Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (269. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar 2.60 haziranda teslim ederlerken 150 lik araca 170 derlerse kaporamı bırakıp evin yolunu tutacağım sanırım
  • spoyler çok güzel durmuş iddasız arka tasarımı iddalı ve sportif bir hale getirmiş. genç kullanıcılar yaptırmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Dolar 2.60 haziranda teslim ederlerken 150 lik araca 170 derlerse kaporamı bırakıp evin yolunu tutacağım sanırım

dolar çok etkileyeceğini sanmıyorum sonuç da almanlar euro kullanıyor.
    hocam ne zaman sipariş verdiniz ne zamana gün verdiler belirtirseniz sevinirim.
  • Çoğu bayide henüz 2015 araç mevcut değil. Nisan Ay'ı ile beraber ciddi hareketlenmeler olacak.
    Bu arada spoyler takılırken mercedes temsilcisi arkadaşımla muhabbet ettik epeyce. E serisinin 2016 da çıkacak kasasının birçok resmine baktım, kendisi de test için bazen sindelfingen test merkezine gidiyor. Burada daha önce c nin makyajlısı diye paylaşılan araç resimleri e ye ait. E serisinde de s teki gibi kadran ile orta konsol ekranı tek Parça olacak. Ve araç Sınıfı ve lüksü ile şimdiki c den epeyce fark açacak deniliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet00110011

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Dolar 2.60 haziranda teslim ederlerken 150 lik araca 170 derlerse kaporamı bırakıp evin yolunu tutacağım sanırım

dolar çok etkileyeceğini sanmıyorum sonuç da almanlar euro kullanıyor.
    hocam ne zaman sipariş verdiniz ne zamana gün verdiler belirtirseniz sevinirim.

15 şubat gibi siparişi verdik yanlış hatırlamıyorsam. Haziran başı gibi bir tarih aldık. Mengerler nisan sonu aracı teslim ederiz dedi ama tok satıcı tavırları ve 1.5 2 bin daha indirim istegimizi kabul etmeyince (hasmerden öyle almıştık) bizde siparişi hasmerden verdik haziran için. Vallahi dolar aracın fiyatını ne kadar etkiler bende tam bilemiyorum ancak ülkeyi krize sürüklerse o zamanda aracın değeri tepe taklak olur ona eminim.

• Spoiler kesinlikle çok yakışmış, araca sportif hava kazandırmış.

Sanırım forumdaki en değişik renk benim aracınki, elmas grisi. Spoilerı siyah mı yaptırsam yoksa aracın rengi mi karar veremedim açıkçası.
  • Arkadaşlar merhaba,

Araç siparişim Temmuz'da gerçekleşecek, siparişi cumartesi son şekliyle vereceğim. araç c180 amg. sizlerin yorumlarını almak, "şunu da eklet" tavsiyelerinizi duymak isterim:

ekstralarım şu şekilde:

1) Burmester ses sistemi

2) siyah dişbudak kaplama

3) akıllı led farlar

4) sürücü hafıza paketi

Kafamı kurcalayan konulara değineyim:

- 360 derece kamera almak istiyorum, hiç alan duymadım, kullananınız var mı? internetten izlediğim kadarıyla comand online falan diyorlar, yoksa seçmek mümkün değil mi?

- eşya gözü paketi gerekli midir?

- bagaj kapağını elektrikli alırsak anahtarla kapamak mümkün mü?

- konfor süspansiyon seçmeyi tavsiye eder misiniz?

En önemlisi: başka neleri ekletmemi tavsiye edersiniz? Sonradan ekletmediğim için pişman olmak istemiyorum herhangi bir şeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varyator -- 5 Mart 2015; 20:54:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

Spoyler çok yakışmış güle güle kullanın bende kırmızıya siyah yakışır mı diye düşünüyorum, kırmızı kırmızıda boğulurmu acaba daha karar veremedim ama titiz bir kullanıcı olarak aracınızın tampondaki çizikler gözümden kaçmadı haberiniz olsun , inşallah kaza olmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: varyator

Arkadaşlar merhaba,

Araç siparişim Temmuz'da gerçekleşecek, siparişi cumartesi son şekliyle vereceğim. araç c180 amg. sizlerin yorumlarını almak, "şunu da eklet" tavsiyelerinizi duymak isterim:

ekstralarım şu şekilde:

1) Burmester ses sistemi

2) siyah dişbudak kaplama

3) akıllı led farlar

4) sürücü hafıza paketi

Kafamı kurcalayan konulara değineyim:

- 360 derece kamera almak istiyorum, hiç alan duymadım, kullananınız var mı? internetten izlediğim kadarıyla comand online falan diyorlar, yoksa seçmek mümkün değil mi?

- eşya gözü paketi gerekli midir?

- bagaj kapağını elektrikli alırsak anahtarla kapamak mümkün mü?

- konfor süspansiyon seçmeyi tavsiye eder misiniz?

En önemlisi: başka neleri ekletmemi tavsiye edersiniz? Sonradan ekletmediğim için pişman olmak istemiyorum herhangi bir şeyi.

Bence çok uzun yola gitmiyorsan akıllı led fara gerek yok.

diğer alacakların mantıklı. tamamen bütcen ile ilgili.

360derece kamera bende Q7 de vardı güzel bir özellik ama iyi bir şöförsen geri görüş zaten var bence alma.

eşya gözü paketini kesinlikle al. konsolda içecek koymaya yer yok.

elektrikli bagaj yükek arabalarda yani SUV larda uzanamadığımız için çıkmıs bır özelliktir. sedan arabada bence cok gereksız. elınle kapatmamak ıcın o kadar para verılmez.

konfor suspansıyon amg aracta alamazsın. amg yı ıptal eder.

• Valla kırmızıya kırmızı pek göstermeyebilir. Siyah bence denenebilir. Tampondakiler çizik değil, toz ve Işık yansıması öyle bir görünüm vermiş.
    Elmas grisi de bence çok özel bir renk, seçim tamamen sizin göz zevkinize kalmış. Ama o renkte bence siyah spoyler hoş olmaz

• Arkadaşlar 2001 Model E 200 ve 2004 C200 Avantgarde modelleri karşılaştırsak tercih ne olmalı?

50 bin civarı bütçeye ne almalıyım? Fiyatları düşmüyor bu meretlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Arkadaşlar 2001 Model E 200 ve 2004 C200 Avantgarde modelleri karşılaştırsak tercih ne olmalı?

şahsi fikrim 2004 C200 olur

• E daha geniş bir araç. Ama c daha pratik ve muhtemelen daha az yakan araçtır. E kompresör değilse gitmezde yaktığı kadar.

• Arkadaşlar iş için İzmir'e geldim
    Budget indirimin vardı ve ellerinde sadece 5.20i kalmıştı. 2 gündür biniyorum ama arabamı çok özledim. Üst sınıf olmasına rağmen konfor ve performans açısından çok geride. İçeri çok fazla motor sesi geliyor.
    Burada bu iki aracı karşılaştıranlar olmuştu. Yardımcı olabilmek için belirtmek istedim.

• quote:

Arkadaşlar 2001 Model E 200 ve 2004 C200 Avantgarde modelleri karşılaştırsak tercih ne olmalı?

2001 Model Dediğin 1996-2001 olan mı ? ilk yeni çıkan çift kedi gözlü olan mı? 2002-2009 da olan bir kasa var o güzel. E alacaksan onu al.

C yide 2001den sonra herhangi bir model alırsın.

Brenim nacizhane fikrim, ben yeni araba severim. 60-70bin tl ye git Yeni B kasa al bin. he illa sedan istiyorum diyorsan bir şey diyemem.

Ama illa alacaksan E kasa tabiki .
  • 2009-2008 Audi A4 lerde var o fiyatlara mantıklı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

quote:

2001 Model Dediğin 1996-2001 olan mı ? ilk yeni çıkan çift kedi gözlü olan mı? 2002-2009 da olan bir kasa var o güzel. E alacaksan onu al.

C yide 2001den sonra herhangi bir model alırsın.

Brenim nacizhane fikrim, ben yeni araba severim. 60-70bin tl ye git Yeni B kasa al bin. he illa sedan istiyorum diyorsan bir şey diyemem.

Ama illa alacaksan E kasa tabiki .

Vectra B kullanıyorum. Bu saatten sonra B kasa olmaz bana. Buna bile zar zor sığıyorum.

Bir de büyük araca alıştıktan sonra ufaklar insanı bunaltıyor.

Arkadaş sıfır leon verdi geçen nefes alamadım içerde.

• varyator V kullanıcısına yanıt
    Bence opsiyonlarınız çok yerinde, ses sistemi ihtiyacınızı Burmesterle genişletmişsiniz, piano blackten kurtulmuşsunuz.
    Tahminen birden fazla sürücülü bir durumunuz var hafıza paketini ekletmişsiniz.

Aklınıza takılanlar konusunda yardımcı olmaya çalışayım;

Intellıgent Light System konusunda düşünceleriniz uzun yola bağlı olmasın. Akşam karanlıkta eve dönüş yolunda bile farkını hissetiren bir far.
    Hatta bazen canım sıkıldığında müsait yolda hızlı bir şekilde sağ sol yaparak farların da sağ sol yapmasını zevkle izliyorum.

360 kamera sistemi alan bildiğim kadarıyla hiç yok çünkü sipariş aşamasında ekletilemiyordu bir ara. Eğer şimdi ekletilebiliyorsa bence alın çünkü;
    Evet araçta geri park kamerası var ama aracı park ederken aracın önünü görmek çok (sensör var ama ön tampon yere biraz yakın kaldırıma dik park ederken altını sürtme olasılığı var) zor biraz arabayı tanımak gerekiyor, eğer bayan sürücü de kullanacaksa bence ekletilmeli.

Eşya gözü paketini ekleti ekletmek konusunda şunu söyleyebilirim. Bende bu paket yok. Paket 370 TL. Orjinal bardak tutucuyu 80-90 TLye bayiden temin ettim. Aradaki farka paketin bize sunduğu nedir bilmiyoruz. Eğer alıp bilen varsa bizi aydınlatabilir. Eğer sorun sadece bardak tutucu ise almayın derim.

Bagaj kapağı ile ilgili sorunuzun cevabını maalesef bilmiyorum.

Araç kullanım stiliniz, arkada yolcu çocuk vb olup olmayacağı gibi durumlar konfor süspansiyon seçiminizi belirleyen unsurlar.
    Öncelikle AMG araç seçip konforlu süspansiyon seçebiliyorsunuz. Ama AMG olan araç yaklaşıp 1-1.5 cm yüksek geliyor. Konfor artıyor mu evet.
    Spor süspansiyon kalırsa araç sert mi hissettiriyor o da evet. Ama araçların sert hissettirmesinin en önemli sebebi RFT lastikler.

Benim sizin listenize ekleyebilirsiniz diyeceğim şey KEYLESS-GO Konfor Paketi. Neden derseniz araca her bindiğimde anahtarla uğraşmak yorucu geliyor. Zaten KEYLESS-GO start üst paket araçlarda mevcut. bir de bu paketi aldığınızda kapı tutacakları güncelleniyor. Hem akşam aydınlatmalı oluyor hemde kapı kolları araç rengi ve gümüş gri şık bir renk oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyamany -- 6 Mart 2015; 16:34:26 >

• Dün c180 amg için sipariş verdim fakat hala dizel benzin ikilemindeyim kaba taslak hesap yapınca (fiyat farkı 15-16bin gibi, dizel 6lt benzin 8lt yaksa )şu anki yakıt fiyatlarıyla aradaki fiyat farkı 120-130bin km sonra kapanıyo sizce ne yapmalı arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120-130 bin km den sonra fark kspanıyosa dizele hiç herek yok bence . Benzin ortalama sen 9,5-10 lt de ben ortalama yılda 15 km yapıyorum bana 6 yıl 90bin -100 bin km de fark anca kapatısa skıntı yok zaten araba satılıyor benzinin konforunuda düşünmek lazım ben hessplamıstım yılda 2000 tl benzine fazladan veriyorum

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.