Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnlineCode: M3634935 aracı tasarladım ve büyük ihtimalle alacağım arabada bu olur. Görüşlerinizi bildirirmisiniz ekleyeceğim veya çıkartacağım bir donanım varmı sizce.?
  • arkadaşlar navi için 500 euromu vereceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

Bir süredir detailing merağım vardı. Ben kendi aracımı kendim temizlemeyi seviyorum. Yeni C almaya karar verince bu detailing işini iyic araştırdım. Bu nano işini sonax ta falan yaptıracaktım 1100TL civarı maliyeti var. Bende yurtdışı ve yurtiçi araştırmaya başladım. gtechniq diye ingiliz kökenli bir firmayı keşfettim. Youtube'da bolca video var bakabilirsiniz. Hemde bu ürünleri uygulamak için profesyonel olmaya gerek yok. Ürünü sür biraz bekle ve mikrofiber ile sil. Olay bu kadar basit.

Ürünün türkiye dağıtıcısını buldum. Onunla tanıştım ve ürünleri aldım. Yurtiçi ve yurtdışı kullanan herkes çok memnun. 2 yıla kadar koruma sağlıyor.

Araç içi içinhttp://gtechniq.com/shop/3s-for-cars/exterior-coatings/c4-permanent-trim-restorer/ bunu aldım. Araç dışı, jant, koltuk için nano koruma ürünlerini aldım. Nasipse araç gelince kendim uygulayacağım. Hatta bahçeşehir taraflarında birileri olursa birlikte seve seve uygularız.

Eğer bu detailing işini etaylı araştırmak isterseniz detailingturkey forumuna bakın derim.

Bugün gittim Ömer bey ile tanıştım. Malzemelerimi aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

Bir süredir detailing merağım vardı. Ben kendi aracımı kendim temizlemeyi seviyorum. Yeni C almaya karar verince bu detailing işini iyic araştırdım. Bu nano işini sonax ta falan yaptıracaktım 1100TL civarı maliyeti var. Bende yurtdışı ve yurtiçi araştırmaya başladım. gtechniq diye ingiliz kökenli bir firmayı keşfettim. Youtube'da bolca video var bakabilirsiniz. Hemde bu ürünleri uygulamak için profesyonel olmaya gerek yok. Ürünü sür biraz bekle ve mikrofiber ile sil. Olay bu kadar basit.

Ürünün türkiye dağıtıcısını buldum. Onunla tanıştım ve ürünleri aldım. Yurtiçi ve yurtdışı kullanan herkes çok memnun. 2 yıla kadar koruma sağlıyor.

Araç içi içinhttp://gtechniq.com/shop/3s-for-cars/exterior-coatings/c4-permanent-trim-restorer/ bunu aldım. Araç dışı, jant, koltuk için nano koruma ürünlerini aldım. Nasipse araç gelince kendim uygulayacağım. Hatta bahçeşehir taraflarında birileri olursa birlikte seve seve uygularız.

Eğer bu detailing işini etaylı araştırmak isterseniz detailingturkey forumuna bakın derim.

Bugün gittim Ömer bey ile tanıştım. Malzemelerimi aldım

Şimdiden size kolay gelsin :) sanırım benden önce uygulayacaksınız.

• ARKA KOLTUK KOL DAYAMA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?
    MALUM ARABA SATIŞ SİTESİNDEKİ FOTOLARA VE BAYİLERDEKİ ARABALARA BAKTIĞIMDA KOL DAYAMA OLDUĞUNU HİÇ GÖRMEDİM.
    SATIŞ TEMSİLCİME DANIŞTIĞIMDA ARKA KOLTUK KOL DAYAMANIN OLMASI İÇİN ÖNCELİKLE DERİ KOLTUK OLMASI VE ASİMETRİK KATLANMA ÖZELLİĞİNE ALMAMIZ GEREKİYORMUŞ. KOL DAYAMA BU ÖZELLİKLERİ ALINCA İLAVE OLUYORMUŞ.
    KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YADA ALDIĞI ARAÇTA ARKA KOLTUK KOL DAYAMA OLAN VARMI?
    TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: deblis

ARKA KOLTUK KOL DAYAMA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?
    MALUM ARABA SATIŞ SİTESİNDEKİ FOTOLARA VE BAYİLERDEKİ ARABALARA BAKTIĞIMDA KOL DAYAMA OLDUĞUNU HİÇ GÖRMEDİM.
    SATIŞ TEMSİLCİME DANIŞTIĞIMDA ARKA KOLTUK KOL DAYAMANIN OLMASI İÇİN ÖNCELİKLE DERİ KOLTUK OLMASI VE ASİMETRİK KATLANMA ÖZELLİĞİNE ALMAMIZ GEREKİYORMUŞ. KOL DAYAMA BU ÖZELLİKLERİ ALINCA İLAVE OLUYORMUŞ.
    KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YADA ALDIĞI ARAÇTA ARKA KOLTUK KOL DAYAMA OLAN VARMI?
    TEŞEKKÜRLER

Ben aldım, asimetrik yatan koltuk alınca kol dayama geldi o doğru.Ama deri koltuk olayını bilmiyorum, ben amg aldigim için deri standart idi diğer tip araçlarda bu nasıl bilmem ama asimetrik olayı gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: _WinterisComing_

arkadaşlar navi için 500 euromu vereceğiz?

Bu tutarı kim söyledi acaba ? Hiç navi fiyati yok henüz benim bildiğim.

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    SATIŞ TEMSİLCİMDEN ÇOK DAHA HIZLI CEVAP VERDİNİZ :) O BİLE BUNA CEVAP VEREBİLMEK İÇİN BİYERLERİ ARAYIP ÖĞRENMİŞTİ.
    ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • BU ARADA ARAÇ TÜRKİYE PİYASASINA ÇIKALI 3 AY OLDU (SANIRIM AVRUPADA DAHA ÖNCE ÇIKTI) ANCAK BİZİM ÜLKEMİZİN HİÇBİR OTOMOBİL OTORİTESİNİN HABERİ YOK SANIRIM.
    TV KANALLARI OLSUN WEB OLSUN HİÇ BİR YERDE PROFESYONEL BİR TEST GÖREMEDİM.
    SADECE BİZİM FORUMUN EDİTÖRÜ BİR TEST SÜRÜŞÜ YAPMIŞ O KADAR.
    SAFFET ABİNİN GARAJI KAPANDI MI YOKSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: deblis

SATIŞ TEMSİLCİMDEN ÇOK DAHA HIZLI CEVAP VERDİNİZ :) O BİLE BUNA CEVAP VEREBİLMEK İÇİN BİYERLERİ ARAYIP ÖĞRENMİŞTİ.
    ÇOK TEŞEKKÜRLER

Ben sitedeki konfigüratörde olan 2 hatayi duzelttrdim düşünün satış temsilcileri kem Kum ederken :) Vale kilidi standart amg de derken ısrarla bunun ücretli olduğunu söyleyip onda onda da hatalı olduklarını kendilerine öğrettim, bunları da sadece yabancı forumlarda okuyarak öğrendim :)

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    ben sordum onu araç geldiğinde konuşalım dediler. şöyle bir baktım nette bir önceki seride 600 eu vermişler becker için. aynı olur sanırım üç aşağı beş yukarı...
  • Premium pakedi gördünüzmü konfigüratöre yeni eklenmiş

Tercih edilebilir mi sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytekin01 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin online code dan ulaşamadım araç bilgilerine

• quote:

Orijinalden alıntı: utku_uu

Premium pakedi gördünüzmü konfigüratöre yeni eklenmiş

Premium paket hep vardı,13bin tl yerine 9bine alınabilir mantıksız değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytekin01

OnlineCode: M3634935 aracı tasarladım ve büyük ihtimalle alacağım arabada bu olur. Görüşlerinizi bildirirmisiniz ekleyeceğim veya çıkartacağım bir donanım varmı sizce.?

Aytekin hocam yaptığınız araca baktım,gayet şık ama bir iki nokta dikkatimi çekti,adaptif uzun far yardımcısı koymamışsınız led akıllı ışık sistemi koymanıza rağmen,600 tl ekleyip koymanızı tavsiye ederim,uzun yolculuklarda gayet işinize yarayacaktır pişman olmazsınız.Medya arabirimi koymuşsunuz,tamamen işe yaramayan bir özelliktir kendisi,command ile iletişimi sağlar ama araçta command olmadığı için boşa koyacağınız bir donanımdır,onu çıkartmanızı tavsiye ederim.Aracın dış renk ile iç renk uyumunu ben bulamadım,gri araca siyah artico deri döşeme daha güzel gelmekte bana göre ama tabi zevk meselesi,amg araç seçmenize rağmen direksiyon amg direksiyon değil renk seçimi yüzünden.Fakat tavsiyem medya ara birimi ile adaptif uzun far yardımcısı olayını bir düşünmeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passengerX -- 7 Haziran 2014; 14:13:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

O zaman benim dikkatimi cekmemis hocam 13bin tl iken

• quote:

quote:

quote:

Daha doğrusu premium paket içeriğini tek tek alırsanız 13000 civarına alıyorsunuz diyelim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha doğrusu premium paket içeriğini tek tek alırsanız 13000 civarına alıyorsunuz diyelim :)

Heh tamam şimdi anlaştık üstadım

Bnm konfigürasyona da bir göz atabilir misiniz?
    M7117882

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Heh tamam şimdi anlaştık üstadım

Bnm konfigürasyona da bir göz atabilir misiniz?
    M7117882

Sizin kodu yuklemiyor hocam. Aracın istenilen tasarımda biraraya getirilmesi ne yazık ki mümkün değildir diyor.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.