeniyle birlikte yorum yaparsanız sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-oruc-2000-mercedes-e-200-avantgarde-komp-ilk-el-boyasizz-200622505/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-oruc-2003-mercedes-e-320-elegance-navigasyon-airmatic-masaj-200623503/detay

• Ciddi fiyat farki var bahsedilen araclarda.w210 kasasi eskidi ama cok problemsiz bir arac.w211 makyajli kasa degil elektronik arizasi cok ve fren sistinde problem oldugu cok dile getirilyor.Not bu araclarin fiyatlari cok cok ucuk.w211 de 75 bine 2006 modelini bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W210 E 200 CDI W211 E240 kullandım ancak 210 kasadan aldığım sürüş keyfini konforu gösterişi (bana göre w210 çok daha tarz duruyor kendine has bir karekteri olan bir araba) 211 kasada göremedim. 210 kasa çok farklı bir araba mercedes in 210 kasadan sonra çıkarttığı hiç bir araba beni 210 kasa kadar heyecanlandırmadı. En son E180 kullandım araba bildiğin rezalet

• Şunuda eklemeden geçmeyeyim W211 de kontak anahtarı ciddi problem arabanın canı sıkılırsa stop edip vitesi P konumuna getirdiğinde dahi kontak anahtarını bırakmıyor tekrar çalıştırıyorsunuz şansınız varsa biraz ileri geri yapıyorsunuz vitesle oynuyorsunuz şayet keyfi yerine gelire stop ettiğinizde anahtarı almanıza müsade ediyor yok keyfi yetmediyese vay halinize 10 dakika 15 dakika uğraşır alırsınız ancak bu zaman zarfında kafanıza da huniyi geçirmiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Şunuda eklemeden geçmeyeyim W211 de kontak anahtarı ciddi problem arabanın canı sıkılırsa stop edip vitesi P konumuna getirdiğinde dahi kontak anahtarını bırakmıyor tekrar çalıştırıyorsunuz şansınız varsa biraz ileri geri yapıyorsunuz vitesle oynuyorsunuz şayet keyfi yerine gelire stop ettiğinizde anahtarı almanıza müsade ediyor yok keyfi yetmediyese vay halinize 10 dakika 15 dakika uğraşır alırsınız ancak bu zaman zarfında kafanıza da huniyi geçirmiş olursunuz

Ciddimisin hocamYukarıdada bir arkadaş Makyajsız W211lerin sıkıntılı olduğunu söylemiş eğer doğruysa W210 E200 Kompresör'e yöneliriz.
  • Temiz bir w210 güzel olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW e34 mü Mercedes w124 mü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w211 tabiki...Yukarda arkadaşım önerdiği gibi e200 çok daha mantıklı...Mavi renk favorimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragman44 -- 14 Şubat 2015; 23:11:05 >
  • Şu araçların ruhu duruşu hiç Bi mercedes de yok artık bence açacağı masraf yaktığı benzin duşunulmemeli bence eğer mantık bindiğin araçtan zevk almaksa

• quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Şu araçların ruhu duruşu hiç Bi mercedes de yok artık bence açacağı masraf yaktığı benzin duşunulmemeli bence eğer mantık bindiğin araçtan zevk almaksa

Yakıtı vs bilerek alınacak zaten sadece iki kasa arasından hangisini tercih ederdiniz diyorum.Makyajsız W211 kasa'larda bazı sıkıntıların olduğu söylendiği için karar vermek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Şunuda eklemeden geçmeyeyim W211 de kontak anahtarı ciddi problem arabanın canı sıkılırsa stop edip vitesi P konumuna getirdiğinde dahi kontak anahtarını bırakmıyor tekrar çalıştırıyorsunuz şansınız varsa biraz ileri geri yapıyorsunuz vitesle oynuyorsunuz şayet keyfi yerine gelire stop ettiğinizde anahtarı almanıza müsade ediyor yok keyfi yetmediyese vay halinize 10 dakika 15 dakika uğraşır alırsınız ancak bu zaman zarfında kafanıza da huniyi geçirmiş olursunuz

Ciddimisin hocamYukarıdada bir arkadaş Makyajsız W211lerin sıkıntılı olduğunu söylemiş eğer doğruysa W210 E200 Kompresör'e yöneliriz.

Şöyle bir düzeltme yapayım bu durum benim başıma 2 arabada denk geldi bunu genele yaymak yanlış olabilir belkide tamamen münferit bir olayda olabilir. Bu nedenle bu konunun enine boyuna araştırılması gerekir

• Benim FD6 Otomatik Civic de de anahtar vermeme olayı 2 kez başıma gelmişti.
    Arabayı tekrar çalıştırıp olduğu yerde R ve P yapınca düzelmişti.
    Bir keresinde de ileri doğru biraz daha itince sorunsuz vermişti.
    Son bir senedir tekrarlamadı çok şükür..
  • İlk linkteki araç tam mercedes gibi mercedes. Tam bej kalite iç mekan. Sİyah iç mekan yakışmıyor böyle ağır arabalara. 320 motorun tadı başka tamam bende çok seviyorum ama günümüzde vergi ve yakıt fiyatlarıyla biraz hayal oldular. Bence ilk ilnadaki veya benzeri bir muadlini değerlendirin. Ama w210 bu bulduğunuz gibi makyajlı kasa olsun.
  • hangi kasayı alırsınız bilmem ama kesinlikle içi gri veya bej olsun, insanın içi açılıyor arabaya binince.
  • Sorunsuz bir 2007 öncesi W211 bulabilirseniz 55-75 k arası ne ala, aksi taktirde 2006 sonrasına yönelmeniz gerekir. Bu da size 80-85'den başlayan bir maliyet demek.
    2007 W211 E 200 FL (makyajlı) sahibiyim. Şimdiye kadar bindiklerim araba değilmiş diyorum.
    Bu arada anahtar bırakmama problemini ilk defa burada duydum!
  • W211 daha kalite bi arabadır w210 a göre ama arkadasların dediği gibi makyajsız kasanın sorunları vardı eğer alabilirseniz makyajlı w211 e bakın.
    Her açıdan cebinden cıkarır w210 u

• quote:

Orijinalden alıntı: redstorm

Sorunsuz bir 2007 öncesi W211 bulabilirseniz 55-75 k arası ne ala, aksi taktirde 2006 sonrasına yönelmeniz gerekir. Bu da size 80-85'den başlayan bir maliyet demek.
    2007 W211 E 200 FL (makyajlı) sahibiyim. Şimdiye kadar bindiklerim araba değilmiş diyorum.
    Bu arada anahtar bırakmama problemini ilk defa burada duydum!

Dedim ya bu problemi genele yaymak yanlış olabilir diye benim yaşadığım 2 farklı arabada talihsizlik diyede nitelendirebiliriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.