Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (433. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genuine wood veneer diye paylaşmışlar işte gerçek ahşap kaplama diye resmi sitede var . 1-2 milimetre bu veya tamamen dibine kadar ahşap demem için benim onu komple parçalamam lazım. Bu kimseninde umrunda değil ancak torpidonun üzerine kırmızı çizgi çekmekten çok daha fazla ugraşılmış bir iç mekan olduğu da belli oluyor o 1 milimetre de olsa 30 santimetre de görüp test edip anlayabiliyoruz. Kendinde yazıyorsun deri hisli kaplamalarla diğerlerinden farklı olduğunu. Bunlara ek olarak kapı içlerinde de yumuşak deri var. Buna lüx diyince kendimizi bir şey sanıyoruz o yüzden öyle de demeyelim de rakiplerinden hallice diyelim. 2000 model m5 i gelip şuraya kıyas konusu yapan sensin ancak bize amg gt s kullanıcısı mısınız sanki diyorsun. Forumdaki amaç zaten yardımlaşma bilgilenme gerçi bu konuda da bu tartışmalar yüzünden kaç kişi bıraktı hepimiz biliyoruz. Böyle giderse de kimse kalmaz . O yüzden artık boş tartışmalar yerine soru sorabilelim ihtiyacı olana da cevap verebilelim de önemli mesajlar bu tartışmalar yüzünden arkada kalmasın. Mesela bende sormuştum burada command online taktırmadan TV veya USB den film izlerken seyir halinde görüntü kapanmasını engelleyebiliyor muyuz diye. Hatta merak eden bir kişi daha vardı. Bunları tartışmak yerine ahşabın gerçek olup olmadığını tartışıyoruz. Mercedes gerçek demiş değilse de allah belalarını versin verdiğimiz para da haram olsun diyelim.

• Ama klavye pehlivanı olmak daha kolay tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes aracının kıymetini bilsin, bunlar gibi para kazanamayan tiplerin kedi ciğer mevzularını bir kenara koymak daha yararlı olur.

• koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    ben kendi adıma neden girdiğimi söyleyeyim, araç aldıktan sonra araçla ilgili sorular bitmiyor, yeni şeyler öğrenilmeye, yeni sorunlara çözüm aranmaya, başkalarının problemlerine cevap verilmeye çalışılıyor. bu nedenle araç aldıktan sonra da araç sahiplerinin böyle forumlarda olması mantıklı. mide bulantısından kaçan mtutun gibi adamlardan çok şey öğrendik, navigasyonu getirtmenin yolunu bulduk, kısacası bizim işimize yarıyor forum.

insanların araç aldıktan sonra neden foruma girdiğini sorgulayacağına, "acaba ben bu forumda ne yapıyorum", "iki gündür ahşabın gerçek olduğu kanıtlanmasına rağmen neden laf geveliyorum" gibi soruları kendine sor, çünkü asıl bu çok ilginç.

İstersen W205'den nefret et, istersen mercedes'ten, kimseyi ilgilendirmez. türk forumları arasında en çok kullanıcının bir araya geldiği yerde yalan söyleyerek, küçük bir kız çocuğu gibi gerçek söylenmesine rağmen ağlayarak aynı mesajları tekrarlaman, konu küllenince kendini unuttuturp birkaç ay sonra gelip tekrar gelip aynı şeyleri söylemen durumunda cevabını alırsın, çünkü insanları yanlış bilgilendirmeye hakkın yok.

"yanlış biliyormuşum, doğrusunu öğrendim" demek bir erdem ama trollde erdem olsa troll olmaz.

• kimin yalan söylediği gayet net
    videoda gelen plastik sesine onlar liseli ne anlar gercek ahsap dendi
    görüntüyü vermek için en iyi ihtimal 1-2 mm ahsap var, malzemenin temeli plastik dendiğinde gercek ahsap dendi
    malzeme ahsap yoğunluklu olsa plastik olduğu kabul edilen piano blackle 2 bin fark olmaz, ağac cesidine göre fiyat degismesi gerekirdi dedik abuk sabuk laflar dendi
    ama en komiği ve inanılmazı ben en iyi ihtimal 1-2 mm gercek goruntuyu vermeesi icin vardir, malzemenin kendisi piano blackten farklı değildir dediğimde laf edenlerin bir de tutup ahsabin kaplamasi gercekmiş, ozur dile diyebilmesi, bu kadari artik komedi mi baska bisey mi bilemedim. 3 mesaj önce bu sınıfta hatta daha ustunde gercek ahsap zaten yok dememe bunu dediğimde karsi cikmasina karsin simdi benim cumlemle gelmis, bu arac heralde rolls royce deil gercek ahsabi bu kadar diyebilmek
    kim erdemli kim yalanci ortada

• Biz aracımızdaki ahşaba dokunurken sen ancak videodan izlersin işte.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Araçta sanırım command online haricinde audio20 de bir video oynatıcısı yok, zira tüm formatlarda denedim ama görüntü yok, giderken değil dururken bile audio20 ile görüntü en azından bende yok. Belki onun için de mb app larda yayınlanan bir eklenti ile çözülebilir ama sanırım mercedes bu konuya pek de derinlemesine girmemiş gibi duruyor, yada işletim sistemi yetmiyor, çünkü bildiğiniz gibi internet browser bile symbian telefonlardaki java browser ı. Bekleyip görmek lazım gelişmeleri.

• koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    asıl özeti ben geçeyim:

konu: gerçek olduğu resmi kaynaklarca doğrulanmış ahşap iç mekan aksamına plastik diyen troll.

forum tepkisi: resmi kaynaklar paylaşılarak çürütülen iddia ve verilen onlarca cevap-kanıt.

troll tepkisi: en ucuz mersoya binen aşağılık yaratıklar, youtube incelemesinde adamlar eliyle konsola vurmuş plastik demişler, mercedes resmi kaynakları ne ola ki?

bence de kalite epey ortada.
  • Allaha şükürler olsun ki mercedesin birçok modelini alabilecek param var. Ayrıca c class aracımıza mercedesin girişi diyen zavallıya şunu sormak isterim. c class mercedesin giriş modeliyse a3 audinin eşantiyonu mu acaba?

• lastik ve lastik hava basıncı üzerine bir kafa karışıklığı vardı. r18 lastiklerde hava basıncı tavsiyesi 38 psi - 260 bar. bana bu değer bmw'den ve önceki araçlardan sonra açıkçası biraz fazla gelmişti.

fabrika, kullanım kılavuzuna göre sedanlarda 4 psi'lık daha az basınç toleransı açıklamış. yani herhangi bir kullanım ve emniyet sorunu yaşanmaksızın lastikler minimum 34 psi olarak ayarlanabilmekte.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• aviator37 A kullanıcısına yanıt
    konunun bu derece sevimsizleşmesini gerektirecek bişey yok, kim ne parada araba almış bu da benim meselem değil, başlıkta bana karşı yazılan onlarca mesajı görmeden, bu ifadenin normal bir mercedes c sahibine yazılmış gibi alırsanız bu haklı bişey olmaz. bu mesele bizim c miz var, sen daha alamadın gibi yazılan yazılaradır, bunu da bi önceki yazımda yazdm, öle giriş sınıfı araclar alıp, 0-100 ü 10.5 sn araba alıp kusura bakmayın da milleti ezemezsiniz, ha alırsın bambaska bi model, bu davranış yine doğru duzgun bi davranış olmaz ama bu ifadeleri 0-100 ü 10.5 sn olan giriş model araclarla yazmak gibi komik olmaz en azından
    ben burada davranış bozukluğu başka bişeyde görüyorum. bi arkadasımız bana hitaben soruyor gercek ahsap mı değil mi diye, soruda ahsap kaplama gibi bir ifade de yok, ben,m buna yazdığım değil yanıtı ve herkesin olaya müdahil olup uzayıp durması. malzeme plastik belki içinde bir iki milimlik görüntüyü vermesi için kullanılan ahsap olabilir, malzemenin kendisi videoda söylendiği şekilde plastik diyen de benim, burada aksi kanıtlanan ne var anlayabilmek mumkun değil, dileyen de bu saatten sonra aracının rolls royce gibi gercek ahsap olduğunu dusunebilir, beni ilgilendirmiyor.

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    hocam nereden yaptırdınız ? ben malatyadayım aracımı 10 gün önce aldım ve meraktan 15000 bakım fiyatını sordum 1240 tl dediler ve sizin yaptırdığınız şeylerden başka birşeyde söylemediler. 15000 bakımını yaptırn arkadaşlar varsa aceba kaç paraya yaptırdınız ?
  • Ahşap veya plastik konu çok uzayıp çirkinlesmedimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 26 Ekim 2015; 21:56:27 >
  • Arkadaşlar merhaba normal ekrana sahip olan w205 serisi araçlarda video oynatabilme özelliği var mı?Ya da telefonda oynayan video yu o ekrana aktarma gibi bir şey yapabilir miyim?
  • merhaba iyi akşamlar herkese...2014 c200 bluetech amg ile 2015 c200d amg arasında fark var mı varsa neler cevaplayanlar için teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitgzc

merhaba iyi akşamlar herkese...2014 c200 bluetech amg ile 2015 c200d amg arasında fark var mı varsa neler cevaplayanlar için teşekkürler şimdiden...

Araçlar birebir aynı. Mercedes isim değişikliği yapıp bluetechi d yaptı.

• Merhaba sizce a180 amg 2014 25000 kmdeki arabamı yoksa 2015 bmw 1.16i 7000 km olanmi ikiside dolu sanrooflu zenonlu full tecrübelerinize dayanarak soruyorum çok kararsız kaldım yardım lütfen mercedese 87 bin TL bmw ye ise 85 bin fiyat aldım tecrübelerinize ihtiyacım varrrr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • W205 de kullanilan ahsap kaplamalarin gercek ahsap oldugu hem mercedesin aciklamalarindan hemde zaten malzemenin hissiyati sebebiyle gayet ortada.

Ancak bu konuda aksini iddia edip OPC nin videosunu referans olarak gosteren arkadaslar maalesef otomotiv teknolojilerinden bi haberler. Ahsap kaplama panellerde ahsap "kaplama" kullanilir. Kütük kullanilmaz. Ahsap kaplamalar ana panele lamine edilir. Lamine edilen kaplamalar bir kagittan daha kalin degildir. Bunu Rolls-royce da boyle yapar, Mercedes de Bmw da. ekledigim resim zaten Rolls-Royce un uretiminden cekilmistir.

Kisaca ozetlemek gerekirse, konsola vurmakla agac olup olmadigi anlasilmaz, ahsap panelde ise tek basina kutuk zaten hic kullanilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcoRED -- 26 Ekim 2015; 23:10:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aviator37

lastik ve lastik hava basıncı üzerine bir kafa karışıklığı vardı. r18 lastiklerde hava basıncı tavsiyesi 38 psi - 260 bar. bana bu değer bmw'den ve önceki araçlardan sonra açıkçası biraz fazla gelmişti.

fabrika, kullanım kılavuzuna göre sedanlarda 4 psi'lık daha az basınç toleransı açıklamış. yani herhangi bir kullanım ve emniyet sorunu yaşanmaksızın lastikler minimum 34 psi olarak ayarlanabilmekte.

Önemli bir paylaşım bu ve aynen dediğiniz gibi anlaşılıyor yazı.
    -- Birinci seçenekte ECO MODELLER HARİÇ 4 psi daha düşük basabilir demiş.
    -- Peki ikinci seçenekteki ECO MODEL dediği nedir? Bunlar 9 psi daha az basabilir demiş. 17 inç lastiği olan C180 fascination birinci seçeneğe mi dahil oluyor yoksa ikinci seçeneğe mi?

• isimbulunamadı kullanıcısına yanıt
    "eco" diye tabir edilen bir model türkiye pazarında bulunmamakta, dolayısıyla 17 inçlik modeller 9 psi'lık çok ciddi bacınç toleransı olan eco modellerden sayılır mı emin değilim. türkçe kılavuza baktım, orada da "eco" tabiri var.

kesin olan şu ki tüm modellerin en az 4 psi basınç toleransı var. bu bilgiyi öğrendikten sonra lastiklerimi minimum bacınçla, yani 34 psi ile kullanıyorum, konfor açısından hissedilir fark söz konusu.
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.