Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: symmachos

quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Aracını alanlar biraz foto paylaşsında gözümüz gönlümüz açılsın :)

İç donanımla ilgili 2 foto koydum. orta konsolda touch pad olacak yeni alınacak araclarda. Arkadaşın paylaştığı araç ilk gelen donanımı tam olmayan araçlardan bu nedenle bunda. Ama aşağıdaki gibi olacak. Agilitiy dugmesinin oldugu yer konusunda, ben showroomdayken, lansamanda orta konsolda uzerine çıkıp oynayan cocuklar gormustum. Ayrıca bir aracın montajında sorun da olabilir. ben dun bayagı bi bastırdım oynatamadım. bu fotodan sonra test ettim ne yalan soyleyim. :)
    https://store.donanimhaber.com/09/2a/6a/092a6a3157dfaa523c64c9b6d4d8d08e.jpg bunu da tuketim değerlerini merak eden arkadaşlar için koydum. şehir içinde, bir kısmı da dur kalk trafikte.

***Aracın 4 kullanım modu var ECO-COMFORT-SPORT-SPORT+ , ECO ve COMFORT tuketim için ideal, ben bu iki modda kullanıyorum.
    Tahmin edeceğiniz gibi SPORT ve SPORT+ çok yakıyor :) ama SPORT ta bile daha önce kullandığım SPORT modlarına göre tuketim çok iyi. 9-11lt diyebilirim ortalama. SPORT+ ise uzun sure denemedim henuz. Ek olarak iyi bir nokta, SPORT+ modunda ESP devreden çıkmıyor. Bizdeki BMWde SPORT+ modunda araba ucuyordu ama ESP otomatik olarak devreden cıkıyordu, istege baglı olmadıgından sıkıntıydı. Gerçi BMWde SPORT+ kaç kere kullandınız derseniz 5 ayda 3-4 kez kullandım o da ayrı konu :)
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

Aracınız çok güzel iyi günlerde kullanın. Orta kısım komple piano black ve çizilmeye müsait araç henüz yeniyken oraya nano koruma uygulatmanız da fayda var. Ben nasip aracı alır almaz ilk iş olarak bunu yapacağım.

teş. sagolun, siz de bir an önce kavuşursunuz inşallah.

O yüzden ahşap dişbudak almak en mantıklısı,çizilme ve leke problemini önlemek için,henüz sipariş vermeyenler bir düşünsünler derim.

• symmachos S kullanıcısına yanıt
    aracınızda donanım olarak akıllı ışık sistemi vardı yanlış hatırlamıyorsam. bu donanımında mavi ışık ile karşılama diye bir özellik olması lazım.

aracın kilitlerini açtığınızda gündüz farında mavi ışık ile sizi karşılayıp sonrasında beyaz renge dönüyor mu?

bu esnada dışarıda kapı tutamaklarının içerisinde ve aynaların altında aydınlatıcı beyaz led ışık yanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Aracını alanlar biraz foto paylaşsında gözümüz gönlümüz açılsın :)

İç donanımla ilgili 2 foto koydum. orta konsolda touch pad olacak yeni alınacak araclarda. Arkadaşın paylaştığı araç ilk gelen donanımı tam olmayan araçlardan bu nedenle bunda. Ama aşağıdaki gibi olacak. Agilitiy dugmesinin oldugu yer konusunda, ben showroomdayken, lansamanda orta konsolda uzerine çıkıp oynayan cocuklar gormustum. Ayrıca bir aracın montajında sorun da olabilir. ben dun bayagı bi bastırdım oynatamadım. bu fotodan sonra test ettim ne yalan soyleyim. :)
    https://store.donanimhaber.com/09/2a/6a/092a6a3157dfaa523c64c9b6d4d8d08e.jpg bunu da tuketim değerlerini merak eden arkadaşlar için koydum. şehir içinde, bir kısmı da dur kalk trafikte.

***Aracın 4 kullanım modu var ECO-COMFORT-SPORT-SPORT+ , ECO ve COMFORT tuketim için ideal, ben bu iki modda kullanıyorum.
    Tahmin edeceğiniz gibi SPORT ve SPORT+ çok yakıyor :) ama SPORT ta bile daha önce kullandığım SPORT modlarına göre tuketim çok iyi. 9-11lt diyebilirim ortalama. SPORT+ ise uzun sure denemedim henuz. Ek olarak iyi bir nokta, SPORT+ modunda ESP devreden çıkmıyor. Bizdeki BMWde SPORT+ modunda araba ucuyordu ama ESP otomatik olarak devreden cıkıyordu, istege baglı olmadıgından sıkıntıydı. Gerçi BMWde SPORT+ kaç kere kullandınız derseniz 5 ayda 3-4 kez kullandım o da ayrı konu :)
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

Aracınız çok güzel iyi günlerde kullanın. Orta kısım komple piano black ve çizilmeye müsait araç henüz yeniyken oraya nano koruma uygulatmanız da fayda var. Ben nasip aracı alır almaz ilk iş olarak bunu yapacağım.

Nano korumayı nerede yaptıracaksınız. Gerçekten etkilimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir süredir detailing merağım vardı. Ben kendi aracımı kendim temizlemeyi seviyorum. Yeni C almaya karar verince bu detailing işini iyic araştırdım. Bu nano işini sonax ta falan yaptıracaktım 1100TL civarı maliyeti var. Bende yurtdışı ve yurtiçi araştırmaya başladım. gtechniq diye ingiliz kökenli bir firmayı keşfettim. Youtube'da bolca video var bakabilirsiniz. Hemde bu ürünleri uygulamak için profesyonel olmaya gerek yok. Ürünü sür biraz bekle ve mikrofiber ile sil. Olay bu kadar basit.

Ürünün türkiye dağıtıcısını buldum. Onunla tanıştım ve ürünleri aldım. Yurtiçi ve yurtdışı kullanan herkes çok memnun. 2 yıla kadar koruma sağlıyor.

Araç içi içinhttp://gtechniq.com/shop/3s-for-cars/exterior-coatings/c4-permanent-trim-restorer/ bunu aldım. Araç dışı, jant, koltuk için nano koruma ürünlerini aldım. Nasipse araç gelince kendim uygulayacağım. Hatta bahçeşehir taraflarında birileri olursa birlikte seve seve uygularız.

Eğer bu detailing işini etaylı araştırmak isterseniz detailingturkey forumuna bakın derim.

• C180'lerde motor değişikliğine gidileceği konusunda bir duyum aldım. 1.6lt 170bg olacağı söyleniyor. Ayrıca küçük bir ihtimalde olsa yeni çıkardıkları 9G-Tronic şanzımanı uygulama ihtimalleri de var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

C180'lerde motor değişikliğine gidileceği konusunda bir duyum aldım. 1.6lt 170bg olacağı söyleniyor. Ayrıca küçük bir ihtimalde olsa yeni çıkardıkları 9G-Tronic şanzımanı uygulama ihtimalleri de var...

Zaman konusunda duyum varmı ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoMM3L R kullanıcısına yanıt
    Oyle safsatalara inanmayin. Arac daha tum pazarlarda satisa sunulmadi bile. Bu denli yeni bir arac icin boyle bir yenilik imkansiz. Makyajdan once motor guuncellemeleri zor. 9g-tronic ilk once 6 silindirli motorla gelecek. C180 icin daha cok var. C serisine ne zaman gelir o bile belirsiz.

• Resim isteyen arkadaşları kırmayalım.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: burak reis

Resim isteyen arkadaşları kırmayalım.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

Vaaayhocam yanıyor aracın içi

Ambiyans aydınlatması mavi mi bu arada? Konfigüratörde sarı ışık gözüküyordu sadece, yoksa iç ambiyans aydınlatma renkleri değiştirilebiliyormu?

• Eyvallah dostum.Işık Değiştiriliyor evet. Mavi hoş duruyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eyvallah dostum.Işık Değiştiriliyor evet. Mavi hoş duruyo.

Başka ne seçenekelr var renk olarak? Baya hoş durmuş direk dikkatimi çekti üstad

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Oyle safsatalara inanmayin. Arac daha tum pazarlarda satisa sunulmadi bile. Bu denli yeni bir arac icin boyle bir yenilik imkansiz. Makyajdan once motor guuncellemeleri zor. 9g-tronic ilk once 6 silindirli motorla gelecek. C180 icin daha cok var. C serisine ne zaman gelir o bile belirsiz.

Gelen haber MbClubTr Forumunun Adminine fabrikadaki arkadaşından... Kendiside bu bilgi doğrultusunda siparişini iptal etti ve bu gelişmeyi bekliyor...

Daha çok bekler Baska neler demis o arkadas merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: utku_uu

quote:

Eyvallah dostum.Işık Değiştiriliyor evet. Mavi hoş duruyo.

Başka ne seçenekelr var renk olarak? Baya hoş durmuş direk dikkatimi çekti üstad

Mavi,beyaz ve sarı.

• burak reis kullanıcısına yanıt
    Mavi çok şık durmuş hocam, koltuklar da sahane gozukuyo

• Sağol dostum. Koltuklar açık renk olunca mavi güzel duruyor evet. Siyah koltuktada sarı ve beyaz güzel duracaktır.

• quote:

quote:

Gelen haber MbClubTr Forumunun Adminine fabrikadaki arkadaşından... Kendiside bu bilgi doğrultusunda siparişini iptal etti ve bu gelişmeyi bekliyor...

Bu olay 2-3 sayfa önce konuşuldu ve yalan olduğu ortada,inanmayın bunlara,daha yeni araç çıkmış mercedes asla motor yenileme yapmaz,anca 4 sene sonra makyajda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

quote:

Bu olay 2-3 sayfa önce konuşuldu ve yalan olduğu ortada,inanmayın bunlara,daha yeni araç çıkmış mercedes asla motor yenileme yapmaz,anca 4 sene sonra makyajda.

Bu da iphone6 işine dondu daha 5s çıktığından beri 6 diye bir suru model dolaşıyor ortada bir suru hikaye. Bu da ona döndü, adamlar daha bunu satmışken hemen motor değiştirecek :) yakın zamanda değiştirecek olsa bu motor ve şanzımanla çıkardı.

**** Ben aracı alırken bu konuyu detaylı bir şekilde sordum. yeni C için motor veya şanzıman değişmesi sözkonusu değil.

Ben 2.0 dizel motor gelme ihtimalini de sordum, A4 2.0d ve 3.20d muadili olarak, 2.0 dizel ile alakalı MERCEDES genel bir çalışması varmış, bunu da şimdilik bayilere bile detaylandırmamış.Bu motor bile en az 2.5 sene sonra kendine yer bulabileceğini söyledi.

merhaba. mbclub da c bölümünde bulamadım konuyu linkini yollayabilir misiniz?
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar hosgeldin bu arada guzel paylasimlarinin devamini bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.