Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (744. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selam arkadaşlar,
    2017 model 9gtronic vites ile önceki 7gtronic viteslerin çok farkı var mı?
  • Arkadaşlar, Mercedes-Benz tarafından yazılım güncellemesi ile şimdiki 156 ps motorun, 175 ps olacağını duydum. Doğruluk payı var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meyegen M kullanıcısına yanıt
    Uzun süreli 7g kullanmadım fakat yaklaşık 6000 kmdir 9g kullanıyorum aracı sıfır aldım. Yakıt tüketimimle ilgili fotoğraf paylaşabilirim dilerseniz. 12 l ortalama gördüğüm de oldu 5,9 da oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theimperial

C180 atak bir makina. OTOPARK.COM testi ve bayiler açıktır inanmayan test edebilir:)

Sport+ 'da vites geçişlerindeki egzos patlatması yeter. Arka çift çıkış egzosu yeter. Kendini kanıtlamış gerçek Mercedes motoru.

Sport + da ben hic boyle egzostan patlama sesi duymadim ya da farketmedim. Yalniz bizim modellerde (avantgarde) cift egsoz cikisi son susturucunun uzerinde, amg lerdeki gibi katalizorden ayrilmiyor, bundan dolayi olabilir mi?

• theimperial T kullanıcısına yanıt
    Benzinli fanlari guldurdunuz beni yine :)

C200 d amg 1 yildir kullaniyorum en ufak bir problem yasamadim bence yeter derece performansli son derece ekonomik ...

Premium da vergi ve yakit avantaji var...

Cok dogru karar vermisim...

Zaten benzinli tercih etsem c180 degil 3 serisi cok daha mantikliydi aldigim tarihte su an 3 serisi de 1.5 benzinli motora gecmis kasa da yakinda degisecek tercih edilmez .

Turbo arizasi yasayan arkadas hangi serviste yasadi bu sikintiyi Has mi Mengerler mi ? Sehir ?

• Şu benzinli W205 kullanan arkadaşların arabalarını C63 zannetmelerine bayılıyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 18 Ekim 2017; 22:42:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harvey Dent kullanıcısına yanıt
    Valla yaparlar mı bilmiyorum ama yapsalar çok iyi olur senelerdir aynı motor aynı hp

• 180 e binip benzinli performansı diye ayılıp bitenler arkadan 2.0 dizel gelince ne tepki veriyorlar acaba

• Toxicated kullanıcısına yanıt
    2.0 dizelin arkasından 2.0 benzinli geldiğinde onlar ne tepki veriyorsa onu veriyoruzdur dostum :) Arabayı C63 sandığımız yok artıları eksileri var benzinli arabanın. Ben tonlarca para verip üç kuruş az yaksın diye düşünecek biri değilim mesela. Alırken de epey fiyat farkı var yaptığın kmnin çok olması lazım. Dizelin performansı da pek çok insanı tatmin eder ama benim eski focus da neredeyse aynı sürede 100 e vuruyordu. Ben bi tık iyi olsun istedim. 2.0 motorun vergisi 3500 tl olmuş memlekette, biz neleri konuşuyoruz. Gönül ister en az 2.0 motorlu araç kullanalım

• C 200 D sahibiyim, aracım 80.000 Km oldu herhangi bir turbo arızası veya başka arıza yaşamadım, trim ses sorunum var oda 19 jant kullandığım için olabilir.
  • c200d turbo arızası gerçekten bende çok gördüm, tüm Mercedes servisleri turbo arızalı c200d'lerle dolu ve bu yalnızca c200d'nin çok satması ile açıklanamaz. C180 maksimum 2 litre fazla yakıyor c200d'den defalarca denenmiştir, çok yakan ve gerçekten çok çok kötü bir performans sunan bir araç c200d. Türkiye'deki anlamsız dizel çılgınlığının Mercedes tarafından sömürülmesinden başka birşey değil bu araç maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytron

c200d turbo arızası gerçekten bende çok gördüm, tüm Mercedes servisleri turbo arızalı c200d'lerle dolu ve bu yalnızca c200d'nin çok satması ile açıklanamaz. C180 maksimum 2 litre fazla yakıyor c200d'den defalarca denenmiştir, çok yakan ve gerçekten çok çok kötü bir performans sunan bir araç c200d. Türkiye'deki anlamsız dizel çılgınlığının Mercedes tarafından sömürülmesinden başka birşey değil bu araç maalesef.

Koskoca AYTRON REIS bunu yazıyorsa zaten doğrudur:)

Aytron hocamı bilen bilir, bilmeyen öğrenir.

Ayranı yok içmeye ne demek dostum?
    Sen benim ne kadar kazmadığımı ne iş yaptığımı nereden biliyorsun? Büyük ihtimal ya lise sondasın, ya da ünide okuyan BABA PARASIYLA arabasını alan birisin. Üslubun bunu gösteriyor. Bende 6 tane araba var, 6’ sı da dizel. Hepsini kendi paramla çok şükür aldım. Yine olsa yine dizel alırım. Bu tercihtir,
    saygı duymak zorundasın ki saygı göresin. Hangi yolda durup drag yapıyorsun? İstanbulda 2km/h hız ile ilerleyen yolda mı 0-100 deniyorsun?
    320d senin 156hp kıçı kırık 1.6 LT motorlu arabanın arkasına gelince sağa çekilmiyor musun? Eğer çekilmiyorum dersen yalanın kralını söylemiş olursun, 320d 1.6 LT 156 hp motorlu arabanı TORK u ile ezer geçer sadece.
    Kimse C200d’ ye çok iyi gidiyor mükemmel veya uçuyor demiyor. Kaç tane C200d kullanıcısının C180 sahiplerine laf attığını gördün? Bir de tam tersine bak.
    Bu kuyruk acınızın tek ama tek sebebi ikinci elde benzinli arabalarınızın ciddi değer kaybetmesi. İsteyen malum siteye bakabilir, orada açık ve net herşey. Siz C200d dökülüyor dedikçe daha fazla satıyor C200d. Git bir MB bayisine sor sana yanıt verirler.
    Sokakta gezen adam 40 bin TL’ ye araba alacağında bile dizel mi diye soruyor hesap et.
    Siz adamı BMW’ ci yaparsınız gerçekten.
    Çoluk çocuk muhabbeti sıktı artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Sizin mantığınızı çözemedim. 2.0 vs 1.6 motorlar niye kıyaslanır ki? Çocuk gibi yarışa gireceksek 320d yi geçen araba da var ee ne yapacağız şimdi uzar gider bu. Fiyatları aynı değil, vergileri aynı değil, motor hacimleri aynı değil buradaki mantık nedir? Dünya dizeli terkediyor biz övüyoruz. Sonra bu memleket ilerlesin. Ha şunu da eklemek istiyorum. İsteyen istediğini alır, kendi parası kendi zevki bu kadar kavgaya gerek yok. Herkes aracına kazasız belasız binsin. Değer kaybetmeyecek diye araba seçmek de acınası bir durum. Araba keyif içindir arkadaşlar bu kadar takmayın kafanıza. Basitçe hesap yapın, yılda yaptığınız km, buna bağlı bakım masrafı, aracı alırken bağladığınız peşin para, kredi ile alıyorsanız buna ödeyeceğiniz +faiz, hala daha avantajlıysa dizel alın arkadaşlar almamanız aptallık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Ayranı yok içmeye ne demek dostum?
    Sen benim ne kadar kazmadığımı ne iş yaptığımı nereden biliyorsun? Büyük ihtimal ya lise sondasın, ya da ünide okuyan BABA PARASIYLA arabasını alan birisin. Üslubun bunu gösteriyor. Bende 6 tane araba var, 6’ sı da dizel. Hepsini kendi paramla çok şükür aldım. Yine olsa yine dizel alırım. Bu tercihtir,
    saygı duymak zorundasın ki saygı göresin. Hangi yolda durup drag yapıyorsun? İstanbulda 2km/h hız ile ilerleyen yolda mı 0-100 deniyorsun?
    320d senin 156hp kıçı kırık 1.6 LT motorlu arabanın arkasına gelince sağa çekilmiyor musun? Eğer çekilmiyorum dersen yalanın kralını söylemiş olursun, 320d 1.6 LT 156 hp motorlu arabanı TORK u ile ezer geçer sadece.
    Kimse C200d’ ye çok iyi gidiyor mükemmel veya uçuyor demiyor. Kaç tane C200d kullanıcısının C180 sahiplerine laf attığını gördün? Bir de tam tersine bak.
    Bu kuyruk acınızın tek ama tek sebebi ikinci elde benzinli arabalarınızın ciddi değer kaybetmesi. İsteyen malum siteye bakabilir, orada açık ve net herşey. Siz C200d dökülüyor dedikçe daha fazla satıyor C200d. Git bir MB bayisine sor sana yanıt verirler.
    Sokakta gezen adam 40 bin TL’ ye araba alacağında bile dizel mi diye soruyor hesap et.
    Siz adamı BMW’ ci yaparsınız gerçekten.
    Çoluk çocuk muhabbeti sıktı artık.

Boşverin şunları yahu..Abuk subuk laflar ediyorlar 1600 motor benzinli aracı savunmak için. Ulan bu motora avrupada eşek diye binmezler bile. en azından c200d'deki motor almanyada,belçikada,hollandada,ingilterede satılıyor..Renaul ve Nissan adı altında zaten peynir ekmek gibi gidiyor..

Ayrıca çok parası olan varsa gitsin benzine bayılacağına fakir fukara sevindirsin,arabaya 200 lira veren benzine yılda 10 lira vermek zorunda değil. Nitekim bazı gerizekalılar satılan porsche'lerin bile %95'inin dizel olduğunun farkında değil.

C180 dünyanın hangi ülkesinde kendini kime kanıtlamış merak ettim..C200'de esnaf işiymiş ben hayatımda bu kadar boş konuşan birine rastlamadım.

Evet 180'i mühendisler, 200d'i esnaflar odası tasarlamış he liseli he.. Lan beyinsiz S350'ye bile dizel biniyor adam 2 litre yüzünden mi? 1 milyon tl'si var ama benzine parası yok öylemi.. İstersen sor bakalım benzinli S serisi kaç tane satmış bu sene bayi ?

Bu arada aşağıya ekran görüntüsü ekliyorum bu troll sadece bizim konuda değil bmw ,talisman,mercedes e konularındada trolluk yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 20 Ekim 2017; 14:3:56 >

• C200d alan 10 bin lirayı direk çöpe atıyor zaten C200d'in değer kaybı daha fazla sahibindene bakabilirsiniz.

• C180 sorunsuzluguyla kendini ispat etmis yilların motorudur. Tum Avrupa ulkelerinde de gayet satılmaktadır. Hic mi Avrupa'ya gitmiyorsunuz ben is gereği 2 ayda bir gidiyorum en az. Bir tane C200d fotoğrafı atın bana Almanya'dan, 1 mesaj daha atmam o mesajın üzerine.

Mbworld forumuna girin C180 gırla var,C200d sayısı sıfır.

Amcacım, (Kusura bakma 32 yaşında çocuğun olduğunu yeni öğrendim)
    Ya da 10 yaşında filan çocuğunuz olduysa onu bilemem tabi.
    Sizinle gerçekten s..dik yarıştırmayacağım.
    İstediğiniz kadar yalan dolan turbo patlıyor araba yanıyor yok çatlıyor tavanı çöküyor yolda giderken tekeri çıkıyor filan deseniz de bu ülkedeki vatandaşların dizel sevdasından dolayı
    HER ZAMAN C200D, C180 DEN DAHA ÇOK SATACAK BUNUN KABULLENİN. Buradaki 2-3 tane adamın yazdıkları ile millet araba almıyor.
    Hiçbir ülkede satılmıyor diye başka bir yerde birileri de demişti, satıldığını çok güzel kanıtladım. Bu motor şanzımanına kadar aynı olacak şekilde Avrupa' daki diğer 3-5 veya 5-10 ülkede de satılıyor. Satılmıyor diyerek resmen yalan söylüyorsunuz.
    Koskoca MB' de binlerce mühendis var, adamlar gerizekalı o motoru oraya koymuş, ama biz SAMAN - SIĞIR İTHAL EDEN ülkenin vatandaşları o kadar çok akıllıyız ki adamların yaptığı arabaya b.k atıyoruz.
    Şu C180' cilerin kuyruk acısı konusu için daha çok yazmayacağım. Çatlasanız da patlasanız da dizel her zaman daha çok satar bu ülkede.
    Adam gitmiş S350 almış 1 milyon TL para vermiş adama fakir diyorsunuz? Bir de benim yaşımda (32) çocuğunuz varmış. 50-60 yaşındasınız yani ortalama.
    50-60 yaşında adamın yazacağı üslup değil sizinki. Bu bile yalan.
    Baba parası konusunda gelince de istediğin zaman iş yerime davet edebilirim Bursa' da. Baba parası mı kendi paramız mı öğrenirsin.

• W205 C180 AMG yakıt konusu;

MBWorld.org Forums
    Gas Consumption C180 - MBWorld.org Forums
    https://mbworld.org/forums/c-class-w205/601837-gas-consumption-c180.html

Hangi renk konusu,

MBWorld.org Forums
    C180 AMG, Diamond silver or Selenite grey - MBWorld.org Forums
    https://mbworld.org/forums/c-class-w205/664411-c180-amg-diamond-silver-selenite-grey.html

Modifiye,

MBWorld.org Forums
    Modifications for C180 W205 - MBWorld.org Forums
    https://mbworld.org/forums/c-class-w205/664135-modifications-c180-w205.html

MBWorld.org Forums
    Mercedes C180 W205 2015 - Command and Dealer/Engineering Mode Question - MBWorld.org Forums
    https://mbworld.org/forums/c-class-w205/553110-mercedes-c180-w205-2015-command-dealer-engineering-mode-question.html

Daha da atmayayım konudaki mesajlar da W205 C180 kullananlara ait.

7G TRONIC İLE AVRUPADA C200d satılmıyor SADECE TÜRKİYEDE 7G İLE SATILIYOR ALMANYADA SİPARİS EDİLEMİYOR.

ALMANYADA 1 TANE SATILMIYOR, sisteme düşmüyor. Almanya'ya kaç kez gittin? Köln bayisini her gidişimde ziyaret ediyorum ve özellikle sordum ben. Ne anlatıyorsun?

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Oglum 12 yasinda:)

Fakir demedim ki, sen 320d vs C180 yaparsan dön de kendi arabana bak derim o yuzden ayrani yok icmeye yazdım

S350d cok guzel makina hakiki Mercedes motoru kesinlikle tercih ederim, Renault degil.

Senin motorun on çekiş icin o yuzden her gün biri patliyor 7G ile uyumlu degil

CLA180d lere vs laf etmem 7G DCT ve 1.5 dci artı olarak araclar on ceker o yuzden hic sıkıntısı yok. Uzatmayın iste sahibindenden ilan da attım C200d zarar ettiriyor asil cunku gereksiz pahalı ve cok satılık arac var cunku arıza yapıyor gitmiyor güncelleme yapınca 120 beygire düşüyor cok yakıyor vs vs

Bunları ben degil fanatik olmayan C200d sahipleri yazdı

• 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.