Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılda 10 bin yapmıyorum o yüzden hiçbir mantığı yok bana dizelin, hem de çevreye zarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • comand online taktıran var mı? nedir ne işe yarar hızlı işlemci ve video oynatabilme özelliği dışında kayda değer bir şey varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

comand online taktıran var mı? nedir ne işe yarar hızlı işlemci ve video oynatabilme özelliği dışında kayda değer bir şey varmı

eski sayfaları karıştırırsanız @ejlover 'ın paylaşımlarına göz atabilirsiniz. Audio20 ye göre epey farkettiğini söylüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

comand online taktıran var mı? nedir ne işe yarar hızlı işlemci ve video oynatabilme özelliği dışında kayda değer bir şey varmı

eski sayfaları karıştırırsanız @ejlover 'ın paylaşımlarına göz atabilirsiniz. Audio20 ye göre epey farkettiğini söylüyordu.

baktımda kacırmışım teşekkürederim

• Slm arkadaslar bende siparişimi verdim haziran ayına teslim olarak
    Bana haziran ayı içerisinde teslim edeceklerini söylediler.siparişle arac alan arkadaşlar kac gun erken veya gec aldılar.

• Mayıs üretim haziran 15-20 teslim dediler banada .. Siz fiyat ne aldınız aracınıza??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben C180 amg ek olarak siyah açık damarlı ahşap süsleme, led akıllı far, koltuk konfor paketi,otomatik bagaj kapatma aldım. 163 küsür cıktı.tam net fiyatı araba gelince konuşacağız yalnız doktor indirmi olacak kesin zaten ekstra birde ikinci araçtan dolayıda yapacaklar tahminim.hayırlısı artık işallah pişman olmayız araca binip test sürüşü bile yapmadım.

• yunuskerem Y kullanıcısına yanıt
    Zaten ikinci Mercedesi aldığınıza göre beklentileriniz bellidir onun için nasıl bir fikir verebilirim bilemiyorum ama şahsi olarak 2.0 tdi dsg şanzıman passattan benzinli c180 AMG ye gecen bir kişi olarak çok ama çok memnunum,helede motoru yeni yeni açtımki uskudar etrafında bi kırmızı canavar gören arkadaşlar ne olursunuz arkamdan kotu konuşmasınlar 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Zaten ikinci Mercedesi aldığınıza göre beklentileriniz bellidir onun için nasıl bir fikir verebilirim bilemiyorum ama şahsi olarak 2.0 tdi dsg şanzıman passattan benzinli c180 AMG ye gecen bir kişi olarak çok ama çok memnunum,helede motoru yeni yeni açtımki uskudar etrafında bi kırmızı canavar gören arkadaşlar ne olursunuz arkamdan kotu konuşmasınlar 😅

Üsküdar civarlarındaysınız siz de bana dikkat edin o zaman.

• Baldır destekli koltuklar koltuk konfor pkaketiylemi geliyor bilginiz varmı acaba? Ben standart c180 amg için 148bin fiyat aldım

• dsg35 D kullanıcısına yanıt
    Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama. Benzinlide ortalama 9,5-10 litrenin altına inmez. Bende Aynı motor ve şanzuman 2013 W204 kasa vardı, turbolu Gtronıc sanzuman, ortalamam hep 10litreydi. İstanbulun sağlam İstanbul trafiğinde 100TL ye 160-170km ancak yol yaparsın.

A 180 de ortalama (122bg olan) 8,5 litre.

E180 de ortalama 12 litre.

Yani Benzinli arabayı 10 litre - Dizelide 7-8 litre düşün derim.

Not: Dizeli geçen test ettim, tam 38km kullandım ve deli gibi bastım 8,2 ile kontak kapattım. bu demek oluyorki trafiktede aynı yakar. Hadi çok sakin kullanıyorsan 7 litre , istanbulda onun altına düşmez 5-10.000km ortalaman.
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Zaten ortagımda aynısını söyledi.bu arac böyleyse yenisini test etmeye bile gerek yok diye

• İzmirde yaşıyorum burda öyle istanbul gibi sağlam trafik yok .bide aracı uzun yolda kullanıcam öyle agresif araba kullanan biri değilim 110-120 sabitlerim aracı uzun yolda ,yakıtı o yüzden dizeli 6lt benzinliyide 8lt yakar diye düşündüm hesaplamamı ona göre yaptım

İstanbul trafiği hakkında değerlerinize katılıyorum geçen hafta dizel araçla boğaziçinden 2 saatte geçtim ortalama yakıt tüketimi yanlış hatırlamıyosam 7.5-7.8 gibiydi dediğiniz gibi istanbulda c180 10 lt gibi dizelde 7-8 lt arası yakar bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: dsg35

İzmirde yaşıyorum burda öyle istanbul gibi sağlam trafik yok .bide aracı uzun yolda kullanıcam öyle agresif araba kullanan biri değilim 110-120 sabitlerim aracı uzun yolda ,yakıtı o yüzden dizeli 6lt benzinliyide 8lt yakar diye düşündüm hesaplamamı ona göre yaptım

İstanbul trafiği hakkında değerlerinize katılıyorum geçen hafta dizel araçla boğaziçinden 2 saatte geçtim ortalama yakıt tüketimi yanlış hatırlamıyosam 7.5-7.8 gibiydi dediğiniz gibi istanbulda c180 10 lt gibi dizelde 7-8 lt arası yakar bencede

120km/h sabit hizla duz yolda ortalama 6.6 gibi yakiyor. Kocaeli ankara arasi otoban gidis donus ortalamam 7.4'tu. Genelde 140 ile gitmistim. Ayni yolu 180-220 arasi hizlarla tekrar gittik 8.5 gibi yakmisti.

İzmit sehir ici karma kullanim 7.8 lt civari, 8in ustune cikmiyor genelde. İstanbula gittigim zaman genelde 10lt civari yakiyorm.

• quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

quote:

Orijinalden alıntı: dsg35

İzmirde yaşıyorum burda öyle istanbul gibi sağlam trafik yok .bide aracı uzun yolda kullanıcam öyle agresif araba kullanan biri değilim 110-120 sabitlerim aracı uzun yolda ,yakıtı o yüzden dizeli 6lt benzinliyide 8lt yakar diye düşündüm hesaplamamı ona göre yaptım

120km/h sabit hizla duz yolda ortalama 6.6 gibi yakiyor. Kocaeli ankara arasi otoban gidis donus ortalamam 7.4'tu. Genelde 140 ile gitmistim. Ayni yolu 180-220 arasi hizlarla tekrar gittik 8.5 gibi yakmisti.

İzmit sehir ici karma kullanim 7.8 lt civari, 8in ustune cikmiyor genelde. İstanbula gittigim zaman genelde 10lt civari yakiyorm.

Cevap için teşekkurler demekki kendime göre doğru tercih yapmışım

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım kazasız belasız denk gelelim inşallah, sizin renk neydi denk geldiğimde bi selektörü hak ettiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Hadi bakalım kazasız belasız denk gelelim inşallah, sizin renk neydi denk geldiğimde bi selektörü hak ettiniz

Benim ki siyah. Yani siyah inci aslında. W204 FL yalnız. Boşuna C180 aramayın Üsküdar'ı yollarında

Şaka tabi. Ben de size ancak selektör yaparım.

Görüşmek dileğiyle.

• Arkadaşlar aracı kısmetse almak istiyorum.Malumunuz kasım aralık aylarında güzel kampanyalar oluyor.Ben aracı ekstra donanımlarla alacam yani alma sürem yaklaşık 3-4 ay uzayacak özel üretim olacağı için.Size sorum benim bu kasım -aralık aylarında ki kampanyalardan yararlanabilmem için aracın siparişini ne zaman vermem lazım ? Kasım - aralıkta verirsem mi yoksa temmuz -ağustos gibi verirsem mi kampanyalardan yararlanabilirim ?
  • 2014 vs 2015 cla modelleri için karşılaştırmalı yazı. Ben üşendim okumadım hepsini; ama güzel bir yazıya benziyor. Okuyun, okutun :D

http://hayatinvirajliyollarinda.com/2015/03/01/tebdil-i-kiyafet-mercedes-cla-180-cdi-c117/
  • husam20 kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle istediğin arabayı alamıyorsun. Ancak ellerinde araba varsa o şartlarda alabilirsin. Kendi istediğiniz özelliklerde bir araba için en az 2 ay öncesinden sipariş vermeniz lazım.
    Aracınız gelene kadar fiyat artarsa yada kredi şartları değişirse yapabileceğiniz birşey yok. Ben Eylül başında sipariş verip Kasım başında aldım aracı.
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.