Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar .. Arka koltuklarda ısıtma ve ekran taktırma imkanı yok , olmamasıda uzucu cunku cocuklar ıcın kesınlıkle ıhtıyac ( abımın ufaklıklar satılan araçta uzun yolculuklarda oldukça keyıf almaktaydılar ) ancak avrupada bu ımkanlar varmış buda oldukça sinir bozucu .. 19 jant gorunus olarak ne kadar ıyıyse konfor olarak ve ülke yolları için sıkıntılı .. 18 de karar kılındı .. forum sayesınde satış temsılcisine gayet bilgili ve net gittik adam da hafif bir dumurluk oluştu ))) Bi aksilik olmazsa airmatic akıllı led ve burmeıster ses sıstemı eklı guzel bır kombınasyon ve 1.6 benzınlı secenek terch edılıcek , abım bişiler felan daha eklıyordu o sırada ben Glc modelını ınceledım ,şahsi fikrim fena olmamış ancak 2.2 motor ile 300 k ları rahat goren fıyatı bence fazla ( tabıkı vergı sıstemının rezıllıgı ) cidden yuksek .. Tüm forum ahalisine teşekkurler ve klawyenıze saglık :))
  • dr.tolgaaa D kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. anladığım kadarıyla sensörler o koltuğa birinin oturduğunu algılıyor ve yolcu airbag i devreye girdiğine dair uyarı veriyor. ama bugüne kadar neden bu uyarıyla karşılaşmadım? yeni mi aklına geldi? deli sorular..

benzinli motor için tuning çözümü var mı bilmoyorum. benim aracım dizel ama sorduğum yerleri size pm atayım görüşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadohan

Selam arkadaşlar .. Arka koltuklarda ısıtma ve ekran taktırma imkanı yok , olmamasıda uzucu cunku cocuklar ıcın kesınlıkle ıhtıyac ( abımın ufaklıklar satılan araçta uzun yolculuklarda oldukça keyıf almaktaydılar ) ancak avrupada bu ımkanlar varmış buda oldukça sinir bozucu .. 19 jant gorunus olarak ne kadar ıyıyse konfor olarak ve ülke yolları için sıkıntılı .. 18 de karar kılındı .. forum sayesınde satış temsılcisine gayet bilgili ve net gittik adam da hafif bir dumurluk oluştu ))) Bi aksilik olmazsa airmatic akıllı led ve burmeıster ses sıstemı eklı guzel bır kombınasyon ve 1.6 benzınlı secenek terch edılıcek , abım bişiler felan daha eklıyordu o sırada ben Glc modelını ınceledım ,şahsi fikrim fena olmamış ancak 2.2 motor ile 300 k ları rahat goren fıyatı bence fazla ( tabıkı vergı sıstemının rezıllıgı ) cidden yuksek .. Tüm forum ahalisine teşekkurler ve klawyenıze saglık :))

Airmatic ve garanti kapsamı konuları için ciddi bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim, diğer foruma da bakabilirsiniz.
    Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 30 Ekim 2015; 14:07:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yillik bakim icin istanbul kartaldaki servisi onerir misiniz arkadaslar? Bir de kasko yeniletenler ne kadar prim odediler bilgisi olanlar paylasirsa forum ahali olarak memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutcan -- 30 Ekim 2015; 14:25:10 >
  • 1.6 dizel GLC ekim 2016 da gelecek. Bu motorda 4MATIC olmayacak.

http://blog.mercedes-benz-passion.com/2015/10/zusaetzliche-motorisierungen-fuer-den-glc-2016-sportmodell-ab-voraussichtlich-april-16/

• Hasmer merso aradı glc için, bu aracın sol marspiyelde ezik var. %2 indirim bundan varmış. Merco defolu mal satıyor ayippp

• tcoRED T kullanıcısına yanıt
    emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Engineering mode ile tamamen kapatılıyor diye biliyorum ama denemedim.
    Buyurun link vereyim.
    autotestsserviceyoutube
    Mercedes W205 How to fully deactivate ESP in the C-Class / ESP völlig abschalten in der C-Klasse
    https://m.youtube.com/watch?v=dWUUx4pcleE

Şayet tamamen kapanıyorsa dikkatli kullanmakta fayda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 30 Ekim 2015; 19:34:09 >

• Arkadaşlar bilen var mı türkiye de herhangi bir bayide c200 d amg paladium gri araç var mı ? Soracağım yarın zaten ama şimdiden bilgi almak istedim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: feriterk

Hasmer merso aradı glc için, bu aracın sol marspiyelde ezik var. %2 indirim bundan varmış. Merco defolu mal satıyor ayippp

Niye eksi verildi acaba? Çok merak ettim şimdi? rahatsız mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 30 Ekim 2015; 20:54:47 >
  • meceng M kullanıcısına yanıt
    bu aracı dsg deki gibi manuel viteste sabit tutabileceğimiz bir ayar var mı? Individual modda oluyor demeyin olmuyor.
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    Kocaeli mengerler de vardı bir ara, satmadılarsa duruyordur, burmester ve 19 çok kollu jant iletsi sanırım. İyi akşamlar.

• Bazı ön panel fotograflarında dikkatimi çekti ekrandaki görüntüler benimkinden farklı yakıt ortalamasının gösterdiği bölüm, vites konumunun yazdıgı yerdede etrafında gölge var bilmem anlata bidimmi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sulbas

cevap için teşekkürler. anladığım kadarıyla sensörler o koltuğa birinin oturduğunu algılıyor ve yolcu airbag i devreye girdiğine dair uyarı veriyor. ama bugüne kadar neden bu uyarıyla karşılaşmadım? yeni mi aklına geldi? deli sorular..

benzinli motor için tuning çözümü var mı bilmoyorum. benim aracım dizel ama sorduğum yerleri size pm atayım görüşün.

Ön koltuğa oturan belli bir kilonun altındaysa çocuk veya çocuk koltuğu olabileceği ihtimaline karşı uyarı veriyormuş
    Bir bu özellikten bir de üstü açık stop etmişken yağmur yağdığında üstü kapatıyor ama aralık bırakıyor ( arabada uyuyan çocuk olma ihtimali için)
    Bunlar en etkilendiğim özellikleriydi

• Arkadaşlar.

Mercedes Renault'tan aldığı dizel motordan yavaş yavaş vaz mı geçiyor. Ya da Renault taleplere mi yetişemiyor. Bu sabah 2 tane Mercedes otomobil gördüm. Hatta birini her gün görüyorum. Gıcır gıcır. Yepyeni. C250 d yazıyor arkasında. Bir diğeri de A180 d yazıyor. CDI yerine d yazıyor.

Neden böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.tolgaaa

quote:

Orijinalden alıntı: sulbas

Merhaba arkadaşlar,

Aracım 10600km ye geldi. bu noktaya kadar Renault açısından işler yolunda, bekleneni alıyorum. özellikle spor modu tatminkar. 1.6 sınıfında kıyaslama olarak yokuşta anca jettayla yarışıyorsunuz ama düzlükte ve virajlarda sınıf farkı kendini gösteriyor.

Mercedes için ise işler karmaşıklaşmaya başladı. şu sıralar, aşağıdaki resimde görünen anlamsız uyarıyı ara ara almaya başladım. dün de şöför tarafındaki kumandadan arka-sol camın kontrolünü yapamaz oldum. ne açılıyor, ne kapanıyor. bazen tam açıyorum, kapatamıyorum. bir temazsızlık var heralde tuşta.

bu konularda tecrübe yaşayanlar varsa paylaşabilir mi?

Ben sağ ön koltuğa ağır Çanta, kavun veya karpuz koyduğumda bu uyarıyı veriyor
    Ben de "vaybe ön koltukta çocuk oturuyor zannetti
    Arabaya bak süper" diye yorum yapıyorum...

Ben yıllarca bu chip işlerinden uzak durdum. Bmw 520i sahibi bir arkadaşım vasıtasıyla cpa markasıyla tanıştım. Aracın garantisinin bozulmadığını ve çok kolay sökülüp takılabildiğini gördüm. Araçta hissedilir bir performans artışını bizzat şahit oldum. Kendi gözlerimle gördüğüm için Cpa chip tuningi tavsiye edebilirim. Şimdi 2015 amg cla 200 kullanıcısıyım. Biz Bahçelievlerde taktırdık ama bildiğimkadarıyla bir sürü şubesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Arkadaşlar.

Mercedes Renault'tan aldığı dizel motordan yavaş yavaş vaz mı geçiyor. Ya da Renault taleplere mi yetişemiyor. Bu sabah 2 tane Mercedes otomobil gördüm. Hatta birini her gün görüyorum. Gıcır gıcır. Yepyeni. C250 d yazıyor arkasında. Bir diğeri de A180 d yazıyor. CDI yerine d yazıyor.

Neden böyle.

C250D almıştır bir vatandaş normaldir.
    C200 veya A180 Bluetech değil, yaklaşık 4-5 aydır yeni çıkan araçlarda d yazıyor.
    Yani devam problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Bazı ön panel fotograflarında dikkatimi çekti ekrandaki görüntüler benimkinden farklı yakıt ortalamasının gösterdiği bölüm, vites konumunun yazdıgı yerdede etrafında gölge var bilmem anlata bidimmi :)

2014/2015 modellerin panelleri farklı.
    Ya da 2015 modelde belli bir dönemden sonrakilerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Arkadaşlar.

Neden böyle.

C250D almıştır bir vatandaş normaldir.
    C200 veya A180 Bluetech değil, yaklaşık 4-5 aydır yeni çıkan araçlarda d yazıyor.
    Yani devam problem yok.

Anlaşılmıştır. Teşekkürler.

• Arkadaşlar C200' de orta konsoldaki çakmaklığa giden sigorta, kutuda bulunanlardan hangisi ( kaç amperlik olan ) bilginiz var mı?

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    1 Haziran 2015'ten itibaren üretilen dizel modellere, aracın dizel olduğunu ifade etmek için "bluetec" yerine "d" kullanılmaya başlandı. 4 Temmuz günü aracımı teslim almaya gittiğimde yeni gelen araçlarda görmüştüm. STnin söylediğine göre; "bluetec" ifadesinin ne anlama geldiği çok soruluyor ve kafa karıştırıyormuş, onun için gelen talepler üzerine değiştirilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.