Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 kasa ve E kasa 45 hatta 50 yasından sonra tercih etmelisin. Mercedes bayilerinden birinde genel müdür tanıdığım var o bile bu c180 (w205 kasa) gelene kadar E kullandı ama C gelir gelmez hemen C ye geçti. Hatta bende aynı soruyu sordum, aynı paraya E180 alıyımmı diye? o da bana ben 41 yasında bınmıyorum sana hıc gıtmez dedı guldu.

Sonuc: Yaşın ileri ve/veya Çok külolu ve/veya çok uzun boylu ve/veya üç ve üstü çocuklu bir baba değilsen o arabalara 45 den sonra binmelisin.

A6 o kasaların içinde en çok gençlere yakışan arabadır. illa büyük istiyorsan A6 almalısın.
  • otodr O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

yorumunuza bayıldım. bende C200 BlueTEC AMG sipariş edeceğim.

Aşağıdaki esktralar için yorum yaparsanız sevinirim;

1- Eşya Gözü Paketi (Ön konsolda bardak koymaya yer yok)
    2- Gece PAketi
    3- Ön konsolu Siyak Açık damarlı dişbudak ağacı (piano black için hem cok toz gösteriyor hemde çabuk çiziliyor denmıs)
    4- Burmester ses sitemi gerek varmı?
    5- Hafıza paketi (Tek kullanıcıyım ama yıkamadaki çocuklar bıle degıstırse 1 saat te zor ayarlıyorum bazen, heralde cok pıpırıklıyım :))

peşinen degerlı yorumların ıcın teşekkür ederım.
  • merhabalar,

sorum olucakti arkadaslar aracim park halindeyken yan tarafta duran plastik kasalar ruzgardan dolayi devreilip aracin bagaj kapak ustu ve yan tarafa 6 adet kucuk gocuk yapti allahtan boyada herhangi bir sey yok catlama cizilme vb. bu gocukleri cikarma sistemi var bir kac yer buldum internetten ama daha once tecrubesi olan tavsiye edicek birileri var ise cok memnun olurum.

tesekkurler simdiden.
  • dişbudak bence değer kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Tebrikler...

Avrupa’da 2015 yılının en iyi otomobili belli oldu.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılan oylamada Mercedes Benz Classe C üçüncülüğe layık görüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_1279

Arkadaşlar Tebrikler...

Avrupa’da 2015 yılının en iyi otomobili belli oldu.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılan oylamada Mercedes Benz Classe C üçüncülüğe layık görüldü.

Hocam link varsa alabilir miyiz?

• Hocam bu oylamalar neye gore veriliyor? Hadi passatin 1. Olmasini anlarim da citroen kaktus 2. Olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

siyah açık damarlı dişbudak ahşap süslemesi bu resimdeki gibi . ben toz göstermesini de piano black için yazmıştım. yani bu ahşabı sadece toz göstermez diye istiyordum, şimdi siz piano black çiziliyor deyince hem çizik hem toz yüzünden almak şart haline geliyor.

Sizce 1685TL ye ekleteyim mi?

sizinki çok mu çizildi?
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

diş budak kaplama kesinlikle çok şık ve kaliteli duruyor. toz falan da tutmuyor çizilme ihtimali yok şahane yani, gönül rahatlığıyla önerebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: goganemre

merhabalar,

sorum olucakti arkadaslar aracim park halindeyken yan tarafta duran plastik kasalar ruzgardan dolayi devreilip aracin bagaj kapak ustu ve yan tarafa 6 adet kucuk gocuk yapti allahtan boyada herhangi bir sey yok catlama cizilme vb. bu gocukleri cikarma sistemi var bir kac yer buldum internetten ama daha once tecrubesi olan tavsiye edicek birileri var ise cok memnun olurum.

tesekkurler simdiden.

auto king bu işin ehli ve kaskonuzda yılda sekiz adet ücretsiz mini onarım hakkınız var. başka yer düşünmeyin. ayrıca komple 200 mic. gövde filmi yaptırdım ben alırken çizilme ve ufak darbelere karşı fazlasıyla koruyucu.
  • quote:

Merhaba,

yorumunuza bayıldım. bende C200 BlueTEC AMG sipariş edeceğim.

Aşağıdaki esktralar için yorum yaparsanız sevinirim;

1- Eşya Gözü Paketi (Ön konsolda bardak koymaya yer yok)
    2- Gece PAketi
    3- Ön konsolu Siyak Açık damarlı dişbudak ağacı (piano black için hem cok toz gösteriyor hemde çabuk çiziliyor denmıs)
    4- Burmester ses sitemi gerek varmı?
    5- Hafıza paketi (Tek kullanıcıyım ama yıkamadaki çocuklar bıle degıstırse 1 saat te zor ayarlıyorum bazen, heralde cok pıpırıklıyım :))

peşinen degerlı yorumların ıcın teşekkür ederım.

1-kapınızda bardak koymaya yeriniz var eşya gözünün boş hali daha bi işlevsel oluyor sanki.
    2-keyif işi detaylarına da çok hakim değilim.
    3-kesinlikle önerilir. alternatifsiz diş budak bence.
    4-çok meraklıysanız müziğe kaliteli bir kulağım var diyorsanız
    5-yanlış anlamayın ama ölü yatırım olur. zaten hafıza baketi kumandaları çok el altında çocuklar onuda kurcalar

• quote:

Ses sisteminden hiç mi memnun değilsiniz? yoksa siparişi şimdi versem kesin alırdım mı diyorsunuz?

Açıkçası ben C180 ilk geldiğinde 2014 nisan mayıs gibi test ettim. hiç memnun kalmadım.
    Ama bu hafta sonu C200 testine gittim bu sefer YETERLİ geldi. tabiki burmester daha ıyıdır ama farkı nedir ? o paraya degermı yoksa arabada orijinal gelen zaten iş görüyor hiç gerek yok mudur?

yorumlarınızı bekliyorum.

ben alırken 3600 tl vergiler hariç gibi bir fark vardı ( biliyorsunuz toplam fiyat üzerinden ötv ve kdv ilave oluyor yani 5300 tl gibi fark olur) müzik kulağım çok elit benim için önemli derseniz düşünmeden alın birde ses sisteminin görsel espirileride var tabi. bana sorarsanız ihtiyaç mı ? hayır. ama ben keyfime düşkünüm derseniz evet tabiki alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

nasıl bi ses ben duymadım hiç start stop butonumdanmı geliyor

test etmek için arabaya anahtarı almadan binin ve start düğmesine basın cırcır cırcır şeklinde bir ses ve ekranda anahtar tanınmadı uyarısı olur. aynı ses seyir halinde orta konsoldan aynı ses geliyor ise evet o ses arkasından servise doğru bir yolculuk ve akabinde inceden bir hayal kırıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.tolgaaa

Arka camlara sonradan perde takılabilir mi?
    Veya konuyla ilgili başka bir öneriniz var mı?

benim arabaya yanlışlıkla takıp çaktırmamak için artık standart oldu demediler ise c180 amg de arka kapılarda ki perdeler artık standart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guldask

quote:

test etmek için arabaya anahtarı almadan binin ve start düğmesine basın cırcır cırcır şeklinde bir ses ve ekranda anahtar tanınmadı uyarısı olur. aynı ses seyir halinde orta konsoldan aynı ses geliyor ise evet o ses arkasından servise doğru bir yolculuk ve akabinde inceden bir hayal kırıklığı

Şuan kdv ötve dahil benim indirimim ile 3660 TL. Sizce bu rakama degermi?

Ben 31 yaşındayım ara sırada yüksek ses ıle muzık dınlerım yoksa ban ban müzk dinleyen biri degılım. ama kısık ses de bıle güzel temız bir bas duymayı severim. Ne dersin 3660tl edermi değer mi?

• guldask : kaplama yaptırdım demişsimiz komplemi kaplama yaprırdınız aracı yoksa ön kaputumu? nekadar maal oldu nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim bende yaptırmayı düşünüyorum

• quote:

guldask : kaplama yaptırdım demişsimiz komplemi kaplama yaprırdınız aracı yoksa ön kaputumu? nekadar maal oldu nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim bende yaptırmayı düşünüyorum

Aldığım bayide yaptırdım Gülsoy Florya 3000 tl ye ama sonradan öğrendim ki 2500 e yapılıyormuş. Ama şu garantiyi verdiler dolma dayatma olmaz mış. Şu ana kadar yıkamada sağ arka kapıma bir şeyle vurmuşlardı,250₺ ye film değiştirdim. Ön kaputuma bir şey sürmüşler korudu. Yani bence Şart.

• quote:

guldask : kaplama yaptırdım demişsimiz komplemi kaplama yaprırdınız aracı yoksa ön kaputumu? nekadar maal oldu nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim bende yaptırmayı düşünüyorum

Aldığım bayide yaptırdım Gülsoy Florya 3000 tl ye ama sonradan öğrendim ki 2500 e yapılıyormuş. Ama şu garantiyi verdiler dolma dayatma olmaz mış. Şu ana kadar yıkamada sağ arka kapıma bir şeyle vurmuşlardı,250₺ ye film değiştirdim. Ön kaputuma bir şey sürmüşler korudu. Yani bence Şart.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guldask

quote:

Şuan kdv ötve dahil benim indirimim ile 3660 TL. Sizce bu rakama degermi?

Ben 31 yaşındayım ara sırada yüksek ses ıle muzık dınlerım yoksa ban ban müzk dinleyen biri degılım. ama kısık ses de bıle güzel temız bir bas duymayı severim. Ne dersin 3660tl edermi değer mi?

Açıkçası opsiyonel olan ses sistemi ni test etme fırsatım olmadı bayideki arkadaş çok methetti ama ben BÜTÇE yaparken bunun yerine Kızılcık kırmızı koltukları tercih ettim tercih sizin. Bu soruya ses sistemini alan arkadaşlar yanıt verse daha doğru olacaktır.

• Arkadaşlar bu başlık altında dilim döndüğünce deneyimlediklerimi paylaşıyorum. Ama hepimizin üzerinde durması gereken konu bence 150-180 bin ₺ bandında aldığımız ve alacağınız bu Aracın kronik bir Rahatsızlığı var ve şu an 5009 km de olan aracım günde bir kere Anahtarı tanımamaya başladı bu sorun nereye varacak bilmiyorum. Araç pazarlığı yapacak Arkadaşlarım bayiye bu sorunu bildirip indirim talep etsinler bence çünkü emin olun bir süre sonra keylessgo butonunu söküp atacaksınız. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var ise bilgi paylaşsın lütfen.

• guldask : Tesekkür ederim cevap verdiğin için anahtar tanımama olayı 2 ayda 3-4 defa başıma geldi max ama illallah dedirtmedi hiç araba 1800-2000 km de

hasanyazıcı: bence ses sistemi icin cok fazla 3600 lira yani onun yerine başka özellik ekletebilirsiniz arada bir kısık seste gayet temiz hatta ben müzik çok dinliyen bir insanım yüksek seste dinlerim benim için bile yeterli sonucta mercedes çoğu standart sistemden daha kaliteli sese sahip hatta şöyle söyleyim geçen eniştenin mercedes arazi aracına bindim harman kardon ses sistemine sahipti mp3 ten müzik dinledim çok yükses seslerde daha tok ses veriyo bu bi gerçek ama abi sana 3600 vereyim bana bunu tak demem. fiyatını yeni öğrendim 3600 lira olduğunu bilmiyordum ki ses e önem veren bi insanın eski 2009 audi aracıma ses sistemi taktırmıştım fikrin olsun diye yazdım uzun uzun

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.